banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 16:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Okt 2008, 13:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Пантелић је солидно одиграо јуче. Соло акција која је довела до другог гола, касније пречка... Пуно кретања... Јесте губио и лопте, али је то играч на коме се види да хоће и да гризе...

Кежман или Пантелић, нема дилеме ко је тренутно кориснији за репрезентацију!

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2008, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Sondri je napisao:
Kežman može igrati samo na svadbi!!! Pored toga, zna se da dok je Vidića u ekipi, njega neće biti!

sto? ne vole se ? ili ?
neki rat bio?

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2008, 14:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Bio rat u prošlim kvalifikacijama, i sad je ili Vidić ili on :)

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2008, 15:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Sondri je napisao:
Kežman može igrati samo na svadbi!!! Pored toga, zna se da dok je Vidića u ekipi, njega neće biti!

Па ако би морао да игра са овим ретардираним дегенерицима Жигићем и Пантелићем у нападу онда боље и да не игра.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2008, 15:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Cestitke nasim momcima,steta sto se kvalifikacije nastavljaju tek u martu,ne pamtim kad sam gledao mocniju Srbiju,igramo kao Partizan :D ,i da pogodio sam tacan rezultat,samo sto nisam uplatio.Ne bi se slozio sa onima koji pljuju po Pantelicu,decko je pravi borac,ucestovao je kod dva gola.U ovoj ekipi mi samo smeta Zigic,oda ko muva bez glave.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2008, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Cestitke nasim momcima,steta sto se kvalifikacije nastavljaju tek u martu,ne pamtim kad sam gledao mocniju Srbiju,igramo kao Partizan :D ,i da pogodio sam tacan rezultat,samo sto nisam uplatio.Ne bi se slozio sa onima koji pljuju po Pantelicu,decko je pravi borac,ucestovao je kod dva gola.U ovoj ekipi mi samo smeta Zigic,oda ko muva bez glave.

И ја сам борац па не играм за репрезентацију. Дечко је нападач који се ни сам не сећа када је задњи пут дао погодак за репрезентацију.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2008, 16:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
urbana_extravaganca je napisao:

И ја сам борац па не играм за репрезентацију

Al zato on igra u Herti a ti nigde :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2008, 16:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Па ако би морао да игра са овим ретардираним дегенерицима Жигићем и Пантелићем у нападу онда боље и да не игра.

То и Антић мисли... Таквог интелектуалца је гре'ота ставити у напад са рецимо Жигићем...

Зато не игра ни у ПСГ.. Све мајмуни око њега!

Можда ће да га схвате кад оде у пензију... Тако је са највећима, увијек су несхваћени!

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2008, 16:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shoole je napisao:

То и Антић мисли... Таквог интелектуалца је гре'ота ставити у напад са рецимо Жигићем...

Зато не игра ни у ПСГ.. Све мајмуни око њега!

Можда ће да га схвате кад оде у пензију... Тако је са највећима, увијек су несхваћени!

Па добро, битно да Жигић константно игра и даје голове за Валенсију.
Вероватно тим играма и головима и заслужује позив.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2008, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
bi dobro, dvije pobjede protiv malih ekipa. i dalje ne vjerujem da je je ovo moguce, da se ovako bore i da imaju ovoliku zelju. stankovic je konacno poceo da igra na pravoj poziciji za njega. jedino su kriticni napadaci, fali jedan dobar, ali dok trpaju ostali, ide nekako. dobra igra, sve dobro, ali i dalje se ne nadam necemu spektakularnom, dok ne pobijede jos nekoliko utakmica, ove dvije smatram pukom slucajnoscu. vidi se da je antic uspio napraviti veliki pomak, igra ide na bolje, zelja i htijenje na visokom nivou, sto je najvaznije.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2008, 18:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Hajde, sta pisete gluposti! Pantelic se trudio, da sve od sebe.. Pogodio stativu, precku, igrao atraktivne pasove.. ok, jest dva puta pustio loptu koja je zavrsila u svabskim nogama, ali.. desava se! Bio sam uzivo sinoc na stadionu, mogao sam to bolje osjetiti! Na kraju, kada je zamjenjen- prozivali smo ga "Javi se Marko" na sta je ustao i pozdravio nas (navijace).. Posle utakmice je prvi dosao da se zahvali i baci dres medju masu... Lijep gest od njega..
Zigic igra kako igra, priznajem da je trenutno van forme i da ne reda golove, ali je tu.. ucestvuje u igri..
A Kezmana ni pod razno, ne treba nam umisljenko koji nam je upropastio SP u Njemackoj!
Dok se god ne pojavi neki novi jak napadac, Pantelic i Zigic treba da ostanu!!! Bar su dio tima, ako nisu pojedinci!!!

Pratim malo reakcije u medijima, pa vidjeh da nas Rumuni i Austrijanci vide kao glavnog favorita u grupi.. Austrijanci su cak sta vise zahvalni sto je Srbija bila zadovoljna sa tri pogotka i sto nisu nastavili da ih buse, jer bi sramota bila jos veca!

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2008, 21:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ма не, Жигић је ретардирани дегенерик, то смо апсолвирали... Мистерија је што Кежмана нико не схвата (од Муриња у Челзију, преко Луиса Арагонеса у Фенербахчуе до Ле Гена у Паризу)...

Рецимо Лазовић... или Сулејмани... или Качар... све разумијем...али гдје нађе Кежмана?

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2008, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shoole je napisao:

Ма не, Жигић је ретардирани дегенерик, то смо апсолвирали... Мистерија је што Кежмана нико не схвата (од Муриња у Челзију, преко Луиса Арагонеса у Фенербахчуе до Ле Гена у Паризу)...

Рецимо Лазовић... или Сулејмани... или Качар... све разумијем...али гдје нађе Кежмана?

Нисам знао да су Сулејмани и Качар нападачи. Али ево сваки дан се научи нешто ново...

Лазовић. Манекен без срца и муда, једном речју пичкица.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2008, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Znam samo da su Obradović i Tošić zalutali u ovu repku :D

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2008, 00:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
neozbiljno je zigica i pantelica trpati u isti kos. zigic, kakav god da je, makar svojom snagom zadaje probleme protivnickim odbranama, dok je pantelic kao napadac potpuno beskoristan. eventualno je dobar kao neko ko se ubacuje iz drugog plana, ali ne vidim bas neku pravu poziciju za njega. je*o ti napadaca koji ne moze gola da postigne, a ta prica da "se trudi, ostavlja srce na terenu, gine za sveti dres" je malo suplja. pa, i ja da igram za srbiju takodje bi se trudio, pa me opet niko ne zove. mislim da bi lazovic bio neuporedivo korisniji, no antic ipak ocigledno nesto malo vise zna o fudbalu nego ja :D

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2008, 01:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Milanko Djeric je napisao:
a ta prica da "se trudi, ostavlja srce na terenu, gine za sveti dres" je malo suplja.

I onaj Rooney je baš levat, beskoristan. Kako su ga samo svi čekali godinu i po da postine go za reprezentaciju :roll:

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2008, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
live je napisao:
Znam samo da su Obradović i Tošić zalutali u ovu repku :D

И ти лупи, али баш.
Једино ако си ово мислио саркастично, али овако: Обрадовић игра фантастично, Тошић је најбољи играч Супер лиге.

Србијо, Србијо, сузу сам пустио...
Како је било добро у сриједу вече, тек сад видим колико нашем народу треба мало да буде срећан.

Сјајно момци одрађено, идемо даље!

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2008, 10:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Evo da se i ja zapljunem nakon dugo vremena...

Sticajem okolnosti nisam pogledao nijednu od ove posljednje dvije utakmice, zapravo durgu sam pogledao, ali samo ovlaš (nisam vidio nijedan gol), tako da ne mogu da previše sudim, ali mogu da zaključim da postići 6 golova u dvije utakmice, nije mala stvar. Ipak i pored tih sjajnih nastupa, ja bih se ipak osvrnuo na utakmicu sa Francuskom, za kojom sad, još više mogu da žalim. Sad se tek vidi, nakon što je Srbija odigrala dvije odlične utakmice, a Francuska pokazala svu nemoć, koliko je bilo bijedno, onako kukavički nastupiti protiv Francuza u Parizu. Ne vjerujem da su ikada bili slabiji, niti da će ikada biti, a prilika da ih se pobijedi na njihovom terenu, teško da će se ponovo ukazati. Šteta, ali nema veze...

Antića poštujem kao velikog trenera, ali mislim da bi se teško složio sa konstatacijom, da su posljednji nastupi neka zasluga njegove trenerske genijalnosti, s obzirom da ne vjerujem u trenere koji imaju moć da jedan tim, za dva treninga transformišu od bezidejne gubitničke ekipe u mašinu za davanje golova. Antić je vjerujem unio malo discipline i psihološke stabilnosti i to je to. Mahom su to isti igrači, koje je pozivao i Đukić, a koji sada odjednom igraju kao preporođeni. Slično kao što je Ćiro uradio u BiH. U principu, od selektora se to i očekuje, pa je vjerovatno to razlog, zašto Đukić nije uspio da postigne nešto više, mada bih volio da sam vidio, kako bi vodio tim u jednoj takmičarskoj utakmici. Đukić je sa Partizanom, na raspolaoganju igrače imao 24 časa dnevno i mogao je da postepeno radi, dok u reprezentaticiji presuđuje sposobnost trenera da za kratko vrijeme, igračima usadi sosptvene ideje. To je vjerovatno razlog, zašto je iskustvo, vrlo bitan faktor u radu sa reprezentacijom...

Bilo kako bilo, ne mogu da kažem ništa loše, koliko sam mogao poslije prve dvije utakmice. Jednostavno je promijenjen pristup utakmici i igri u cjelini i to je dalo rezultate. Ziheranje i plašaljivost protiv jakih ekipa, mora da se istjera, jer jednostavno više nema dominantnih ekipa, u toj mjeri da bi se bilo ko trebao da plaši.

Izbor igrača je uvijek bio diskutabilan i ostaće. Meni se recimo ne sviđa ideja da Obradović igra, dok jedan Kolarov, koji je po mojoj procjeni sigurno naš najbolji lijevi bek, ne može da dobije poziv. Ne sviđa mi se ni forsiranje Milijaša, koji je poziv zaslužio krajem prošle sezone, ali sada nikako, ali to je Antićeva filozofija i bilo koja konstatacija ili kritika koju ovdje iznesemo, neće puno promijeniti stanje na terenu ili Antićev izbor. U ne baš sjajne poteze, ubrajam i to besmisleno forsiranje Lukovića na štoperu i konstatno oslanjanje na Krstajića.
Napad je posebna priča... Jovanović je trenutno jedini napadač koji igra i daje golove, ali ga Antić vidio kao back-upa varijantu, koja djeluje iz drugo plana i to više bočno. Antiću nisu strane takve ideje, jer je još u Barseloni, dok je Klajvert bio u vrhunskoj formi, istoga forsirao kao polušpica iza napadača i za divno čudo, to je davalo rezultate. Slično kao i ovo sada...
Mislim da Kežman neće skoro zaslužiti poziv iz dva razloga. Ni sad u PSŽ-u, nije u nekoj vrhunskoj formi, a on i Pantelić, teško da će dobiti poziv u isto vrijeme. Okreni obrni, Pantelić je ipak bolje rješenje, jer ima veći radijus kretanja i horizontalnu pokretljvost, dok je Kežman tipični jurišnik, koji igra okomito prema golu. Žigića ne treba toliko forsirati i treba potražiti alternativna rješenja. Sulejmani može da odgovori zahtjevi u napadu, bez ikakvih problema, ali ne i u situaciji kada igra samo jedan klasični napadač, gdje teško da se može pronaći bolje rješenje od Žigića ili Pantelića. Žigić je klasični sidraš - teškaš, dok Pantelić jedini od napadača, može koliko - toliko da iskontroliše i sačuva loptu, pritisnut od strane protivničke odbrane. Dakle može da odigira i leđima okrenut golu, dok ne mogu da zamislim da Kežmana vidim u toj ulozi. Druga je stvar taj sukom Vidića i Kežmana, koji je vjerujem samo još jedan u nizu razloga, zbog čega potonjeg nećemo skoro vidjeti u reprezentaciji.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2008, 10:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
hah spomenu ja Kezmu i izbi rat ovdje.... :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2008, 11:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
I onaj Rooney je baš levat, beskoristan. Kako su ga samo svi čekali godinu i po da postine go za reprezentaciju :roll:

s tim sto je runi prije te godine-i-po redovno postizao golove za englesku, bio odlican u jednom od najvecih svjetskih klubova,
a, takodje, nikad nije bio klasicni centarfor i nikad nije igrao sam u napadu.
pantelic kao najistureniji napadac je jednostavno potpuno beskoristan, sto se najbolje vidjelo na utakmici protiv francuske, kad uopste
nije uspio da se sastavi sa loptom (a nije bas da nije imao prilika). i protiv austrije je uradio to sto je uradio kad se ubacivao iz drugog plana,
a sjecamo se da je, kad je bio najistureniji, upropastio nekoliko vrlo izglednih akcija, kad nije uspio da ustopa loptu. dakle, ako se igra sa
samo jednim napadacem, onda je zigic apsolutno jedino rjesenje dok filip djordjevic nekada ne stasa ili se, iznebuha, pojavi neko novo rjesenje.
sve ostalo je kao da imamo igraca manje.
no, sve ostalo je zasad dobro. antic, naravno, nije cudotvorac ali je uspio, izgleda, da pronadje najbolje pozicije za vecinu igraca. mislim, ne vjerujem bas da je sasvim slucajno sto je krasic pod klementeom i djukicem uglavnom bivao puki statista, i sad odjednom (ruku na srce, samo u posljednje dvije utakmice) postao jedan od nasih najbitnijih igraca. i sto se deki stankovic odjednom probudio iz zimskog sna u reprezentaciji. ipak se vidi da je antic vrlo iskusan trener koji je vodio velike klubove i koji, jednostavno, zna svoj posao...za razliku od istrosenog klementea i, jos uvijek, pocetnika djukica.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]