banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 21:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Okt 2008, 22:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Skoro ,pa najmanje postova o reprezentaciji a ponajvise prdimahovine o bivsim ili sadasnjim igracima Partizana ili Zvezde.Bravo braco :roll:
Sto se reprezentacije tice,prezadovoljan sam!!!Uopste nije bitno sto je protivnik kao bio slabiji ,Austrija ili Litvanija,koje igraju solidan fudbal ali su naisli na boljeg :D Ne smije biti omalovazavanja.Zasto da bude?Kad izgubimo nekoliko stranica se napise a uglavnom je pljuvanje i prepirka a kad pobjedimo u nekoliko dana vodecu Litvaniju i solidnu Austriju uz gol razliku 6:1,onda se napise nazor dvije strane od toga skoro strana i po prepirki svakojakih.Blago nama.Tacno je da treba pobijediti i jace mnogo protivnike da bi zaista mogli reci da je nas fudbal stvarno jak.Jak je i ovako.Litvanci nisu napravili neke velike sanse u Beogradu a Austrija kod kuce jedan go i jedan ili dva dobra suta u okvir gola.Kompletno smo bili dosta dobri ali ima pojedinaca koji bi trebali sjesti na klupu i malo vise raditi da bi se vratili u formu.Pad u formi se moze desiti svakome i zasto dizati prasinu oko toga.Po nekim komentarima ovde,naravno ne bas osnovanim,pola reprezentacije nam nevalja.Pitam se okle nam onda dobar rezultat.Sreca i pojedinci?Jok!Ima pojedinaca koji se isticu,svaka im cast ali ipak je fudbal kolektivna igra pobogu, i nikako nemoze biti da je za pobjedu zasluzan pojedinac ili eventualno 2-3 igraca.Dobri smo za sad,bogu hvala i neka se tako nastavi.Definitivno nam je za sada odbrana jako dobra.Napad je dobar moze i bolje ali polako,ne treba srljat.Odradili smo poso u prvih pola sata i odlicno sacuvali prednost,rutinski bas uz sanse za jos jedan ili dva gola.Ima reprezentacija,poredjenja radi,koje su imenom jace od Srpske pa jel povedu sa golom prednosti,oni to cuvaju.Nema mjesta barem za sad za neke vece kritike nasoj reprezentaciji!Dobri smo i tacka,ma odlicni! :love5: :thumbright: kad vratim malo film unazad,kakve smo muke mucili u kvalifikacijama za EP boze sacuvaj,tako da.....
E sad,navijaci ko navijaci,da im je golova.Naravno i ja sam prizeljkivo.Zao mi je kao i mnogima sto bar nije jedan go pao u drugom poluvremenu na onoj juznoj strani gdje smo bili,nego sva cetiri puta mreza se zatresla na kontra strani.Dobro,bar su oni tri puta bili primorani gledati nemile scene izbliza :D a nama je fino i ovako.
Ja licno da priznam,nisam se ni blizu nado onome sto se deslio u prvih pola sata.Malo sam bio i uzbudjen jer ne desavaju se stalno ovakve prilike da gledas reprezentaciju,plus dobra igra i plus pun stadion atmosfera kakva se pozeljeti moze.I taman kad sam se priviko malo i uklopio u lood´lo padose tri gola.Nisam znao kud gonim.Ocul slikat sta il cu gledat utakmicu ili cu pak posmatrat nase ljude u ogromnom broju kako se vesele ,skacu ,navijaju ,galame ,masu zastavama itd itd a plus braco moja sta je zena nasih doslo na stadion a ne zna se koja je bolja od koje i de ti sad pomno prati utakmicu.Ma nemere da si pita :lol:
Srbi u tolikom broju na jednom mjestu a plus nasa grla,ma fantazija.Ja sam promuko drzi me drugi dan,jedva tipkam :lol: :wink: Moram se braco malo pofalit a i svako ce,a kako i nece kad se takva prilika ne ukazuje cesto a jos je sve ispalo super,osim moram reci ,sto je nama svojstveno,male i kratke tuce nasih momaka :roll: uglavnom balavurdija neka,ali brzo je proslo.Ostalo je sve o.k. navijali smo odlicno,bar koliko sam ja sagledo situaciju.A onda naravno Ottakringer strasse :D i urlikanje :lol: a jesmo i rucali ko i volovi a i neka smo ,zvizde mi damu ko ce sta pomislit,a i uzeljeli smo se i mi malo pojavit da nas vide ha ha jer i mi smo ljetos gledali druge kako defiluju kroz Bec a sad smo malo i mi bili vidjeni.Da nas ne zaborave :) :wink:
Tako da braco moja ,samo da se ne desi neki pad u igri do marta mjeseca,a malo imam i bojazan od tog jer ovo sve za sad izgleda dosta dobro pa se malo pribojavam da nesto ne krene na proljece losim tokom.Nisam pesimista,boze sacuvaj,samo nako komentarisem.Zao mi je sto je sad prekid u kvalifikacijama a taman smo se dobro zaobadali :)
Iskreno se nadam da ce se ovakvi rezultati nastaviti i dalje i da cemo gledati reprezentaciju na SP.Dace Bog :)
Ne zamjerite ako sam a bice da jesam,malo bio podosadan.Inace ne laprdam ja ovoliko ali eto naidju posebni trenutci srece i velikog zadovoljstva koje nam je priredila reprezentacija,pa sam malo vise nosen emocijama,a i srce mi je pogolemo,nesto kao kanister !!!

Pozdrav braco i laka noc svima :wav: :wink: :hello2:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2008, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Nitro je napisao:
Sticajem okolnosti nisam pogledao nijednu od ove posljednje dvije utakmice, zapravo durgu sam pogledao, ali samo ovlaš (nisam vidio nijedan gol), tako da ne mogu da previše sudim, ali mogu da zaključim da postići 6 golova u dvije utakmice, nije mala stvar. Ipak i pored tih sjajnih nastupa, ja bih se ipak osvrnuo na utakmicu sa Francuskom, za kojom sad, još više mogu da žalim. Sad se tek vidi, nakon što je Srbija odigrala dvije odlične utakmice, a Francuska pokazala svu nemoć, koliko je bilo bijedno, onako kukavički nastupiti protiv Francuza u Parizu. Ne vjerujem da su ikada bili slabiji, niti da će ikada biti, a prilika da ih se pobijedi na njihovom terenu, teško da će se ponovo ukazati. Šteta, ali nema veze....

Izbor igrača je uvijek bio diskutabilan i ostaće. Meni se recimo ne sviđa ideja da Obradović igra, dok jedan Kolarov, koji je po mojoj procjeni sigurno naš najbolji lijevi bek, ne može da dobije poziv. Ne sviđa mi se ni forsiranje Milijaša, koji je poziv zaslužio krajem prošle sezone, ali sada nikako, ali to je Antićeva filozofija i bilo koja konstatacija ili kritika koju ovdje iznesemo, neće puno promijeniti stanje na terenu ili Antićev izbor. U ne baš sjajne poteze, ubrajam i to besmisleno forsiranje Lukovića na štoperu i konstatno oslanjanje na Krstajića.
Napad je posebna priča... Jovanović je trenutno jedini napadač koji igra i daje golove, ali ga Antić vidio kao back-upa varijantu, koja djeluje iz drugo plana i to više bočno. Antiću nisu strane takve ideje, jer je još u Barseloni, dok je Klajvert bio u vrhunskoj formi, istoga forsirao kao polušpica iza napadača i za divno čudo, to je davalo rezultate. Slično kao i ovo sada...
Mislim da Kežman neće skoro zaslužiti poziv iz dva razloga. Ni sad u PSŽ-u, nije u nekoj vrhunskoj formi, a on i Pantelić, teško da će dobiti poziv u isto vrijeme. Okreni obrni, Pantelić je ipak bolje rješenje, jer ima veći radijus kretanja i horizontalnu pokretljvost, dok je Kežman tipični jurišnik, koji igra okomito prema golu. Žigića ne treba toliko forsirati i treba potražiti alternativna rješenja. Sulejmani može da odgovori zahtjevi u napadu, bez ikakvih problema, ali ne i u situaciji kada igra samo jedan klasični napadač, gdje teško da se može pronaći bolje rješenje od Žigića ili Pantelića. Žigić je klasični sidraš - teškaš, dok Pantelić jedini od napadača, može koliko - toliko da iskontroliše i sačuva loptu, pritisnut od strane protivničke odbrane. Dakle može da odigira i leđima okrenut golu, dok ne mogu da zamislim da Kežmana vidim u toj ulozi. Druga je stvar taj sukom Vidića i Kežmana, koji je vjerujem samo još jedan u nizu razloga, zbog čega potonjeg nećemo skoro vidjeti u reprezentaciji.

Мислио сам написати самостални елаборат, али кад сам прочитао твој пост... :D
Не жалим за утакмицом са Французима, јер смо играли добро у првом полувремену, примили смо јефтине голове, а имали смо и пар добрих шанси. У по Париза, солидно. Напали смо их у првих пола сата, тако да се са "кукавичком" оцјеном, уопште не слажем.

Е сад ово за избор играча.
Обрадовић је тренутно у најбољој форми, то треба максимално искористити. Продоран је, добро сарађује са Јовановићем, постигао сјајан погодак, и само луд човјек би сад уводио новог играча у уигран добар систем. То све уз бонус да смо добили правог бека за дууугорочно рјешење. Не кажем да Коларов не заслужује, доказан је, добар, бољи, али је и Терзићев.(не кажем да то треба да буде фактор одлуке за позив, само напомињем). Што се тиче Милијаша - обавезно погледати утакмицу са Литванијом! Момак је био међу најбољима, рјешавао се лопте на врјеме, лопта је од њега ишла само напријед, мислим да није имао ни 2 погрешна паса. Два пута је упослио Обрадовића, што је изазвало одушевљење на стадиону. Да онај Литванац није рукама зауставио његов шут, био би играч утакмице. Да не говорим о томе да је изводио све прекиде, и да је намјестио гол Банету, касније пречку Жигића... (чим је Бошко ушао, он је то преузео :D - значи, немош` вјеровати лика 8) )
Лошија партија у Аустрији, али мислим да је "кључ" свега то што је Антић тако посложио игру да се он са Декијем савршено уклапа, јер ни један ни други нису класични крљатори, тако да и један и други, на смјену, иду назад-напријед.

Е сад за нападаче, тачно је ово што се тиче форме Жигића, али он користи екипи на све друге начине, идеалан је код прекида, стално је на њему један-два играча одбране, и поред њега само треба један тркач да то купи и гура у гол+то што има и два бочна брза играча који купе те лопте (Красић, Јовановић, Сулејмани, Јанковић). Није лош и код контри, јер се тад лопта избија из шеснаестерца далеко напријед, гдје би он требао да ту набијену лопту, претвори у потенцијални пас, или акцију. Треба рећи да је дао гол Литванцима, и намјестио ону за Красића, и да је код сваког корнера у нашем шеснаестерцу, што нас уз Видића чини прејаким у скоку.
За Луковића, опет, не слажем се. Прво, он њега није форсирао већ га је силом "неприлика" позвао, због повреда осталих дефанзиваца. Друго, он већ дуже вријеме игра штопера у Удинезеу. Треће, сасвим солидно је одрадио посао, иако има глупих склоности да се игра са лоптом (то је радио и у Звезди), јер има бољу контролу лопте и технику него што је потребна за дефанзивца, иако то није никакав изговор да то ради...
Што се тиче Пантелића, између њега и Кежмана су нијансе по квалитету (на папиру), ту су негдје, с тим што је "овај што се нон-стоп крсти" у каквом таквом континуитету, агресивнији је. А иначе, не вјерујем да је нека грешка звати једног, а не другог. То је то, отприлике. Само да не зове обојицу, јер то већ не би ишло.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
FSS priprema oproštaj Miloševića

Fudbalski savez Srbije prirediće 19. novembra na prijateljskoj utakmici sa Bugarskom svečani oproštaj od reprezentativnog dresa Savu Miloševiću.

Savo Milošević je sa 101 odigranom utakmicom, uz 35 postignutih golova, rekorder po broju nastupa za nacionalni tim. Svoj poslednji nastup za, tada selekciju Srbije i Crne Gore, Milošević je imao na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006. godine. Na večitoj listi strelaca reprezentacije, nalazi se na četvrtom mestu

Milošević će u susretu sa Bugarskom na Stadionu Partizana prvi put odigrati utakmicu u dresu reprezentacije Srbije.

Pored Svetskog Prvenstva pre dve godine, Milošević je igrao na još dva velika takmičenja - planetarnoj fudbalskoj smotri 1998. u Francuskoj i Prvenstvu Evrope 2000. godine u Belgiji i Holandiji, na kome je podelio titulu najboljeg strelca sa Holanđaninom Patrikom Klajvertom
.

Pre dva dana Milošević je sa Rubinom iz Kazanja osvojio titulu šampiona Rusije, što je prvi trofej u istoriji kluba iz Tatarstana.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Е Саво је заслужио то и још много више. Свака му част, и хвала му. Имао је сјајну каријеру.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nadam se da mu ovog puta nece zvizdati

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2008, 11:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:

Зашто би?

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2008, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
bigman je napisao:
SIJUKS je napisao:

Зашто би?

Zato što je bio član DS! :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2008, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Harvester je napisao:
Zato što je bio član DS! :lol:

Још увијек је...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2008, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Дајте људи, какве то везе има... :roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2008, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Нема никакве, некоме звиждати што је члан ДС-а је идиотски!

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2008, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
bigman je napisao:
SIJUKS je napisao:

Зашто би?

Зато што је пизда.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2008, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Људи, је л` може неко да ми објасни ово везано за Саву??? Очигледно ја не знам о чему се ради, а сви нешто причате у шифрама. Одједном свима ријеч - дукат???

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2008, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Људи, је л` може неко да ми објасни ово везано за Саву??? Очигледно ја не знам о чему се ради, а сви нешто причате у шифрама. Одједном свима ријеч - дукат???

Secas se kad je igrao za Reprezentaciju da je stalno bilo skandiranje "Savo majmune","Savo pederu" itd

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2008, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Upravo to, iskljucivo sa sjevera!
Jos mu nisu oprostili sto ih je trpao '93 :D

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2008, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Block out je napisao:
Upravo to, iskljucivo sa sjevera!
Jos mu nisu oprostili sto ih je trpao '93 :D

Тачно је да га не воли север а својим понашањем се подтрудио да га не воли ни југ.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2008, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Savo je ljudina,raspitaj se malo sta misle ljudi iz njegovog sela,koliko je ljudima kuca izgradio,koliko im je pomoci poslao za vreme rata i posle,uvek je ginuo na terenu u nasem dresu.I ja mu zameram sto sto je malo otisao u politiku ali to je njegov licni izbor i nije jedini,i Divac je zar ne?Ocemo i njega sad mrzeti,coveka kog celi svet obozava?

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2008, 14:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Savo je car.

Citiraj:
ja mu zameram sto sto je malo otisao u politiku ali to je njegov licni izbor i nije jedini,i Divac je zar ne?

Tačno. I daleko od toga da su njih dvojica jedini. Vjerujem da se sportisti uglavnom u politiku bacaju iz najboljih namjera, naivno misleći da tako mogu nešto da promijene.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2008, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Savo je ljudina,raspitaj se malo sta misle ljudi iz njegovog sela,koliko je ljudima kuca izgradio,koliko im je pomoci poslao za vreme rata i posle,uvek je ginuo na terenu u nasem dresu.I ja mu zameram sto sto je malo otisao u politiku ali to je njegov licni izbor i nije jedini,i Divac je zar ne?Ocemo i njega sad mrzeti,coveka kog celi svet obozava?

То што је он отишао у политику је његова ствар.Због тога га нико и не прозива ( ни ја ако сте на то мислили). Он је пизда због неких других ствари.Што би рекли они у реклами за лав пиво: "Навијачи знају зашто."

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2008, 19:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Cigani znaju zasto :wink: :D

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2008, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

urbana_extravaganca je napisao:
SIJUKS je napisao:

То што је он отишао у политику је његова ствар.Због тога га нико и не прозива ( ни ја ако сте на то мислили). Он је пизда због неких других ствари.Што би рекли они у реклами за лав пиво: "Навијачи знају зашто."

Eto ja nisam navijac pa mi reci zasto je Savo picka?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]