banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jun 2025, 15:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 234 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jun 2010, 15:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Jun 2007, 12:00
,lavicu, Dust je girl. :wink:,,
molim za orost jer nisam primetio.

Poslednji put menjao lavić dana 25 Jun 2010, 21:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 16:05 
Veteran
Veteran

Oficir s ruzom je napisao:
Kao sto sam i rekao to ti je s aspekta Biblije i ta pravila ne vaze nigdje u svijetu pa ni kod nas Muslimana....

I sve sam lijepo pobrojao samo da bih te dovukao do onog sto si upravo sad rekao famozne, fantasticne recenice, koja se uvjek nađe kad pregusti, zagusti ta nepokolebljiva i postojana..." Bog je toliko volio svijet da je dao svoj jedinorođenog Sina...."

Sama tvoja Biblija kaze da su sva djela za badava, nema toga laviću sto će te spasiti iz pakla i ognja ako ne vjerujes u Isus Krista koji ne samo da nije sin Bozji nego nije niti njegov nećak.

Imas pravo zanemariti sva djela, svih 10 zapovijedi...i zato se ne naprezi da ih komplikovanim rijecima prisijes Dust-ici ili bilo kojem drugom muslimanu, jer upravo tih 10 djela po tvojoj Bibliji ne spasavaju nikog nego krv Isusova.

Ne mozes slomiti "Oni koji vjeruju i dobra djela cine".....a ne samo "oni koji vjeruju" kako ti hoces da kazes....po tom pitanju nismo isti jer u islamu postoji iman (vjera) i amel (djelo) i jedno bez drugog ne ide, dok je kod tebe samo vjera jer ti djelo ne dozvoljava Biblija da radis i ma koje uradis je nistavno ako ne vjerujes da je neko umro za tebe.

Ti si bio bolestan, nekog su drugog operisali a ti si ozdravio....(ruse se temelji univerzuma od te logike koju prosipas)

lavić je napisao:
reci Muslimanima to što si meni rekao:džabe molitva5 uta i delenje mesa negine vam kazan...reci im.

Molitva je je farz i upravo suprotno frajeru, jer dzaba djelenje mesa ako molitve nema (stepen molitve u odnosu na djelenje mesa je kao stepen svijece u donosu na prema Sunce-tek toliko da ti je poznata ralika između farza i nepritvrđenog sunneta).
lavić je napisao:
I koju god navedeš citiraću reči da su dela nula i da se tako ne opravdavai meni je jasno a ti reci KAKO S ONDA OPRAVDAVAMO?

Kako se opravdavamo???
Dela su nula za tebe po Bibliji ali ne i po Kur'anu..."djela se cjene prema nijetu" i nema konfuznih 10 naredbi i citata iz Biblije koji direktno konfrontiraju 10 zapovijedi i da se nađes u vakumu...

Mozda ne znam kako se opravdavamo ali znamo kako se ne opravdavamo....a neopravdavamo se po Isusovoj krvi NIKAKO i NIKAD i NIKO....

Dovoljno ti je vjerovati da je Hesus umro za tebe...sva ostala dobra i losa djela hem radio hem ne radio...ti si dzennetlija. :-?

Vidimo se mozda na bedemima ...ko zna.

Nesretan čovek je svaki koji sudi i određuje ko će gde.
Nesretan čovek potire Božiju reč.
Gde ne važi DEKALOG tu LJUBAVI PREMA BOGU ni bližnjem [b]NEMA!

Kad Msliman izjavi da ne treba ljubiti Boga iznab svega on gasi prvu zapovest i obrnuto.
Ne treba poštovati roditelje i možeš lagati i krasti jer Dekalog ne važi.
... i ta pravila ne vaze nigdje,, u svijetu pa ni kod nas Muslimana....,,

ZA VERNIKE VAŽE.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 08:15 
Veteran
Veteran

zahvalan uredniku za brisanje ludosti.

Čovek se delima ne spašava ali dela pokzuju ljubav.
Dekalog je ljubav razložena na 10 tačaka precizirajući šta spada pod ljubi Boga i ljubi bližnjeg.
Nije ljubav reći ljubim Boga već to treba pokazati kroz prve 4 zapovesti a preostalim pokazujemo ljubav prema bližnjem.
Kad piše ko ima ljubavi k meni ne kaže ljubiće me već držaće DEKALOG.

Ako nemaš žrtvu pomirnicu šta ćeš ponuditi za otkup duše: namaze ili životinjsko meso?
Bogu to ne treba ni sva tvoja dela nisu ništa pravedno i čime se onda spašavaš jer ni ime ne prizivaš?
Ne uzimaj imena zalud nema veze sa prizivanjm imena.Bog traži da prizivamo dok ne prizovemo ime Njegovo a uzimanje imena uzalud je bilo u Jevrejskoj tradiciji da su se redovno zaklinjali Božjim imenom i lagali.

Nemoj misliti da je mudro to što si brzoplet, niti je dobro rušiti Božiju reč.
Zar ne prepoznaješ da sve ovo činim da bi ti ukazao na put spasenja...bar razmisli o tome.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 08:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2010, 08:34
U srpskom jeziku se za malog lava kaže da je lavić :)

Mali lave, kako komentarišeš posljednju izjavu engl. princa Čarlsa koji je pozvao svijet da slijedi ''duhovne principe'' Islama kako bi se zaštitila prirodna okolina.

http://www.24sata.info/vijesti/svijet/3 ... ijeta.html

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 14:10 
Veteran
Veteran

dragann je napisao:
U srpskom jeziku se za malog lava kaže da je lavić :)

Mali lave, kako komentarišeš posljednju izjavu engl. princa Čarlsa koji je pozvao svijet da slijedi ''duhovne principe'' Islama kako bi se zaštitila prirodna okolina.

http://www.24sata.info/vijesti/svijet/3 ... ijeta.html

Ne gledam TV niti slušam šta izjavljuju masonski sledbenici.
Svaka priča ima povod što znači i razlog. U gornjem slučaju nije akcenat na prelasku u Islam niti o ,,čistoći,, već o kupovini glasova i popularizaciji nekih ciljeva koji su iza paravana od molitvenog doručka sa... do Šervuda.

Zar u Pismu nema principa o poštovanju prirode i svih stvorenja?
Svako vreme ima svoj trenutak za neku akciju koja u lancu drugih dostiže krajnji cilj NOVAC i vlast svetom.
Krize nema..NAPRAVIĆEMO JE kažu oni iz senke.
Treba nam još novca prodajom oružja ...nahuškajmo lažima jede na druge pa im mi budimo prijatelji tako što ćemo ih oboje porobiti.
Slabo se prodaju ekovi daj malo iz aviona malo preko zdr. ustanova poturi i onda prodavajnaše poks ,lekove, a zamorčića koliko želiš.Najveći biznis je ,,zdravstvo,, (u sužbi naodu :D )

I tako možemo danima
No nećemo jer je preča duhovna,higijena od telesne a njima baš stalo do okolinea zagadiše sve ovo? :fadein:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Dobar je faznon sto lik, kojem su puna usta kako mediji obmanjuju narod, prosipa neka sranja sa sa-hr sajtova. I ladno se ponasa kao da je to neka cinjenica. :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 14:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Besparica je napisao:
Dobar je faznon sto lik, kojem su puna usta kako mediji obmanjuju narod, prosipa neka sranja sa sa-hr sajtova. I ladno se ponasa kao da je to neka cinjenica. :lol:

Ma pusti amidzu... A nama govori nesto o "dvostrukim arsinima" :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 15:00 
Veteran
Veteran

Da li je to Dragan -Amidža?
Pa pitah se gde je Amidža a on ručka...prijatno.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 10:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

lavić je napisao:
Da li je to Dragan -Amidža?
Pa pitah se gde je Amidža a on ručka...prijatno.

:confused1:

Ljudi, uozbiljite se!

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 21:57 
Veteran
Veteran

Čak i reči iste...što promeni pseudonim?
Možeš biti Hrišćanin ne menjajući ime.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 09:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

lavić je napisao:
Čak i reči iste...što promeni pseudonim?
Možeš biti Hrišćanin ne menjajući ime.

Veliki ljudi se bave idejama, srednji se bave događajima a sitne duše se bave imenima!

Na našu žalost, ovi treći na forumu čine 95%, i ne daju se maknuti od toga, jer im njihova tvrdoglava podložnost „odabranom nebeskom narodu“ ne dozvoljava korištenje ičega unutar glave, osim u svrhu zbornog pjevanja koje glasi - "moja nacija je najstarija, moj narod je nebeski, moja religija jedina ispravna a svi ostali su manje vrijedni“!

Mali lave, ako te zanima:
Ja se zovem AGAN a svi u selu me zovu doktor jer sam po njima „doktor“ za povrće.
Ukoliko se mom imenu doda titula koju mi je dodjelio moj seoski Univerzitet dođe se do jednog simaptičnog nicka Dr.AGAN!
Jesi zadovoljan sitna dušo?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 09:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Ne postoje "sitne duse", postoje samo "sitni osudjivaci".

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 10:07 
Veteran
Veteran

Podrav mom velikom bratu.
Što ljutnja? Postoji i nešto što se zove šala bar kod mene.
Hvala za autobiografiju ali niko je nije tražio dok.
Mi ne valjali forumaši te pozdravljamo i svejedno nam je kako ćeš se zvati,ako tebi nije ti zadrži titulu.
Pozdrav i od sitne duše,nemoj da si na kraj srca.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 11:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Opet Danci objavili karikaturu Muhameda, sta im je.. :confused4:

The hell where youth and laughter go.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 234 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Sva vremena su u UTC [ DST ]