Rodjena sam u Banjaluci, cijeli zivot sam u ovom gradu na Vrbasu
Ima mnogo stvari koje mi se ne svidjaju ovdje primjer: malogradjanstvo, primitivizam, mnostvo ruralnog stanovnistva koje se doselilo, i ne zeli da pokusa da se ponasa urbano jer je u takvoj okolini, vec i dalje zivi ruralno.
Zivcira me korumpiranost,ljudi su postali podmitljivi, za pare sve mozes, jer vlada besparica...
Zivcira me bespravna gradnja pojedinih lovatora, a ako zelis nesto legalno treba milion godina da to dobijes!
itd... itd...
Stvari koje volim:
miris jutra, pogled sa mog prozora na sehitluke, zelenilo,ptice koje cvrkucu, dragi ljudi koje znam cijeli zivot, jutarnja kafa susret sa mnogobrojnim prijateljima starim i novim, ucenje, rad, prijatne setnje sa deckom uz obalu Vrbasa sjedenje na "nasoj" klupi,vreli poljupci na "nasim" skrovitim mjestima svojstvena samo Banjaluci

)) vecernji izlasci sa dragim drustvom, opustenost ..jednom rijecju raja!!
Volim da otputujem iz BL, tada napunim baterije, upoznam druge ljude, shvatim razlike,nacin na koji funkcionise neka druga sredina, osjetim se strancem i shvatim da to sve ipak ne nadoknadjuje moju sredinu i pozelim se B. Luke!
Imala sam priliku da upoznam mnogo mladih ljudi iz velikog broja zemalja, uglavnom istocno-evropskih(Rusija, Poljska, Ukrajina,Ceska, FRancuska,Litvanija,Ukrajina,Moldavija,Bjelorusija,Ruminija,Bugarska,Makedonija itd...), druzili smo se, razgovarali...
Mladi ljudi su totalno neoptereceni onim sto se desavalo proteklih ratnih godina...to me raduje, svi ti ljudi teze jednom :
bolji zivot, organizovano drustvo, sigurnost, dobre plate, nikog ne interesuje ko vlada, ko je koja stranka ....
Zato ja vjerujem da ce biti bolje, kada odu ovi stari politicari a dodju nova neopterecena lica, kada svima bude jedini cilj: sigurna evropska drzava, ekonomski razvijena!!