banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 16:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jun 2008, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
laoce je napisao:
EiLeen je napisao:
pinkgirl je napisao:
Garsnonjera u centru oko 300 KM a u predgradju oko 150 KM zavisi od dijela grada, sama sam se uvjerila ovih dana trazeci.

Predgradju ili dijelu grada? Kakve su to niske cijene?! Cuj 150 maraka s rezijama... O drzavo... Kako to da se onda ne odvoje svi da zive sami kad su cijene ovakve?
Malo si dugo odsutna od kuce,pa si zaboravila da oni koji nemaju neki dobar posao ne mogu ni tih 150 km da odvoje,nije to EU,pa da za dan zaradis toliko.

Frenki je napisao:
300km garosnjera na starcevici. Prvi put cujem da se moze naci stan za 50-100km, mozda negde u susnjarima il dalje, ali to su vec kuce... u gradu neces naci za ispod 300 sigurno...van grada su kuce tako da...

Ovo dvoje se malo ne slaze...
A i prosto mi je nemoguce da nesto kosta 150 maraka... Jebiga...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Pa to se bas i slaze,nema tako jeftinih stanova,a oni koji nemaju, 300, nemaju ni 150KM ,tako da im ostaje da zive sa starcima.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2008, 09:50 
ja iznajmljujem jednosoban, odnosno, dnevni boravak i kuhinja su jedna prostorija i jos spavaca, kupatilo, hodnik i ostava. 250 km + rezije. potpuno namjesten, ima sve ,,kucanske aparate,, , kablovsku, sudje, posteljinu, ... mislim da je malo, ali ljudi nemaju novca tako da se sve svede na studente koji iznajme po pola.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2008, 14:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
majlili u kojem dijelu grada? u zgradi ili kuci i jel' slobodan trenutno? :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2008, 08:23 
nova varos/rosulje. trenutno nije slobodno, ali nikad se ne zna :D . imaju neki likovi na privremenom radu u bl, ne znam do kad ostaju. valjda samo preko ljeta. kuca je u pitanju, ali odvojen ulaz i sve.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 12:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Nicole je napisao:
Treba se samo dobro raspitati, ima ih i od 50-100 KM +režije... A i režije ne budu preko 20-ak KM..

Ma nema sanse..za te pare mozes samo iznajmiti sobu kod neke babe, i to da ti dozvoli upotrebu kupatila jednom sedmicno...

Lakse iznajmiti dvosoban stan nego garsonjeru ili jednosoban stan..cijene skoro iste, samo sto u dvosobnom deru rezije...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Tajnica je napisao:
Nicole je napisao:
Treba se samo dobro raspitati, ima ih i od 50-100 KM +režije... A i režije ne budu preko 20-ak KM..

Ma nema sanse..za te pare mozes samo iznajmiti sobu kod neke babe, i to da ti dozvoli upotrebu kupatila jednom sedmicno...
Lakse iznajmiti dvosoban stan nego garsonjeru ili jednosoban stan..cijene skoro iste, samo sto u dvosobnom deru rezije...

Ajd ovako, ne znam zasto je neverovatno ovo sto sam rekla jer ja imam garsonjeru (kupatilo, kuhinja soba i hodnik i da zaseban ulaz) koja je iznajmljena za 50KM na Lausu... I ima jos par komsija koji tako rade... Iznajmili smo je da ne stoji prazno i zato sto ljudima smestaj treba o glavu, a zasto da pucam cenu, budi bog, kad narod nema sta da jede... E sad je problem sto je i moja i od tih komsija izdata pa ne mogu sad ponudim, ali cene su zaista takve kakve jesu...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2008, 09:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Nicole je napisao:
Tajnica je napisao:
Nicole je napisao:

Ajd ovako, ne znam zasto je neverovatno ovo sto sam rekla jer ja imam garsonjeru (kupatilo, kuhinja soba i hodnik i da zaseban ulaz) koja je iznajmljena za 50KM na Lausu... I ima jos par komsija koji tako rade... Iznajmili smo je da ne stoji prazno i zato sto ljudima smestaj treba o glavu, a zasto da pucam cenu, budi bog, kad narod nema sta da jede... E sad je problem sto je i moja i od tih komsija izdata pa ne mogu sad ponudim, ali cene su zaista takve kakve jesu...

Moguli se ja prijaviti na listu cekanja za tu gersonjeru :D :D placam unaprijed i bez kasnjenja :cat: :cat: samo me interesuje sta cu dobiti uz tu garsonjeru :P :P :P

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 21:18 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Avg 2008, 21:07
Frenki je napisao:
300km garosnjera na starcevici. Prvi put cujem da se moze naci stan za 50-100km, mozda negde u susnjarima il dalje, ali to su vec kuce... u gradu neces naci za ispod 300 sigurno...van grada su kuce tako da...

:lol: Tu si u pravu.Ima na Petricevcu. Sprat kuce.Moram se raspitati koliko.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]