banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 19:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: 8 mart
PostPoslato: 08 Mar 2008, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
BlackHand je napisao:
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
BlackHand je napisao:
Ima 21 god. ali je djevojka, znači nije žena..

Znaci treba promijeniti ime u Dan zena i djevojaka da bi djevojci mogao kupiti poklon?

Šta se sad svi tu prenemažete i snebivate, kao da sam ja odvalio ne znam ti ni je šta..

Znate li vi uopšte zašto se 8. mart obilježava kao Međunarodni dan žena? Borba za ženska prava, marševi ulicama Njujorka, konferencija u Kopenhagenu, požar u Njujoruku..to su sve razlozi koji su doveli do uspostavljanja tog međunarnodnog praznika, koji je u početku imao simboliku, pa skoro identičnu Danu majke. Osamdesetak godina kasnije, kada 95% ljudi nema pojma koja je simbolika 8. marta i da je izjednačavanje radničkih prava žena i muškaraca, a 99,9% ih nije ni čulo za Klaru Zetkin, taj osmi mart se svodi na slanje nekih pregolemih buketa cvijeća klinkama i sl. gluposti..

I Walter, pročitaj čitavu temu, odnosno sve postove, pa onda komentariši..

Aj' ne preseravaj se matere ti. Dobro ja znam sve o 8. martu i ono je bila sala.
Ako ti djevojka ima 21-22 godine zar to nije zena? Pod tim dan zena nemisli se samo na one udane ...
Da, aj' molim te reci joj veceras da je smatras za djevojcicu a ne za zenu pa nam javi reakcije.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 18:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
BlackHand je napisao:
Takođe bih poželio svim damama na forumu sretan osmi mart...

E sad..ne znam je li ovo mjesto za takvu diskusiju, ali.. moram se negdje izraziti :) Kategorički odbijam da kupim poklon petnaestogodišnjoj sestri. Osmi mart je međunarodni dan žena.. Znači žena, a ne curica i djevojaka. Pokloni neće izostati za baku, mamu, komšinicu... ali što se tiče sestre i djevojke, uopšte ne vidim razlog da ih zasipam nekim poklonima, iz prostog razloga što ih ne gledam kao žene.. Kroz koju godinu, zašto da ne, ali sad..

Blah, serem i ja, tako bi trebalo biti... ali kad bih izašao ovoj svojoj na oči bez poklona bilo bi me svugdje. ;)

O mein Gott!
Ti nisi normalan, pa sta si ti ako ti cura nije zena?! Onda si i ti djecak!
A ovo za sestru, pa ne moras joj kupiti cvijece ili sta ja znam sta. Ja sam od brata dobila knjigu sa akordima za gitaru, eto primjera sta da brat kupi mladjoj sekici :D .
Misli se na zene kao zenski rod, ne na zenu u braku ili sta vec...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 18:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Walter, ja sam iznio jedno mišljenje, koje je krajnje realno. Ispod sam napisao da pokloni svejedno neće izostati, a vi ste tu počeli da se zgražavate i preseravate kao da sam ne znam ni ja šta napisao.. A upoznata je s tom mojom teorijom :)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 18:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
BlackHand je napisao:
Walter, ja sam iznio jedno mišljenje, koje je krajnje realno. Ispod sam napisao da pokloni svejedno neće izostati, a vi ste tu počeli da se zgražavate i preseravate kao da sam ne znam ni ja šta napisao.. A upoznata je s tom mojom teorijom :)

nisi ti daleko od istine, al stvarno si druze rekao da djevojku ne gledas kao zenu, nije niko izvukao iz konteksta. pa stvarno kako je gledas ? Ko curicu :) ... sta je djevojka nego zena :)

p.s. u slovackoj se to ni ne obiljezava pa nisam nikome nista ni kupio :)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:

Nisam ja reagovao tako zbog toga da li nesto poklanjas ili ne...moram ti priznati da i mene sve ovo podsjeca vise na neku groznicu kupovanja nego na poklanjanje od srca. mene je vise pogodilo to sto si rekao da je ne gledas kao zenu.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Šta god da sam napisao, jasno vam je šta sam mislio, kraj diskusije..

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Šta god da sam napisao, jasno vam je šta sam mislio, kraj diskusije..

E jeb'ga...znaci nisi mislio ono sto si napisao vec si mislio ono sto nisi napisao...ili si... ma nema veze, svejedno si naHebao kad ti djevojka ovo procita!!!
:wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 19:30 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
rece li ja da 8 mart nije dobar dan. :D svadjalice jedne.:lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]