banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 21:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 170  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Feb 2008, 19:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
Nenormalno mnogo ljudi je bilo na mitingu! Trenutno ozbiljna frka u Kneza Milosa... bice ovde jos sranja...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
И што је најгоре, чим Америка открије у некој банана државици извориште нафте или погодан терен за узгој опијата,
ето ти на вратима Кристијане Аманпур и приче о људским правима, локалној мафији сашијеш униформе
и прогласиш их "борцима за слободу", закухаш грађански рат, за пар мјесеци ето ти НАТОа као "миротвораца",
заузму државу, поставе марионетску владу и вози Мишко...

Катастрофа... :(

ПС
Јел' стварно истина да се окупило око милион људи на протесту?

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 19:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Damaskin je napisao:
ПС
Јел' стварно истина да се окупило око милион људи на протесту?[/size]

Cisto sumnjam mozda par stotina hiljada

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
A ko ce sad sve te ljude smirit....znao sam da ce stvari bit kontraproduktivne....

Puno je bolja solucija neko poluorganizovano ulijetanje svih vojnih sila na Kosovo i istjerivanje svega i svacega prema Albaniji i to jako jako brzo dok jos niko od zapadnjaka ni ne odreaguje....pa nek oni fino iz Albanije proglasavaju nezavisnim sta god hoce....

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 19:31 
Ljudi, UN je davno... hmmm dozvolite da budem prost... "pr'no u sisu"...

Pa komletan raspad Jugoslavije i ono krvoprolice poslije njega, pa Palestina, Afganistan, Irak, Darfur, Somalija, Eritreja, i ko zna koliko jos sranja, ratova i svega i svacega.... u Africi, ljudi nemaju sta da jedu, djeca umiru od gladi.. a UN koji kada bi se oprostio od jedne mjesecne place mogao bi da nahrani Afriku.... se bavi klimatskim pitanjima...

UN je smijesna institucija kojoj je smisao prestao da postoji onoga dana kada je i nastala...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 19:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
i meni se cini da je bilo oko 300 000 ljudi, negdje procitah tako... zao mi je sto protest polako prerasta u nerede i sto ce nanijeti vise stete nego koristi srbiji, nazalost. Mi srbi smo davno pokazali da smo malo priglup narod, a kao sto moj prijatelj, uvazeni profesor rece i ne bili glupi kada su nam sve intelektualce ubili u prvom i drgom sv. ratu, pa smo dosli u situaciju da su nam na vlasti svakakvi ... nije to bez ideje uopste...

treba stati na loptu, igrati malo u svom sesnaestercu pa kad se dobije prava sansa odigrati dugu loptu naprijed :), sto znaci sagledati sve dobro i pokusati izvuci sto se da (pa makar i sjeverni dio) a ostalo stanovnistvo preseliti u srbiju... pa onda puci sankcije (i priznati ih) i eto. Mislim da Srbija drugo nista ni ne moze, a sve ovo je mazanje ociju narodu ...

A mi u BiH i RS treba da se okrenemo sami sebi i da gledamo kako ce nam biti bolje a ne da se opterecujemo izdvajanjem iz BiH i dokazivanjem kako smo veci Srbi od Srba iz Srbije ...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 19:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Само да подсјетим да је СФРЈ била заиста фактор стабилности и економске и политичке (као непристрасни великим блоковима),
те да смо потписници повеље Уједињене Европе и фактички један од оснивача.

Замислите само колико би Америци одговарало да се појави трећа суперсила - Европа
(наравно да би остале земље Балкана слиједиле примјер Грчке и СФРЈ и ушле у ЕУ)...

Као из "Надреалиста" пошаљеш своје људе, исфинансираш и наоружаш пар лудака екстремиста,
и ето ти кризног жаришта и Европе блокиране на пар година....
Још '90 сам од паметних људи чуо:
"Сине, неће ово Америка дозволити, гарант ће нешто да закухају..."
И ето ти среће - закуваше баш код нас...
И као и увијек - не питамо се ама баш ни за шта...

Америма један дан националисти не одговарају, а сутрадан су им први савезници,
жив доказ је извјештај ЦИАе из '98 у којем стоји да је УЧК једна од најопаснијих терористичких групација у Европи
са доказаним везама са Ал Каидом (неколико инструктора Ал Каиде је обучавало терористе УЧК),
да би '99 они одједном постали "борци за слободу"...

Сутра ако евро жешће претекне долар - ето ти рата и побуне у Баскији, Корзици, Валонији, Шкотској, Сјеверној Ирској...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Nenajavljeni protesti i u banjaluci. Zove baba, placem kaze sine ja gledam tv, nekog momka tuce policija, isti ti, ja reko pa nije lud izaci... Reko, spavam baba.. Navodno lupaju hrvatsku/americku ambasadu... pih odosmo mi u rat. Odoh ja u legiju stranaca

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 20:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Frenki je napisao:
Nenajavljeni protesti i u banjaluci. Zove baba, placem kaze sine ja gledam tv, nekog momka tuce policija, isti ti, ja reko pa nije lud izaci... Reko, spavam baba.. Navodno lupaju hrvatsku/americku ambasadu... pih odosmo mi u rat. Odoh ja u legiju stranaca

to veceras ????

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Данас било...чуо сам да је СОБЛ по обичају "испалио" а да су батине од специјале добили средњошколци...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 20:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Freak_on_a_leasH je napisao:
znate sta za svijet znaci pad UN-a kao institucije a ako padnu osnovne rezolucije na kojima UN pociva onda automatski pada i UN.....
a onda imamo havariju u svijetu....uzmes pusku i pravac kod komsije po zauzimanje teritorije....
nakon zauzimanja proglasavaj nezavisnost i onda pripajanje maticnoj drzavi.....niko vise ne mora da postuje granice neke drzave....

Управо тако, ово је највећи проблем који нико не жели да види ни да прихвати...
Сви причају само о преврнутим контејнерима у Београду и пар разбијених прозора на амбасадама,
стакло ће се поправити, контејнери вратити сутрадан на мјесто, али међународно право и УН се неће опоравити,
нити ће вратити ни правоснажност нити углед којег више скоро и да немају
Право силе наступа, тек ћемо видјети последице у следећих десетак година...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Steta sto ce u svijet umjesto snimaka stotina hiljada ljudi koji pjevaju, placu, nose zastave, u svijet otici slika par stotina ili hiljada ljudi koji lupaju i demoliraju. Otice slika nasilja i onda ce reci...eto kakvi su Srbi. mada kad bolje razmislim ovo nasilje je mnogo manje nego ono koje su proveli otimajuci Kososvo.
Ni sam nisam siguran sta je bolje...mir ili ovo sto se desava. Pa od 98 mirno gledamo sta se desava pa nista nije pomoglo. Sve je otislo u tri pi... materine. kako da covjek vise bude pametan???

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 20:57 
pogledajte sliku na kraju ovog clanka o protestima u Banjaluci

da vidite kako drot "cilja" mladica sakom u glavu odozadi...

http://www.24sata.info/10279

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 21:04 
Damaskin je napisao:
Freak_on_a_leasH je napisao:
znate sta za svijet znaci pad UN-a kao institucije a ako padnu osnovne rezolucije na kojima UN pociva onda automatski pada i UN.....
a onda imamo havariju u svijetu....uzmes pusku i pravac kod komsije po zauzimanje teritorije....
nakon zauzimanja proglasavaj nezavisnost i onda pripajanje maticnoj drzavi.....niko vise ne mora da postuje granice neke drzave....

Управо тако, ово је највећи проблем који нико не жели да види ни да прихвати...
Сви причају само о преврнутим контејнерима у Београду и пар разбијених прозора на амбасадама,
стакло ће се поправити, контејнери вратити сутрадан на мјесто, али међународно право и УН се неће опоравити,
нити ће вратити ни правоснажност нити углед којег више скоро и да немају
Право силе наступа, тек ћемо видјети последице у следећих десетак година...

Mozda je i rijec o igri u kojoj se jedna sila, nazovimo je "OTAN" sprema da preuzme svijet u svoje ruke...

Da li ste primjetili igru u kojoj UN donosi samo one rezolucije koje jedna drzava pozeli, ista ta drzava moze da kaze da je boli patka za placanjem ceha UN-u... sve je to taktika slabljenja UN funkcije da bi mogli da rade kako hoce...

Kad se Kina "razradi" kako je osvojiti ako imate funkcionalan UN?

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 21:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
mislim da je svakom jasno da Amerika ima pretenzije da vlada cijelim svijeto...ili bar onim dijelovima koji joj trebaju. dzaba sve njihove prica ali to izgleda slijedi kad tad. Naoruzavaju se, osvajaju, bombarduju...sve pod plastom demokratije.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 21:13 
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
mislim da je svakom jasno da Amerika ima pretenzije da vlada cijelim svijeto...ili bar onim dijelovima koji joj trebaju. dzaba sve njihove prica ali to izgleda slijedi kad tad. Naoruzavaju se, osvajaju, bombarduju...sve pod plastom demokratije.

Naravno... samo sad je neka fiks situacija sa dosta velesila... Kina, Rusija i pojedine Islamske zemlje su kivne na USA...

smrdi na treci svjetski....

a da nece kojim slucajem bas opet iz Srbije da krene... :-?

ovaj slucaj sa Kosovom je dusu dao za to...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Stoka seljačka! Kud ih nisu sve danas izgazili na ulicama..

14 povrijeđenih policajaca, dvojica teže, jedan od njih moj prijatelj. Ruka mu je smrskana kamenom. Dobili su naređenje da ni u kom slučaju ne smiju napustiti položaje i ni u kom slučaju ne smiju primjeniti silu?! Stajali su onako goloruki u nekom improivizovanom kordonu, a kako su bili jedni uz druge pribijeni, ni jedan ih kamen nije mimoišao. Dakako, govorim o ovim običnim policajcima, ne o specijali.

Svi koji su pohapšeni.. tih nekih 27 lica, koja se pominju na TVu, svi su pušteni, bez saslušanja, a po maloljetne čak ni roditelji nisu trebali doći.

E jebeš mi mater ako bih ja k'o mutav stajao dok me gađaju kamenjem, i onim guzonjama iz MUP-a, kad su njih onako goloruke poslali u neko obezbjeđenje.. a kad smi mi protestovali protiv podizanja cijena školarina cijeli grad je vrvio od specijale..

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Pise na RTL-teletekstu da je u Beogradu u Americkoj ambasadi ubijen jedan Amerikanac

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 22:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
Nadjeno je ugljenisano tijelo. :-?

Rekoh ja - bice ovde veceg sranja....

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 22:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Beograd: Leš u američkoj ambasadi?
Informaciju zasad nitko ne želi potvrditi, ali ni demantirati

BEOGRAD, Srbija - Kako RTL neslužbeno doznaje, u zapaljenoj zgradi američkog veleposlanstva u Beogradu navodno je pronađen leš jednog američkog državljanina. Ovu informaciju zasad nitko ne želi službeno potvrditi, ali ni demantirati.

Nakon velikog prosvjeda protiv proglašenja neovisnosti Kosova, u središtu su Beograda izbili veliki neredi u kojima su skupine huligana napali zgrade više veleposlanstava. Najteže su stradale hrvatska i američka ambasada - na hrvatskoj je spaljena zastava, dok su u američku huligani provalili te je zapalili.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 170  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]