banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 13:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Dec 2009, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Hristov je napisao:
Iskreno nije mi jasna jedna stvar. Trpis covjeka koji ti godinu dana zagorcava zivot i pretvara ga u nocnu moru, tjera ti u strah u kosti, na kraju treba da postanes paranoicna zbog straha da ti je za petama i da te posmatra, a ti jos nisi preduzela nista? Iz ovih stopa idi u policiji, ne zovi policiju nego odi direktno u policiju, ako treba povezacu te ja sa ljudima koji ce se angazovati oko toga.

Je li ti se javila?

Niko pobogu nista ne ocekuje od nje. O kakvom kloniranju govoris?
Ako imam kakav problem i ne mogu ili ne znam sama da ga rijesim, potrazicu pomoc. Od 4 strane savjeta, jedan se morao naci koji bih realizovala. Pogotovo poslije godinu dana maltretiranja....
Ljudi su se javili koji su imali slicne probleme uznemiravanja. Niko je nije napao, samo rekao svoje misljenje da nije sve zajebancija. Jer ako ti 20 ljudi govori sta da ucinis, ti nista ne radis, ostavljas mjesta za sumnju.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ma shvatam ja tebe, ali zasto jednostavno ne napisemo sta je ciniti nego od nje pravimo optuzenog upravo tom sumnjom. I meni je palo na um ali sad da pisem da lozi a pojma nemam da li sam u pravu, nije bas korektno, zar ne?

Fifi, ljudi su ti pokusali pomoci, dali su ti savjete, neki su se vise puta javili sa sugestijama. Na kraju je sve opet na tebi, nemoj rijesavati problem osvetom nego gledaj da ga se otarasis a da sama ne prljas ruke i savjest.

PS: eto vidite da se bez podizanja tona i bez sumnjicenja moze pricati :D Salim se

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 15:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
majlili je napisao:
upravo to helena, svi su se nasli tu da pomognu, prica ide da to traje vise od godinu, nije nista uradila, ne ide na policiju jjer nije mislila da to ima neke veze sa policijom, ajd ok, meni bi bar policija prva pala na pamet ako je neko presao granicu, onda kad je uvjerimo da ide tamo kaze da joj firma mora napisati sluzbeni dopis, a njoj je to komplikovano.. ok, presli i preko toga, mada ako je proganja na poslovni telefon cija je to stvar ako ne firme, i direktor se treba ukljuciti u to.. onda je jos i proganja i na autu pise poruke, ali nista, rekli joj na kraju u policiji i nas zezaju na telefon.. i da ti ne prepricavam breskvice, ako nisi pratila sve pa lupas, a ako je neko otisao zbog mog komentara, onda jos manje vjerujem u njenu pricu... moj stav, brzo se ona povuce, a toliko drugih forumasa je podrzalo i ubilo se pisuci prijedloge za pomoc.. kako god..

kako god da ali ti NE MOZES da znas da li je ovo zaista istina ili nije, zato ne moras da napadas nekog kome je mozda ionako vec lose zbog citave situacije jer ako ovo i jeste sve laz i zajebancija, tebi nista nece biti od toga i ne boli te ni najmanje /znaci ako mislis da je fake onda jednostavno ne pises nista i ne komentarises dalje/ dok ako jeste istina a neko je tako napadne i kaze joj da laze, jos se gore osjeca ..jel ne kapiras sta hocu da kazem??

Majka je naš početak i kraj

Poslednji put menjao breskvica dana 03 Dec 2009, 15:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To sam i ja htio napisati. Zamislite da se i pored sve sumnje ispostavi da nema lozenja. Nema pomoci na policiji, cura pada u ocaj i zove Telekom, nema ni tamo pomoci, tone jos dublje, i obraca se nama, a mi odmahujemo rukom "iznoseci samo nase misljenje" da nas "mozda" lozi....
Zato je bolje nekad cutiti nego napisati bilo sta.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 15:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
A mozda su u sumi?!?

Ja ne mogu verovati da niko u toj firmi ne poduzima nista, pa ipak je sluzbeni telefon u pitanju. Ako su svi u firmi upuceni u tu situaciju i to sve traje tako dugo, pa stvarno nema smisla. Ne znam zasto neko ne bi otisao u policiju i podneo zahtev licno, kao fizicko lice? Pa Kako ce ti ljudi na forumu pomoci? Reci ti ono sto vec i sama znas!
Tema zbilja nema smisla.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 15:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E da bas smo svi na prvu rekli "ajde nemoj da se**s"....Ajde i vas dvoje spustite loptu malo. Ljudi su se javili i otvoreno joj rekli sta da pokusa da ucini. Jedino se nisu sami ponudili da nadju manijaka i zavrse stvar.
Kad ti 10 puta nekom kazes "pokusaj to i to" i daj ne pokusava...jebiga, covjek pocne da sumnja da ga neko navlaci. I ne treba da napadate nikoga ko tako misli. Niko nije napao fifi niti joj rekao "lazes". Svi smo iznjeli svoja misljenja, savjete i ostalo.

Licno, da mi neko kaze "aj ne zajebaji", ignorisala bih i pokusala bar jednu stvar da uradim od svega recenog. Ako mi je stalo da rijesim problem. Opet kazem, pogledajte malo prve 4 strane....

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Eto opet polazis od sebe. A sto mislis da je neko nekoga napadao? :confused4:

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 15:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa necu od tebe. Govorim svoje vidjenje ne tudje...

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Komentar se odnosio na tvoju zadnju recenicu a pitanje na prvu strofu :D

Ja opet kazem da curi ne trebaju komentari tipa: "Ja mislim da je ovo loza". Ako je loza ne dajte se naloziti (nemojte pisati) ako nije dobro svima.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Opet kazem, polazim prvo od sebe sta bih uradila u nekim situacijama. I u skladu sa tim dajem prijedlog. Necu reci "uzmi pistolj i ubi skota" jer to nikad ne bih ni sama uradila. S te strane potice "Licno..."

Zasto mislim da neko nekog napada? Koliko ja vidim breskvica odbrusi majili jer majili ima svoje sumnje. Osudjujete jer se u nekom momentu (poslije 4 strane "pokusaj") posumnjalo u kompletnu pricu.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 15:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Mislim da nema potrebe da se prepiremo, kad o njenoj odlučnosti da se riješi problem dovoljno govori brisanje svih postova ...

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stvarno ne znam sta je danas, ne mozes zauzeti kontra stav a da ne budes osudjivac i napadac. Ja "napadam" i "osudjujem" pojedince isto onoliko koliko pojedini to isto rade sa Fifi.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 19:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2008, 10:32
Nemam riječi , dovodite me u situaciju da se branim i od Vas, sramno za žene.

Obrisala sam postove zato što ne želim da me razvlačite i ponižavate bez ikakvog razloga, nisam Vam se čak ni obraćala, možda Vas je to uvrijedilo dame moje.

Da ste se bar malo potrudile pročitale bi da sam nekoliko puta pisala da sam njegov jedan broj isključila i da sam ga prijavila policiji ili i Vi hoćete službeni dopis. Neki savjeti nisi bili primjenjivi u mom slučaju ali mogu koristiti drugim ljudima u drugim situacijama...Helena ili kako ti je već nik...lako je tuđim................ nisi bila u toj situaciji i zato nemoj da osuđuješ molim te... pljuješ bez ikakvog razloga.

Hristov, još jednom hvala tebi i svima koji su saosjećali

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Fifi, dramis bez potrebe. Ugasila si mu jedan broj i sta si postigla time? On tebe zove na posao i to je problematika koju i tvoj sef/sefica moraju poznavati. Drugo, zasto se bojis lika koji te zove iskljucivo na posao? Banja Luka nije Chikago pa da se ne zna ko gdje stanuje, ko kakvo auto vozi, ko gdje izlazi.. Taj lik da ISTA hoce on bi te vec pronasao i napao te. Ovako.. ili si se nekome zamjerila ili je neko pikirao na tvoje radno mjesto. Treceg nema. Manijaci koji crtaju cvjetic po sajbi auta nisu manijaci nego romanticari :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 19:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2008, 10:32
ajkula je napisao:
Fifi, dramis bez potrebe. Ugasila si mu jedan broj i sta si postigla time? On tebe zove na posao i to je problematika koju i tvoj sef/sefica moraju poznavati. Drugo, zasto se bojis lika koji te zove iskljucivo na posao? Banja Luka nije Chikago pa da se ne zna ko gdje stanuje, ko kakvo auto vozi, ko gdje izlazi.. Taj lik da ISTA hoce on bi te vec pronasao i napao te. Ovako.. ili si se nekome zamjerila ili je neko pikirao na tvoje radno mjesto. Treceg nema. Manijaci koji crtaju cvjetic po sajbi auta nisu manijaci nego romanticari :D

Znaš šta, šta god da ti napišem liči na pravdanje, pišem pa brišem........... Nisam se nikome zamjerila radim sa pacijentima uz čiju bolest ide depresija i psihička oboljenja, a moji predpostavljeni su upoznati...nekoliko puta sam napisala da smo poslali službeni dopis m:tel-u i ugasili prvi broj. Počeo je ponovo da zove prije 5-6 dana nakon 2-3 mjeseca pauze, ja sam samo pitala šta da uradim. Predložili su mi policiju, prijavila sam ...ne zove već drugi dan. Bilo je još radikalnijih prijedloga za koje nisam imala sredstva .

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 20:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Aman nema potrebe bilo kome da se pravdas. Niti te optuzujem :roll: Samo razmisljam na glas. Da je zloban, zvao bi te kuci i tamo ti dahtao. Ovako.. Iskuliraj ga koliko god si u stanju ili mu uzvrati dahtanjem. Ne zezam se nego se vodim udzbenicima gdje stoji da nasilnike uzbudjuje zrtvnih strah. Ako si med radnik.. malo procitaj sizofrenije i sve njihove manifestacije.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 22:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
Fifi je napisao:
Bilo je još radikalnijih prijedloga za koje nisam imala sredstva .

izmisli sredstva i uradi to radikalnije-najradikalnije.
nemoj da te svakodnevene obaveze udalje od problema.znas ono kad ne zove kontas da problema nema.ne potiskuj to i suoci se jer je najgori osjecaj kada hodas ulicom i osjecas se kao lovina.
ne nagomilavaj strah, poslije ga se jaaako tesko rijesiti.
najvise bih voljela da se radi o nekoj zezanciji koja je uzela maha, ali u stvarnom zivotu to bas ne bude tako.

ali ja nisam mogla podnjeti osjecaj da me neko gleda, prati, i dise za vrat.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 23:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eto...sad ja ispadoh najcrnja... :roll: :roll:
Citiraj:
Helena ili kako ti je već nik...lako je tuđim................ nisi bila u toj situaciji i zato nemoj da osuđuješ molim te... pljuješ bez ikakvog razloga.

Ma ko te pljuje?! Ko te osudjuje?!

Ne znam odakle si izvukla da te bilo ko,a medju njima i ja ponizavamo. Moja razmjena misljenja je vise bila uopsteno sa Hristovom. Naglas razmisljala sto bi rekla ajkula. Ruznu rijec ti niko nije rekao.
Svi su se ( i ja medju njima) javili sa nekim prijedlogom kako da ti se pomogne. Dalje, niti ja tebe osudjujem niti mislim to da radim. (a mozda da ti procitas postove pa ces vidjeti) da sam se nasla u slicnoj situaciji da mi prijete preko telefona.

Boze gospode uvredljivog naroda....ja se izvinjavam ako su te moji postovi uvrijedili....

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
ma *ebi mu kevu i boli te djon........on uzdise uzdisi i ti,on rokce rokci i ti i sve to na njegov racum..... :cat:

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 12:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Posti izgleda nemas nikoga od muskih pri ruci da ti rijesi taj problem moj savijet ti je da u firmi vidis da te sklone sa telefona jedno mjesec dva kuci fiksni iskljucis a na mob. se javljas samo na brojeve iz imenika i problem rijesen. Toga se pridrzavas jedno 2 mjeseca ako i poslije toga bude zvao pravac advokatska firma pa koliko god da kosta vidjeti da se budala posalje ili na Sokolac ili na Tunjice. Za poruke po autu stvarno ne znam sta da ti kazem vec jedino da ti je stalno cist pa da ne moze nista pisati :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]