banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 02:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 13 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Access
PostPoslato: 04 Sep 2004, 11:00 
Utisci poslje sinocneg koncerta kudova, eyesburna, revolta i sta josh....

Kako je bilo unutra posto sam ja bio na zidicu gore z druge strane ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2004, 10:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Pitanje za Deny ili bilo koga ko to mozda zna!

Zasto nije isplacen bend Revolt nakon nastupa na Access festivalu 2004?

Ovo su najpoganije metode zarade novca kojima se sluze nasi "bisznismeni" koje se ewo izgleda uce na banjaluckom univerzitetu.

Deny, ako se kojim slucajem odazoves na ovo pitanje, ne zelim da mi pricas price za malu djecu, vec da mi odgovoris na pitanje.

Zao mi je sto bend Revolt trpi ovo na svojoj grbaci, ali mi je drago sto sam sada dokazao sam sebi a i vama swim ostalim diskutantima da je Deny jedan najobicniji bezveznjak, politicar i prevarant koji nema nikakve veze sa kulturom grada Banjaluke.

Molim moderatore da ovu temu ostave otvorenu, neka se na drugoj temi Access-a komentarise o samim swirkama sa tecke gledista publike.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2004, 15:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Sep 2003, 01:57
AntiDope je napisao:
Pitanje za Deny ili bilo koga ko to mozda zna!

Zasto nije isplacen bend Revolt nakon nastupa na Access festivalu 2004?

Rado bih odgovorio ali stvarno ne znam. Kao sto sam ranije napisao, a to vrlo dobro i sam znas, ACCESS 2004 je pod organizacijom MegaMedia.

AntiDope je napisao:
Zao mi je sto bend Revolt trpi ovo na svojoj grbaci, ali mi je drago sto sam sada dokazao sam sebi a i vama swim ostalim diskutantima da je Deny jedan najobicniji bezveznjak, politicar i prevarant koji nema nikakve veze sa kulturom grada Banjaluke.

To ti je isto kao da ja kazem da si ti jedan obicni krele, levat koji misli da je pokupio svu pamet ovog svijeta itd... a uopste te na poznajem.

Dejo Savic me poznaje, i od njega neces dobiti takve komentare kao sto si ti u stanju da dijelis.
Imas direktora festivala, upravni odbor, pa prozivaj do mile volje.
Iskreno i sam sam razocaran, ne mogu da vjerujem da su prosle godine 5 ljudi (studenata) koji nikada nista slicno nisu organizovali napravili bolju stvar.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2004, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
To ti je isto kao da ja kazem da si ti jedan obicni krele, levat koji misli da je pokupio svu pamet ovog svijeta itd... a uopste te na poznajem.

Dakle, razlika je ogromna. Cijeli grad vas proziva da ste prevaranti, a ja se nikad nikome nisam zamjerio nizasta i ti si prvi koji mi je ikada rekao takvo nesto!

Ako ti nemas nista sa organizacijom, sta ti je predstavljala akreditacija oko vrata (organizator)?

Najveca mi je muka sto nasi ljudi (dakle i ovom slucaju ti i tvoje kolege iz upravnog odbora i direktor festivala) nikada, ali nikada nece da priznaju gresku, da su mogli da urade bolje, samo prebacujete krivicu jedan sa drugog i niko nikada ne dobija objasnjenje zbog cega je nesto poslo po zlu! To me podsjeca na politicke metode u RS u posljednjih 10ak godina!

Zasto fino ko covjek ne priznas, gurao sam se a nisam znao i ne znam i dalje i pogrjesio sam i oprostite mi!

A Access 2003. ni po kojoj stavci nije bolji od Access-a 2004.!

MOMKE IZ REVOLTA BOLJE DA NE PROZIVAS JER U ZABLUDI SI AKO MISLIS DA IMAJU LIJEPO MISLJENJE O TVOJOJ ULOZI NA ACCESSU!

ps. Zasto se ne javis na forum Access festival na kategoriji Muzika?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2004, 00:34 
Početnik
Početnik

AntiDope je napisao:
Citiraj:

Dakle, razlika je ogromna. Cijeli grad vas proziva da ste prevaranti, a ja se nikad nikome nisam zamjerio nizasta i ti si prvi koji mi je ikada rekao takvo nesto!

Ne znam sta ti je ovdje nejasno??? Ne mozes o nekome govoriti neke stvari ako ne poznajes tu osobu, a to o tebi je bezvezan primjer.

AntiDope je napisao:
Ako ti nemas nista sa organizacijom, sta ti je predstavljala akreditacija oko vrata (organizator)?

Pa ocigledno me mijenjas sa nekim, ove godine nikakvu akreditaciju nisam imao. Imao sam free ulaz jer sam prosle godine aktivno ucestvovao u jednom dijelu organizacije i to ti je to.

AntiDope je napisao:
Zasto fino ko covjek ne priznas, gurao sam se a nisam znao i ne znam i dalje i pogrjesio sam i oprostite mi!

:lol:

AntiDope je napisao:
A Access 2003. ni po kojoj stavci nije bolji od Access-a 2004.!

To je tvoje misljenje. Ja licno ne mislim tako.

AntiDope je napisao:
MOMKE IZ REVOLTA BOLJE DA NE PROZIVAS JER U ZABLUDI SI AKO MISLIS DA IMAJU LIJEPO MISLJENJE O TVOJOJ ULOZI NA ACCESSU!

Opet bezveze pises,napisao sam ti ko me iz Revolta poznaje, i ocigledno je da me mijenjas sa nekim.

AntiDope je napisao:
ps. Zasto se ne javis na forum Access festival na kategoriji Muzika?

Moje zadnje javljanje u vezi access-a je bilo 12.08. , poslije toga je vec bilo upitno hoce li se odrzavati fest ili nece. Moja uloga je trebala biti (kao i na proslom) da obezbjedim sponzorstva od par firmi i fotografisanje festa. Posto je odrzavanje potvrdjeno tek 27.08. (7 dana prije), u tom vremenu vec bio na moru i na kraju nisam ni imao neku aktivnu ulogu.
Eto razlog da se ne javljam jer dalje nisam bio u toku.

P.S. Prosle godine je uradjeno preko 500 fotografija u visokoj rezoluciji, a ovaj put nijedna (izuzev novinara). Jedan dio fotki Revolt-a, AntiDope-a sam i prebacio Deji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2004, 23:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...e ljudi,nemojte srati... Daj Boze dragi da se ovo sranje ne odrazava vise.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2004, 22:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

deny je napisao:
Ne mozes o nekome govoriti neke stvari ako ne poznajes tu osobu, a to o tebi je bezvezan primjer.

Govorim o tebi i twojim kolegama u kontekstu Access festivala, rezultati su vidljivi, javni, to swi wide, ne samo ja pomocu magije!

deny je napisao:
Pa ocigledno me mijenjas sa nekim, ove godine nikakvu akreditaciju nisam imao. Imao sam free ulaz jer sam prosle godine aktivno ucestvovao u jednom dijelu organizacije i to ti je to.

Sumnjam da te mijesam sa nekim, dobio sam informaciju da si pitao za mene povodom naseg proslogodisnjeg diskutovanja o Access-u 2003.

AntiDope ::
Citiraj:

deny je napisao:
:lol:

To bi vjerovatno i George W. Bush odgovorio da ga neko to pita!

deny je napisao:
Opet bezveze pises,napisao sam ti ko me iz Revolta poznaje, i ocigledno je da me mijenjas sa nekim.

To sto te neko iz Revolta poznaje ne umanjuje propast Access festivala

A ewo misljenja nekoga iz Revolta!
Citiraj:
...takodje vam se moram izjadat za svo jucerashnje sranje koje smo pretrpjeli.... To je vjerovatno ona standardna banjalucka prica !
Sad cu se izvinuti svim organizatorima festa koji bleje na ovom forumu ali organizacija je KATASTROFA ! ! ! nikad gora....
O tome kako je termin tonskih proba totalno bio sjeban,o tome da je backstage bio stage (instrumente smo morali vuci i cuvati po citavom kastelu),akreditacije nisu ni postojale (receno mi je da je proshle godine na access preko akreditacija muzicara ushlo 2000 ljudi , i one seljacke price "ja sam pao dvaes' 'iljada maraka zbog vas muzicara" i tak to),pice.... heh vjerovatno su kontali da ce svako sebi da donese kesicu stepa...
A to da revolt ni u ovom trenutku dok kucam nije isplacen .....to je samo jedan usputni detalj... e zato sto eyesburn nije htio poceti sa svirkom dok nije dobio pare...
Takodje svi (konkretno mislim na defence i eyesburn) su ispljuvali organizaciju tj. i sam festival jer nisu dobili ni jebeno pivo .... hranu naravno ni ne spominjem.
Nama sve ovo se i dalo izdrzat jer smo ipak kuci ali je VELIKA SRAMOTA za ljude koji su dosli u Banjaluku i za samu Banjaluku.
Uglavnom festival je klasicno uzimanje kesha ali na najgluplji moguci nacin...
I ona prica od prosle godine da ce festival iz godine u godinu napredovati ako je to taj napredak bolje je da 2005. bude ACCESS DENIED...

I jos nekih...
Citiraj:
OSTAJE NAM SAMO DA SE NADAMO DA CE IDUCE GODINE BITI BOLJE I DA ORGANIZATORI NECE VISE PRAVITI OVAKVE GRESKE.

Citiraj:
Organizatori svaka čast! :lol: :lol: :lol: Posao ste prekrasno obavili, hahahahaha

Citiraj:
Ta mala govna pocela su da se bave prvim prevarama u svojim pred predizbornim utrkama da svoje dupe postave nekom ko je isto tako prije nekoliko godina licemjerno i bez imalo osjecaja odgovornosti prema sopstvenoj savjesti

Citiraj:
Ogorcen mi je ispricao da su ga ljudi iz organizacije nazvali pred sam polazak i otkazali nastup sa pricom mozda bi...

Citiraj:
pitam se hoce li ovi mladi politicari organizatori izaci pred javnost i objasniti sve prevare vezane za ovaj festival! ili ce kao njihove starije kolege......

Citiraj:
heh, znala sam da ce biti sranjA...jako sam tuzna zbog toga ili mozda ne bih ni trebala

Citiraj:
Atheist rap, jebiga.
Vjerujem da će se za koji dan pročuti po gradu koliko je ustvari bila šuplja organizacija...

Citiraj:
Moram da se zahvalim sjajnim organizatorima sto su fino izasli i rekli nama svima da Atheisti nece nastupiti. Neki pojedinci su cak gadjali stejdz kamenjem, stvarno nemam pojma zasto su to radili. Pohvale jos jednom organizaciji.......

Citiraj:
au bruke, sto nas nasukase za ateiste svaka cast! nemam rjeci, zbog ateista je pola raje doslo ... meni je bilo ok jer je Rambo bio interesantan, ali nadam se da organizatori nece sresti na ulici ljude koji su cekali Atheist Rap...

Citiraj:
pa ovo i nisu klasicne "glavonje" od 100 kila + par kg zlata na sebi, vec glavoje u usponu

Citiraj:
org. je stvarno losa, al' .......valjda ce biti bolje...

Citiraj:
[organizacija] je stvarno slaba ove godine bila.

Jel dosta?
A sada ewo twojih rijeci koje te vezu za Access 2004. i ne vidim nacin na koji se mozes potpuno ograditi od neuspjeha, osim da priznas da si pogrijesio, da si ukazao povjerenje ljudima koji su pogrijesili, i da nam se izvines sto si nas lagao i jos nas kritikovao da stojimo sa strani i napadamo ljude koji rade nesto kvalitetno a mi nista!

deny je napisao:
Ove godine "MegaMedia", kao markentinska agencija, ce odraditi najveci dio posla vezan za ACCESS (promocija, marketing, organizacioni dio), sto ce naravno popraviti sve one nedostatke i propuste sa prvog ACCESS-a.
Prvi ACCESS je organizovalo 5 ljudi, bez ikakvog ranijeg iskustva ali sa namjerom da se nesto i u Banjaluci po tom pitanju pokrene.
To je i ostvareno.
ACCESS je ove godine registrovan, zasticen je naziv i ozbiljno ce se raditi.
Svaki naredni ACCESS ce biti bolji.
Kazem ti, slobodno skupi ekipu i pokusaj pokrenuti nesto od nule.
A ne.. lakse je posmatrati sa strane i traziti nedostatke u tudjem radu.
Prosle godine ste svirali, ove godine necete, takav je raspored i to ti je. Digao si frku kao da ce propasti svijet.

deny je napisao:
Pozdrav AntiDope. Da, ove i godine sam u organizacionom timu ACCESS-a.

Nemojte sada molim vas, gospodine clanu organizacionog tima, da kazete da vi nemate nista sa organizacionim timom. KAda se dijeli kolac onda je swe super, diwno, bajno, krasno! Kada brod tone, spasavaj se ko moze, nemam ja veze sa tim itd....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2004, 23:27 
Početnik
Početnik

AntiDope je napisao:
Sumnjam da te mijesam sa nekim, dobio sam informaciju da si pitao za mene povodom naseg proslogodisnjeg diskutovanja o Access-u 2003.

Znam i sa kim me zamjenjujes :wink:

AntiDope je napisao:
To sto te neko iz Revolta poznaje ne umanjuje propast Access festivala

Ne vidim da sam negdje napisao da je access uspio. Naprotiv...

A evo i jedan tvoj post kojim si isto tako najavio access 2004:

AntiDope je napisao:
Joks! Cini mi se samo jedan lik od prosle godine, ali bio je potpuno pasivan! Bice dobro 100%.Vec sam vidio neke nacrte stage-a. Bice video zid i te zajebancije!

zatim:

AntiDope je napisao:
Ovo je plan svirki za naredni period:
13.08. "Banjalucke Letnje Igre", tvrdjava Kastel, Banjaluka+mnogi drugi izvodjaci
02.09. "Access Fest", tvrdjava Kastel, Banjaluka+mnogi drugi izvodjaci
04.09. koncert Tashmajdan, Beograd, SiCG+mnogi drugi izvodjaci
11.09. koncert bashta NTV, Banjaluka+mnogi drugi izvodjaci

Kada sam dobio info o bendovima koji ce nastupiti to sam i postavio. Onda slijedi tvoja reakcija:

AntiDope je napisao:
Nadam se da Deny nije u organizaciji festivala kao i prosli put! Ovaj put bi festival mogao i da uspije!

Znam, isfurao si se jer niste uopste ni bili u planu za access, ali covjece nisam ti zato ja kriv!

Napisao sam vec sta je trebalo da bude moj dio posla, sponzorstva i fotografisanje fest-a. Na kraju nije bilo nista od toga.

A vidim da ti organizacija lezi. Otidji u MegaMediu, takav neko ce im sigurno trebati za ubuduce. Prilozi ovo i zaposlice te 100%:

AntiDope je napisao:
I samo da znas ja se ovim bavim vec 11 godina i i za sebe imam mnogo organizacija od nule pa do nule. U ratu smo organizovali koncerte(npr. dvoriste ekonomske skole) isli u elektricno moliti da ne gase struju, moliti policiju da nas ne diraju, birali nakrupnije od nas za obezbjedjenje, ja radim na sanku, pa dodje red da swiram pa odswiram i vratim se na sank, pa na kraju fino skupljas kablove, razglas i nosas to po gradu i nista ne zaradis naravno, pa jos ostanes duzan nekome za iznajmljivanje necega pa sutra trazis pare os staraca da posudis. To je jedan od vise desetina koncerata iza nas (ima nas desetak).

Jos ako to ne radis za lovu... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2004, 00:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I dalje ne priznajes greske organizacije u koju si se tako radosno uvrstio.

Kada sam ja najavio nastup mog benda na Access-u, jos nije ni bilo sigurno da cemo nastupati. U medjuvremenu basista mi je otisao u BG i tu se prica o nasem nastupu zavrsila.

Ne pokreci temu da ovo radim zato sto nismo nastupali na Access-u! To bi bilo bas suvisna laz i obmana u moru obmana vezane za Access!

Svi koncerti koje smo pravili u ratu su bili volonterski odradjeni (ako ne znas sta to znaci, to ti je bez novcane naknade). A para sam zaradio i potrosio vise od tebe sigurno nekoliko puta!

A istina je da dosta swog vremena ulazem u muziku i banjaluku bez planova da mi se materijalno isplati!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2004, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
ajoj....jebo ti sebe jesi i ti dosadan....pa ako je covijek seljak,seljak je, o tome ne treba diskutovati. Samo se nadam da ce sledece godine sponzori znati da je ove propao, i da se ne brukamo... i daj ako je neko zainteresovan da zapalimo mister X i "urbana mjesta."(naravno da se salim)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2004, 11:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Kako napraviti Molotovljev koktel?

Prvo su vam potrebne flase, mogu one od pola litre, pivske, ili vinske. Vinske se lakse lome, teze se prenose, vece su, ali zato moze vise materijala da stane unutra. Pivske su cvrsce, moze vise njih da se ponese, dalje da se bace, teze naprsnu i mnogo se lakse nabavljaju.

Prvi korak jeste da kupite benzin. Ako nameravate da drzite koktele sakrivene, onda je najbolji bezolovni, zato sto manje smrdi, pa ga je teze naci po mirisu. Inace, svaki benzin odgovara, mozete ga cak i ukrasti, ako ste prevelika socijala. Napunite dve trecine flase benzinom. Pazite da ne prospete nesto po stolu ili rukama, ili ako se to desi, nemojte da se igrate sibicama dok se ne operete. Ovo nikako ne raditi blizu otvorenog plamena.

Drugi korak - glavni sastojak. Mnogi smatraju da se Molotovljev koktel pravi samo od benzina, ali oni grese. Vrlo je vazno da imate dovoljno piljevine. Obicne, drvene piljevine, mozete jednostavno da usetate u neku radionicu, pa da pokupite punu kesu piljevine, bice vam zahvalni. Stvar je u tome sto piljevina vezuje, tako da plamen po normalnom vremenu moze da traje i citavih sat i po, mozda i celih dva. Znaci, pre stavljanja benzina u flasu, prvo stavite piljevinu, tek toliko da pokrije dno. Zatim benzin, opisano u prvom koraku. Posto stavite benzin, pospete jos piljevine, pa sve to promuckate.

Treci korak jeste da nabavite kerozin...... Sada, ovo moze da ispadne prilicno komplikovano da se nabavi, a s obzirom da vecina anarhista, terorista, vandala, mangupcica, hipika i ostlih propaliteta nema kinte, jednostavno morate da improvizujete. Ja licno obicno sipam petrolej, kazu da je i vodka mnogo dobra, ali je previse skupa. Apotekarski alkohol nisam jos isprobao, ali verovatno bi goreo. Ako mozete negde ilegalno da nabavite fosfor, crveni, bilo bi zaista zanimljivo gledati kakva bi reakcija bila kada se sve to zapali.

Posto ste sipali sve sastojke, zatvorite flasu, a zatim sve dobro promuckajte. Piljevina mora da se nadje u svim slojevima. Muckajte dobro, ali pazljivo, bar nekih petnaest - dvadeset minuta. Posto zavrsite, obrisite flasu, operite je, a zatim, ako ne zelite odmah da je iskoristite, ostavite je zatvorenu, odlozite na neko suvo mesto stalne temperature 18-20 stepeni, daleko od otvorene vatre....

Ako zelite odmah da koristite koktel, uzmite neku krpu, ili platno. Srolajte je u valjak, njom zapusite grlic flase. Onaj deo unutar flase mora da bude zamocen u tecnost, drugi deo, onaj spolja, da bude zasiljen, tako da moze lako da se zapali. Vrlo je vazno to da krpu NESMETE NATAPATI benzinom. Mora da bude suva, kako bi dobro gorela.

Paljenje Molotovljevog Koktela - morate uvek da imate spreman jedan ispravan upaljac.zapalite vrh krpe, i zavisi od duzine krpe, izbrojite odredjen broj sekundi, pre nego sto bacite. Iz ono malo iskustva sto imam, najbolje je da izbrojite tri sekunde, ali mozete baciti i ranije, ako niste sigurni, ili ako je krpa natopljena benzinom, sto je inace vrlo opasno. najbolje je da prvo malo eksperimentisete sa nekoliko probnih koktela, pre nego sto predjete na pravu stvar. Koktel mora da eksplodira malo pre nego sto dodirne zemlju, ili u trenutku udara, kada se flasa polomi, da vatra dodje u kontakt sa tecnoscu. piljevina ce se pobrinuti da plamen potraje bar neko vreme.

Sto se tice odece, najbolje je da nosite neku jeftinu jaknu, nesto sto moze lako da se strgne ako se kojim slucajem zapali. Ne smete da budete isprskani nijednom zapaljivom tecnoscu, krajnje je opasno. Ne gadjati ljude molotovljevim koktelom. Autor nije odgovoran za potencijalne povrede ili smrtne slucajeve usled rukovanja koktelom.

I ja se shalim, :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2004, 11:43 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Sep 2004, 12:43
i konacno...korisna informacija :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2004, 01:38 
E Antidope 100% sam uz tebe, s tim da se termin volonter uzima za onog ko radi za otprilke 1/2 naknade, dok npr. humanisti rade za dzaba...

inace, access ove godine losiji nego prosle... organizacija = 0 bambija

Mogli bi momci malo i da porade na gramatici srpskog jezika, a bogami i akcentu, s obzirom na katastrofalne greske u govoru u medijima...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 13 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]