banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 53  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Dec 2008, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
SIJUKS je napisao:
Nikako mi ne ide u glavu zvezdina politika u vezi svojih bivsih asova,pa sve su ih odbacili,niko vise ne svraca u klub,cak se prica da su i Sekularcu ukinuli nekakvu socijalnu pomoc koju je dobijao.

To sam ja izjavio pre pola godine ali naravno,nisam bio u pravu :evil3:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2009, 23:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Само гледам овај прелазни рок и окреће ми се желудац...

Тјерају Марковића којег су довели прије пола године, ко је то купово стварно не знам.
Шпрдају се са Короманом и Милијашом кода су то неки резервисти а не два најбоља играча, оно у фазону смо боли нас брига за њих два.

И што ме највише изнервирало пустише Петковића који је стварно играчина.

Дошао нам је још један Марковић(Гвозденовић) и гомила црнаца, срамота да већа на може бити.

Пејчиновић и Врањеш су наде и видјећемо шта ће од њих бити...

Све у свему разочарења, конобар не може бити него конобар...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2009, 01:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Gocias je napisao:

Тјерају Марковића којег су довели прије пола године, ко је то купово стварно не знам.
Шпрдају се са Короманом и Милијашом кода су то неки резервисти а не два најбоља играча, оно у фазону смо боли нас брига за њих два.

И што ме највише изнервирало пустише Петковића који је стварно играчина.

Дошао нам је још један Марковић(Гвозденовић) и гомила црнаца, срамота да већа на може бити.

Пејчиновић и Врањеш су наде и видјећемо шта ће од њих бити...

Све у свему разочарења, конобар не може бити него конобар...

Ево, сад ће пљувачина, а људи још нису ни дресове навукли...
Милијашу пружају прилику да оде из Звезде, јер је дјечко заслужио да зарaди неку пару у животу. Проблем је што није добио адекватну понуду из иностранства... Са Короманом је слично, и он би још један уговор да негдје одради, ако већ Звезда не може да учини нешто озбиљно ове сезоне. Чињеница је да ни један ни други "нису на цијени", због стања у клубу. Такође, Гај је одрадио своје у Звезди, један је од ријетких који је заслужио сваку пару у уговору, али је демотивисан, проблематичан је, качио се са управом, и Ивић, очигледно, не жели више такве у екипи. (ово се може односити и на Петковића, дјелимично и на Коромана )
Што се тиче осталих продаја, све су ми добре, јер смо се ријешили већине "дрва" (Мијаиловића, Девића, Јаковића, Вукобратовића, Ерика, Едгара...)
За разлику од досадашњих куповина, ова је једина која се није одвијала путем ДВД-а, већ је човјек видио играче лично, како играју. Не кажем да су добри, али су их људи бар видјели уживо и зна се ко је одговоран ако нису. Искрено, највише наде полажем у овог Паркера, јер, дугорочно, на њему се може највише зарадити. Такође, уговори са свима су добри сви су преко 2 године. Понаваљам, за сада, на папиру, дјелује добро, али то ништа не мора да значи и далеко од тога да се нешто може конкретно причати, зато вас молим да се суздржите...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2009, 20:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:

Šta to fali prelaznom roku u kome čovjek, prije zvaničnog početka prelaznog roka, praktično riješi sve detalje sa 70 odsto planiranih pojačanja, a pritom ih je sve lično kontaktirao i posmatrao (ovo je upravo stavka zvog koje sam kritikovao Ivića, ali sve više uviđam da čovjek ipak zna svoj posao)? Gomila crnaca je li? Misliš da Ivić ne bi volio da umjesto Afrikanaca u tim natrpa klinaca iz Zvezdine škole, ali je činjenica da oni jednostavno ne postoje. Perović, Nikolić i Tomović su jedino što vrijedi i oni i jesu u prvom timu. Domaće tržište je prepuno kvazi zvijezda, koji predstavljaju samo jeftino izreklamiranu falš robu. Svaki iole vrijedan igrač u domaćoj ligi, ima debeli upitnik iznad realnih mogućnosti i onoga što njegovi menadžeri prikazuju. Prostim riječnikom rečeno, većina klubova u Srbiji, odnosno gazde tih klubova, rade po principu prodaje muda za bubrege, da bi se oparili od kasnije prodaje tih fudbalera, kojima će igranje u Zvezdi ili Partizanu, dovoljno podići cijenu i rejting, kako bi se prodali u neki južnokorejski ili istočnoevropski klub. Znači Afrika i Južna Amerika, predstavljaju plodno tlo za dovođenje kvalitetnih igrača za relativno malu cijenu, jer klub mora da drži nivo rezultata, dok se omladinska škola ne stabilizuje i počne da proizvodi igrače. Nerado pominjem Partizan, ali pravi su primjer, kako se to treba uraditi. Ujedno Partizan je dobar primjer i gore navedene priče o jeftinim marketinškim štosovima, kojima se fudbalerima sumnjivog kvaliteta, cijena diže nerealno visoko. Fejsa je plaćen preko milion eura, od kojih je sigurno dobar dio otišao u Džombin džep, a dečko, predstavljen kao buduća zvijezda eropskog fudbala, nije čak izborio ni status standardng prvotimca. U tržišnoj situaciji, kakva trenutno vlada u srpskom fudbalu, igrači koji vrijede preko miliona eura, morali bi da imaju zvjezdani status, a sadašnja situacija je takva da talibani moraju da prodaju Žuku, kako bi skupo plaćeni mačak u džaku, isplatio bar dio novca. Da ne idem previše u tu priču, hoću samo da skrenem pažnju, da je traženje pojačanja po srpskim prvoligašima, otprilike ekvivalent kupovini voća i povrća po pijacama širom ovih prostora, gdje će se svaki prodavac, kleti u sve što mu je sveto, da je njegova roba najbolja.

Riješen je problem problematičnih igrač u klubu, što će reći da je iz kluba istjerana bagra koja je svojim ponašanjem sramotila klub, a u red tih igrač spada i Nikola Petković. Žao mi je jer je u pitanju odličan igrač, sa dobrom perspektivom, ali i dečko koji je pokazivao ozbiljnu tendenciju, da u perspektivi postane drugi Koroman, odnosno neotesani balvan, bez grama elementarne kulture. A da je pokazao nešto vanserijsko, za ovu polusezonu, nije. Mijailovića ne treba komentarisati posebno, već reći da predstavlja slabiju verziju gorepomenutog, proporcionalnu dotičnom, jedino po manjku sivih ćelija u mozgu.
Koromana i Milijaša treba prodati i to po svaku cijenu. Milijaš je u ovom trenutku standardan reprezentativac, najbolji igrač kluba i dostigao je maksimum u ovoj ligi. Na stranu što ima dovoljno godina za odlazak (25), jasno je i njemu, da u Zvezdi nema više šta da pruži i može samo da izgubi motivaciju u nastavku sezone. Koroman ne postaje mlađi i za njega je svaka ponuda dobra. Poslije 30-te, vrijednost igraču konstantno opada, bez obzira što možda ne gubi kvalitet, ali to je još jedno od surovih pravila tržišta. Gaju ističe ugovor za 6 mjeseci, a pošto i on ima ozbiljnu želju da ide, ako ga ne prodaju sad, za pola godine, otićiće nizašto. Markovića sam očekivao da zadrže, ali vjerujem da postoji dobar razlog za njegovo puštanje, jer ne vidim da je Ivić, dosad neprofesionalno radio svoj posao...
Od pojačanja ne mogu ništa da očekujem, jer dolaze mahom neafirmisani igrači, što je i za očekivati, jer samo takvi se mogu dobiti za nemilionske iznose. Svaki što ima, makar malo izgrađeno ime, košta puno za sadašnje uslove, a vjerujem da ne bi htio da igra baš za siću.
Od željenih pojačanja, Ivić nije uspio da dovede onog štopera Džonatana Kvartija, a ostali su uglavnom tu. Po meni bi najviše trebalo očekivati od Aval Isaha, koji je stigao kao zadnji vezni i očekujem konačno popunjavanje te rupe u timu. Bernard Parker bi sigurno bio najveće pojačanje ako stigne. Polušpic, koji može da igra i u napadu, što bi i Burzanovića trebalo natjerati da se malo počeše po glavi, pogotovo ako se pokaže da Parker vrijedi novca koji njegov sadašnji klub traži za njega. Dakle prelazni rok, po meni odrađen daleko bolje nego prethodni, ali... Kad se sjetim dolaska Ailtona, pa Moline, Bronovickog i Salasa, ne želim ništa da komentarišem unaprijed. I tada se smatralo da su stigla vrhunska pojačanja, koja to u stvari i jesu bila, ali su raznorazni stručnjaci i kvazi treneri, olako prokockali taj kvalitet koji su imali u timu... Zato ništa ne prognoziram i ne nadam se previše...

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2009, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Još jedan Srbin u Mančesteru
Nedelja, 11. januar 2009. 13:19

Još jedan srpski fudbaler je otišao u Mančester. Stopama Zorana Tošića i Adema Ljajića krenuo je i Filip Đuričić.

Kako saznaje MONDO, mladi igrač, koji će 30. januara napuniti tek 17 godina, otputovao je u nedelju u ranim jutarnjim satima na Ostrvo, u društvu skauta Junajteda Budimira Vujačića. Već popodne će pratiti derbi Premijer lige na “Old Trafordu” kada na bude gostovao Čelsi.

Đuričić se smatra jednim od najsjajnijih bisera srpskog fudbala oko koga su se već lomila koplja.

Školu Crvene zvezde je napustio da bi prešao u Olimpijakos, u tandemu sa vršnjakom Aleksandrom Kovačevićem, zbog čega su početkom prošle godine iz Ljutice Bogdana 1 najavljivali da će tužiti klub iz Pireja za otimanje igrača.

Minulog leta su crveno-beli želeli Đuričića nazad. Nisu ga vratili, a talentovani ofanzivni vezista završio je u obrenovačkom Radničkom.

Tada je kadetski reprezentativac Srbije dospeo na “skener” skauta Ajaksa, koji su ga jesenas više puta gledali. Holandski mediji su ga već bili preselili u Amsterdam…

Međutim, usledio je poziv Mančester junajteda, a aktuelni vladar Evrope i sveta se ne odbija.

Đuričić će na “Old Trafordu” provesti osam dana, za sada samo kao gost, baš kao što je nedavno bilo i sa Ademom Ljajićem.

Posle toga, preći će se i na konkretnu priču oko potpisivanja ugovora, jer “crveni đavoli” nikoga ne zovu za džabe u goste.

Menadžer Aleks Ferguson ne planira još dugo da sedi na klupi giganta iz Mančestera, ali očigledno želi da svom nasledniku ostavi temelje, koje, kako sad stvari stoje, pravi od srpskog materijala.

Posle Nemanje Vidića, u Mančester se preselio i Zoran Tošić, za godinu dana će i Adem Ljajić, a po svemu sudeći zatim će i Filip Đuričić.

(MONDO)

Ето како се ради у Србији :)
Брао момци само дајте црња наши омладинци нека играју тамо по неким Манчестерима и Олимпијакосима :(

Која трагедија!

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2009, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Дошао је Паркер оле, а ко је уопште Паркер?
Гледам како се људи радују (и ја исто) али у ствари нико не зна ништа о њему.
Пружам сву подршку Ивићу али превише је ово странаца не може то изаћи на добро.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2009, 13:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ode Gueye u Al Ahli... ko će sad dobijati crvene kartone?! Nije bio loš Gueye dok je igrao sa Biševcem, Bastom, Jankovićem, Žigićem,... Nakon njihovog odlaska i dolaska ovih novih fudbalskih magova vidan je gubitak motivacije, a oni koji smatraju da su prevazišli Marakanu nam ne trebaju!!!

Ovo sam morao :)

Najjači video ikad... :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2009, 14:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sondri je napisao:
Ode Gueye

Ode i Koroman
Fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman karijeru bi mogao da nastavi u korejskom Inčonu, piše 'Sportski žurnal'.
Koroman nije bio u ekipi u utakmici protiv bugarskog Levskog u petak, a ranije su interesovanje za fudbalera Zvezde pokazali korejska Ilva i turski Trabzon. Ipak, najkonkretniji je, po svemu sudeći, Inčon koji od nedavno sa klupe vodi bivši selektor Ilija Petković.
Zvezda se na prodaju Koromana odlučila kako bi olakšala budžet obzirom da je Zvezdina 'osmica' trenutno najplaćeniji fudbaler u klubu.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2009, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Poraz od Levskog 2:0 uz kombinovani sastav, svi igraci su dobili priliku, videcemo koja ce kombinacija biti najbolja na kraju

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2009, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Sondri je napisao:
Ode Gueye

Ode i Koroman
Fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman karijeru bi mogao da nastavi u korejskom Inčonu, piše 'Sportski žurnal'.

Ja cuo da se vraca u Čečeniju :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2009, 16:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Ode i Koroman

Ja cuo da se vraca u Čečeniju :D[/quote]

Slabo cujes operi usi

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2009, 09:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš nalazi se u Nemačkoj gde vodi završne pregovore sa ekipom Volfzburga, saznaje B92.
Odlazak Milijaša sada je gotovo izvestan, pošto je nemačka ekipa koju sa klupe vodi iskusni Feliks Magat pristala na obeštećenje koje crveno-belima u potunosti odgovara. Suma za sada nije poznata, ali podsetimo da se u medijima spekulisalo o sumi izmedju 2,5 i 3 miliona eura.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2009, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Citiraj:
Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš nalazi se u Nemačkoj gde vodi završne pregovore sa ekipom Volfzburga, saznaje B92.
Odlazak Milijaša sada je gotovo izvestan, pošto je nemačka ekipa koju sa klupe vodi iskusni Feliks Magat pristala na obeštećenje koje crveno-belima u potunosti odgovara. Suma za sada nije poznata, ali podsetimo da se u medijima spekulisalo o sumi izmedju 2,5 i 3 miliona eura.

Pravo pa ode,Kurir ili??? :D

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2009, 20:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Pravo pa ode,Kurir ili??? :D

Dobro se zna ko je najvise informacija prenosio iz Kurira :D

B92
Citiraj:
Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš ostaće u Crvenoj zvezdi najmanje još 6 meseci.
Milijaš je prošle nedelje boravio u Volfsburgu, kada se činilo da će na proleće nositi dres tog bundesligaša, ali transfer ipak nije realizovan. "Drago mi je da ću nositi crveno-beli dres narednih 6 meseci, a možda i posle toga. Postojala je mogućnost da odem, ali je klub odlučio da me zadrži, da pokušamo da osvojimo oba trofeja", rekao je Milijaš za zvanični sajt Crvene zvezde.
Kapiten 'crveno-belih' otputovao je posle dolaska iz Nemačke sa saigračima na Kipar, na drugi deo priprema i sada se okreće početku prolećnog dela sezone.
"Ova situacija neće na mene uticati, to je sigurno i to garantujem, jer znam. I dok je postojala mogućnost da odem, to se na mene nije odražavalo. Igram u Crvenoj zvezdi i jako je teško da odem u veći klub od Crvene zvezde. Odlazak u inostranstvo je odlazak iz drugog razloga, zbog čega svi naši igrači odlaze, a to je finansijski razlog. Crvenu zvezdu ne može niko da poredi sa klubovima koji su spominjani kao moja sledeća destinacija. Oni možda sada jesu u ovom trenutku na višem nivou, ali Zvezda je Zvezda. Momak sam iz Srbije, iz Beograda i znam najbolje šta znači igrati u Crvenoj zvezdi."
"Lično se ne zadovoljavam jednim trofejom, a sigurno da možemo da uzmemo oba. Ova ekipa vredi i nadam se da ćemo uspeti i da ćemo imati bolju polusezonu sezonu, a da ćemo samim tim doći do prve pozicije. Poručio bih samo navijačima da budu uz nas u narednom periodu", kaže Miljaš.
U Aja Napi od ponedeljka se nalazi i najnovije pojačanje Crvene zvezde Mirnes Šišić, koji je prokomentarisao šanse beogradskog kluba za osvajanje trofeja u nastavku sezone.
"Nisam pimao prilike da gledam utakmice, ali naravno da znam kakva je situacija na tabeli. Verujem u ovu ekipu, jer stvarno ima dosta dobrih igrača. Dosta će odlučivati ta prva utakmica i derbi, na kojem bih voleo da debitujem. Došlo je još novih igrača koji imaju potencijal i koji će sigurno dati svoj maksimum, jer verujem da su svi svesni u kakav i koliki klub su došli, a ambicije Crvene zvezde su dobro poznate."

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2009, 10:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sepultura u dresovima Zvezde!

Mnoga velika imena fudbala, ali i muzike nosila su dresove Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Pridružiće im se i brazilska Sepultura!

U agenciji "Odličan hrčak", koja organizuje koncert brazilskog hevi metal benda 9. februara u SKC-u, MONDU je rečeno da su članovi grupe zamolili da im se obezbede dresovi jednog od najvećih fudbalskih klubova na Balkanu.

Inicijativa je potekla od basiste Andreasa Kisera, koji je rođen u Sao Paulu. Sami su tražili dresove, kažu u toj agenciji.

Na pitanje da li su tražili neke specijalne brojeve na dresovima, u agenciji su odgovorili: "Ne, samo da budu XXL (veličina)".

:D :D :D

Inače, Kiseru je hobi prikupljanje sportskih obeležja - dresova, zastavica, šalova...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2009, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ја знам да на оваквим презентацијама испада играч пуно бољи него што је иначе, али ако лик покаже само пола од овога, ми смо довели ВРХУНСКО појачање за џ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H-rIUVlDz0c[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2009, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
И наравно одговарајућа музика на клипу! 8)

Ромале, ромали....

МИ СМО ЦИГАНИ НАЈЈАЧИ СМО, НАЈЈАЧИ!

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2009, 17:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zvezda - Gornjik prekinuto zbog tuče!
Sreda, 4. februar 2009. 17:29

Prva trening utakmica fudbalera Crvene zvezde, za vreme drugog boravka na Kipru ove zime, trajala je samo 20 minuta.

Toliko su, naime, Nenad Milijaš i Ognjen Koroman tolerisali oštre startove i udarce defanzivca poljskog Gornjika Pavela Straka. Kada je dvojici najboljih fudbalera Zvezde bilo dosta, udruženim snagama su krenuli na Straka i propisno ga išamarali!

Bio je to signal za opštu tuču, koja je, na svu sreću, kratko trajala. Lokalni sudija u Aja Napi označio je kraj utakmice, posle čega su fudbaleri oba tima odradili trening na svojim polovinama terena...

Zvezda je, inače, od sedmog minuta vodila rezultatom 1:0. Sa desne strane je centrirao Pavle Ninkov, a Brazilac Kleo glavom sproveo loptu u mrežu.

Trener Čedomir Janevski odlučio se za sledećih 11 igrača: Stamenković, Gvozdenović, Tutorić, Tomović, Ninkov, Isah, Koroman, Milijaš, Lazetić, Parker, Kleo.

Crveno-belima su na Kipru ostale još tri pripremne utakmice. Prvi protivnik je češki prvoligaš Brno, u subotu 7. februara, slede poljski Vroclav 9. februara i Lokomotiva iz Sofije 13. februara, dan pred povratak u Beograd.

U taboru Zvezde žale zbog tuče i prekida utakmice sa Gornjikom i smatraju da do toga ne bi došlo da je sudija na vreme sankcionisao grubosti Pavela Straka.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2009, 18:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Iz dana u dan mi sve vise licite na neki amaterski klub :D

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2009, 18:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vaspitna ustanova, kakav amaterski klub :D :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 53  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]