banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Mar 2024, 18:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4186 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 210  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Nov 2008, 21:55 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Postovi: 2572
Lokacija: Banja Luka
Ovdje možete naći info vezane za sve mobilne operatere u BiH, novosti, aktuelnosti, akcije i slično, takođe ovo će biti i mjesto za diskusije na temu pružanja usluga navedenih operatera kao i za razmijenu iskustva u korištenju istih. Pozivam sve da o gore navedenom pišete u ovoj temi kako ne bismo bespotrebno otvarali i gomilali vise tema ili o ovome pisali na temama koje ne odgovaraju nazivu. ovdje ćete moći i saznati i neke info iz prve ruke dakle ne samo one zvanične info. Pa da otpočnemo.


Poslednji put menjao BL Boy dana 04 Dec 2008, 18:22, izmenjena 3 puta

Vrh
 Profil  
 
PostPoslato: 06 Nov 2008, 21:55 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Postovi: 2572
Lokacija: Banja Luka
Generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović i predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević potpisali su danas u Sarajevu ugovor o implementaciji 3G HSPA rješenja u mreži BH Telecoma, što predstavlja prvi ulazak treće generacije mobilnog sistema u BiH.



Foto: Ilustracija

Vrijednost ugovora je 2.763.767 eura, a njime će BH Telecom osigurati mobilni širokopojasni pristup velike brzine uključujući mobilni internet, videopozive i druge napredne multimedijske usluge pretplatnicima u BiH.



Prema ugovoru, Ericsson Nikola Tesla će osigurati HSPA mrežu, uključujući radiopristupnu mrežu te rješenje Ericsson Mobile Softswitch i Video Gateway rješenje, a koje će omogućiti videousluge krajnjim korisnicima BH Telecoma.



"U nastojanju da BH Telecom zadrži svoju poziciju vodećeg telekomunikacijskog operatora fiksne i mobilne telefonije u čitavoj zemlji i šire u regiji nameće se potreba stalnog razvoja i uvođenja najsavremenijih komunikacijskih tehnologija, kako bi se usluge koje pruža BH Telecom prilagodile potrebama krajnjih korisnika", izjavio je Rešidbegović.



"Koristeći svoje kompetencije i iskustva u 3G projektima, stručnjaci Ericssona Nikole Tesle u sljedeća četiri mjeseca neće samo proširiti mrežu, već znatno unaprijediti tehnologiju mobilne telefonije BH Telecoma", kazala je predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević.



UMTS (Universal Mobile Telecommunication System) je treća generacija (3G) mobilnih telekomunikacijskih sistema koji omogućavaju pružanje širokopojasnih usluga mobilnim korisnicima. Ovi sistemi su dizajnirani tako da mobilnim korisnicima, pored glasovnog, omoguće i prijenos slikovnog, grafičkog, video i drugog multimedijalnog sadržaja velikim brzinama putem računarskih i telefonskih terminalnih uređaja.



BH Telecom, kako je kazao izvršni direktor BH Mobile Sead Kozlić, započinje projekt uvođenja 3G mreže koja se bazira na najnovijoj tehnologiji - HSPA (High-Speed Packet Access) i omogućava brzine downloada od 7.2 Mbit/s, te brzine uploada od 2.0 Mbit/s.



Uvođenjem nove tehnologije, BH Telecom će pružiti i nove usluge koje su sve popularnije u zemljama u okruženju i Evropi, kao što su - videopoziv, mobilnu TV, brzi mobilni internet, te ponudu najsavremenijih modela mobilnih aparata koji podržavaju UMTS usluge.



BH Telecom će u prvoj fazi projekta, a u zavisnosti od dobijanja licence za pružanje UMTS signala, u narednih pet mjeseci s 52 bazne stanice pokriti devet najvećih gradova u BiH kada i korisnici mogu očekivati korištenje tih UMTS usluga.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: mtel u mostaru
PostPoslato: 08 Nov 2008, 21:27 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Postovi: 2572
Lokacija: Banja Luka
m:tel u Mostaru


Nastavljajući intenzivno širenje poslovanja u BiH, u cilju uspostavljanja direktne i kvalitetnije komunikacije sa svojim korisnicma, kompanija m:tel će u subotu 08. novembra 2008. godine otvoriti prvo prodajno mjesto u Mostaru u ulici Doktora Ante Starčevića bb.

Za prve posjetioce koji dođu u m:tel prodajno mjesto, poslije 13:00 časova pripremili smo poklon iznenađenje. Biće to m:tel prepaid Frend paket i ulaznica za m:tel Mostar show – muzički spektakl na kome će nastupati Natali Dizdar, DJ E Base i Dj Žac, koji počinje u 21:00 h u Golden clubu na trgu Rondo.

m:tel – Imate prijatelje!


Vrh
 Profil  
 
PostPoslato: 08 Nov 2008, 21:28 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Postovi: 2572
Lokacija: Banja Luka
Preporučujemo m:tel HOMELINE!


Budućim korisnicima m:tel fiksne telefonije na području FBiH, ponudili smo od 8. novembra ove godine izuzetno atraktivan HOMLINE BH plus paket koji sadrži telefonski priključak i bežični telefon Panasonic po simboličnoj cijeni od 1 KM.

Sa HOMELINE BH plus paketom korisnicima je zagarantovana najniža cijena poziva prema svim fiksnim mrežama u BiH. To znači da je cijena razgovora od samo 0,03 KM/min jedinstvena za lokalni i međumjesni saobraćaj kao i saobraćaj između različitih mrežnih grupa. Uz mjesečnu pretplatu koja iznosi 7,5 KM za fizička i 16,36 KM za pravna lica u okviru koje je uračunato 160 minuta besplatnog razgovora, plaća se i 1 KM mjesečne naknade za ovaj tarifni paket.

Korisnik koji se odluči za HOMELINE BH plus paket dobija i besplatno korišćenje dodatne usluge „prikaz broja koji zove“ u periodu od 6 mjeseci.

Ponuda paketa za nove korisnike

PAKET
SADRŽAJ PAKETA
CIJENA
Panasonic 7301 Priključak u fiksnoj mreži
Bežični telefon Panasonic 7301
1KM

Panasonic 7220 Priključak u fiksnoj mreži
Bežični telefon Panasonic 7220
1KM

Panasonic 8070 Priključak u fiksnoj mreži
Bežični telefon Panasonic 8070
49KM



Detaljniji pregled Panasonic telefona iz sva tri paketa možete pogledati ovdje.

Besplatni info telefon 0800 50 000.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: mobilni oglasi
PostPoslato: 10 Nov 2008, 15:17 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Postovi: 2572
Lokacija: Banja Luka
mOglasnik–nova usluga za sve BH Mobile korisnike

--------------------------------------------------------------------------------

mOglasnik – nova usluga za sve BH Mobile korisnike
Top Vijest, BH Telecom | 10.11.08 11:01
U ponudi BH Telecoma od 10.11.2008.


Konacno servisi koji se nadogradjuju na mms uslugu svaka cast ocekujem da u narednom periodu ponude vise slicnih usluga kao recimo mms-sms newsletter i slicno, no dobro je i ovo

Usluga mOglasnik omogućava svim korisnicima BH Mobile mreže (postpaid i prepaid) da na jednostavan način, slanjem MMS poruke na servisni broj 061 1127 pošalju oglas koji će biti postavljen na Web oglasniku na adresi: www.mmszona.bhmobile.ba, kao i na WAP portalu BH Mobile!



Oglasi su klasifikovani po različitim kategorijama i mogu sadržati fotografije i tekst ukupne veličine do 300 kB, što je maksimalna veličina MMS poruke.

Uz oglas se automatski objavljuje i pretplatnički/korisnički broj sa kojeg je poslana MMS poruka.

Trajanje objave oglasa je ograničeno na 60 dana, nakon čega se oglas automatski briše.

Korisnik mOglasnika može i sam ranije ukloniti postavljeni oglas u slučaju da više nije aktuelan.

Pristup Web oglasniku radi brisanja oglasa omogućen je registrovanim korisnicima BH Mobile kroz standardan postupak autentifikacije.

Pregled oglasa omogućen je svim korisnicima Interneta, dok je postavljanje oglasa omogućeno samo korisnicima BH Mobile mreže.



Kategorije mOglasnika

Korisnik BH Mobile sam bira odgovarajaću kategoriju za svoj oglas, upisom ključne riječi u Subject/ Predmet MMS poruke. U slučaju da korisnik ne upiše ključnu riječ ili je upisana pogrešno oglas se automatski sprema u kategoriju Ostalo.

Spisak ključnih riječi po kategorijama:




Ključna riječ

Nekretnine:
NEK

Vozila:
VOZ

Posao:
POS

Tehnika:
TEH

Mobiteli:
MOB

Računari:
RAC

Materijal:
MAT

Životinje:
ZIV

Poznanstva:
POZ

Ostalo





Spisak ključnih riječi dostupan je korisnicima na Web i Wap portalu, u sklopu opcije „Pomoć”. Korisnicima je omogućeno pretraživanje oglasa po ključnoj riječi ili po bilo kojoj riječi iz oglasa.



Uvjeti korištenja usluge i administriranje mOglasnika

Uvjeti korištenja usluge mOglasnik dostupni su korisnicima na Web stranici. Smatra se da je korisnik prihvatio ove uvjete ukoliko je započeo aktivnosti sa korištenjem usluge.

Postavljanje oglasa na mOglasnik vrši se automatski po prijemu MMS poruke od korisnika a administrator sistema naknadno vrši pregled i uklanjanje oglasa sa neprimjerenim sadržajem, u skladu sa uvjetima korištenja usluge. Predviđeno je da se takvi oglasi uklone najkasnije u roku od 24 sata od trenutka postavljanja.



Cijena usluge

Slanje MMS poruke na servisni broj za mOglasnik 061 1127 naplaćuje se po cijeni od 0,50 KM (0,59 KM sa uračunatim PDV-om) nezavisno od veličine MMS poruke i vremena slanja poruke.

Međutim, naredna dva mjeseca, do 10.januara 2009. godine usluga mOglasnik će se naplaćivati po promotivnoj cijeni od 0,05 KM (0,06 KM sa uračunatim PDV-om).



mOglasi se i ti! Neka svi vide tvoj moglas!



BH Telecom daje više.
__________________
POSJETITE MarioBL WAP-WEB i budite u toku sa desavanjima u svijetu mobilnih komunikacija.
PRVI I NAJBOLJI DOMAĆI WAP sa vise od 80 000 posjeta


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Stigli novi telefoni
PostPoslato: 18 Nov 2008, 14:20 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Postovi: 2572
Lokacija: Banja Luka
Stigli novi telefoni u bht ponudi, a novina je da se od sada mogu uzeti i bez potpisivanja ugovora razlika u cijeni ja najvise 100KM. Novi telefoni su n96, nokia 6220 classic itd...


Poslednji put menjao BL Boy dana 01 Dec 2008, 16:54, izmenjena samo jedanput

Vrh
 Profil  
 
PostPoslato: 30 Nov 2008, 16:15 
OffLine
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Nov 2008, 16:12
Postovi: 1
mozes li mi molim te reci koliko kosta n96 nokia trenutno u eronetu???hvala.. :roll:


Vrh
 Profil  
 
PostPoslato: 01 Dec 2008, 16:52 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Postovi: 2572
Lokacija: Banja Luka
Da da 6220 classic i n96 ma ima rekalma na tv.


Vrh
 Profil  
 
PostPoslato: 01 Dec 2008, 16:54 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Postovi: 2572
Lokacija: Banja Luka
heineken je napisao:
mozes li mi molim te reci koliko kosta n96 nokia trenutno u eronetu???hvala.. :roll:

nokije n96 koliko znam jos nema u eronetu, samo u bht. Mada ne azuriraju redovno web stranu pa mozda i ima provjeri na prod.mjestu.


Vrh
 Profil  
 
PostPoslato: 01 Dec 2008, 18:39 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Postovi: 2572
Lokacija: Banja Luka
Postanite postpaid korisnik u decembru - Dupli bonus u januaru

Povodom predstojećih novogodišnjih praznika, m:tel je pripremio iznenađenja za postpaid korisnike!

U ponudi su novi modeli mobilnih telefona, po cijeni već od 1 KM:

* NOKIA 36 00 slide
* Sony Ericsson C702
* LG KF 510 TH (u crnoj i crvenoj boji)
* LG KF 600
* LG Shine i
* Samsung G810 već od 99 KM

Tarifni modeli L, XL i XXL u januaru će imati dvostruki iznos bonusa!

* model L- 200 besplatnih SMS poruka i 200 besplatnih minuta razgovora
* model XL- 400 besplatnih SMS poruka i 400 besplatnih minuta razgovora
* model XXL- 800 besplatnih SMS poruka i 800 besplatnih minuta razgovora

Za sve koji se odluče za neki od postpaid paketa, m:tel je pripremio i specijalni poklon- muzički CD „INDEXI I PRIJATELJI


Vrh
 Profil  
 
PostPoslato: 02 Dec 2008, 11:44 
OffLine
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2007, 22:18
Postovi: 123
kako model l 200 minuta razgovora? valjda 120? to je duplo od 60....

_________________
...korak izmedju ekstaticne vizije i gresne pomame cesto je neznatan


Vrh
 Profil  
 
PostPoslato: 03 Dec 2008, 00:54 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Postovi: 2572
Lokacija: Banja Luka
e-bonovi sa 50% bonusa!

Svi !hej korisnici koji od 15.11. do 31.01.2009. godine kupe e-bon* na jednom od preko 400 prodajnih mjesta (kiosci, trgovine, benzinske pumpe…), ostvaruju dodatni bonus** na !hej računu i to:

- Bonus od 10 KM za kupnju e-bona od 20 KM
- Bonus od 25 KM za kupnju e-bona od 50 KM

*E-bon je bon koji se kupuje putem POS uređaja i izgleda kao klasični račun iz trgovine.
** Uvjet ostvarenja bonusa je aktivacija bona do 31.01.2009. E-bonovi koji se ne aktiviraju do tog datuma postaju nevažeći!


Vrh
 Profil  
 
PostPoslato: 03 Dec 2008, 00:54 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Postovi: 2572
Lokacija: Banja Luka
Tarifa FREE

HT ERONET u periodu od 15.11. do 15.12. pušta u prodaju ograničeni broj SIM kartica s jedinstvenom tarifom u Bosni i Hercegovini – tarifom bez plaćanja mjesečne pretplate!!! Uz svu slobodu prepaida, moguće je imati komociju postpaida. Jednostavno razgovarajte i šaljite poruke, te na kraju mjeseca platite onoliko koliko ste i potrošili.


Napomene:

a) Moguć je besplatan prelazak s prepaida na tarifu FREE uz zadržavanje broja!

b) Nije moguć prelazak s neke od postojećih postpaid tarifa na FREE tarifu, ali je moguće da takav korisnik potpiše još jedan ugovor i tako postane korisnik FREE tarife.

c) Svaki novi privatni korisnik može potpisati jedan ugovor na FREE tarifu, a svaka pravna osoba (novi ili postojeći korisnik) može sklopiti maksimalno 5 ugovora na FREE tarifu, no bez korištenja usluga poslovnih grupa.

d) Korisnici FREE tarife nemaju pravo kupnje mobilnih uređaja po posebnoj ponudi.

e) Iznos aktivacije FREE tarife, odnosno novog priključka iznosi 33,00 KM (s PDV-om)


Vrh
 Profil  
 
PostPoslato: 03 Dec 2008, 00:55 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Postovi: 2572
Lokacija: Banja Luka
!hej ajmo 1 za 1

Od 15.11.2008. – 31.12.2008.godine svi novi i postojeći korisnici će moći na svim HT ERONET prodajnim mjestima kupiti promotivni !hej start paket po cijeni od 1KM i iznosom na računu od 1KM, a svi oni koji aktiviraju novi broj (uspostave prvi poziv) do 31.12.2008. i nadoplate ga, biti će nagrađeni sa dodatnih 50% bonusa na račun, koji će im biti uplaćen sljedeći mjesec.

Ukratko, svi oni koji kupe !hej start paket za 1 KM i aktiviraju novi broj do Nove godine biti će nagrađeni s 50% bonusa za svaku nadoplatu računa. Bonus im dolazi na račun naredni mjesec.

U obzir ulaze sve nadoplate računa, osim e-bonova u iznosima od 20 i 50 KM.


Vrh
 Profil  
 
PostPoslato: 03 Dec 2008, 17:44 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Postovi: 2572
Lokacija: Banja Luka
Novogodišnji FREND

I ovog puta, povodom predstojećih praznika, pripremili smo promotivne novogodišnje pakete za nove pripejd korisnike. Na zadovoljstvo naših korisnika proširujemo prijateljstva i potvrđujemo da je m:tel jedini „pravi prijatalj koji je uvijek uz vas“.

Novogodišnji promotivni pripejd paketi po cijeni od 10 KM sadrži dodatni bonus od 200 SMS poruka i 200 bonus minuta. U prodajnu cijenu paketa uključen je i PDV. Bonusi će biti podjeljeni u dvadeset jednakih dijelova i tokom narednih dvadeset mjeseci će se automatski dopunjavati korisnicima sa promotivnim tarifnim paketom, pod uslovom da korisnici redovno dopunjavaju račune.

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu frend paketa sa telefonom, uz jedan od Frend tarifnih modela ZOVI ili ŠALJI dobićete novogodišnji bonus od 100 KM. Bonus je podijeljen na 10 KM početnog stanja na računu i po 5 KM slijedećih 18 mjseci uz redovano dopunjavanje frend računa.

Pripejd paket sa USB internet modemom Huawei E160, za tarifni model frend SURFAJ košta 95 KM, a u okviru paketa korisnik dobija priključak sa iznosom od 10 KM na računu, novi CD Borisa Režaka, a uz redovno dopunjavanje računa ostvaruje pravo na dopunu računa u iznosu od 90 KM podjeljenih na 18 mjeseci ( 5 Km mjesečno, uključen PDV).

Bez obzira na to za koji od tri nova Frend paketa se odlučite dobićete i praznični poklon CD Borisa Rezaka “Korak dalje”


Vrh
 Profil  
 
PostPoslato: 04 Dec 2008, 18:20 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Postovi: 2572
Lokacija: Banja Luka
Složite svoj Ultra Plus- Mobitel i Ultra start paket sa 70KM kredita

Uz mobitel, Ultra Plus sadrži i Ultra start paket sa 10 KM kredita i dodatnih 60 KM bonus kredita (5 KM mjesečno tokom 12 mjeseci od aktivacije Ultra broja).

Ultra Plus možete platiti odjednom, ali i na 12 mjesečnih rata, uz Vaš BH Line ili BH Mobile telefonski račun.



BH Telecom daje više.


Vrh
 Profil  
 
PostPoslato: 08 Dec 2008, 17:12 
OffLine
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 18:11
Postovi: 251
Lokacija: tu negdje
po meni m:tel je najbolji,ali kad bolje razmislim sve je to slicno...


Vrh
 Profil  
 
PostPoslato: 09 Dec 2008, 01:21 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Postovi: 2572
Lokacija: Banja Luka
aleksw je napisao:
po meni m:tel je najbolji,ali kad bolje razmislim sve je to slicno...


Svako ima svoje misljenje, a ko je najbolji vidjecemo kad otpocne prava konkurencija i bespostedna borba za korisnika sa uvodjenjem usluge zadrz.broja, ako i ta usluga uspije izbrisati ono emocionalno pri izboru operatera tj. da korisnik vise gleda ko je jeftiniji i ko nudi bolju uslugu nego koji je ciji, ali nadam se da ce se do tada i ostala dva privatizovati i da ce tad ta usluga imati puni efekat, pa ce to sve biti daleko manje vazno jer ce kljucnu rijec u odlucivanju u svim telekomima imati stranci kad-tad, jer telekom sektor je jako profitabilan da bi BiH uspijela odoliti krupnim ribama i njihovom kapitalu, mada je nakon finan.krize malo splasnula ta zelja za akvizicijom od strane svih, jer se sada puno opreznije odlucuju u investiranje. Ali vidjecemo.


Vrh
 Profil  
 
PostPoslato: 12 Dec 2008, 11:56 
Citiraj:
Mobis organski ne podnosim, za ovih skoro 10 godina koliko imam posla s njima, ne mogu ih smisliti... Kakva bahatost, bezobrazluk... Mada se sad popravljaju, bar po reklamama... :)


Sad je m.tel, a ne mobis...


Vrh
  
 
PostPoslato: 12 Dec 2008, 12:57 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Postovi: 2572
Lokacija: Banja Luka
Euroth je napisao:
Hmmm...

Mobis organski ne podnosim, za ovih skoro 10 godina koliko imam posla s njima, ne mogu ih smisliti... Kakva bahatost, bezobrazluk... Mada se sad popravljaju, bar po reklamama... :)

Eronet... Skoro 2 godine sam na njima, ok, su, korektni, mada znaju tu i taqmo zavrnuti malo... Ali ko ne bi...

BH Mobile je najjači operater, bar najveći, a, i, koliko vidim, ponuda im je najbolja, ali nisam korisnik njihovih usluga, pa ne mogu reći kakvi su u praksi, a to zna biti skroz druga stvar... Ali, ovako izgledaju najjači....

I, može li mi neko objasniti, po kojoj logici svi oni imaju više cene za pozive prema drugim operaterima? Nije li roming ukiut? A oni to preimenovali da nas još malo gule, šta li?


Vise cijene poziva ka ostalim mrezama na pojedinim tarifama su zato sto na taj nacin stite svoj monopol i odvracaju druge korisnike na svom dominantnom podrucju da prelaze na druge mreze i to nije nac.roaming je nego sasvim drugo.Ali i ovo ce se izjednaciti sa cijenom poziva ka maticnoj mrezi dok dodje ona usluga u zadrz.broja kada ce biti veca konkur.

Sto se tice BH Mobile ja sam njihov korisnik iz istog razloga sam presao kao i ti i mogu reci da nisu losi sa uslugom(imaju neke stvari koje nemaju ostala dva) i ja sam zadovoljan, mada recimo nisu bas uvijek najljubazniji oni u callcentru ali njih nesto i ne zovem:) Za sada su o.k. i recimo imaju uvijek najvecu ponudu mob. telefona koje daju na rate i to najnovije modele, sad o cijenama bi se moglo razgovarati.meni odgovara ova njihova mini15 pretplata i dosta su korektni u obracunu.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4186 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 210  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting BitLab
Prevod - www.CyberCom.rs