banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 17:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Sep 2008, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Shaolin Drunkard je napisao:
Grof Ratkaj je napisao:
Čuj - ozloglašene novine... Zašto? Jer se zovu "Glas koncila", a ne "Svetosavsko zvonce"? U čemu je problem? Naveden je izvor, temi je mjesto ovdje jer se sa istorijskog aspekta bavi problemom o kome se na ovom forumu nije moglo baš bog zna šta pročitati. Janko Šimrak je ličnost o kojoj je u literaturi koja se bavila ovom problematikom objavljeno mnogo oprečnih stvari, a ovaj serijal osvjetljava taj problem iz samo jednog ugla. Nekom se taj ugao može sviđati, nekom ne, ali... Da smo svi isti, bilo bi dosadno.

Uostalom, neka neko postuje neke podatke i izvore koji o ovoj stvari govore sasvim drugačije. Ako ih pronađe.

Problem je u tome da si ti kompletan idiot! Nabacao si ovde gomilu fasistickog smeca i sad ocekujes da neko s tim polemise. Samo bolesni ljudi mogu i da pomisle da preispituju ovakve stvari. A sto se tice te tvoje "licnosti" Janka Šimraka on u relevantnoj literaturi uopste ne postoji.
Ako hoces ozbiljno da se bavis ovim periodom istorije(sto sumnjam) a ne pamfletaski, uzmi radove Viktora Novaka,Bogdana Krizmana,Vase Kazimirovica, prva dvojica pripadaju tvom narodu, treci je Srbin, s tim sto je Viktor Novak nakon sto je napisao Magnum Crimen poceo da se izjasnjava kao Srbin.

jasno?

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 23:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2008, 13:50
Kako ne postoji Šimrak u relevantnoj literaturi kada o njemu pišu i Novak i Krizman? Sami ste uletjeli u laž...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Grof Ratkaj je napisao:
Kako ne postoji Šimrak u relevantnoj literaturi kada o njemu pišu i Novak i Krizman? Sami ste uletjeli u laž...

rekao sam: obichni ustashki pamflet, ne zasluzuje osvrt sem brisanja i bana

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 23:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Sep 2008, 00:09
Grof Ratkaj je napisao:
Shaolin Drunkard je napisao:
Problem je u tome da si ti kompletan idiot! Nabacao si ovde gomilu fasistickog smeca i sad ocekujes da neko s tim polemise. Samo bolesni ljudi mogu i da pomisle da preispituju ovakve stvari. A sto se tice te tvoje "licnosti" Janka Šimraka on u relevantnoj literaturi uopste ne postoji.
Ako hoces ozbiljno da se bavis ovim periodom istorije(sto sumnjam) a ne pamfletaski, uzmi radove Viktora Novaka,Bogdana Krizmana,Vase Kazimirovica, prva dvojica pripadaju tvom narodu, treci je Srbin, s tim sto je Viktor Novak nakon sto je napisao Magnum Crimen poceo da se izjasnjava kao Srbin.

A zašto da se ne polemiše, jel to neka tabu tema? I koji je to "moj" narod, momče ti si skroz fulao! :lol:

A eto, Novaka i kompaniju (koji nisu ništa manje pamfletistički nego ovaj serijal) postuj ti. Nije mi se dao skenirati, a ovo je bilo na Netu.

I na kraju, niko od ovih dežurnih "pljuvača" nije odgovorio: šta je netačno u gore iznesenom?

Hahahaha, ovo je sjajno, i ni slucajno ga banovati, ovakve bisere treba gajiti na forumu.
Prvo ja mislim da ti nemas vise od 15 godina,ako imas onda mi te je iskreno zao.Ali da li stvarno u svoj toj svojoj ogranicenosti mislis da iko normalan na forumu zeli da polemise sa pamfletom,pa makar on bio i ustaski. Bio sam dovoljno dobar da ti navedem autore(i to najznacajnije u ovoj oblasti) pa ti sam procjeni, hoces li info. nabavljati po ustaskim forumima ili u bibliotekama.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 23:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Kod nekih je težnja za diskreditacijom drugih veoma visoka, a kultura diskutovanja i lijepog ponašanja veoma niska... Ali to najbolje govori o njima samima. Zijev! :sleepy2:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 23:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Sep 2008, 00:09
[quote="Grof Ratkaj"]Kako ne postoji Šimrak u relevantnoj literaturi kada o njemu pišu i Novak i Krizman? Sami ste uletjeli u laž...[/quote]

Ovo je stvarno vrhunac, vrhunaca ljudske gluposti. Izgleda da sam pretjerao kad sam rekao da imas 15 godina. Da li si ti ikada u svom zivotu procitao naucnu sintezu. Znas li uopste kako to izgleda. Ovo gore sto si napisao je isto kad bi rekao, da svako ko koristi Hitlerov Majn Kajmf kao izvor je po defoltu nacista. A izvini sto sam te nazvao Hrvatom, izvinjavam se svim ljudskim bicima
u tvoje ime sto postojis. I za moderatora, ni slucajno brisati, ovo svi treba obavezno da procitaju kao jos jedan od dokaza ljudske gluposti.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

poruka za "onoga" shto sve svoje postove edituje-valjda je nesto brze od necega

Grof Ratkaj je napisao:

Grof Ratkaj je napisao:
Kod nekih je težnja za diskreditacijom drugih veoma visoka, a kultura diskutovanja i lijepog ponašanja veoma niska... Ali to najbolje govori o njima samima. Zijev! :sleepy2:

ovo bi u feralu bilo u rubrici pod naslovom "sam svoj majstor"

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 23:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ajde Manitu-Shaoline, ne kaki više, provaljen si kako koristiš više naloga u svrhu zatrpavanja teme svojim glupostima. :D

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Grof Ratkaj je napisao:
Ajde Manitu-Shaoline, ne kaki više, provaljen si kako koristiš više naloga u svrhu zatrpavanja teme svojim glupostima. :D

ne mozemo se tek tako pomiriti. jedan smjeshko ne chini proljece...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]