banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 15:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: prijelazne forme
PostPoslato: 14 Okt 2008, 10:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Avg 2008, 07:15
u pravu si da jesam član njegovog foruma! pogledaj koliko sam mu postavio pitanja na forumu!? od 3 pitanja, dva mi je obrisao zato što nije znao šta da kaže, a na jedno nije odgovorio nego je napisao nešto bezveze! stoga ima dosta stvari oko kojih se možda ne slažem s njim, ali to nije razlog da ga ismijavam i pravim neku sprdnju....vidim da se interesiras oko ovih stvari i to je dobro, ali bi ti preporučio da se malo više pozabaviš ovim stvarima pa ćeš znat raspoznat korisno od nekorisnog...prijatelju svatko od nas ima različite dare, pa je potrebno da se uzajamno izgrađujemo...ako budemo gledali samo našu tamnu stranu koju svatko od nas posjeduje, ostat ćemo u tami...

nadam se prijatelju da si me shvatio!

pozdrav i živio....

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2008, 06:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

nucleargirl je napisao:
o bože, kakva frka i strka oko tog lika Miroljuba......

ma nije frka, strka....ja ovdje govorim u ime svih ljudi, a ne samo zbog Miroljuba....on je isto čovjek kao i svi mi....

ja samo upozoravm na ove Isusove riječi..."Licemjere, izvadi najprije brvno iz oka svoga pa ćeš onda dobro vidjeti izvaditi trun iz oka bratova!"

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2008, 06:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

nucleargirl je napisao:
mastermind je napisao:
nucleargirl je napisao:
o bože, kakva frka i strka oko tog lika Miroljuba......

ma nije frka, strka....ja ovdje govorim u ime svih ljudi, a ne samo zbog Miroljuba....on je isto čovjek kao i svi mi....

ja samo upozoravm na ove Isusove riječi..."Licemjere, izvadi najprije brvno iz oka svoga pa ćeš onda dobro vidjeti izvaditi trun iz oka bratova!"

eh kad bi se svi pridržavali toga...nitko neće izvaditi brvno jer ga jednostavno ne osjeti.....takav je život.....

ma prijateljice svi ga mi osjetimo, ali lakše je biti licemjeran i nekoga ogovarati nego se usprotiviti tjelesnim porivima i raditi na duhovnosti kojom jedino možemo suspregnuti svoje tjelesne nagone...zar neznaš da se tjelesno protivi duhovnom i tko živi po tjelu rob je grijehu, a tko živi po duhu slobodnjek je Božiji....

pozdrav....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]