Hmmm ja vjerujem da postoje vanzemaljci! Ipak... sve su to predpostavke i nerjesene misterije!
Pre 2 godine sam gledao interviju jedne stare novinarke, koja tvrdi da se NLO srusio ( neznam tacno koje godine) u SAD ( nesecam se tacno gdje).
E , sada. Ona tvrdi sa su ameri pronasli jednoga zivoga i jednoga mrtvoga vaznzemaljca.....
Takodje postoje x slucajeva da ljudi tvrde da su videli NLO i da su bili oteti.....
E sada , predpostavka je da se buducnost brzo kod nas razvija ( pre 100 godina nije bilo nicega, VII,VIII,IX v. ..... ) zahvaljujuci tome zivome vaznemaljcu koji i dan danas se cuva negdje u bazi.... , buducnost je od toga dogadjaja napredovala ogromnom brzinom!
Glasine su se pocele siriti, i polako bi poceo izbit nered, niko nebih mogao smiriti ljude, vanzemaljci , ono ovo kod nas.... pa je vlada sakrila lazima, i montirala dosta naucno fantasticnih filmova, tvrdila da su to lazi, pa cak su i ljudi pravili sami od sebe krugove da zataskaju istinu.
Zatim postoji slucaj da je pre mnogo godina nadjena freska ikona, gde je nacrtana raketa ( u to vreme nije bilo ni upaljaca) i krugovi oko glave sto crtaju ( neki smatraju da su to odela )ljudi su ih proglasili bogovima, jer su dosli s neba.. A sto je zanimljivo.... da su dzamije i crkve pravljene sa spicom u obliku rakete prema nebu.... e sada ko ce znati.... kao sto rekoh sve su to velike misterije nerijesene ( bermudski trokut- neki smatraju da je djelo vaznemaljaca, a neki podivljana priroda........ )
Hmmm... da li tvrdnjom o postanku NLO kriza postanak svijeta po bibliji?...... toliko od mene.....