banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 00:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 816  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: off topic
PostPoslato: 20 Apr 2009, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
nema mi _zoke i da znate da mi fali.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 06:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
V@nja je napisao:

Tako je to .. baustelci dodju u grad .. pa divljaju po putu :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :cat: :cat: :cat: :cat:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 08:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
Tommy Vercetti je napisao:
smucek je napisao:
Je l s tim definitivno nema kalkulacija? Nikako da dodjem do definitivnog odgovora da li taj tronozac slika ili samo memorise??

Mislim da ne slika, ali ti odma' odstampa 'racun', tj. koliko se vozio, koliko je ogranicenje, gdje su te uhvatili i ostalo. Ne mogu se brisati podaci iz njega, bar mi tako rece policajac juce, kaze: "oprostio bih ja tebi, ali ne moze zbog radara".

Brisati se može 100% doduse sa servera ali i to moras znati kome trebas pop*siti ...
A prekoracenje do 20km/h ti murijas moze oprostiti tj. pustiti sa upozorenjem ... :)

provjereno iz prve ruke ....

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
ps
postoje radari koji su postavljeni, a nema murije oko njih. Uslika te (ovo su drukciji od tronozaca), i nakon nekon vremena dobijete na kucnu adresu kaznu i racun koliko uplatiti. Rodjaku neki dan stigla prijava, oduzimanje vozacke, a nije imao pojma da je uslikan.

@Boogie, pa naravno da bi trebala postojati mogucnost brisanja podataka sa servera, ali obicni policajac nema tu mogucnost.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 21:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Gdje su ga uslikali? Da ne znas kako ti izgledaju?
Tih me nesto strah:))

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 21:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
To su ti ogromne kutije u nekoj SMB boji...

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2009, 08:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
To su ti ogromne kutije u nekoj SMB boji...

Slika

ovo izgleda ko rengen a ne radar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2009, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Rode, nema takvih rada jos kod nas. Ni oni u Slo jos nisu pusteni u promet. A taj kad te slika, ne mozes a da ne skontas :D

Mene su prosle god slikali u Bos. Petrovcu i nisam skontala, tek na izlazu iz grada me zaustavila murija ali zbog stranih tabli, da bi uzeli adresu. Inace, slikaju i salju na kucnu adresu. E, tu kaznu nisam platila :oops:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2009, 10:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Pogodan za svako zbunje pored puta, ako ne duva vjetar:)

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2009, 20:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Rode, nema takvih rada jos kod nas. Ni oni u Slo jos nisu pusteni u promet. A taj kad te slika, ne mozes a da ne skontas :D

Mene su prosle god slikali u Bos. Petrovcu i nisam skontala, tek na izlazu iz grada me zaustavila murija ali zbog stranih tabli, da bi uzeli adresu. Inace, slikaju i salju na kucnu adresu. E, tu kaznu nisam platila :oops:

Ne znam da li ih ima, ne druzim se vise sa murijom :D
U Austriji npr. slikaju vozila u odlasku (obicno montiraju na izlasku iz tunela) tako da lako mozes proci a da ne primjetis blic.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 19:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Danas na Dnevniku RTRS odron kod Srpskog Sarajeva, kolika se stjena odlomila. :roll: Mene zanima da li postoji neka služba koja se brine o tome. Sva sreća pa nikog nije bilo inače bi ga komadina poklopila.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 20:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uobicajeno...

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
filozof sa vrbasa je napisao:
Danas na Dnevniku RTRS odron kod Srpskog Sarajeva, kolika se stjena odlomila. :roll: Mene zanima da li postoji neka služba koja se brine o tome. Sva sreća pa nikog nije bilo inače bi ga komadina poklopila.

te sluzbe za odrzavanje su no comment...evo,dolina Ugra,tranzitni put Knezevo ka Travniku,Sarajevu...uvijek odron i zimi i ljeti,ja sam prolazila prosle sedmice,bas povelik odron,nakon nekoliko dana isto,niko ni kamencica nije sklonio a ne daj boze da su stavili zastitne mreze :roll:

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 21:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ha, ha, pa ti nemas pojma :D Ja sam po Vlasicu sam gurao i kamenje i auta. Kakav crni tranzitni put, to koriste samo pojedine budale da stignu brze (umornije) do Sarajeva :D :D

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 21:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
Kakav crni tranzitni put, to koriste samo pojedine budale da stignu brze (umornije) do Sarajeva :D :D

nemoj tako Bobane :lol: :lol:
ima nas koji gustamo do Sarajeva 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Ha, ha, pa ti nemas pojma :D Ja sam po Vlasicu sam gurao i kamenje i auta. Kakav crni tranzitni put, to koriste samo pojedine budale da stignu brze (umornije) do Sarajeva :D :D

nisi jedini :lol: cuj budale,sad se vec vrijedjamo :lol: ja uvijek idem tim putem,bar nije monotono,nikad ne znas kakvo cudo se moze desiti,medvjed na putu ,odron,pa svratis po vlasicki sir... :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 22:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sjecam se kradje mosta, medvjeda, onog drvenog mosta gdje je cica naplacivao prelaz odokativnom metodom, policije, ovaca, trkanja sa SFOR-ovcim, UN-ovcima i ostalim ovcima, odrona, poplava, kise, snijega, magle, sunca, a udaren rupe su mi auta vec sama obilazila. Haha, bar cetiri godine sam isao tim putem, u prosjeku dva puta sedmicno, te sam veoma realan u pogledu imenovanja :D

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sjecam se kradje mosta, medvjeda, onog drvenog mosta gdje je cica naplacivao prelaz odokativnom metodom, policije, ovaca, trkanja sa SFOR-ovcim, UN-ovcima i ostalim ovcima, odrona, poplava, kise, snijega, magle, sunca, a udaren rupe su mi auta vec sama obilazila. Haha, bar cetiri godine sam isao tim putem, u prosjeku dva puta sedmicno, te sam veoma realan u pogledu imenovanja :D

TNS skroz si u pravu,put kraci ali garancija za bubrege manja!!!!!!!200km je do Sarajeva tim putem ali rizik da ti tocak bude ko jaje ili da te medo zaustavi i naplati kaznu je duplo veci.....radije preko Borja pa makar morao 260 km napraviti i najmanje dvije kazne platiti ali je bezbolniji daleko vise od ovog :cat:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kad si vec spomenuo Borje, isao sam tuda jos dok nije bila izgradjena ova nova dzada. Bukvalno sumskim stazama. Inace brze je preko Prnjavora, Rudanke i Doboja.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Isao sam ja u februaru i martu 8 puta u Tuzlu, i isprobao sva tri pravca vise puta. Ustvari preko Stanara samo jednom. Uglavnom, od mog parkinga na Starcevici do novog mosta u Doboju najkrace je preko Stanara (101km, 90min), malo duze je preko Borja (110km, 105min), a najduze preko Dervente i Plehana (128km, 100-110min)

Ali razlika u vremenu je neznatna, nekad se i preko Borja otegne pa treba vise nego preko Dervente, ako naletis na guzvu tamo gdje ne mozes preticati, tako da nekad preko Dervente stignem brze nego preko Borja. U svakom slucaju ne isplati se zuriti jer se vrlo malo dobije na vremenu (osim ako neces ludjacki staviti glavu u torbu pa juriti da dobijes jos 15 min vise).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 816  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]