banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 10:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 816  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: off topic
PostPoslato: 08 Feb 2010, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ja se bar ispravio odmah, dok je tebi trebalo godinu dana da upitas zasto ti link ne radi :D

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 18:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
The_new_Statesman je napisao:
Ja se bar ispravio odmah, dok je tebi trebalo godinu dana da upitas zasto ti link ne radi :D

Aj nek bude da je ako ako je tebi lakse :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 18:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pao mi kamen sa srca 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 01:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Mislio sam ovo okaciti na humor .. al' mi ovde nekako bolje pristaje

Spoiler:
Slika

+ nesto za Eurotha

Spoiler:
Slika

:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 07:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
V@nja je napisao:
Spoiler:
Slika

ajd sad priznaj da znas XIX licno...........kad je ona na Kozari haube lomila eeeeeeeeeeee grdne moje rane :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 16:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Negde na TVu bio prilog da i Honda povlaci neke modele, ali koliko sam shvatio radi se o nekim starijim modelima iz 2002. ili tako nesto, zbog problema sa zracnim jastucima... TnS sada si i ti tempirana bomba na putu :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 16:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znam samo za model Jazz, 650.000 komada zbog neke greske u izolaciji na prekidacu podizaca za stakla.

Reakcija nakon samo tri slucaja kratkog spoja u citavom svijetu. Efikasnost, a?

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 16:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovde su pricali o vazdusnim jastucima jer je navodno stradalo 8 osoba, ako sam dobro upratio, kasno se ukljucih u prilog

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 16:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pojma nemam, cu da vidim...

Citiraj:
Things are far from hunky-dory with the giant Japanese Automakers Toyota and Honda motors. Honda, which is one of the leading automakers of the world, is reeling under a global recall, a similar factor affecting its rival Toyota Motor corporation in recent times. In a latest move, Honda has decided to recall close to 450,000 cars owing to a faulty air bag issue. Earlier, the company recalled a range of cars for window switch problems. The cars to be recalled owing to the air bag problem will affect the owners in Canada, Japan, USA, Asia and Australia as the sources have revealed. The models to be affected by this massive recall include Acura TL Sedan, CR-V SUV, Civic, Accord and Odyssey.

Some auto industry analysts have tried to hint at a co-relation between the recall of Toyota and that of Honda but it has been refuted by Honda itself. The Honda top officials have denied that the Toyota global recall has got anything to do with Honda’s decision to recall its cars. The Honda website says that the recall is owing to increased concern for the safety of the passengers. The Honda owners have been asked to approach Honda dealers and they will start getting notifications from this month on itself.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 16:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je valjda to
Citiraj:
Honda povlači 440.000 automobila zbog greške sa zračnim jastucima

10.02.2010

Tvrtka će zamijeniti zračne jastuke na vozačkoj strani, koji se mogu napuhati s previše sile te tako dovesti do problema

Crni mjesec za japanske proizvođače auta se nastavlja - Honda će dodati oko 440.000 auta u opoziv zbog problema s napuhavanjem zračnih jastuka, objavila je ta kompanija. Tvrtka će zamijeniti zračne jastuke na vozačkoj strani, koji se mogu napuhati s previše sile te tako dovesti do problema.

Ukupni opoziv sada obuhvaća preko 822.000 vozila, među njima neke modele Accorda iz 2001. i 2002. godine, modele Civica, Odysseya, CR-V-a, te Acura TL-a. 380.000 modela bit će opozvano u SAD-u, preko 41.000 u Kanadi i drugim zemljama, te oko 4.000 u Japanu.

Honda kaže kako je primila 12 prijava problema, od kojih je 11 rezultiralo ozljedama, a jedna smrću. Tvrtka tvrdi da za probleme nije ni znala sve do srpnja 2009. godine. "Ipak, zaključili smo da ne možemo biti sasvim sigurni da će sustav za napuhavanje zračnog jastuka na vozačkoj strani raditi kao što je dizajniran", rekli su u izjavi.

Prije samo nekoliko dana, Honda je najavila opoziv oko 650.000 automobila i to zbog konstruktorske pogreške koja može dovesti do prodora vode u prostor električnog podizača stakla i dovesti do pregrijavanja i topljenja plastike, a time i nekontroliranog razvoja vatre, što, sasvim razumljivo, može imati fatalne posljedice za automobil, ali i putnike. Samo u veljači ove godine, dakle, Honda opoziva oko milijun automobila.

Najava Honde dolazi u vrijeme općeg opoziva japanskih, ali i auta drugih proizvođača. Toyota, vodeći svjetski proizvođač auta, u procesu je povlačenja preko osam milijuna automobila zbog problema s papučicom gasa, a jučer su najavili povlačenje i oko 440.000 Priusa.

Honda je prvotno najavila opoziv kod američke Nacionalne službe za sigurnost prometa na autocestama (NHTSA), u studenom 2008., ali tada se radilo o manje od 4.000 automobila, a u srpnju 2009. godine taj je broj proširen na 440.000 vozila. Globalno, Honda je zbog problema sa zračnim jastucima povukla oko 514.000 automobila.

U kompaniji kažu kako bi vozači trebali odvesti svoje aute u zastupništva čim ih se pismeno obavijesti o opozivu, a to će se događati tijekom veljače.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 17:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evropski modeli su na cekanju... Mada je moj Made in America :roll:

A sa druge strane, nisam bas lud od zelje za testiranjem tih jastuka :-?

Btw. vjerovali ili ne, ovde pada snijeg, onaj siti... Klizavo, ali bas... Zimska sluzba je efikasna kao otprilike nasa za vreme rata :roll:

Za ne povjerovati, ali sa razmakom od dva dana sam se uvjerio da nasa zimska sluzba izlazi na teren odmah, dok ovi ni nakon nekoliko sati. Samo sto nasi i dalje slabo koriste so.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 10 Feb 2010, 17:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 17:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Evropska modeli su na cekanju... Mada je moj Made in America :roll:

A sa druge strane, nisam bas lud od zelje za testiranjem tih jastuka :-?

Btw. vjerovali ili ne, ovde pada snijeg, onaj siti... Klizavo, ali bas... Zimska sluzba je efikasna kao otprilike nasa za vreme rata :roll:

Za ne povjerovati, ali sa razmakom od dva dana sam se uvjerio da nasa zimska sluzba izlazi na teren odmah, dok ovi ni nakon nekoliko sati. Samo sto nasi i dalje slabo koriste so.

Koji su nasi, a koji njihovi, gde si ti sada :lol: :lol: :lol:
I u BL je sve belo i putevi pod snegom

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Austrijski su dosta sporiji, ocigledno im nedostaje vozila... Bar ovde gdje ja zivim.

Cak je i kod Hrvata u nedelju bilo prilicno snijega na putevima (ne racunam autoputeve), dok su nasi u isto vrijeme bili ocisceni...

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 20:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Danas registrovan jos jedan bijeli auto:

Slika

8)

Sutra ga preuzimamo - fala qrcu...

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 20:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nek' vam je sa srecom :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Honda prijavila serijski kvar (airbag) na oko milionce auta, naravno na Americkom trzistu :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 21:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A mirdza, taman dok ima jos nesto snijega :D

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 21:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Ovdje za sutra najavljuju padavine, a snijeg ce navodno da se odrzi do sredine marta. (Prosle godine se drzao do kraja aprila... :angry4: )
Za vikend idemo u planine - 180km auto-puta i 80km lokalnog, od toga 20-30km po pravim brdima. A onda operacija "ganjanje konja po livadi" :)

BTW Jesam li ti spominjao da sam poslije duzeg traganja kupio felne za onu svoju kantu? 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 21:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne. Daj slike :D

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 21:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa tebe stvarno treba sacekati u mraku 8)
Sta nadje?

Pazi na to sa konjima, nije to bezazleno... Hocu detaljan izvjestaj sa auto puta, ubrzanje, sa 130 do 170, elasticnost motora, buka, stabilnost, bocni vjetar... Ma sve... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 816  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]