banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 17:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 569 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 29  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2003, 15:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2002, 20:27
Kako li su samo "glupi" teolozi koji provedose godine i godine studirajuci Bozje objave, a obicni laici poput nekih ovde te iste objave u potpunosti razumeju prostim i jednostavnim citanjem istih...

Usput, da se spomene... individualizam u tumacenju Biblije je osnova protestantizma koji proizvede preko 20,000 raznih denominacija, koje svoja ucenja baziraju na Bibliji, ali su sva razlicita. Ohaj... "zivelo" bukvalno tumacenje Svetog Pisma. Sa druge strane, satanska knjiga kuran, je pisana literalno, pa kako je vec receno, teologija nije ni potrebna. Samo citaj i postupaj po direktivama. Rezultat tih direktiva je ovo:

http://main.faithfreedom.org/Gallery/gallery1.htm

Pozdrav.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2003, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Maran Ata je napisao:
preko 20,000 raznih denominacija, koje svoja ucenja baziraju na Bibliji, ali su sva razlicita

Pa i vi ste jedni od tih koji imaju svoje gledište na tumačenje Svetog Pisma koje je različito od drugih. Niste bolji od drugih...čak naprotiv.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2003, 21:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Apr 2002, 01:00
Maran Ata je napisao:
. Rezultat tih direktiva je ovo:

http://main.faithfreedom.org/Gallery/gallery1.htm

Pozdrav.

Ove slike samo pokazuju ocaj ljudi koji zivi dole na istoku. Ocaj, ali i inat koji je proizasao iz visegodisnjeg terora. S druge strane kad gledas to i jesu fundamentalisti, ali nista nisu bolji niti gori od srbo- fasista/fundamentalista koje sam ja imala prilike da gledam uzivo u Banjaluci 1992 i 1993.
Dakle, sve se nekako svodi na religiju, a vjernicima ni traga. Sve se cini u ime Isusa, Allaha... a zapravo u pitanju je licni interes i zadovoljstvo. Vidjela sam neke neljude u BL koji gotovo svrsavaju na tudjim mukama. Da li da krivim pravoslavlje za to? NE. Znam i ubjedjena sam da vjernici takvo sto nikada ne bi cinili. Ne zaboravi, Bog sve vidi i sve cuje. Na mala vrata daje a na velika uzima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2003, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Visegodisnjeg terora ? Smesno...

Jer, doticni zive u svojoj zemlji u drzavama koje su islamske, i po zakonima islama. Razumecu to sto si rekla jedino ako si mislila na satanin teror za koji oni misle da je religija od Boga, a isporucena od strane laznog proroka Muhameda.

Pozdrav.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2003, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Amila i Maran Ata ovakvu raspravu nastavite na nekoj drugoj temi a ne ovde. Po duhu aharonovih tekstova se jasno može vidjeti da ovo nije tema za takve razmirice. Od sada sve takve razmirice na ovoj temi ću brisati. Ako vam se već prepucava o tome (a to ne vodi ničemu) onda pišite na drugoj temi, npr. Islam i fundamentalizam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2003, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Isto važi i za linkove. Takvim linkovima Maran Ata koje postavljaš nije mjesto na ovoj temi i biće obrisani. Ako imaš napisati nešto svoje, iz svoje glave a da je striktno vezano za temu, bez vrijeđanja drugih izrazima "srpske poturice" i slično to će biti ostavljeno. Komplekse liječi na temi Islam i fundamentalizam, na ovoj temi uvodim strogu restrikciju na tvoje gluposti i želju za miniranjem rasprave.
Da si imalo iskren vidio bi da to što rade tzv. islamci u Islamu rade i tzv. hrišćani u Hrišćanstvu i po tvojoj logici bi svako zbog toga mogao osuđivati Hrišćanstvo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2003, 09:34 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Mar 2002, 01:00
Nedavno sam nabavio jednu knjigu, u stvari brošuru pod nazivom "Kuranski izazov nauci". Pretpostavio sam šta je njen sadržaj ali me zanimalo šta se tu iznosi pogotovo što ju je napisao čovjek iz Konjica, dakle neko sa ovih prostora. U knjizi koja je plod istraživanja Kuranskog teksta u originalu (na arapskom) dat je čitav niz zanimljivih povezivanja naizgled jednostavnih rečenica u Kuranu sa znanjima o Zemlji i čovjeku na njoj do kojih je čovječanstvo došlo tek mnogo kasnije (kroz matematiku,fiziku,geologiju, medicinu, elektrotehniku i druge naučne dispiline). Takav mi je način proučavanja Svetih spisa odranije vrlo blizak pošto sam i sam mnogo takvih stvari pronašao u Svetom Pismu, ali i Kuranu.
Autor se svesrdno trudio da prikaže Kuran kao najčistiju i najmjerodavniju Božansku objavu, što je razumljivo videći njegova polazišta u takvom rasuđivanju, ali je za mene to neprihvatljivo, pogotovo sa argumentima koje iznosi. Međutim, to ne umanjuje vrijednost autorovog istraživanja u pogledu Kurana i tu zaista ima zanimljivih rezultata. Prije svega i letimičan pogled na te stvari svakom daje jasno do znanja da Kuran nikako nije halucinacija ili izmišljotina jednog bolesnika, kao što se mnogi trude da ga prikažu. Oni koji neće da vjeruju, sigurno mogu da ga proglase demonskom tvorevinom, ali je bolje za njih da se okanu toga jer i ne znaju koga na taj način prozivaju demonom, a biće pitani za to!
Ono što bih ovdje htio da naglasim je da je autor u zaključku knjige skoro stopostotno citirao riječi Mr.Simpsona o čudima iznesene na temi "Slobodni izbor...", objašnjavajući da čuda (mudžize kako ih on zove) treba da služe učvršćavanju vjere kod čovjeka. Naravno, ovaj je govorio o Kuranu kao čudu, Simpson o čudima među pravoslavnima, ali u suštini govorili su isto iako svak u svom toru.
Međutim mnogo važnije od svega je nešto što je autoru knjige poromaklo. Naime prebrojavanjem određenih ključnih riječi i izraza i harfova (Oni koji čitaju Kuran mogu primjetiti npr. ono:Elif, Lam, Mim što su transkripcije arapskih slovnih znakova - harfova) i njihovom analizom autor dolazi do zaključka da je broj 19 utkan u samu sržKurana kao Božanske objave. On ne daje nikakvo posebno objašnjenje šta to znači, jedino što napada neke vjerske zajednice koje su pretjerano potencirale taj broj kao svet. No s druge strane, ovo nije prva knjiga koja se bavi Kuranom na ovaj način i koja je došla do istog rezultata da je broj 19 veoma veoma zanimljiv.
I slažem se, zanimljiv je. A evo po čemu. Kada su prvi sljedbenici Muhammeda kao izbjeglice zatražili utočište kod hrišćanskog (monofizitskog) vladara Abesinije (Etiopije) i kada je izaslanstvo Mekkanske oligarhije tražilo njihovo izručenje (o tome sam već pisao), abesinski negus (car) je, da bi donio konačnu odluku šta će da u čini sa izbjeglicama, zatražio da čuje nešto iz Kurana. Predstavnik islamskih vjernika mu je na to izrecitovao početak devetnaeste sure Kurana koja govori o Mariji (Merjemi, Mirjam) i rođenju Isusa Hrista, i nakon što je to čuo, negus je rekao:"Između vaše vjere i moje vjere nema nikakvog soprotstavljanja, imaćete moju zaštitu i možete ostati ovdje koliko god želite", otpustivši njihove neprijatelje Mekkelije prazne.
Dakle, broj devetnaest je simbol povezanosti i jedinstva istinskog hrišćanstva i istinskog islama i tim simbolom je zapečaćen cijeli Kuran.
Zbog toga svaka riječ, misao i akcija usmjerena na razdor vjernika koji vjeruju u Jednog Boga ima za protivnika onoga ko je taj pečat i utisnuo, vrlo moćnog protivnika, Onog koji je dao da se napišu i Sveto Pismo i Kuran i koji je vijekovima nadahnjivao sve one koji su čistog srca i koji će učiniti da oni na kraju pobijede, pa makar ih bila samo šaka. A bolje je da takvih bude što više.
Zato, svi vjerni i iskreni dođite da se okupimo oko onog što nam je zajedničko, uvažavajući ono što nam je različito, stremeći ka onom što će donijeti ispunjenje i život svima a ne jednima na račun drugih. U ime Tvorca i Održavaoca i Učitelja svega.
Amin Halelujehvu Amin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2003, 10:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2002, 11:19
Citiraj:
Oni koji neće da vjeruju, sigurno mogu da ga proglase demonskom tvorevinom, ali je bolje za njih da se okanu toga jer i ne znaju koga na taj način prozivaju demonom, a biće pitani za to!
Okani se covjece tih tvojih pokusaja da nas isprepadas, ne bojim se ni onoga ko je Kuran diktirao ni onoga ko ga je zapisivao, ni onoga ko me cijelom stvari pokusava da prepada. Zvucis kao kad ljudi prepadaju malu djecu da ce ih odnijeti babaroga ako ne pojedu supu. :D
Nisam htio da potenciram mogucnost da se kod Kurana radi o demonskoj tvorevini (sto je sigurno istina ako se ne radi o cisto ljudskom djelu) samo zato sto nisam htio da vrijedjam osjecanja muslimana koji ovo citaju jer im naturanje tih cinjenica na takav nacin, po mom misljenju, nece bas pomoci da odbace zabludu i prime istinitu vjeru hriscansku.

Citiraj:
Naravno, ovaj je govorio o Kuranu kao čudu, Simpson o čudima među pravoslavnima, ali u suštini govorili su isto iako svak u svom toru.
Nemoj se ti vaditi na Simpsona, jer ne govorimo o istoj stvari. Dokaz da se negdje radi o istinskom cudu Bozijem je kada se neki dogadjaj kosi sa prirodnim zakonima i to sam vec lijepo objasnio pa se necu ponavljati. Matematicke preciznosti i utkani naucni podaci u nekakav tekst u vidu matematickih zakonitosti nisu nikakvo cudo. To je nesto sto i demoni mogu bez problema da urade buduci da su ti podaci za koje se tvrdi da ih Kuran sadrzi (ukljucujuci npr. brzinu svjetlosti, negdje sam nacuo da se to spominje), sve stvari koje su demonima vrlo dobro poznate.

Citiraj:
Kada su prvi sljedbenici Muhammeda kao izbjeglice zatražili utočište kod hrišćanskog (monofizitskog) vladara Abesinije (Etiopije) i kada je izaslanstvo Mekkanske oligarhije tražilo njihovo izručenje (o tome sam već pisao), abesinski negus (car) je, da bi donio konačnu odluku šta će da u čini sa izbjeglicama, zatražio da čuje nešto iz Kurana. Predstavnik islamskih vjernika mu je na to izrecitovao početak devetnaeste sure Kurana koja govori o Mariji (Merjemi, Mirjam) i rođenju Isusa Hrista, i nakon što je to čuo, negus je rekao:"Između vaše vjere i moje vjere nema nikakvog soprotstavljanja, imaćete moju zaštitu i možete ostati ovdje koliko god želite", otpustivši njihove neprijatelje Mekkelije prazne.
Je li, jel' ti nas zezas ili ti ozbiljno? Kao prvo, monofiziti nisu hriscani vec jeretici, radi se o jeresi koja je od Crkve odavno osudjena i anatemisana, prema tome, ni o kakvim hriscanima se tu ne radi. Drugo, znas li u cemu se sastoji ta jeres? U tome da oni negiraju Hristovu ljudsku prirodu, smatrajuci Ga Bogom (sto On jeste) ali ne i covjekom. Time je monofizitstvo zapravo potpuno suprotno islamu koji Hrista smatra samo covjekom. A etiopski car je ocito cuo samo pocetak sure, bas sad sam je procitao. Nakon tri strane se dolazi do mjesta na kome se negira Hristova bozanska priroda, sto su muslimani ocito namjerno precutali. I normalno da se jeretickom caru vise svidjelo to malo sto mu je procitano iz Kurana od ucenja mnogobozaca iz Meke koji su trazili izrucenje.
Ali ubjedljivo najbesmislenije od svega sto si napisao je sama tvoja ideja, a to je da misljenje tamo nekog etiopskog cara koji je cuo samo pocetak, i to pocetak samo jedne sure Kurana treba da bude mjerodavno da li je Kuran u saglasnosti sa hriscanstvom. Gdje ti je sad pozivanje da treba da mislimo svojom glavom? Ali ne, kad ti i Vader ostanete bez svih argumenata u vasoj borbi da odbranite ono sto se odbraniti ne moze - Kuran, onda je dobro posegnuti za svjedocenjem cara koji je cuo par recenica iz Kurana.
:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2003, 12:07 
Majstor
Majstor

O argumentima neka sude čitaoci teme.
Niti te plašim nego ljudski upozoravam jer znam o čemu govorim, niti babarogom jer arhanđel Gabriel, Sveti Duh i onaj koji se odaziva na ime Allah to svakako nisu, niti sam ti tata pa da te pomenom babaroge strašim nego samo svjedočim što znam. O monofizitizmu znaš samo onoliko koliko su ti njihovi zakleti neprijatelji rekli, prema tome imaš iskrivljenu sliku. O jeresima neću da govorim jer sam i sam jeretik i to onoliko i onako koliko je i Pavle bio kada je govorio pred Agripom.
Negus je te ljude primio i štitio mnogo godina, i sigurno je da ih nije štitio samo zbog nekoliko (možda baš devetnaest) ajeta te sure Kurana.
Imao je dovoljno vremena da vidi kakvi su i u šta zaista vjeruju. U laži su ionako kratke noge, ali su u istini duge.
Zar ne vidiš da u suštini ni ti nisi mnogo drugačiji od pisca knjige koju sam pominjao u prošlom postu kada kaže da je većina Starog Zavjeta "samo piskaranje jevrejskih mudraca". Time samo potvrđuješ ono što sam rekao da ste vas dvojica u suštini vrlo slični samo svako u svom toru. Imate dobroga, ali imate i onoga što ništa ne valja. A Pavle kaže:"Sve prouči, dobro zadrži (i podrži)."
Dobro zadržavam i podržavam, izopačivanju se suprotstavljam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2003, 13:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Aaaaa, nisam ocito dobro shvatio! Tebe su Sveti Duh i arhangel Gavrilo poducili! :lol:
Citiraj:
O jeresima neću da govorim jer sam i sam jeretik i to onoliko i onako koliko je i Pavle bio kada je govorio pred Agripom.
:lol:

Citiraj:
Zar ne vidiš da u suštini ni ti nisi mnogo drugačiji od pisca knjige koju sam pominjao u prošlom postu kada kaže da je većina Starog Zavjeta "samo piskaranje jevrejskih mudraca". Time samo potvrđuješ ono što sam rekao da ste vas dvojica u suštini vrlo slični samo svako u svom toru.
A ti si, je li, mjerodavni sudija koji ce da procijeni kakav je ko. :lol:
Citiraj:
Negus je te ljude primio i štitio mnogo godina, i sigurno je da ih nije štitio samo zbog nekoliko (možda baš devetnaest) ajeta te sure Kurana.
Imao je dovoljno vremena da vidi kakvi su i u šta zaista vjeruju. U laži su ionako kratke noge, ali su u istini duge.
:lol: Dakle, ostajes pri tome da nam taj etiopski jereticki car koji je ocito (ironija) posvetio svu svoju vladavinu :roll: ispitivanju islamskog ucenja treba da bude mjerilo. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2003, 14:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Moram jos nesto da dodam, vezano za ono da sam, toboze, isti kao taj tvoj musliman sto je napisao tu knjigu.
Jedina slicnost moze da bude u stilu izlaganja. Ako cemo iskreno, za ovo sto pisem ovde uopste nemam blagoslov svestenika, mada nemam ni zabranu. Pravoslavno ucenje je uvijek bilo da samo ljudi koji su postali istinski duhovni i ocistili sebe od grijeha treba da poucavaju druge, a i to po uputstvu Bozije blagodati. Ja takav nisam i zato moje rijeci ne uspijevaju da dopru do srca...
Postavlja se pitanje - zasto onda uopste pisem? Pisem zato sto mislim da je na ovakvim forumima specificna situacija. Znatizeljni ljudi koji ne znaju dovoljno mogu lako da budu zrtva pogresnog ucenja koje "propovijedate" ti i Vader. Zato mislim da je manje zlo to sto pisem iako sam nedostojan da propovijedam, nego da pustim da se zabluda pred mojim ocima prodaje kao istina.
Eto zato moj stil pisanja mozda lici na pisanje tog muslimana. Ali ono sto je za diskusiju kljucno nije stil, vec argumenti. A vec se hiljadu puta pokazalo i na ovom forumu se pokazuje da na svaku tezu islama u diskusiji sa hriscanstvom pravoslavlje ima odgovor koji je pobija, bolje receno potpuno unistava, a na nase pravoslavne argumente i cinjenice islam nema nikakav odgovor. To je ono sto je za diskusiju bitno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2003, 18:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Mr. Simpson je napisao:
A vec se hiljadu puta pokazalo i na ovom forumu se pokazuje da na svaku tezu islama u diskusiji sa hriscanstvom pravoslavlje ima odgovor koji je pobija

Vi nikakve argumente i odgovore niste iznijeli i niste pobili ništa što smo mi rekli :)

I otkud tebi to da možete pobiti učenje neke tuđe vjere o kojoj ne znate ništa kad ni o svojoj blage veze nemate???

Strašno je šta ste vi uradili i šta radite, kakva nakaradna učenja prodajete narodu što vas i čini jednim od glavnih krivaca za opštu neduhovnost ovog naroda a onda i lošu opštu situaciju. Vašoj "crkvi" je dano neko vrijeme da djeluje a onda...a onda će biti šta će biti. Mnogi će se mnogo iznenaditi. Vi uopšte ne znate razlikovati istinu od laži, duhovnost od neduhovnosti. Pričaš nešto o nelogičnosti aharonovog i mog vjerovanja a gdje ima više nelogičnosti od vašeg učenja koje prodajete narodu čime ga uništavate što se i vidi, svako ko ima oči to može da vidi. Lijepo je Hrist rekao "po plodovima njihovim poznaćete ih". Vi imate uticaj na narod i uticali ste na njega tako da su iz svega toga izašli plodovi koje vidimo. Jer kad se pogleda vaše učenje i uporedi sa učenjem Svetog Pisma nije ni čudo što su plodovi nikakvi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2003, 20:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vaderu, ovo sto si napisao, kao i inace sta pises, nije vrijedno nikakvog komentara. Tebi covjek da izlozi i dokaze tablicu mnozenja do 10 ti bi je poricao ako bi se ona kosila sa "otkrivenjima" koja dobijas od demona iz "astralne ravni" (i uz to bi jos tvrdio da nista nismo dokazali). Jos nisi porekao da si takva okultna iskustva imao, a iz svega sto pises da se zakljuciti da jesi.
A sto se argumenata tice, kao sto aharon rece, citaoci ce suditi o njima. Ako uopste neko osim nas ovo cita.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2003, 22:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Mr. Simpson je napisao:
A sto se argumenata tice, kao sto aharon rece, citaoci ce suditi o njima.

Uopšte nije bitno da čitaoci sude, sudiće Onaj koji je napravedniji i koji zna sve.
Jedino je Njegov sud bitan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2003, 09:32 
Majstor
Majstor

Pogotovo što je ovo ponovljeno. Valjda po Gebelsovoj logici da stotinu puta rečena laž(ili poluistina) na kraju "postaje" istina.
Molim moderatora da interveniše.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2003, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Poznato je da se ta vera zasniva na pretpostavci da je doticni bio prorok. Postoje li neki dokazi za to ? Drugim recima kazano, postoje li dokazi da je kuran poruka od Boga ? 8)

Pozdrav.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2003, 09:19 
Majstor
Majstor

Nije u pitanju postojanje dokaza, nego tvoja spremnost da ih kao takve uopšte prihvatiš. Po svemu što si dosada ovdje iznosio ne bih rekao da je ovo tvoje pomirljivo pitanje iskreno.
Međutim, pored dokaza koje možeš da primaš ili odbacuješ po svojoj volji, tu je još nešto: svjedočanstvo. I svjedočanstvo možeš da prihvatiš ili ne, ali ja svjedočim da je Kuran Božija objava, i to istog onog Boga koga Isus naziva svojim Ocem, i takođe svjedočim da je Muhammed njegov poslanik.
Suprotnosti u učenjima koja propovjedaju oni koji sebe smatraju sljedbenicima Hrista i sljedbenicima Muhammeda postoje, ali ne zbog suprotnosti koje proizilaze iz Svetih Spisa, nego zbog njihovog nerazumijevanja. Oko tih "suprotnosti" i jednima i drugima sudiće onaj koji je Svete Spise i dao. Ali tvrdim da stvarne suprotnosti u njima nema. I za to svjedočim. A da li je to ispravno i istinito, vidjećemo, možda vrlo skoro.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2003, 09:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ono cega se ja jedino pribojavam jesu te vase uporne najave kako cemo neke stvari vrlo brzo vidjeti. U Pravoslavnoj Crkvi imamo nebrojena svjedocanstva o tome da se demonska aktivnost u zadnjih par decenija jako povecala i da ne prepadam ljude mnogo necu bas detaljisati kuda to vodi. Cak su i sami demoni "propjevali", ima dosta slucajeva da otvoreno progovaraju iz opsjednutih osoba (onako groznim glasom, kao u filmovima), najavljujuci sta spremaju za rod ljudski u predstojecem periodu. Tako da mi to vase: "Vidjecemo mozda vrlo brzo," govori mnogo vise nego sto i pretpostavljate. Nazalost.
Za one koji ne shvataju, neka procitaju moj prvi tekst na temi "Stav pravoslavlja prema ujedinjenju religija."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2003, 15:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A ko si ti pa da tvoje svedocanstvo ima ikakve vrednosti kada je u pitanju autenticnost kurana ?

Jesi dobio potvrdu od Boga ?
Ili si "reinkarnacija" savremenika tog Muhameda ?
Ili nesto trece ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2003, 19:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Apr 2002, 01:00
Maran Ata je napisao:
A ko si ti pa da tvoje svedocanstvo ima ikakve vrednosti kada je u pitanju autenticnost kurana ?

Jesi dobio potvrdu od Boga ?
Ili si "reinkarnacija" savremenika tog Muhameda ?
Ili nesto trece ?

A ko si ti da tvrdis suprotno?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 569 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 29  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]