ja sam gledo kombinovano nase i hrvate, gledo sam nase do 70 minute, i onda prebacio na rvate, jer su gubili 3:0, pa reko da vidim sta bozo ima da izjavi za dnevnik, nakon naslova na indexu tipa "englezi, hrvati znaju da igraju fudbal i igraju ga bolje od vas", "englezi otpisali svoju reprezentaciju, dolaze na maksimir kao na klaonicu" itd. englezi su bili bolji za klasu, no eto, ipak su rvati nasli opravdanje u "nesrecno primljenom prvom golu" i "nevjerovatnoj greski sudije" koji je iskljucio roberta kovaca (samo zato sto je ovaj u skoku udario dzoa kola laktom u glavu, no gospoda u studiju su zakljucila da to nije bio ni faul

).
onda, kad sam vidio da su nasi jadnici dali gol, opet vratim na nase. i, vidio sam da smo odlicno cuvali rezultat posljednjih 10 minuta, dopustili smo francuzima da u tom periodu stvore samo 2-3 dobre prilike.
nasi su u prvih pola sata i licili na nesto, poslije toga se nismo sastavili sa loptom. pantelic ima radijus kretanja kao penzionisani hokejaski golman, uglavnom je sluzio za to da pogledom ispraca lopte pored njega, i tako je upropastio ono malo dobrih akcija koje smo imali (koje su pokrenuli jankovic i kacar). naravno, kao sto se uvijek i desava, kad god nas neko imalo pritisne, u roku 10 minuta primamo gol, pa onda treba da molimo boga da se protivnik opusti i prestane da napada, jer ako nastavi, u sljedecih 10 minuta primamo jos jedan. nazalost, francuzi se nisu opustili. problem je sto u odbrani (kao i u citavom timu) imamo samo jednog dobrog igraca, koji, nazalost, nije bas toliko dobar da moze sam da zaustavi tri protivnicka napadaca na 10 metara od gola, jer ostatak nase ekipe gleda leptirice koji lete i razmislja o tome sta je svrha zivota (ovo je, naravno, opis prvog gola). ma, razumijem ih, ko bi ocekivao od anrija da postigne gol, ko je uopste taj anri pa da ga se mora nesto specijalno cuvati. samo najbolji napadac na svijetu, velika stvar.
sve u svemu, kacar i jankovic su bili solidni, makar na pocetku, sulejmani ok, ostali jad i bijeda, zigic totalno van forme, krasic ocajan, kao i zadnjih 100 utakmica, kretanje 0 bodova, ma uzas...sa anticem ili bez njega, isto sranje. ne moze se napravit pita od govana