banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 468 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Premiership
PostPoslato: 13 Apr 2008, 17:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Stvarno odlicna utakmica, mislim da je sada titula jos blize. Napred Man Utd :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2008, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Mislim da je to - to...Man Utd uzima titulu ove godine.....sad se tu vise ne radi o tome ko je bolji ili nije bolji nego Man Utd ima najlaksi raspored do kraja....Chelsea ima jos utakmicu sa Evertonom i Newcastleom i mislim da ce izgubit jos po koji bod do kraja i to je to....zadnja utakmica ce bit potpuno nebitna....
Krivo mi je zbog Arsenala....danas su bili definitivno bolji tim...spasio ih je Van Der Sar....

Jedina stvar na koju mogu da racunaju igraci Chelsea je povreda Vidica....bez njega je odbrana Man Utda nesigurna....vidjelo se i danas....

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2008, 19:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Kretenski arsenal...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2008, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Za iducu sezonu Mancester treba dovesti jednog kvalitetnog visokog napadaca (Huntelaar, Berbatov,...) i preseliti Skolsa i Giggsa na klupu. Danas se vidjela razlika u igri kad igraju Tevez i Anderson a ne Scholes i (Park)Giggs. Naravno treba dovesti i desnog beka.

-----------Van der Saar/novi golman---------- /
---novi bek----Ferdinand----Vidic------Evra--- /Pique-Neville-O'Shea-...
--Ronaldo----Anderson----Hargreaves---Nani-- /Carrick-Scholes-Giggs-Park-...
------------Novi napadac--Rooney------------ /Tevez-Manucho-...

Novi gloman je jedna velika nepoznanica. Pored Kuszczaka i Fostera govori se o dolasku Kamenog, ali nista nije definitivno ni sigurno.

Pitanje je da li ce se Ferguson odluciti da dovede novog beka sad kad se Gary oporavio, ali to je jedina pametna stvar koju moze da uradi posto je Gary vec u godinama, a kvalitetni bekovi se brzo prodaju i sve ih je manje (za normalnu cijenu, previse ima precjenjenih losih ekova). Brownu se treba zahvaliti i pustiti ga da ide. Vjerovatno ce se na beku rotirati Gary i jedan od brace Brazilaca (oba beka, brat koji igra desnog je bolji, kapiten reprezentacije) koji dolaze. Ako se on pokaze, pitanje beka je rijeseno.

Novi napadac je imperativ. Ali mora biti sidras, neko ko nece izlaziti iz sesnesterca i samo cekati da gurne loptu u gol. Rooney je radnik i veliki timski igrac samo mu nedostaje partner u napadu kao sto je bio Ruud. Huntelaar bi bio savrsen, fantastican je igrac, veliki potencijal, a ne bi ocekivao automatsko mjesto u prvom timu, ne bi se umislio kao Ruud pred kraj. Druga skuplja opcija je Berbatov, ali ne znam bi li se on zadovoljio rotacijom sa Tevezom.

Zakljucak: Bice vrlo zanimljiva Transfer sezona u svim klubovima. Remont Milana, Barcelone, Chelsea, Arsenala, Juventusa, Tottenhama idr.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2008, 22:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Scholesa mijenjati??? Svaki selektor Engleske ga moli da povuče odluku o penzionisanju iz reprezentacije! Anderson je veliki potencijal, ali mora još pure jesti da bi bio približan Scholesu! Pored toga, Scholes ima i milion defanzivnih zadataka za razliku od Brazilca. Hargreaves može bez problema igrati desnog beka, ali bi bila šteta takvog igrača gurnuti skroz na stranu, a Garry ima još dosta da pruži Manchesteru. Po meni je jedino Giggs od stare generacije za penziju jer igra na takvoj poziciji gdje mora puno da koristi "brzinu", al igraće sigurno i sledeću godinu da obori Charltonov rekord!

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2008, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
iskreno se nadam da ce celzi osvojiti titulu, a ne ovaj odvratni tim predvodjen najvecim ljigavcem na svijetu, najprecjenjenijoj balerini koja se samo valja po travi i kur*i svojim besmislenim driblinzima u mjestu kad njegova ekipa vodi. arsenal i celzi su mnogo bolji timovi od mancestera. nazalost, arsenal je vec odavno otpo iz trke za naslov, ali celzi je jos uvijek ziv

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2008, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Mančester je objektivno, ponajbolji ove sezone. To što ja previše gotivim Arsenal, zbog Vengerove filozofije i poimanja fudbalske igre, malo mi odmaže u objektivnoj ocjeni, ali mora se priznati da Fergusonovi momci djeluju mnogo dobro na terenu. Mislim da bi sa još jednim napadačem, tipa pomenutih Huntelara, Berbatova ili recimo Trezegea, bili vrhunska ekipa, ali i da im fali jedan vrhunski kreativac - plejmejker, koji bi još bolje uobličavao dobru igru veznog reda. Kerik mi nije baš taj kalibar.
Što se Ronalda tiče, ne sporim da ima odličnu sezonu, ali isto tako ne sporim da jednostavno ne podnosim njegov stil igre i smatram da je debelo precijenjen. Jednostavno ga još nisam vidio da je neku važnu utakmicu odigrao ne vrhunskom nivou. Čak je i danas bio zatajan i prilično predvidljiv, a jedino po čemu je ostao upamćen, osim po golu iz jedanaesterca je ono ponižavajuće plesanje oko lopte u zadnjoj minuti utakmice. To što je on uradio, zove se bespotrebno omalovažavanje protivnika, ali on ionako nikad nije bio poznat po fer-pleju. Fudbalski teren je jedno, a cirkus je drugo.
U suštini cijenim tu fenomenalu golgetersku seriju, pogotovo što je po vokaciji vezni igrač.

Arsenala mi je iskreno žao, jer su u finiš sezone ušli stvarno osakaćeni. Sa Sanjom, Flaminijem, Eduardom kao opcijom u napadu, a da ne pominjem dugo povrijeđenog Rosickog, bila bi to sasvim druga ekipa. Čak i danas nisu zaslužili da izgube, ali to je jednostavno fudbal. Oni jednostanov ulaze u utakmicu da igraju fudbal, dok drugi ulaze da pobijede. Taj mentalitet i želja za nadigravanjem koštao ih je dosta utakmica, a vjerovatno i pokoje titule.

Čelzi ja ne bih otpisivao, ni u kom slučaju. Na njih gotovo niko ozbiljno ne računa, ali se individualni kvalitet mora uzeti u obzir, kao i činjenica da oni jednostavno znaju da pobjeđuju. Taman da ih sa klupe vodi čistačica klupskih prostorija, oni su odličan ekipa i to demonstriraju i na terenu.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 01:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ljudi, vi ili ne gledate dovoljno Manchester ili iz nekih svojih ličnih razloga prosipate te gluposti o Ronaldu! Kompletniji igrač se nije pojavio veoma dugo na fudbalskoj sceni! To što ima latino krvi u sebi pa voli da se igra sa loptom je njegova stvar, on je zadržao loptu u tim zadnjim trenutcima isto kao što bi i svaki drugi igrač u toj situaciji, samo je on to uradio u svom stilu. Ako je to njegovo "plesanje" bespotrebno ponižavanje protivnika, zašto mu Gallas nije oduzeo loptu? Još uvijek su imali šansu da izbore bod! Iz vrlo jednostavnog razloga, zato što bi napravio majmuna od njega! On je fenomen sa svojom brzinom, tehnikom, a ponajviše izdržljivošću jer jedino Totti i Diego pretrpe više udaraca na utakmici od njega, ali oni su ponekad povrijeđeni, a Ronaldo nikad! Jednostavno neprocjenjiv igrač, a to govori i novi ugovor koji mu spremaju od 187.000 evra sedmično. Mislite da bi sir Alex to "poklonio" nekom cirkusantu koji bespotrebno ponižava protivnike??? 38 utakmica, 38 golova ove sezone, kraj diskusije!

Što se tiče Arsenala, njihova igra je smiješna. Do nekih 30m od gola protivnika sve to fino izgleda, a onda se sve svodi da Hleb ili Rosicky (danas van Percie) probiju po strani i upute nisku loptu pred sami go ili povratnu na 11 metara. Jedini šut iz daljine je bio pokušaj Gilberta glavom sa 20 metara! Može se ušetati s loptom protiv Derbyja, Wigana, Boltona,... ali protiv ozbiljnijih ekipa to ne prolazi. Bilić je dobro rekao nakon utakmice sa Liverpoolom. Vidite li šta je potrebno da Walcott uradi da bi se postigao pogodak protiv ekipe tipa Liverpoola, a onda primaju jeftine pogotke na drugoj strani, a to se ne smije dešavati ekipi sa nekim većim ambicijama. Fabregas je jedan od najbolje ocjenjenih igrača lige pa ga danas nije nigdje bilo jer je imao striktnog čuvara (Hargreaves), a Ronaldo svaku utakmicu ima beka i zadnjeg veznog sa "specijalnim zadatkom" pa je opet nanizao 38 golova igrajući iza napadača!

Chelsea, ukoliko osvoji titulu, biće zasluženo jer do kraja igraju protiv Evertona koji ganja Ligu šampiona, Newcastlea koji nikom ne želi prepustiti bodove i sa direktnim konkurentom za titulu. Pored toga trenutno zaostaju 6 bodova, sa utakmicom manje, ali ako uspiju sve to nulirati i na kraju završiti na vrhu, biće zasluženo bez obzira na priče o anti-fudbalu! Problem će im predstavljati i gol razlika jer Manchester ima +54, a oni +35 što praktično znači da ima treba još jedan kiks Manchestera i pored eventualnog trijumfa u međusobnom duelu.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 09:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Alo?! Who cares ko je povrijeđen Arsenalu ko nije?!? To se dešava, to je fudbal.. Da li je više gubi Man Utd dok ne igra Vidić ili Arsenal dok ne igra jedan Sanga? Imali su prednost, ispušili je, u utakmici sezone su primili 4 golai tu je kraj priče! Ja mislim da još samo encore i Milenko Djerić vjeruju da Chelsea može osvojiti titulu, jer je i sam Avram Grant digao ruke od toga.

A već sam pisao gore o Ronaldu, od Zidana nije bilo boljeg igrača. Na njemu je da još napreduje, da se još razvija, a te priče o precjenjenosti i sl. su najobičnije gluposti. Ako je on precijenjen, šta su onda Shevchenko, Ballack, itd. itd..

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
BlackHand je napisao:
Ja mislim da još samo encore i Milenko Djerić vjeruju da Chelsea može osvojiti titulu, jer je i sam Avram Grant digao ruke od toga.

Gdje si to pričitao? Na B92 možda? :lol: :lol: :lol:
http://www.football365.com/story/0,17033,8652_3420836,00.html
Nema on razloga da diže ruke....nije ni Wenger dizao dok nije 100% izgubio šanse.....realna šansa još uvijek postoji....jedino ako večeras ne izgube od Wigana :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 11:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
U jbte kakva paljba u odbranu Portuglaca. Rekoh da ne sporim da je odličan igrač, da ima sjajnu sezonu i sve ostalo. Rekoh i da još nisam vidio da je neku veliku utakmicu odigrao na vrhunskom nivou i odmah mi, kao prva asocijacija, pada na pamet prošlogodišnje polufinale LŠ sa Milanom i nastup na SP sa Portugalom. Šta je uradio u tim utakmicama?

Citiraj:
A već sam pisao gore o Ronaldu, od Zidana nije bilo boljeg igrača.

Molio bih te BlackHand, uz dužno poštovanje svačijeg mišljenja, da ne trpaš u isti koš Kristijana Ronalda i jednog Zinedina Zidana. Mislim da Portugalac ima još dosta da uči i postigne u fudbalu, prije nego što dostigne jednog najvećih svih vremena.

Citiraj:
Alo?! Who cares ko je povrijeđen Arsenalu ko nije?!? To se dešava, to je fudbal..

Upravo... Zato i pominjem nedostatak sreće. Uostalom nisam rekao da je Arsenalu nedostaja samo Sanja, već i Flamini, Rosicki i Eduardo, a to je praktično trećina tima. Mančester nije imao tolikih problema, a imaju i veći fond igrača na raspolaganju, što je naravno zasluga Fergusona, koji odlično drži nivo forme i igrača koje koristi kao alternative. Uostalom ne vidim da sam igdje sporio da je Mančester najbolji ove sezone ili da je nezasluženo prvi, tako da ne vidim čemu vodi ta rasprava...

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 11:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Scholesa mijenjati??? Svaki selektor Engleske ga moli da povuče odluku o penzionisanju iz reprezentacije! Anderson je veliki potencijal, ali mora još pure jesti da bi bio približan Scholesu! Pored toga, Scholes ima i milion defanzivnih zadataka za razliku od Brazilca. Hargreaves može bez problema igrati desnog beka, ali bi bila šteta takvog igrača gurnuti skroz na stranu, a Garry ima još dosta da pruži Manchesteru. Po meni je jedino Giggs od stare generacije za penziju jer igra na takvoj poziciji gdje mora puno da koristi "brzinu", al igraće sigurno i sledeću godinu da obori Charltonov rekord!

Svaka cast Scholesu, ako ga ko postuje postujem ga ja, ali je ozbiljno usporio, ne moze igrati cijelu utakmicu i treba ulaziti zadnjih pola sata da smiri igru i sacuva rezultat. Anderson ne ulazi umjesto Scholesa, Hargreaves treba mijenjati Scholesa, Anderson je za ofanzivu.

Hargreaves ne treba igrati beka, kao sto rekoh dolaze braca Brazilci koji ce se rotirati sa Garyjem kao Nani sa Giggsom ove sezone.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 13:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Brazilci neće vidjeti teren, osim u kupovima, bar godinu dana. Garry je skoro oporavljen, a kad je igrač sa njegovim mentalitetom spreman, onda nema alternative na toj poziciji. Braća su četiri puta dolazila na probu i nikako im nije pobuđen ugovor do ovog zadnjeg puta. Nadam se da će biti prava pojačanja u budućnosti, ali se bojim da Man ne izgubi polako onu reputaciju engleskog kluba zbog koje sam i zavolio ovaj klub! Simpson je odlična zamjena za Nevilla, ali ja šansa ove sezone pružena Brownu koji je ipak više zadužio klub u ranijem periodu. Očigledno Engleska više nema velikih talenata koji mogu nositi najveće klubove. Zadnji se pojavio Rooney i Manchester ga je odmah pokupio. Tu se još nameću Bentley, Micah Richards i Stewart Downing koji bi u jačem klubu pružao daleko bolje partije.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
od zidana nije bilo boljeg igraca od ronalda?
pobogu, pa ronaldinjo, kaka, mesi, pa i van persi (kada je zdrav i u punoj formi) su doktori
nauka za tog umisljenog papka. niko ne spori da je odlican igrac, ali govoriti da od dr zidana nije bilo boljeg igraca od njega je u najmanju ruku smijesno.
uostalom, vec u polufinalu lige sampiona ce da se vidi ko je ko...jedva cekam

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 17:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ronaldinho je idiot, preuvelicani umisljeni papak. Treba da ga bude sramota svih onih kineza i japanaca koji dolaze na barcelonine utakmice da ga slikaju jer su negdje procitali da zna da igra fudbal.

Mesi tek treba nesto da uradi, a to ce vjerovatno uspjeti sljedece sezone ako ode Rajkard i dodje neki kvalitetan trener koji ce znati postaviti ekipu i skinuti pritisak sa njega. Mesi je jos beba, vidis da je svako malo polomljen. Zato sto ga Rajkard previse forsira i mali polako pocinje da lici na Ronaldinha, mnogo je umisljen i to ce da ga kosta u buducnost. Ali ako doje dobar trener, sa autoritetom, bice nesto i od Mesija.

Kaka je kvalitet, ali treba pod hitno pobjeci iz Milana. Ne moze on sam nositi onu gerijatriju.

Kako je van Persi dosao na ovaj spisak? On je prosjecan, navodno, napadac, koji tu i tamo da gol iz slobodnog.

S druge strane Ronaldo je svake sezone sve bolji i bolji. Kad je dosao nije znao nista osim driblati sam sebe, ali Ferguson ga je spustio na zemlju. Naucio ga je dodavati, sutati i igrati glavom. A polako pocinje i dobro izvoditi slobodnjake.
Jest da glupo izgleda kad se sprema da izvede slobodnjak, ali ako se dobro sjecam i Ronaldinho je pravio predstavu sa svojom pozom.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 17:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

@Milanko

Aj ne seri više, majke ti!!!

Taj Messi je više u bolnici , nego na terenu. Svako poređenje van Percia, koji je sličan Messiju što se povreda tiče, je debilno! Ronaldinho je svoje najbolje već odigrao (nadam se da griješim, ali teško), Kaka je zvanično najbolji igrač svijeta jer vuče one đedove za sobom, ali je on sa tom ekipom godinama i već ima solidnih 26 godina, a Ronaldu je tek 22!!! Ronaldo će drugu sezonu za redom biti proglašen za najboljeg igrača najjače lige, a na kraju godine i za najboljeg igrača svijeta! Opet kažem, 38 utakmica 38 golova, kraj diskusije! Liječiti svoje komplekse i frustracije, omalovažavajući nečije uspjehe? Mislim da ovde nije mjesto za to!

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
_Felix_Moses_ je napisao:
Ronaldinho je idiot, preuvelicani umisljeni papak. Treba da ga bude sramota svih onih kineza i japanaca koji dolaze na barcelonine utakmice da ga slikaju jer su negdje procitali da zna da igra fudbal.

Mesi tek treba nesto da uradi, a to ce vjerovatno uspjeti sljedece sezone ako ode Rajkard i dodje neki kvalitetan trener koji ce znati postaviti ekipu i skinuti pritisak sa njega. Mesi je jos beba, vidis da je svako malo polomljen. Zato sto ga Rajkard previse forsira i mali polako pocinje da lici na Ronaldinha, mnogo je umisljen i to ce da ga kosta u buducnost. Ali ako doje dobar trener, sa autoritetom, bice nesto i od Mesija.

Kaka je kvalitet, ali treba pod hitno pobjeci iz Milana. Ne moze on sam nositi onu gerijatriju.

Kako je van Persi dosao na ovaj spisak? On je prosjecan, navodno, napadac, koji tu i tamo da gol iz slobodnog.

S druge strane Ronaldo je svake sezone sve bolji i bolji. Kad je dosao nije znao nista osim driblati sam sebe, ali Ferguson ga je spustio na zemlju. Naucio ga je dodavati, sutati i igrati glavom. A polako pocinje i dobro izvoditi slobodnjake.
Jest da glupo izgleda kad se sprema da izvede slobodnjak, ali ako se dobro sjecam i Ronaldinho je pravio predstavu sa svojom pozom.

Ronaldinjo umisljeni papak, mesi beba, van persi promasaj a van basten los trener

ha ha ha ha ja vise gluposti u jednom postu na ovom forumu nikada nisam procitao pa cak ni na politici ...

mozemo mi voljeti ili ne voljeti nekog igraca ali sporiti da ne znaju da igraju ili da su losi je glupost. a van basten ima iza sebe ligu sampiona i spansko prvenstvo a tek je na pocetku karijere ...

mislim sta reci :)

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Ovaj.. van Basten je jedan drugi čiko, ali na dobrom si putu..

Govoriš o Franku Raikjardu, a mislim da jako malo ljudi dijeli tvoje mišljenje da je on neki vrhunski trener. Za uspjehe Barselone je ponajmanje zaslužan on. Pa i sam čovjek je toliko puta rekao da su savjeti koje on daje Ronaldinhu, Messiju, .. "Izađite na teren i igrajte fudbal.." Nema, klasa je..

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 18:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
BlackHand je napisao:
Ovaj.. van Basten je jedan drugi čiko, ali na dobrom si putu..

Nema bash previshe veze sa temom, ali moram dodati : Van Basten nije drugi chiko, on je PRVI chiko :D

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Momci ,bez prepucavanja

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 468 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]