Hahah, moram ispričat šta mi se danas desilo kad smo već kod službenica...
Uđem ja u kopirnicu i donesem im na usb-u word dokument i 2 slike. I kažem da to trebam štampat, a ona da mi otvori, kad ono, međutim... Otvori se word, a ne vidi se slike nego samo kao obrisi. A kod mene se sve lijepo vidi, sačuvala u doc formatu i sva sretna došla što ću odštampat na vrijeme. Jest da koristim linux i da je možda do toga (mada ne vjerujem, dosad nisam imala problema, bojim se da ona koristi Office 2007), nisam joj to rekla. A ona me onako gleda "puna znanja" te mi kaže: "Što mi nisi donijela pdf?! Pa ovakve stvari se, draga, donose u pdf-u... Otkud ja znam na kakvom si ti kompu radila?!" A ja ono.......... AAAAAAAAaaaaaaa.... Prvo što sam samo zbog tog sranja izašla iz kuće, a imala sam i drugog posla/učenja, te me još gleda kao najveću neznalicu... užas užas... Mrzim neljubazne žene na šalterima, u radnjama, kopirnicama itd.
le_papillon je napisao:
A kad ti kaže "mico"?

Meni je to grozno...
Volim kad sebi napravim cappuccino i onda uživam dobrih pola sata,
... jutarnje tuširanje
... kad mi sunce grije leđa (popušta ova moja skalamerija

)
... kad nađem neke svoje stare crteže, pa mi nešto novo padne na pamet
... volim se zavući pod deku i zaspati uz neku humorističku seriju iz 80-tih

... volim da šijem
... Lisa spomenu novogodišnje raspoloženje... decembar mi je omiljeni mjesec

... volim pare
... volim da trošim pare
... volim dobar program na radiju (upravo puštaju nešto lijepo

)
... volim crtane filmove koje sam gledala kao dijete
... volim cvijeće
... volim bebe
i još svašta nešto, ali mi se ne da više pisati.
Mico mogu da podnesem, ima jedna simpatična cura koja mi stalno to govori, pa mi je ok... Srećo mi je užasSsS!!!
A kad mi sunce grije leđa ili noge u baletankama mi je nešto najbolje što mi se može desit u proljeće

JA volim sjesti ispred faksa na trgić i sunčati se... Najbolje mi je što svi to rade i to bude jedno fino kolektivno sunčanje i gubljenje vremena

Zato volim Italiju

mmm sad će još malo proljeće

Kad spomenu crtane, ne da ih volim! Zato sam i istetovirala Baju Patka

Stripovi i crtani iz djetinjstva su mi super super super

Bebe mrzim, kud to navede...
Volim i ja trošit pare, zato ih nikad nemam... Znači nikad!
Volim i ja da šijem, al ovdje nemam mašinu, pa moram na ruke neke sitne stvari...
Ja volim da slušam muziku, pa još više volim da pijem nes kad se probudim uz finu muziku i topli kroasan s čokoladom. E to je ritual

I moj omiljeni dio dana!
Volim leći u čistu posteljinu koja miriši.
Volim ljeti da spavam s otvorenim prozorom.
Volim STARKE. Obožavam.
Obožavam kombinovati šta ću obući prije nego krenem na faks

Mrzim skidati lak s noktiju!!!!!