BLAF77 je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Halid Bešlić je sam svoj život doveo u opasnost , niko ga nije u to gurao. A onoga koga opljačkaju protiv njegove volje ne može biti isto.
Ne tjera ni tebe niko da sam od sebe pravis najveceg debila na forumu, pa bogami koliko vidim to tebi nimalo ne smeta da preuzmes vodstvo od BSE-a.
Debil si!
Da pratiš podforum crnu hroniku i ono što ja objavljujem ne bi tako laprdao.
Kakav si post podrške napisao Halidu Bešliću osim što si htio da ispadneš "pametan" i šukneš BSE i meni?
Talija je napisao:
Hajde Filozofe, dobro što sam ja, kao ovca, postavila tekst, ali zašto ti moraš da blejiš na njoj?
Za mene je HB javna ličnost, sa dugogodišnjim uspješnim radom iza sebe, iako nisam ljubitelj njegove muzike.
Javna ličnost, umjetnik, muzičar. Nije mu mjesto ovdje. Bio je upucan i Aca Lukas, pa se opet nije pisalo na crnoj hronici.
Vuk_samotnjak je napisao:
Kratko i jasno.
I da li je trebala jedna tema za to?
Nije!
Ti si na crnoj hronici otvarao teme i kad djeca u komsiluku razbiju prozor i nazivao to maloljetnickom delikvencijom pa te niko nije nazivao ovcom vec ko je htjeo komentarisao ko nije obilazio
Laprdaš bez veze. Nađi mi ijedan takav.
stalle je napisao:
Dajte ljudi, pa sta vam je.. Meni su ovi komentari bezzze, vjerovatno zato sto postujem muziku i lik H.Beslic-a (neee Filozofe, nisam musliman

).
Legendo u kom dijelu ove teme sam ja pomenuo njegovu nacionalnu pripadnost, bilo u pozitivnom bilo u negativnom smislu?
Moj stav je bio isti i kada je bio u pitanju Danilo Ikodinović. Da što prije ozdravi, ali još brže da mu se sudi za nesreću koju je skrivio!
Anakin je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
Kratko i jasno.
I da li je trebala jedna tema za to?
Nije!
Ti si na crnoj hronici otvarao teme i kad djeca u komsiluku razbiju prozor i nazivao to maloljetnickom delikvencijom pa te niko nije nazivao ovcom vec ko je htjeo komentarisao ko nije obilazio
Upravo...
I za tebe važi odgovor , koji sam ostavio Vuku.
V@nja je napisao:
Citiracu sam sebe ..
Citiraj:
filozofe .. glup si
V@nja hodajući narcisu.
Rugala se koza ovci.
_zoka je napisao:
Filozofe,nekad treba pokazati saosjećanje,pa makar i prema muslimanu.Znam da je tebi to nesvatljivo.
Neka si i ti koju izustio. Zakrpa svakoj krpi.
ajkula je napisao:
BSE, Filozofe... Imate li vi kucni odgoj?

Hvala na pitanju.
Uglavnom veći je od tvog.