banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 12:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Okt 2008, 11:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
I mene je Milijaš sinoć iznenadio :-? A Žigić ko Žigić, za njega se mora pripremiti posebna taktika, to je Zenga najbolje radio. Možda Tošić lijevo, a ovaj Jovanović u napad, ali treba imati i jednog visokog špica. Problem je što su naši visoki balvani, možda Ljuboja najbolji, ali za njega nisam čuo dve godine :) Filip nije za baciti, juče zabio za Orliće protiv Danaca, čini mi se da je dosta pokretan, s obzirom na građu. Juče tri savršena rezultata za nas, nikom od konkurenata tri boda, to se mora iskoristiti i protiv Austrije. Samo se nadam da odlučujuća neće biti sa Francuzima, da ćemo uzeti "lagane" bodove.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 12:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
cak bih se usudio reci da je bilo vrlo dobro. borbenost i zalaganje ne bih bas svrstavao pod nesto sto treba toliko pominjati,
to je nesto sto bi trebalo da se podrazumijeva. no, eto, sinoc je toga bilo mnogo. ono sto mene vise raduje je sto smo konacno
odigrali dobro u sredini u nekim periodima utakmice. recimo, sinoc je prva utakmica naseg A tima koju sam gledao a da krasic
(pogotovo na kraju prvog poluvremena) nije bio puki statista, i da je deki konacno odigrao onako kako moze i na poziciji koja mu
najvise odgovara. jovanovic se pokazao mnogo bolje na krilu nego kada je bivao napadac. odbrana ko odbrana, odlicna, vidic je
pravi autoritet za protivnicke igrace (dobro, osim francuza), sto je dobro. takodje, i obradovic je odigrao prilicno dobro, imao je nekoliko
lijepih prodora.
ono sto je i dalje lose, to su napadaci. jeste da je zigic dao gol i asistirao (indirektno) krasicu, ali mi izgleda poprilicno indolentan,
mogao je u prvom poluvremenu komotno da da gol da je potrcao na onu jednu loptu, ne da mi se sad da opisujem situaciju. vjerovatno
to sto ne igra u klubu ima velikog uticaja na njegov moral. pantelic ko pantelic, sve se nesto trudi, al kad on igra kao da imamo igraca manje.
nesto u napadu mora da se mijenja, moramo izmisliti nekog centarfora koji ce da predstavlja vecu opasnost za protivnicke golmane.
to ce biti zigic kad opet proigra, a dotad...ko zna, mozda ipak kezman...
btw, sta je bilo sa kacarem i sulejmanijem? nije mi jasno, nisu igrali sinoc, a nisu bili ni sa mladom reprezentacijom. jesu povrijedjeni, ili sta?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 12:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Jovanovic je dobio prednost u odnosu na Tosica, a Kacar i Sulejmani su povrijedjeni.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ja sam zadovoljan igrom i borbenoscu,jos samo da se resiti Zigica,ali ne treba visoko poleteti,realno gledajuci do sada smo dobili smo dve slabije ekipe i izgubili od Francuza.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
SIJUKS je napisao:
ne treba visoko poleteti,realno gledajuci do sada smo dobili smo dve slabije ekipe i izgubili od Francuza.

Nema veze, danas Litvanija, sutra ko zna.. možda Austrija :)

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 19:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
uh sad tek dodjoh sebi od jucerasnjeg dana...bio na tekmi - live...uzivancija, atmosfera-haos, kad je pocelo prozivanje sa sjevera na jug i obrnuto krv ti se ledi u zilama...nasi-za nepovjerovati-izuzetno borbeni, i to su svi koji su bili na tekmi docekali aplauzima...Cak se i Zigi "oprostio" neiskoristeni penal...u svakom slucaju sjajna atmosfera na tribinama... 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 00:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Коначно смо добили утакмицу по рецепту велики против малог, одмах на почетку смо кренули жестоко, ма све је добро испало да не дужим.

Само ми жао што им нисо дали још једно два комада.
Ова побједа ништа не вриједи без побједе у Бечу.
А у најгорем случају може и бод.

Ал храбро идемо на сва три :)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 10:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
SIJUKS je napisao:
Ja sam zadovoljan igrom i borbenoscu,jos samo da se resiti Zigica,ali ne treba visoko poleteti,realno gledajuci do sada smo dobili smo dve slabije ekipe i izgubili od Francuza.
Ja razumijem da ti "vučeš" traume od Žigića ali koga umjesto njega?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Imam 3 karte za mladu reprezentaciju, pa ako neko ide za BGD i hoce da gleda tu utakmicu nek se javi na PP pa cu mu dati karte. Ja nazalost nisam gore u tom periodu pa ne mogu stici da odem, pa da ne propadaju karte :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
borbenost i zalaganje ne bih bas svrstavao pod nesto sto treba toliko pominjati,
to je nesto sto bi trebalo da se podrazumijeva

Naravno, ali u ovoj državi ne važe mnoge stvari koje bi trebalo da se podrazumijevaju, prvenstveno u domenu obrazovanja, ali ni fudbal nije imun na to. Kad kažem "u ovoj državi", naravno podrazumijevam Srbiju zajedno sa njenim zapadnim dijelom, Republikom Srpskom.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 13:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
live je napisao:
SIJUKS je napisao:
Ja razumijem da ti "vučeš" traume od Žigića ali koga umjesto njega?

Bojim se da si upravu! Trenutno nemamo neko bolje resenje sto se napada tice, tako da Zigic i Pantelic moraju ostati..
Zigic ocito pravi gresku jer ne ide iz Valencije (u kojoj nije medju 23 igraca), a to ima i posledice na njegovu formu!
Sreca njegova da se iskupio za penal, inace bi bio docekan na koplja zbog onog penala, od strane navijaca.
S´ druge strane, Pantelic se pra´o rastrcao u subotu, nadam se da ce nastaviti tako.

U srijedu, u Becu, ocekujem pobjedu; mada je i Austrijancima frka jer bi u slucaju poraza - potonula njihova i zadnja nada da se jos mogu nekako kvalifikovati. U svakom slucaju, bicu na tekmi, dres i zastava su spremni, a dlanove i glas necu stedjeti! Idemo po pobjedu!!! :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 13:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Luković konačno u reprezentaciji!

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 18:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ma nek zove Kovacevica umjesto Zigica, bice bolji 100% iako ima 35 godina :)

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2008, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:

Slazem se,moze i Savu da zove :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2008, 22:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
SIJUKS je napisao:
zerocool je napisao:

Može onda i Bjeković juniora :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2008, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

live je napisao:
SIJUKS je napisao:
zerocool je napisao:

Može onda i Bjeković juniora :lol: :lol: :lol:

Savo i Kovacevic igraju i daju golove za svoje klubove,a Bjekovic igra rekreativno kao i Zigic :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2008, 08:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Nema boljeg igraca niti ce ga ikad biti dok je SAVO ziv....jedan je Milosevic Savo :) ;)

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2008, 08:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2008, 08:37
Ma nek zove i moju mater ako hoće, samo nek se riješi Pantelića. Žigić nije bio pogodan za reprezentaciju kao Litvanija koja igra brzo, ali moći će još da posluži protiv drugih protivnika. Već večeras će pokazati da se za njega može naći mjesto (kao oružje protiv austrijskih prekida), ali sve u zavisnosti od toga ko je protivnik.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2008, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mozda ga Zigic i metne veceras,ma nek mece ko oce samo da dobijemo,bice 3-1 za nas :D

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2008, 15:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Jа сам рекао да ћемо да добијемо и против Литваније и Аустрије са 3 -0!
Први дио сам погодио, остаје да се види још шта можемо вечерас.
Реално добро су спремљени постоји жеља, само је треба претворити у побједу!

Свим који живе у Аустрији и околним земљама завидим, биће лудило у Бечу!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]