banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 23:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 736 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Feb 2008, 12:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 12:49
banjaparis je napisao:
STA JE LJUDI NIKO SE NE JAVLJA STA IMA STA SE NOVO DESAVA ILI DOGADJA U NOVOJ 2008 :roll: :roll: :roll:

Šta da ti kažem, u novoj godini u nove radne pobjede. Obaveze pritisle pa smo se razbježali. Šta ima kod tebe?

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 03 Feb 2008, 13:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
zbljohara je napisao:
e " mala dani" bas ljepo sto ti ova godina pocela ljepo nadam se da ce ti takva i ostati,nego imam pitanje za tebe jel ti mozda sanela novakovic ili tako slicno prezime, u nekom rodu?
Nikad cula,stara,nemam ni jednu Sanelu u familiji,Novakovica nemam ni u prici,imam doktoricu koja radi samnom a koja se tako preziva,ali nije Sanela!Mozda me je djevojka pobrkala sa nekim,jer kod mene na poslu ima nas 5 sa istim imenom,pa.....

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 11 Feb 2008, 03:52 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 03:46
zbljohara je napisao:
e cao narode! kao sto vidim ima nas izmjesanih generacija iz Branko copic samo jedna se nepojavljuje: 1981. Maturirali 1996. engleska smjena po mogucnosti odjeljenje A Drustvo: Zoja, Srdjan, Talic......itd. Ako ima ikoga javi te se!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

pozdrav svima iz hladne kanade.....evo da se i ja javim zovem se vanja miljkovic 1981. godiste, bio sam c odjeljenje njemacka smjena, poznajem ove ljude nabrojane iznad...kako se ti zoves?

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 09:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2001, 01:00
Ma ovo je pravo i ja mislim da bi svi trebali koristiti nickove, pa u postu postavljati svoja imena :lol: :lol: :lol: , ma zayebavam se ja bi htjeo da budem " AMONIMAN" ako moze.
:wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 19:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Stvarno nije fazon razbjezali ste se svi redom ...

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2008, 18:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Bezze ste skroz.Glupo se dopisivati sam sa sobom,nemojte da nam se ugasi tema.... :cry:

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 18:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2007, 22:28
KAKVO GASENJE TEME ALOOOOOOOOOOOOOOO ALOOOOOOOOOOOO ALOOOOOOOOO

Prikačeni fajlovi:
hvalalu9.gif
hvalalu9.gif [ 218.04 KiB | Pogledano 2643 puta ]
Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 10:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

[quote="mala dani"]Bezze ste skroz.Glupo se dopisivati sam sa sobom,nemojte da nam se ugasi tema.... :cry:[/quote

Ma kakvo gašenje teme, ima nas previše da bi se tema ugasila. Očigledno smo svi "upali" u obaveze. Dani kako škola? :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 07:45 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Mar 2008, 06:59
Generacija 74
C odjeljenje
Razredna, prvobitno Bosa a poslije Tomo i jos neki lik sa bradom
Uglavnom evo imena pa ako neko zna nesto o ovim ljudima nek pise
Sve naj
Darko Regoda, Boris Rakita, Vlatko Najdek, Sanda Begovic, Eulalija-Lala ne mogu da se sjetim prezimena, Sinisa Protic, Dalibor Vukelja, Bojan Vujic, Radenk Vasic-Mali, a njegov buraz koji nije isao u nas razred Aleksandar Imeri, Biljana Lazarevic, Maja Mandic, Gorana Malcic, Gabrijela Filanovic, Natasa Patras, Ajdin Omanovic, oooh ne mogu vise da se sjetim
Jedino troje ljudi s kojima imam nekakav kontakt su Tina Gnjip-Zagreb, Drazen Stader-Ljubljana, i Dragan Jokic tek toliko
Sve Naj Naj
Dario :angry1:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 13:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Podosta sam mladji od ove generacije, ali znam par nabrojanih ljudi..

Vuja je bio u Americi, pa Njemackoj. Vratio se u Bl, bio je jedno vrijeme selektor Fed reprezentacije BiH, mozda je jos uvijek.
Prota se okanuo profesionalne kosarke, imao problema sa srcem.
Najdek je bio za Johanesburgu, ali to je moja informacija stara barem 6-7 godina...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 16:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ma znam vas maltene sve redom ali nemam nesto puno informacija , Lala se udala ima par djece ali joj je muz preminuo nazalost od raka, GAbi je u BL, a sestra joj je ovde kod mene u Perthu za Vuju ne znam vidjao sam ga tu i tamo ali sam ja vec 7 godina u Australiji tako da nekih svjezijih informacija i nemam 'aj uzdravlje

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 13:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

dariobl je napisao:
Generacija 74
C odjeljenje
Razredna, prvobitno Bosa a poslije Tomo i jos neki lik sa bradom
Uglavnom evo imena pa ako neko zna nesto o ovim ljudima nek pise
Sve naj
Darko Regoda, Boris Rakita, Vlatko Najdek, Sanda Begovic, Eulalija-Lala ne mogu da se sjetim prezimena, Sinisa Protic, Dalibor Vukelja, Bojan Vujic, Radenk Vasic-Mali, a njegov buraz koji nije isao u nas razred Aleksandar Imeri, Biljana Lazarevic, Maja Mandic, Gorana Malcic, Gabrijela Filanovic, Natasa Patras, Ajdin Omanovic, oooh ne mogu vise da se sjetim
Jedino troje ljudi s kojima imam nekakav kontakt su Tina Gnjip-Zagreb, Drazen Stader-Ljubljana, i Dragan Jokic tek toliko
Sve Naj Naj
Dario :angry1:

Pa ovako, da dam svoj skromni doprinos. Darko Regoda je u BL koliko znam sretno oženjen. Eulalija-Lala je takođe u BL. Boris Rakita je u Americi. Protić Siniša je u BL, sretno oženjen (po drugi put :D) skoro je dobio treće dijete i radi u Preduzeću za poštanski saobraćaj. Aleksandar Imeri je takođe u BL, a o njegovom famoznom bratu Vasić Radenku :evil: smo već ranije pisali i on je u BL. Ne znam tačno gdje je Gabrijela Filanović, samo znam da nije u BL.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 00:38 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Mar 2008, 06:59
Nesto mi je doslo da se cujem sa svom rajom iz osnovne
Danas sam pricao sa starim od Borisa Rakite. Informacija koju sam dobio ovdje je tacna. Nisam mogao da vjerujem da se Boris bavi MMA
Ukoliko neko poznaje moje classmates moja email adresa je dariobl@hotmail.com. Hvala svima
Dario

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2008, 19:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Neptun je napisao:
mala dani je napisao:
Bezze ste skroz.Glupo se dopisivati sam sa sobom,nemojte da nam se ugasi tema.... :cry:[/quote

Ma kakvo gašenje teme, ima nas previše da bi se tema ugasila. Očigledno smo svi "upali" u obaveze. Dani kako škola? :D

E,stara,skola super.Sutra mi pocinju predavanja drugog semestra,a od 5 predmeta iz prvog,4 sam polozila u januarsko-februarskom roku,samo sam glupu Socijalnu medicinu ostavila za junski rok.Bitno mi je da sam otkacila ove vaznije predmete,anatomija,histologija,biohemija,humana genetika i zdravstvena njega,tako da se nadam da cu u roku ocistiti godinu.Eeeee gdje mi je pamet bila,da sam ovo pocela na vrijeme,bog zna gdje bih sada bila i sta bi radila!Ali nikad nije kasno,da se ljubi strasno....kako kaze Zika Pavlovic.Inace ljudi,mislim na ove ne ozenjene i neudate,kako ljubav?Proljece stize,vrbopuc je pred vratima,a ja bih rado negdje bacila noge pod sto,a ako treba i na sto,ZATO ZENITE SE I NEMOJ SLUCAJNO DA NAS NE POZOVETE NA TU ZURKU!

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2008, 19:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

E ljudi,tema nam ubi puru u odnosu na ostale,613 postova ,53308 puta su je pogledali,nema dalje.MNOGO SMO JAKI 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 09:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Odlično, i ja sam tako nekako. Položila sam sve u januarsko-februarskom roku, tako da sam mirna ušla u novi semestar :D Btw predavanja su nam počela u prošli ponedeljak pa je sad opet ludnica od obaveza.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2008, 09:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2007, 15:35
ne daju se ove nase ucenice. Samo tako, ko je meni kriv sto sam neuk.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2008, 15:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hahahaha dobar ti fazon, nego sjedni i "dotuci" još tih par ispita što ti je ostalo :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2008, 14:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ocit dokaz,da nema nas zena svijet bi propao.Nije to feministicka fraza,nego cinjenica,ali boze moj!I kod mene je opet ludnica sto se tice predavanja,vjezbi,tako da nemam pojma gdje gonim!Nego ljudi,kad ce to proljece,mrzim ovo sugavo vrijeme,a kako stvari stoje,jos dugo najavljuju slicno.Sada sam ko onaj strumpf sto sve mrzi,MRZIM STO MRZIM....

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2008, 09:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Jao kome pričaš! Po prirodi sam pravi zimomrzac :D a sudeći prema vremenskoj prognozi još snijega nam ne gine a proljeća nema ni na vidiku do aprila!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 736 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]