Grof Ratkaj je napisao:
Shaolin Drunkard je napisao:
Problem je u tome da si ti kompletan idiot! Nabacao si ovde gomilu fasistickog smeca i sad ocekujes da neko s tim polemise. Samo bolesni ljudi mogu i da pomisle da preispituju ovakve stvari. A sto se tice te tvoje "licnosti" Janka Šimraka on u relevantnoj literaturi uopste ne postoji.
Ako hoces ozbiljno da se bavis ovim periodom istorije(sto sumnjam) a ne pamfletaski, uzmi radove Viktora Novaka,Bogdana Krizmana,Vase Kazimirovica, prva dvojica pripadaju tvom narodu, treci je Srbin, s tim sto je Viktor Novak nakon sto je napisao Magnum Crimen poceo da se izjasnjava kao Srbin.
A zašto da se ne polemiše, jel to neka tabu tema? I koji je to "moj" narod, momče ti si skroz fulao!
A eto, Novaka i kompaniju (koji nisu ništa manje pamfletistički nego ovaj serijal) postuj ti. Nije mi se dao skenirati, a ovo je bilo na Netu.
I na kraju, niko od ovih dežurnih "pljuvača" nije odgovorio: šta je netačno u gore iznesenom?
Hahahaha, ovo je sjajno, i ni slucajno ga banovati, ovakve bisere treba gajiti na forumu.
Prvo ja mislim da ti nemas vise od 15 godina,ako imas onda mi te je iskreno zao.Ali da li stvarno u svoj toj svojoj ogranicenosti mislis da iko normalan na forumu zeli da polemise sa
pamfletom,pa makar on bio i ustaski. Bio sam dovoljno dobar da ti navedem autore(i to najznacajnije u ovoj oblasti) pa ti sam procjeni, hoces li info. nabavljati po ustaskim forumima ili u bibliotekama.