manitu uci da svira je napisao:
[
jel' prije nove ere il' sta?

nema bosne, nemoj pjeniti bzv. bar je u rs nikad nece biti i to je zacementirano.jedino da nas napadnete.a? hocete li nas pobiti i protjerati?
bit će bosne još 1000 godina, sami sebe ćete vi ukinuti, a ko ne voli bosnu MARŠ preko drine
[
a tu mitomaniju ko koga mrzi mozes objesiti macku o rep: imam poznanika muslimana po cjelim svijetu i nema gdje se ne zale, islam mrzi cjeli zapad (ja ne mrzim, nisam primitivan k'o ti) vecina ih djeci daje zapadnjacka imena kako nebi imali problema u zivotu...boje se cuvati tradiciju radi $$$ i kore hljeba.toliko o patriotizmu. elem, ne vole vas ni englezi ni svabe ni ameri ni ostali....tako je kako je
KOBNA tvoja greška štonemaš mozga da bi me mogao skontati, pa i JA MRZIM MUSLIMANE , pa zar ne pljujem po aliji koji je islamizirani srbin, i koji je i bježao u vjerski identitet VELIKOG MUSLIMANA jer se bojao svog etničkog identiteta da je srbin i zato i jeste jebao nas bosance i bosnu
ja sam BOSANAC a ne musliman
[
100%. jesu,jesu hrvati civilizovani...izasli na ulice docekati treci rajh 41 a nemalo zatim vrhunac civiliziranosti dosegli u jasenovcu,sisku,staroj gradsci,jastrebarskom...i sad ih zapad obozava, oteo im obalu + duzni sedamdesetak milijardi €, prava ljubav
da nisi retard uzeo bih ti za zlo, ovako, allah imanet, neka te
za razliku od vas hrvati su "zaboravili" tu ružnu prošlost a vi živite u istorijskim mitovima od kosovske bitke, za vaš je još turski vakat.....
oni žive u današnjem vremenu i okrenuti su zapadu i jesu CIVILIZOVANI
vi ste okrenuti prošlosti i rusiji i jeste divljaci
vidi se ko je retard ...selamaj se sa alijom svojim islamiziranim bratom i ostalim sanđaklijama jeba li te oni, što su vas turci zajedno i vas i njih doveli u bosnu da sa vama dan danas se jebemo