MILO je napisao:
Ovako bi to rekao Petar Lukovic:
U normalnom svetu mitovi su deo folklora ili turističke ponude; kod nas su mitovi uputstvo za svakodnevnu mržnju. Mit o Kosovu ili o nekim jebenim bitkama u kojima su se pre desetak vekova klali naši i njihovi, iskoristila je najprimitivnija politika upućena najprimitivnijim masama.
A u jednom interwiewu je rekao sledece:
islim da niti je Srbija spremna za Evropu, niti je Evropa spremna za Srbiju! Bez obzira na izručenje Karadžića, Srbija još nije raščistila sa temom ratnih zločina i svega onog najužasnijeg što nosi kao svoj istorijski prtljag. Zemlja u kojoj ekstremni fašisti kao što su radikali ili salonski fašisti kao što je Koštuničina stranka – zajedno imaju 40 odsto birača, takva zemlja još je daleko od evropskih principa demokratije, tolerancije ili shvatanja slobode.
Čak i ako Srbija stvarno počne da se menja, trebaće nam godine i godine, možda i decenije, da se mentalno vratimo tamo gde smo bili pre pojave Slobodana Miloševića i njegove zločinačke kamarile.
SMRT FASIZMU SVAKE VRSTE!
koji si ti jadnik, shvatam te, ne kontas ovo bas najbolje(nema veze sto sam ja srbin i slijep i sto teturam,kad tebe citam, uzivam u bozijoj sprdnji spram onih koji spoznaje dozivljavaju svake sedmice i na ovakav nachin) , nije za ovu temu al' nema veze-neka se citira. i to koga, peru lukovica, doajena u soroshevoj kamarili i placenickom novinarstvu, koji uglavnom ne pishe iz svoje glave (on je nesto kao muska kandicka). a i ova parola je vec izlizana-sramota je i stidi se ko je sve uptrebljava
pravda i jednakost za sve je parola koje bi se trebali pridrzavati svi a tebi postavljam pitanje, apropo lukovica, da li se eu postavila jednako prema svima u ex yu (a to kako birokrate,polit elita,domace ulizice svih fela razumiju te "principe" meni je sasvim jasno)
SMRT NEPRAVDI SVAKE VRSTE