Vader je napisao:
Kako se zove serija?
Pozdrav Vader,
Drago mi je da nisi presao u InVadere...

Serija se zove "Dark Skies" i zasnovana je na jednom od pripadnika Majestica koji je tad stvarno djelovao, i koji kad je vidio o cemu se tu radi odlucio da pobjegne jer je shvatio da je situacija alarmantna i da jedino moze pomoci ako radi sam za sebe i pokusa da iznese sve u javnost zasto se tvrdi da je i JFK slijedio pa i brat mu, jer im je predao dokaz licno u ruke, i pokusao pokrenuti zasjedanje vanredne sjednice senata.
Zove se John Loengard!
Mislim da je tip jos ziv i 95te je predao skriptu i fabulu za scenario Serije pod tim imenim koja je pustena samo na SciFi i na jos par kanala sa satelita.
Nigdje nije ni mogla biti otkupljivana posto niko nije imao prava na nju.
Izasla je 97me, a DVDjevi su odobreni od strane Columbie tek 2007me.
I. I'm happy to say da sam ih dobio...
Potrazite na netu pismo njegovo koje je uputio reziserima serije koje je sam izbrao, posto se tek sad nakkon 10 god, zbog dvdjeva saznaje za nju.
Inace, usporedbe radi, Taken je za malu djecu, i nije uopste povezan dovoljno.
Ne sumnjam da ni ovdje nije recena sva istina kao sto nikad ni nece, ali iskreno, od svega sto sam do sad gledao, ovo je najblize onome sto jeste, posto se pominju sve oblasti istrazivanja i upletenosti njihovih sluzbi pa do najvisih nivoa.
Ovdje po mom skromnom misljenju ima istine 70%.
Sama cinjenica da je iznad pola je vec Waauuuu a kamoli vise, posto nista do sad nije bilo do te mjere.
Neko ce pitati po cemu mjerim istinu.
Pa jednostavno, po izvjestajima ljudi koji su imali kontakte i sa nasim i sa ti drugima i poredjenja izmedju njih gdje se konstantno javlja ista linija dogadjaja tako da masa ljudi ne moze lagati istu laz...!