SIJUKS je napisao:
urbana_extravaganca je napisao:
SIJUKS je napisao:
Ja opet kazem da ga 99% grobara gotivi,uostalom videces to na oprostajnoj utakmici,a to za kitu se nesto ne secam,uostalom na svim Partizanovim sajtovima je osvanula vest da da je Savo doneo titulu Rubinu,cak ga i ocekuju u Parizanovoj fotelji kao sto su ga i prizivali pre da pojaca Partizan u kvalifikacijama za LS.
Можда га Томић очекује, Југ то неће подржати сигурно.
Mozda jedan mali deo juga,i Vujosevic je izjavio pre desetak godina da mu je san da vodi Zvezdu pa je sad idol grobarima,i Dukica su mrzeli jer navija za Zvezdu pa su mu posle kad je ostvarivao dobre rezultate sa Partizanom kliicali,i Divca takodje jer je igrao za Zvezdu a sad kad se pojavi u Pioniru cela dvorana skandira njegovi ime,Kardzica isto kad je postao predsednik Partizana a kad su dosli dobri rezultati dobar je,tako da to ne pije vode.
Вујошевић је водио Звезду тако да му то не може бити сан.
Југ Ђукићу никад није клицао, чак шта више одржан је и један васпитни разговор са истим.Ја сам лично(а и већина других) једва чекао да оде.
Дивац јесте играо за звезду али само 2-3 утакмице, тако да је оно што је дао Партизану као играч и касније као члан управе немерљиво са тим кратким ангажманом у звезди.Мада и даље остао је тај горак укус код већине.Има оних који су против њега али код већине је на егалу(овај ефекат је постигао тако што се извинуо за највећу грешку у животу) и наравно код једног дела је још увек поштован.
Ово за Караџића нећу ни да коментаришем.Дотични
никада није имао подршку Југа јер је лопов невиђени.
То што си ти написао можда има везе са симпатизерима са запада и истока али са Југом нема.А милошевић ако дође биће дочекан онако како је потребно да би што пре отишао.