banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 03:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Sep 2008, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Meni riknula kablovska i radili samo RTRS i Fashion TV. Tako da umjesto da fino gledam najbolju evropsku reprezentaciju kako melje nadobudne Hrvate koji su ne tako davno tvrdili kako su "njihovi igrači mnogo bolji od engleskih", ja sam morao da gledam naše idiote. Bolje da sam prebacio na modu.

U svakom slučaju, pokazalo se još jednom da Antić nije čudotvorac. Od gomile idiota ne može da napravi pobjedničku ekipu, ali neshvatljivo je kakve greške je pravio. Nema Dragutinovića, a Krstajić non stop visi na lijevom boku. Mogli su bar da se potrude da pogledaju kako su nam Argentinci onda trpali golove. Tošić je kompletan idiot, još je gluplji od svoje žene, a kolika je ona glupača dovoljno govori činjenica da će da prima specijalne injekcije koje će da joj zaustave proizvodnju mlijeka JER NE ŽELI DA DOJI VLASTITO DIJETE. Za Krstajića smo već konstatovali da je apsolutno nesposoban, slično važi i za Pantelića, a Krasić takođe nije mnogo inteligentan. Pred kraj utakmice kad nam je NEOPHODAN centaršut, on ulazi u nepotreban dribling i bez problema gubi loptu.

Igra pred kraj je kriminalna. Oni moroni iz odbrane pet minuta se dodaju na svojoj polovini umjesto da neko rokne loptu naprijed. Mogao bih da davim do sutra, ali neću. Bolje da idem da spremam zadatke za ispit ili da igram Half-Life 2. Ili da čitam sjajnu knjigu Vlade Džeta "Godine na 6".

Opet se pokazalo da ne možemo da igramo bez Dejana Stankovića. Svaku utakmicu koju je on preskočio mi smo gubili.

Doduše, nije sve bilo loše. Kačar je dobar i biće nešto od njega. Ivanović isto, kao i Sulejmani. U prve dvije minute bilo je nekoliko finih akcija (zbog toga su valjda i crkli, pa su ostalih osamdeset osam proveli lagano trčkarajući po terenu). Ovaj poraz nije smak svijeta. Francuzi su loši i sigurno će još koji put da kiksaju. Mi treba da se presaberemo, naredamo ove autsajdere, pobijedimo ldiera grupe Litvaniju i onda naderemo Francuze u Beogradu iz kontri.

Btw, prednost gledanja na RTRS-u bio je neprevaziđeni Dragiša Ćosović. Biser večeri je bio kad je za Srbiju rekao "tim iz Beograda" :lol:

Jel' još nekom osim meni riknula kablovska?

Odoh.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
gledao malo prvo poluvrijeme, i nije mi se cinilo toliko lose. ili je to mozda sto je francuska losa. nikad mi nece biti jasno zasto onog konja pantelica forsiraju, covjek je zesci levat. ili nemaju boljeg napadaca. po meni bi bilo bolje da je zigic igra od pocetka u onoj formaciji. mislim da mogu svi biti zadovoljni pocetkom kvalifikacija.

domenek je budala.

kapelo, care. imao sam neki predosjecaj da ce biti ovakav rezultat na kraju. i drago mi je da su ih malo spustili na zemlju.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
iznenadjenje veceri svicarska -luksemburg 1:2

evo sad bio na eurosportu pregled i litva-austrija. bogami, teshko ce to nama ici sa litvom a mozda i sa austrijom, ja bih radije da antic potrazi pomoc chudotvorne galske vodice ili bilo koje druge magije

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Kako bosna zavrsi, uzeo 6:0 (tako je bilo do 75.min), sad je BiH postala velesila :lol:
Za hrvate mi je drago, koliko su postali nadobudni, trebalo im je ovo.
Srbija, napokon bilo je perioda kad im je igra licila na nesto, mozda bi i moglo biti nesto od njih.

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Kakav Zigic bre,pa covek vec duze vreme uopste ne igra lopte,Pantelic je za njega izmislio fudbal,veceras ga jednostavno nije islo.Bolje mesto Zigica da pozove Vladu Divca,em je veci od njega,em nezna udariti loptu nogom kao ni on.Ljudi moji Englezi ne zovu Bekama kad nije u formi,Spanci Raula i jos milion primera a mi zovemo coveka koji uopste ne igra nigde vec godinu dana.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:

nemos vjerovat. zar ima neko gori od srbije.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pantelic je za njega izmislio fudbal,veceras ga jednostavno nije islo

njega bas cesto ne ide.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
WinstonWolfe je napisao:
manitu uci da svira je napisao:

nemos vjerovat. zar ima neko gori od srbije.

eto, jbt. da mi je neko rekao prije 10 godina da ce ameterske reprezentacij poput luksemburga,farskih ostrva i sl. praviti probleme i josh pobjedjivati favorite, ja bih rekao da je lud

Citiraj:
Pantelic je za njega izmislio fudbal,veceras ga jednostavno nije islo

njega bas cesto ne ide.

shto reche onaj legendarni trener sa kobajagrande Limeni: nema igracha, NEMAA IGRACHAAAA

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
I jos nesto,pod hitno u reprezentaciju vratiti Duljaja.Ima li nocas repriza brace rvata da se malo smirim,a jesu se bili i digli :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 22:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
pod hitno u reprezentaciju vratiti Duljaja

da, apsolutno se slazem. duljaj je igrac i po.

vidio sam da je igrao Gourcuff za Francuze, ali nisam gledao cijelu utakmicu, pa me zanima kako je odigrao? imal sanse da bude ko Zidan?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

portugal-danska 2:3 i to zabili im danci dva komada u 90.oj min, bar tako pise na livescore.com

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ja sam gledo kombinovano nase i hrvate, gledo sam nase do 70 minute, i onda prebacio na rvate, jer su gubili 3:0, pa reko da vidim sta bozo ima da izjavi za dnevnik, nakon naslova na indexu tipa "englezi, hrvati znaju da igraju fudbal i igraju ga bolje od vas", "englezi otpisali svoju reprezentaciju, dolaze na maksimir kao na klaonicu" itd. englezi su bili bolji za klasu, no eto, ipak su rvati nasli opravdanje u "nesrecno primljenom prvom golu" i "nevjerovatnoj greski sudije" koji je iskljucio roberta kovaca (samo zato sto je ovaj u skoku udario dzoa kola laktom u glavu, no gospoda u studiju su zakljucila da to nije bio ni faul :roll: :roll: :roll: ).
onda, kad sam vidio da su nasi jadnici dali gol, opet vratim na nase. i, vidio sam da smo odlicno cuvali rezultat posljednjih 10 minuta, dopustili smo francuzima da u tom periodu stvore samo 2-3 dobre prilike.
nasi su u prvih pola sata i licili na nesto, poslije toga se nismo sastavili sa loptom. pantelic ima radijus kretanja kao penzionisani hokejaski golman, uglavnom je sluzio za to da pogledom ispraca lopte pored njega, i tako je upropastio ono malo dobrih akcija koje smo imali (koje su pokrenuli jankovic i kacar). naravno, kao sto se uvijek i desava, kad god nas neko imalo pritisne, u roku 10 minuta primamo gol, pa onda treba da molimo boga da se protivnik opusti i prestane da napada, jer ako nastavi, u sljedecih 10 minuta primamo jos jedan. nazalost, francuzi se nisu opustili. problem je sto u odbrani (kao i u citavom timu) imamo samo jednog dobrog igraca, koji, nazalost, nije bas toliko dobar da moze sam da zaustavi tri protivnicka napadaca na 10 metara od gola, jer ostatak nase ekipe gleda leptirice koji lete i razmislja o tome sta je svrha zivota (ovo je, naravno, opis prvog gola). ma, razumijem ih, ko bi ocekivao od anrija da postigne gol, ko je uopste taj anri pa da ga se mora nesto specijalno cuvati. samo najbolji napadac na svijetu, velika stvar.
sve u svemu, kacar i jankovic su bili solidni, makar na pocetku, sulejmani ok, ostali jad i bijeda, zigic totalno van forme, krasic ocajan, kao i zadnjih 100 utakmica, kretanje 0 bodova, ma uzas...sa anticem ili bez njega, isto sranje. ne moze se napravit pita od govana

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 00:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Još ne vjerujem da je Krstajić bio opcija protiv ovakvih napadača :-?

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 06:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ajaj jeste se raskukali, covjek bi citajuci postove zakljucio da smo dobili "petardu" :lol:
Sto se tice sam tekme, Srbija u prvom poluvremenu vrlo dobra...odlicna postavka igre 4-5-1 bez puno gresaka, ako izuzmemo priliku Anrija glavom i fantasticnu odbranu Stojkovica sve sto su francuzi imali su bile poluprilike a na drugoj strani mi smo imali odlican pokusaj kontre kad je zakasnio Pantelic. I tih prvih pola sata igrali smo stvarno dobro, pogotovo Jankovic, pa i Sulejmani i donekle Kacar.
U drugom poluvrememnu smo pali, pogotovo nakon primljenog gola. Tacno se vidjelo da "nemamo dovoljno" fizicke snage da odigramo cijelu utakmicu kako valja, ali je bar za mene bilo iznenadjujuce dizanje iz "mrtvih zadnjih 15 minuta kad smo cak i bili bolji tim. Najprije sjajan gol Ivanovica a potom smo tamo negdje od ulaska Krasica, ponovo zivnuli pa je sa samog kraja i ona sumnjiva situacija ( vise puta ju je ponovio spiker RTS ) da li je u 89. minutu kad je lopta pala na Zigica na nekih 16 metara " Alu Dijara ju ocigledno izbio rukom". Ali sta je bilo bilo je, valja izvuci pouke iz tekme, nismo odigrali uopste tako lose - neko rece 88 minuta :lol: , ma nije bas tako, u igri je jos podosta bodova, a gledajuci sad ovako u toku kvalifikacija bice kiksevaaa i kikseevaa. Rumuni jedva "na silu" dobili Farane, Luksemburg Svajcarce itd itd
Evo i izjava nakon meca:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=318090
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=318088
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=318089

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 07:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Prvo poluvrijeme jako dobro. Nisam mogao da vjerujem da smo to mi. Bili potpuno ravnopravni, ako ne i bolji, od Francuza.
Ali ocigledno da nasi nisu navikli na takav tempo i zato su pali u drugom poluvremenu. Tako da smo jos dobro i prosli.
Nije tako ocajno, ali igra iz veceg dijela drugog poluvremena se ne smije desavati.
Ne znam sta ste svi skocili i poceli pljuvati i vrijedjati. Ne moze se preko noci nista. Dosta stvari ohrabruje i ako se ne vrate u onu svoju standarnu letargiju, mogu se od njih ocekivati dobre stvari dalje.
Krstajicu bi se trebalo zahvaliti i reci zbogom. Imao sam strah svaki put kad je imao loptu. A nisam mogao ni prebrojati koliko ih je poklonio. Ne znam ni ko Tosica drzi u reprezentaciji. Decko je kao muva bez glave, nit zna kud je poso ni kud je doso, ni sta ce s loptom. Pantelic standarno neefikasan kad igra za Srbiju. Zigica takodje ne treba pozivati dok ne pocne igrati za svoj klub. Ostali manje vise ok. Po meni najbolji su bili Jankovic, Sulejmani i Kacar.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 09:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
SIJUKS je napisao:
Kakav Zigic bre,pa covek vec duze vreme uopste ne igra lopte,Pantelic je za njega izmislio fudbal,veceras ga jednostavno nije islo.Bolje mesto Zigica da pozove Vladu Divca,em je veci od njega,em nezna udariti loptu nogom kao ni on.Ljudi moji Englezi ne zovu Bekama kad nije u formi,Spanci Raula i jos milion primera a mi zovemo coveka koji uopste ne igra nigde vec godinu dana.

Ne samo njega,imas u sinocnoj postavi malo ko da je standardan.
Stojkovic,Tosic,Ivanovic,Jankovic i naprijed pomenuti uopste ne igraju za svoje klubove,a od ostalih mozes samo za vidica reci da standardan

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 09:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Ivanović nije odigrao utakmice od one prijateljske Chelsea-Milan ali uprkos tome je odigrao odlično pogotovo u prvom poluvremenu...Benzema nije mogao ništa na njegovoj strani plus onaj gol za 2-1 :P

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ma dobro.
Bilo pa prošlo.

Ja nisam gledao prvo poluvrijeme, al u drugom vidio sam da su Francuzi jednostavno dobili polet i lagano dali dva gola.

A komentator :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ono majka samo jednom rađa.

Igrač Barcary Sagna (na našem Sanjaa) i kaže Di Ćoso: ''ide Sanjaa, i šut...ma Sanjaa može samo da sanja da će ova lopta pogoditi go Stojkovića''
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 09:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
A što nije bilo Nasrija? btw onaj Lassana Diarra je odigrao super, prekinuo dosta akcija Srbije :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
"Verovatno smo mogli bolje da intervenišemo kod golova", rekao je defanzivac Mančester Junajteda. "Međutim, nije sramota izgubiti od Francuske u Parizu"

E jadna li nam majka! Čemu mi uopšte možemo da se nadamo ako je našim igračima jedini cilj da se ne obrukaju, dakle da pobijede Farska ostrva, a od ostalih mogu da izgube jer to "nije sramota". Kao što nije sramota ni da se onaj ludi manijak Domenek vadi upravo na nama sa svojom grogiranom reprezentacijom koju nabija ko stigne.
I zamislite, "mogli smo bolje da intervenišemo kod golova"! Ma zezaš, Vidiću! Stvarno ste mogli bolje? Ma ne vjerujem u to...
Mislim da je Antić dobar stručnjak, to pokazuje činjenica da je bar na početku utakmice ta famozna formacija 4-5-1 ličila na ono što treba da predstavlja a ne na neki bunker, ali bojim se zbog ovih budala na terenu (pod tim naravno ne mislim na sve igrače). Ostaje nam da za poraz okrivimo činjenicu da smo igrali bez Dekija, ali ako Antić i na sljedećoj utakmici stavi Pantelića, Tošića i Krstajića, onda već nešto nije u redu. Na lijevoj strani treba da igra Dragutinović, koji možda nije Roberto Karlos, ali je bar korektan.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]