crni_bl je napisao:
nemz je napisao:
crni_bl je napisao:
Ma kad bolje pogledas svi oko nas kradu a ko hoce posteno da zaradi more se napiti krvi svoje...tako da ako mogu politicari i svi u ovoj drzavi da kradu mislim da je tvoj drug cvoxe na kraju ispao pametniji od puno ljudi ovdje...ja znam da ne bi mogao ni to jer nisam takav po prirodi i nikada nebi ukrao ni marke, ali kad pogledas sta se sve danas desava, i kako je obicnim gradjanima tesko zaraditi dok politicari&Co gule i trose pare da je to katastrofa ne znam sta bi rekao.
То није оправдање да крадемо!
Има добра књига што се тиче властите економије, штедње! Зове се "Финанцијски препород" -
С. ФрланПрепорука
nemz
ne opravdavam kradju, i napisao sam da ja nikada marke nisam uzeo jer ne mogu. Ali kako to covjece da nam politicari svaki dan kradu ispred nosa i gule kozu sa ledja i mi nista?? Pa onda bolje da jedan obican covjek odnese sebi kuci nekakve pare i da od njih zivi neko vrijeme kad vec to izgleda mogu svi u ovoj drzavi a posebno politicari. Da se razumjemo ja ne podrzavam uopste lopove.
Нисам рекао да ти крадеш, а добро сам и прочитао шта си написао. Ни ја не могу да крадем и ако мене/нас свију краду.
Много ми је драго јер нисам као они и не желим да будем иако видим све шта се дешава.
Мислим да смо ми доста пасивни што се тиче политике и одговорности политичара. Хоћу рећи требамо да их стиснемо, да стално постављамо питања, да стално тражимо одговоре. Они нам мажу очи, а народ није у стању да то увијек препозна. Још је горе што смо се ми помирили са тим. Само дамо коментар "није луд да не краде, и ја би" - част онима који не спадају међу ови што овако говоре. Одошмо са теме
Ето шта ти је код нас политика. Сви само причамо -паметујемо, али кад треба да се нешто уради, онда остављамо неком другом.
Тако и са овом темом. Могли би причати о политици и политичарима, али кад је треба направити конкретне кораке...?
Ево једна пјесма која нам, по мени говори нешто - послушајте:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q51WPxjPTOk[/youtube]
И штедите!