medi je napisao:
Ето, јуче се ствар десила опет, само сада поприма масовну размјеру. Испред Боске, зелено свјетло за возила, са обе стране. Аутобус долази од стране Паласа, траком ближој средини улице, возач хоће да стане на станицу у десној траци, али је превише аутобуса, па улеће на простор тик испред семафора, јер је прије семафора све попуњено другим аутобусима. Неки паметњаковић који чека да пређе улицу види да је аутобус стао пред семафор, претпоставља да је црвено свјетло за возила (?!?!), почиње да прелази улицу. Сцена иза тога је невјероватна, десетине људи и са једне и са друге стране као овце крећу да прелазе улицу, а зелено за возила траје и даље са обе стране! Возачи возила наравно свирају, а пјешаци су или одсутни па не обраћају пажњу, или збуњени што им ликови свирају, или (они најглупљи) добацују возачима што им не дају да нормално пређу улицу. Не сјећам се да је у тој гужви (а била је стварно гомила људи) ико осим мене на мојој страни улице остао на тротоару до зеленог свјетла за пјешаке. Па зар смо толике овце?! Најжалије је то што се те ствари дешавају изнова, сваки дан, све више. Још кад видим да ту има родитеља са дјецом у колицима, најежим се.
ja predlazem da se pored tunela napravi i metro te jedan nadvoznjak sa staklenim dnom a ako moze neka bude replika golden gate-a ili nesto slicno zbog tih 10 ljudi, autobusa i par auta...
u svakom slucaju prijeko potrebno gradu, evo ja cu prvi uzeti godisnji a onda i neplaceno i dobrovoljno raditi na kopanju tunela