Причао ми један колега и куне се да је то стварно ако, лично мислим да је луд, али послушајте.- Каже да његова стрина има рођака који је некада радио је као токар у некој металостругарској фирми прије рата, а сада се жица около и пази на равнотежу у природи. Тај лик стално прича како се народ покварио и како ће ускоро смак свијета. Наиме, рекао ми је да тај лик тврди како ће смак свијета наступити тачно 22. Децембра. 2013. Године у 05:30 часова. Прво ће се небо промјенити, а онда ће се тло под ногама отворити. Неће нико пропасти доле и изгледаће као да сви лебде на зраку. Онда ће из неба међу свијет сићи сами драги бог. Оне душе које буду спремне бог ће једним покретом руке одњети у царство своје, а ове што су грјешили он ће да избрише из коначности у својој димензији. Када се то заврши сунце ће сутрадан изаћи на западу, а земља ће свој посљедњи дан изгледати баш као и данас. Онда ће предвече настати страшњи суд и трајаће око пола сата. Земља ће се растурити по сунчевом систему. Материјалистичке ствари неће имати, као што заистину и немају, никакву вриједност... „Каже како је у повјерењу реако тој његовој стрини неке ствари што ће се догодити за неколико дана, чисто да ова види да није луд, а ви сами просудите:„ Играће Бајерн 22. 11. 2009. Године код куће са Леверкузеном и биће 1:1, први го ће дати М. Гомез у осмој минути изједначиће С. Кислинг у 14 минути, а М.в. Бомел ће добити жути у 87 минути. Играће Рубин и Динамо Кијев 0-0, побједиће румунска Униреа један нула Севиљу, аутоголом Драгутиновића, у хокеју Серветр има да савлада Биел 5:3 има у крикету Индија да први дан поведе 642/10 над Сри ланком 66/1, а вјечна патња лото чуј бројеве 2.5.10.13.18.19.25.. Ето ту види досадно је све то и Барцелона ће тући Интера 2:0, Алкмар Олимпијакос без голова“! Колико хоћеш беврједних бројеве јер само онај који докучи духовне вриједности имаће улаз у нову димензију. Замислите да сједите са пророцима и да у данашња баш као у доба антике оглушите се о ова пророчанства. Ја лично мислим да су то глупости и баљезгарије. Чуј стрина игра хокеј?
_________________ Once you're grown up, you can never come back!
|