banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 03:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Apr 2009, 17:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Mar 2009, 02:36
Ma kakvi crni bosnjani, to je vjerska odrednica...i to sve sami Srbi iz Raske!!!
Pa ti nisi normalan...Ja sam te pitao koje izvore koristis???

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 17:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2008, 18:07
_zoka je napisao:

Ali znam ja zašto ti nas mrziš.Podsjećamo te na ono što si i ti nekad bio.Ja sam pokušao da ublažim ton rasprave,da puhne dašak tolerancije ovuda ali ti ne znaš šta to znači.
.

TI SI SE OČIGLEDNO U SVEMU IZGUBIO
šta sam ja to nekad bio JADAN ne bio

uhvatio si se alije i meše selimovića KOJI JESU ISALMIZIRANI SRBI
jer su alijini živjeli u srbiji i protjerani poslije srpskih ustanaka a selimovići živjeli u gornjem podrinju gdje JESU srbi

i to je tebe jebalo, sad praviš analogiju na sve DRUGE BOSANCE svi ostali koji nisu iz srbije ili gornjeg podrinja/istočne hercegovine NISU SRBI JADAN NE BIO

MA OGRANIČEN SI TI DA SKONTAŠ UOPŠTE šta ja pričam

NAJJAČA država Balkana pre dolazak turaka

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 17:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Zaključajte ovo sranje i zanemarite moju molbu da se ne banuje niko.Sa ovim idiotom ne može se raspravljti normalno.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 17:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

zalizani_mladez je napisao:
Ma kakvi crni bosnjani, to je vjerska odrednica...i to sve sami Srbi iz Raske!!!
Pa ti nisi normalan...Ja sam te pitao koje izvore koristis???

BOŠNJANI vjerska odrednica ??
koji si ti tek glupan, s kim se jaraspravljam, ovi ostali bar tvrde nešto pametnije a isto glupo da je teritorijalna odrednica

jado glupavi vjerska odrednica je ...musliman, pravoslavac, katolik, jehovin svjedok, budista...i ostale vjerske pičke materine
kakve veze ima bošnjanima

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 17:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Zaključajte ovo sranje i zanemarite moju molbu da se ne banuje niko.Sa ovim idiotom ne može se raspravljti normalno.

šta, sad sam ja idiot kad si skont'o kakava si TI IDIOT u stvari i da pojma ni čemu nemaš, pa ti sad vokri !!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 17:25 
Administrator
Korisnikov avatar

Ne,ti si idiot zbog "tona" i načina na koji raspravljaš i načina na koji gledaš na druge.To nema veze sa mnom.U stvari i ja sam idiot.........................zbog pokušaja civilizovane rasprave sa tobom.Over and out!

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 17:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

hahhahahhahah....bravo

znaci, ja sam jado, glupan, kretan i tako dalje zato sto za vjernike bosanske crkve kazem da su bosnjani.

ti nisi u stanju da mi odgovoris gdje kupis te silne mudrosti a ja nemam namjeru da se raspravljam sa nekim ko ocigledno nije dorastao.

i dobro sam raspolozen, pa necu reagovati na ove uvrede, inace bi najebo 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 17:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
еј момак из махале....
има једно археолошко налазиште за тебе, помоћи ће ти да докажеш да су овдје одувијек били ти твоји бошњаци/босанци/штавећ.... Иди искапај своје претке у једном мјесту код Сребренице....

мени је стварно жао свих жртава, али овај лик је ретард који се осилио кад нема модератора

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 17:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

hahhahahhahah....bravo

znaci, ja sam jado, glupan, kretan i tako dalje zato sto za vjernike bosanske crkve kazem da su bosnjani.

ti nisi u stanju da mi odgovoris gdje kupis te silne mudrosti a ja nemam namjeru da se raspravljam sa nekim ko ocigledno nije dorastao.

i dobro sam raspolozen, pa necu reagovati na ove uvrede, inace bi najebo 8)

uistinu nemaš veze, vjernici bosanke crkve kao takvi imaju vjersku odrednicu BOGUMILI i ŠTA SU ONI KAO NAROD, kojem NARODU PRIPADAJU

možda sam s tobom bio "oštar" prihvatam civilizovanu raspravu, mogao si primjetit da "grubo" odgovarama samo na provokacije...s toga zadržimo civilizovan nivo...ok

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 17:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Xander Cage je napisao:
еј момак из махале....
има једно археолошко налазиште за тебе, помоћи ће ти да докажеш да су овдје одувијек били ти твоји бошњаци/босанци/штавећ.... Иди искапај своје претке у једном мјесту код Сребренице....

Nemoj tako...................................bezze je.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 17:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Xander Cage je napisao:
еј момак из махале....

мени је стварно жао свих жртава, али овај лик је ретард који се осилио кад нема модератора

e samo sam to od tebe JADNIKA i čekao, i mislim da si ti taj bio i prije, da si ti ta BUDALA, IDIOT kojis e ponosi sa onim sa čime se pametan stidi

a ti idiot se ponosiš što su "srpski heroji" napali IZOLOVANO područje pod zaštitom šupaka iz UNa kojisu ih još razoružali ( aprije toga ih niste mogli 2 godine porazit iako su bili enklava) i pobili CIVILE .... e pa što tvoje čete ne napadoše tuzlanski korpus, VOJSKA NA VOJSKU pa da vidimo čija bi majka zaplakala..eto jado ti se i dalje ponosi s tim umjesto da se STIDIŠ KRETENU SJEBANI i da to nikad više ni ne pomeneš

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 17:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

nije problem da li su se zvali dobri bosnjani, bogumili, vanzemaljci vec sto vi pravite mitologiju oko necega sto je nauka. ne postoje nikakvi etnicki bosanci...na ovaj nas prostor su u 7 v. dosla dva plemana srbi i hrvati i tacno se zna koja su plemena zivjela na kom dijelu bosne i kome su pripadala...ja znam da vi pokusavate na osnovu avnojevskih granica da pravite nekakvu mitologiju o kontinuitetu bos. drzavnosti, ali to ne pije vodu...
sama cinjenica da tu drzavu trenutno brani samo islamizovano stanovnistvo koje zivi na nesto oko 28% teritorije govori da je taj projekat osudjen na propast (a onda vam ne treba ni lazna istorija)
ja licno mislim da vi kao narod mozete opstati samo ako se okrenete prema srbima, ali vi mislite da ce vam stranci nesto na tacni servirati, to vas je uostalom i dovelo u ovu situaciju. Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 17:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

na ovaj nas prostor su u 7 v. dosla dva plemana srbi i hrvati i tacno se zna koja su plemena zivjela na kom dijelu bosne i kome su pripadala...ja znam da vi pokusavate na osnovu avnojevskih granica da pravite nekakvu mitologiju o kontinuitetu bos. drzavnosti, ali to ne pije vodu...
sama cinjenica da tu drzavu trenutno brani samo islamizovano stanovnistvo koje zivi na nesto oko 28% teritorije govori da je taj projekat osudjen na propast (a onda vam ne treba ni lazna istorija)
ja licno mislim da vi kao narod mozete opstati samo ako se okrenete prema srbima, ali vi mislite da ce vam stranci nesto na tacni servirati, to vas je uostalom i dovelo u ovu situaciju. Pozdrav.

he, he znao sam ja da češ se ti uhvatiti za SVOJU MITOMANIJU

tek 640te srbi stižu SAMO U RAŠKU a hrvati SAMO U DALMACIJU od cetine do istre i OTKUD TI ideja da su NASELILI BOSNU ????????????????
najmanje 50 godina prije srba i hrvata SLAVENI iz panonije se naseljavaju SVE OD SAVE DO JADRANA i od njih nastaju BOSANCI, DUBROVČANI, ZAHUMLJANI, NERETLJANI KOJI VEZE NEMAJU SA SRBIMA koji žive samo u raškoj i deselili se 50 godina poslije niti sa HRVATIMA koji žive preko cetine

sve je tako jednostavno.........ali vas je zatupio Čirković simo

BOSNA POSTOJI 1000 godina i biće još 1000 pa ni vi srbi koje su vas u bosnu doveli turci i crnojević je nećete uništiti

ko bi se okreno prema FAŠISTIMA koje mrzi čitav normalan svjijet, daj presaberi se malo ??? pa prije bi prešo u hrvate, bar imaju more, okrenuti su zapadu, civilizovaniji su od vas 100 puta....vi ste DIVLJACI

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 18:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

bosanac100% je napisao:

najmanje 50 godina prije srba i hrvata SLAVENI iz panonije se naseljavaju SVE OD SAVE DO JADRANA i od njih nastaju BOSANCI, DUBROVČANI, ZAHUMLJANI, NERETLJANI KOJI VEZE NEMAJU SA SRBIMA koji žive samo u raškoj i deselili se 50 godina poslije niti sa HRVATIMA koji žive preko cetine

Procitaj Marva Orbinija, to su sve Srpska plemena...a ovo ostalo nema potrebe da komentarisem ti si ocigledno amater.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 18:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

bosanac100% je napisao:

Procitaj Marva Orbinija, to su sve Srpska plemena...a ovo ostalo nema potrebe da komentarisem ti si ocigledno amater.

DOVOLJAN TI JE ČIRKOVIĆ, za tvoje zablude zašto dalje da čitaš bilo šta drugo koji isto to tupe, samo nastavi živjeti u zabludi..???????????? AMATERU u zabludi

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 18:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
bosanac100% je napisao:
BOSNA POSTOJI 1000 godina i biće još 1000 pa ni vi srbi koje su vas u bosnu doveli turci i crnojević je nećete uništiti

ko bi se okreno prema FAŠISTIMA koje mrzi čitav normalan svjijet, daj presaberi se malo ??? pa prije bi prešo u hrvate, bar imaju more, okrenuti su zapadu, civilizovaniji su od vas 100 puta....vi ste DIVLJACI

jel' prije nove ere il' sta? :lol: nema bosne, nemoj pjeniti bzv. bar je u rs nikad nece biti i to je zacementirano.jedino da nas napadnete.a? hocete li nas pobiti i protjerati? a tu mitomaniju ko koga mrzi mozes objesiti macku o rep: imam poznanika muslimana po cjelim svijetu i nema gdje se ne zale, islam mrzi cjeli zapad (ja ne mrzim, nisam primitivan k'o ti) vecina ih djeci daje zapadnjacka imena kako nebi imali problema u zivotu...boje se cuvati tradiciju radi $$$ i kore hljeba.toliko o patriotizmu. elem, ne vole vas ni englezi ni svabe ni ameri ni ostali....tako je kako je 100%. jesu,jesu hrvati civilizovani...izasli na ulice docekati treci rajh 41 a nemalo zatim vrhunac civiliziranosti dosegli u jasenovcu,sisku,staroj gradsci,jastrebarskom...i sad ih zapad obozava, oteo im obalu + duzni sedamdesetak milijardi €, prava ljubav :lol:

da nisi retard uzeo bih ti za zlo, ovako, allah imanet, neka te

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 18:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
[

jel' prije nove ere il' sta? :lol: nema bosne, nemoj pjeniti bzv. bar je u rs nikad nece biti i to je zacementirano.jedino da nas napadnete.a? hocete li nas pobiti i protjerati?

bit će bosne još 1000 godina, sami sebe ćete vi ukinuti, a ko ne voli bosnu MARŠ preko drine
[
a tu mitomaniju ko koga mrzi mozes objesiti macku o rep: imam poznanika muslimana po cjelim svijetu i nema gdje se ne zale, islam mrzi cjeli zapad (ja ne mrzim, nisam primitivan k'o ti) vecina ih djeci daje zapadnjacka imena kako nebi imali problema u zivotu...boje se cuvati tradiciju radi $$$ i kore hljeba.toliko o patriotizmu. elem, ne vole vas ni englezi ni svabe ni ameri ni ostali....tako je kako je

KOBNA tvoja greška štonemaš mozga da bi me mogao skontati, pa i JA MRZIM MUSLIMANE , pa zar ne pljujem po aliji koji je islamizirani srbin, i koji je i bježao u vjerski identitet VELIKOG MUSLIMANA jer se bojao svog etničkog identiteta da je srbin i zato i jeste jebao nas bosance i bosnu
ja sam BOSANAC a ne musliman
[
100%. jesu,jesu hrvati civilizovani...izasli na ulice docekati treci rajh 41 a nemalo zatim vrhunac civiliziranosti dosegli u jasenovcu,sisku,staroj gradsci,jastrebarskom...i sad ih zapad obozava, oteo im obalu + duzni sedamdesetak milijardi €, prava ljubav :lol:

da nisi retard uzeo bih ti za zlo, ovako, allah imanet, neka te

za razliku od vas hrvati su "zaboravili" tu ružnu prošlost a vi živite u istorijskim mitovima od kosovske bitke, za vaš je još turski vakat.....
oni žive u današnjem vremenu i okrenuti su zapadu i jesu CIVILIZOVANI
vi ste okrenuti prošlosti i rusiji i jeste divljaci

vidi se ko je retard ...selamaj se sa alijom svojim islamiziranim bratom i ostalim sanđaklijama jeba li te oni, što su vas turci zajedno i vas i njih doveli u bosnu da sa vama dan danas se jebemo

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
.pustite NAS da baštinimo svoju bpgatu istoriju i pretke a vi ostanite IZDAJICE ZEMLJE SVOJE, ...fizički živite u bosni a duhovno u srbiji, ili što bi vaši seljaci rekli orite zemlju u bosni, a boga molite da pada kiša u srbiji

Хоће ли неко коначно да да еутаназију овом могвају и олакша и нама и њему?

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 19:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
bosanac100% je napisao:
KOBNA tvoja greška štonemaš mozga da bi me mogao skontati, pa i JA MRZIM MUSLIMANE , pa zar ne pljujem po aliji koji je islamizirani srbin, i koji je i bježao u vjerski identitet VELIKOG MUSLIMANA jer se bojao svog etničkog identiteta da je srbin i zato i jeste jebao nas bosance i bosnu
ja sam BOSANAC a ne musliman

:lol: :lol: ti si qurac na biciklu.... :lol: :lol: :lol: :lol: a sege coj'eka,iq67

Citiraj:
za razliku od vas hrvati su "zaboravili" tu ružnu prošlost a vi živite u istorijskim mitovima od kosovske bitke, za vaš je još turski vakat.....
oni žive u današnjem vremenu i okrenuti su zapadu i jesu CIVILIZOVANI
vi ste okrenuti prošlosti i rusiji i jeste divljaci

vidi se ko je retard ...selamaj se sa alijom svojim islamiziranim bratom i ostalim sanđaklijama jeba li te oni, što su vas turci zajedno i vas i njih doveli u bosnu da sa vama dan danas se jebemo

1. prva recenica pokazuje da nisi sav svoj....cuj, pobili 700.000 ljudi i zaboravili, hebo mater ako imas 'ist u glavi
-jel' mi divljaci a vehabije europejci? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
2. koji vi, ti si prvi izdanak nove relgije i nacionalnosti ovdje ahahahah. koliko ja znam u bosni zive pravoslavni srbi, katolici hrvati i muslimani bosnjaci, bosanaca i ilira NEMA :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]