banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 10:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 379 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Info je napisao:
cena je 15 KM za cure i 30Km za muskarce

mogu li cure sa pišom ući za 20? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 17:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Dec 2007, 21:45
Info je napisao:
Otidji pa vidi :lol: :lol: :lol: :lol: Nemam pojma, ja samo prenosim, ali mislim da ce biti dobro, ako nista bice vise veselo raspolozenih studentica, tako da... :D

josh ako se okupaju i ne stave jeftini parfem od kojeg boli glava bice persu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 18:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
@Info otkud ti da je u indexu za momke 30 nama su rekli da je 20? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 18:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Cini mi se da sam video na plakatu, provericu veceras pa cu da javim

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 19:49 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 28 Sep 2003, 20:33
Koji je fazon to za cure cijena manja? Ja znam bas dosta cura koje mogu popitii jaaaako mnogo... Isplativije bi bilo za nas momke da spuste :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
U većini banjalučkih klubova poskupelo piće
Nizak udarac za džeparac
Autor: Boris Lakić | 13.12.2007 - 06:05

Poslednja poskupljenja su opasno udarila po džepovima stanovnika Republike Srpske, pa nisu zaobišla ni omladinu u Banjaluci. Tako su se vlasnici najpopularnijih klubova u gradu nedavno dogovorili da podignu cene pića za 10 do 15 odsto i da formiraju jedinstvene cenovnike, koje su počeli da primenjuju prošlog vikenda.

Po novim cenovnicima, u „Kruni“, „Andergraundu“, „Kapo klubu“, ili Klubu „011“ za flaširanu negaziranu vodu potrebno je izdvojiti dve marke, za pivo od tri do šest maraka, sokove tri, dok su žestoka pića od 3,5 do sedam maraka.
Ugostitelji povećanje cena pravdaju poskupljenjima koja su učestala poslednjih meseci, a usled kojih su poskupela i pića kod njihovih dobavljača. Međutim, pića su, bar za sada, poskupela samo u klubovima, iako bi taj problem trebalo da muči sve ugostitelje.
Vlasnik kluba „Kruna“ Davor Damjanović kaže da je nabavna cena pića sve veća, a da i ostali troškovi u klubu rastu.
- Bili smo primorani da povećamo cene. U dogovoru su učestvovali skoro svi vlasnici noćnih klubova u gradu i rekli su da će se ubuduće pridržavati novih cenovnika - objašnjava Damjanović i naglašava da su za marku poskupela skupa pića, koja gosti inače ređe piju, a za pola marke pića koja gosti često naručuju.
U „Andergraundu“, jednom od najpopularnijih klubova u gradu, potvrdili su nam da su pića poskupela za oko 15 odsto.
Oni takođe ističu kako je osnovni razlog poskupljenja pića povećanje njihove nabavne cene.
- Jedan od razloga poskupljenja je i povećanje plata naših radnika - naglašava vlasnik „Andergraunda“ Nebojša Torbica.
Piće je u „Kapo klubu“ sada takođe skuplje, ali vlasnik „Bum bum ruma“ Jovica Zamola ističe da u njegovom klubu nisu poskupela sva pića, već samo pojedina i to od pola marke do marku. Istovremeno, vlasnik „Padrina“ Vlado Damjanović tvrdi da nisu promenili cene i da nisu učestvovali u dogovorima sa vlasnicima klubova, a cene nije promenio ni vlasnik Kluba „K4“.
Poslednja poskupljenja u klubovima najviše će pogoditi omladinu. Oni koji vole noćni provod i često izlaze u klubove kažu da će im od sada za pravi provod biti potrebno znatno više novca, jer prosečna tura pića za četiri osobe od sada košta od 15 do 20 konvertibilnih maraka, a to, kako kažu, za uopšte njih nije malo.

Ugostitelji sami formiraju cene
Glavni republički tržišni inspektor Borka Surtov objašnjava da ugostitelji imaju pravo da sami formiraju cenu pića, ali samo u slučaju da to regularno prikažu i proknjiže.
„Ako ispune sve zakonom propisane obaveze prema državi, oni imaju pravo da piće prodaju po bilo kojoj ceni, ali ih cene moraju pravilno da formiraju. Ugostitelji se prilagođavaju tržištu i prodavaće dok budu imali konzumente, odnosno one koji će od njih kupovati po toj ceni“, kaže Surtov.

Nova godina po novim cenama
U klubovima kažu da neće biti dodatnih poskupljenja pića u novogodišnjoj noći. Ipak, za rezervaciju mesta u „Kruni“ potrebno je izdvojiti 50 KM, a u cenu je uračunat švedski sto i rezervacija za reprizu dočeka. U „Andergraundu“ je rezervacija za muškarce 50, a za devojke 40 KM, u šta je uračunata hrana i novogodišnja tombola. U „K4“ je ograničen broj mesta i ulaz košta 30 KM, a u cenu je uračunato jedno piće i meze.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 22:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da ispravim netacan navod, pamella je bila u pravu cena u KSB (ex Index) devojke 15KM muskarci 20 Jbg ko radi taj i gresi :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ide li neko u "Provance"mozda za NG?
inace,za neupucene,vinoteka,a za NG tamburasi,mirnija atmosfera za malo matorije :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
ide li neko u "Provance"mozda za NG?
inace,za neupucene,vinoteka,a za NG tamburasi,mirnija atmosfera za malo matorije :wink:

onda ces se ti odlicno uklopiti, mi mladji mozemo i na partijanje po gradu :wink: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
aha :( ko mi je kriv sto ne hvatam klince da mi poprave prosjek :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 22:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa jes vala bas, umesto da si pokupila nekog pre NG, pa da te vodi na neko ludo zezanje, ti ces sedeti i cirkati vino. Evo vec mi se pocelo zjevati dok razmisljam o tome :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Gde ćeš ti Info na kraju?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U Beograd, malo na trg, pa posle idem da slusam Armand van Heldena :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
ql, koliko je upad za taj party gde će biti Armand?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 22:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

50-ak KM

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2007, 10:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
betmenov_prijatelj je napisao:
Frieda je napisao:
superhik je napisao:
STEREO MC na Trgu Republike u Beogradu za NG.

Ma daj! Zezaš? Cool!

sto bi zezo...pa nema tamo davidovica i dokurca pa da odredjuju kulturno umjetnicki program :)

A zna li se koliko će trajati taj njihov nastup? Vjerovatno ću ići... :))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2007, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sinoc otvoreni klub Mistique (na mestu prijasnjeg POP cafe-a) organizuje docek NG, rezervacija 40KM (u cenu uracunata zakuska i pice dobrodoslice) tako pise :D

Ostala pica po standardnim cenama, pa ko hoce nek ide. Inace sinoc bilo super na otvaranju, klub fino uradjen i ima odlican zvuk, sto je jos bitnije, samo da ne bude narodnjaka, jer ode onda u krkanluk :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2007, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
Sinoc otvoreni klub Mistique (na mestu prijasnjeg POP cafe-a) organizuje docek NG, rezervacija 40KM (u cenu uracunata zakuska i pice dobrodoslice) tako pise

Ostala pica po standardnim cenama, pa ko hoce nek ide. Inace sinoc bilo super na otvaranju, klub fino uradjen i ima odlican zvuk, sto je jos bitnije, samo da ne bude narodnjaka, jer ode onda u krkanluk

Jeli znaš hoće biti šta većeras u tom klubu i kakva raja dolazi, mlađa, starija, "srednja"...mislio ja večeras svratiti da vidim kakvo je...jeli radi baš kao i klubovi do 3 ili kao kafane do 12?
Aj ako nešto znaš javi....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2007, 17:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Radi kao klub, e sad kakva raja dolazi to ni gazde nema pojma jer je tek sinoc otvoren, tako da je veceras prvi radni dan. Muzika ce biti onako house, nema narodnjaka, bar za sada. Mislim da bi moglo biti OKi. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2007, 17:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2007, 21:09
Ja sam mislila isto veceras ici u izvidnicu ali mi je ovaj sneg pomrsio konce :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 379 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]