banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 13:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Stednja
PostPoslato: 18 Nov 2009, 14:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
potpis crni :cat:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 14:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Gledam danas na TV austrijski parlament, pa ljudi se bukvalno bore da popadaju sa stolica, oni drugi malo budniji, telefoniraju, surfaju netom ili se igraju igricama :D

Pa ti vidi ko je lud...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 14:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
crni_bl je napisao:
Ma kad bolje pogledas svi oko nas kradu a ko hoce posteno da zaradi more se napiti krvi svoje...tako da ako mogu politicari i svi u ovoj drzavi da kradu mislim da je tvoj drug cvoxe na kraju ispao pametniji od puno ljudi ovdje...ja znam da ne bi mogao ni to jer nisam takav po prirodi i nikada nebi ukrao ni marke, ali kad pogledas sta se sve danas desava, i kako je obicnim gradjanima tesko zaraditi dok politicari&Co gule i trose pare da je to katastrofa ne znam sta bi rekao.

То није оправдање да крадемо!

Има добра књига што се тиче властите економије, штедње! Зове се "Финанцијски препород" - С. Фрлан
Препорука

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 14:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
nemz je napisao:
crni_bl je napisao:
Ma kad bolje pogledas svi oko nas kradu a ko hoce posteno da zaradi more se napiti krvi svoje...tako da ako mogu politicari i svi u ovoj drzavi da kradu mislim da je tvoj drug cvoxe na kraju ispao pametniji od puno ljudi ovdje...ja znam da ne bi mogao ni to jer nisam takav po prirodi i nikada nebi ukrao ni marke, ali kad pogledas sta se sve danas desava, i kako je obicnim gradjanima tesko zaraditi dok politicari&Co gule i trose pare da je to katastrofa ne znam sta bi rekao.

Има добра књига што се тиче властите економије, штедње! Зове се "Финанцијски препород" - С. Фрлан
Препорука

nemz
ne opravdavam kradju, i napisao sam da ja nikada marke nisam uzeo jer ne mogu. Ali kako to covjece da nam politicari svaki dan kradu ispred nosa i gule kozu sa ledja i mi nista?? Pa onda bolje da jedan obican covjek odnese sebi kuci nekakve pare i da od njih zivi neko vrijeme kad vec to izgleda mogu svi u ovoj drzavi a posebno politicari. Da se razumjemo ja ne podrzavam uopste lopove.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 15:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ne govori niko o kradji, vec o koristenju legalnih mogucnosti koje su politicari ostavili sami sebi, a sakrili su ih iza milion klikova :D

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 15:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

:toothy7:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 17:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
crni_bl je napisao:
nemz je napisao:
crni_bl je napisao:

Препорука

nemz
ne opravdavam kradju, i napisao sam da ja nikada marke nisam uzeo jer ne mogu. Ali kako to covjece da nam politicari svaki dan kradu ispred nosa i gule kozu sa ledja i mi nista?? Pa onda bolje da jedan obican covjek odnese sebi kuci nekakve pare i da od njih zivi neko vrijeme kad vec to izgleda mogu svi u ovoj drzavi a posebno politicari. Da se razumjemo ja ne podrzavam uopste lopove.

Нисам рекао да ти крадеш, а добро сам и прочитао шта си написао. Ни ја не могу да крадем и ако мене/нас свију краду.
Много ми је драго јер нисам као они и не желим да будем иако видим све шта се дешава.
Мислим да смо ми доста пасивни што се тиче политике и одговорности политичара. Хоћу рећи требамо да их стиснемо, да стално постављамо питања, да стално тражимо одговоре. Они нам мажу очи, а народ није у стању да то увијек препозна. Још је горе што смо се ми помирили са тим. Само дамо коментар "није луд да не краде, и ја би" - част онима који не спадају међу ови што овако говоре. Одошмо са теме
Ето шта ти је код нас политика. Сви само причамо -паметујемо, али кад треба да се нешто уради, онда остављамо неком другом.
Тако и са овом темом. Могли би причати о политици и политичарима, али кад је треба направити конкретне кораке...?
Ево једна пјесма која нам, по мени говори нешто - послушајте:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q51WPxjPTOk[/youtube]

И штедите! :D

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2009, 10:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nemz

:thumbup:
Slazem se sa tvojim posto i mislim da se treba pokrenuti u pravom smjeru ali to je tesko kad je svo drustvo otrovano.
:salute:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2009, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
nemz je napisao:
Ево једна пјесма која нам, по мени говори нешто - послушајте:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q51WPxjPTOk[/youtube]

ova pjesma ne govori nesto,vec puno toga nemz :cat:

odlicna stvar!!!! 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]