Frxy, kupio sam Telepopmusik pre dve nedelje, bas u Metro-u, u svakom slucaju hvala na informaciji, cd je prilicno dobar, mada ima nekih nedostataka, ali necu da sitnicarim.Inace cudim se da sam uopste nasao posto radnice u Metrou blage veze nemaju sta trazim, ako iko zna gde se moze naci Royskopp bio bih veoooma zahvalan.
Moa, koncert je bio odlican, cak sam i cuo dve nove pesme Frosti i Generous Palmstroke, obe su dobre, jako mi je drago da se i na "nasim" prostorima moze ocekivati alternativnije muzicko interesovanje, tako da me je HTV veoma obradovao, inace samo sam cekao trenutak kad ce se izuti, i iznenadilo me je da je onoliko izdrzala sa cipelama.Dopali su mi se Matmos-i, "ona dvojica za kompjuterima", jako interesantni nacini da se proizvode zvukovi npr. hodanje po sljunku u lavoru

, mesanje spila karata, stetoskop i sl., i hor je bio prilicno simpatican, a orkestar odlican, sve u svemu great, inace Bjork je prva "pop" umetnica koja je nastupala u Royal Opera House, tako da joj svaka cast.
Inace za sve fan-ove koji sigruno vec znaju Bjork izdaje prvi The Greatest Hits, zatim Family Tree "paket" sastavljen od 6 (slovima sest!!!) cd-ova, jedan ce biti normalne velicine, i na njemu ce se nalaziti njoj najdraze pesme u posve novom ruhu, i od pet "baby" ili mini cd-ova, na kojima ce se nalaziti nikad objavljane pesme, inace izdavanje ovog box-a je vise puta odgadjano zbog komplikovanog nacina izrade??? Pored toga objavljuje Volume 2002, na kojem se nalaze svi njeni spotovi ukljucujuci i posve novi, naravno radi se o dvd-u, pored toga novi single cd, koji ce izaci u tri verzije, tj. sa razlicitim B-stranama.A i nova knjiga je u planu za skorije vreme, tako da svim fanovima sledi najtezi deo, placanje