banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 22:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 874 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 44  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2007, 17:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Uh al su mi ``veciti`` kao Real i Barcelona, tacno ne znas kojem su klubu slicniji :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2007, 14:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Vode glodari protiv filijale.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2007, 14:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
FK Banat - FK Partizan 0:2

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2007, 15:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
U subotu su na programu bila četiri meča 14. kola Meridian Superlige, a završena su samo tri
Citiraj:
jer se ekipa Bežanije povukla sa terena posle 50-ak minuta nastupa u Lučanima.

Gosti iz Beograda su vodili sa 1:0 pre nego što su im još u prvom poluvremenu isključena dva igrača, Stančevski i Nikolić, a kada je Mladost preokrenula rezultat na 2:1 u 51. minutu igre trener Bežanije Ljubiša Stamenković poveo je svoju ekipu u svlačionicu te utakmica nije ni privedena kraju.

Kada je reč o mečevima koji su završeni, lider na tabeli srpskog šampionata, Partizan, makar do nedelje i nastupa najbližih pratilaca uvećao je svoju bodovnu prednost pobedom nad Banatom.

"Crno-beli" su slavili u Zrenjaninu, gde je domaćina "načeo" nekadašnji igrač ovog kluba Zoran Tošić, i to posle kardinalne greške golmana Pustinjakovića, a konačnih 0:2 postavio je sjajnim udarcem Lazevski.

Sa druge strane, zanimljiv susret Čukaričkog i Smedereva okončan je bez pobednika ali i uz četiri postignuta gola i crveni karton igraču domaćih Nenadu Višnjiću, dok je remijem završen i meč između Napretka i Borca.

Podsetimo, utakmice OFK Beograd - Vojvodina i Crvena zvezda - Hajduk Kula na programu su u nedelju, 2. decembra.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

OFK Beograd 0 - 0 Vojvodina

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 18:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sijuks okaci tabelu *ebem ih retardirane kad Hajduk ne mogu da pobede :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Tabela:

1. Partizan 14 9 5 0 29:12 (+17) 32 boda
2. Crvena zvezda 14 7 7 0 21:8 (+13) 28
3. Vojvodina 14 7 6 1 21:13 (+8) 27
4. OFK Beograd 14 6 4 4 16:13 (+3) 22
5. Borac Čačak 14 5 5 4 12:11 (+1) 20
6. Mladost Lučani 13 3 7 3 12:15 (-3) 16
7. Čukarički 14 3 7 4 11:14 (-3) 16
8. Banat 14 4 4 6 14:18 (-4) 16
9. Napredak 14 3 4 7 9:15 (-6) 13
10. Smederevo 14 3 3 8 14:23 (-9) 12
11. Hajduk Kula 14 2 5 7 10:17 (-7) 11
12. Bežanija 13 2 1 10 9:19 (-10) 7

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Delije tukle i palile policajca u civilu!
Nedelja, 2. decembar 2007. 20:06

Grupa navijača Crvene zvezde u nedelju je na poluvremenu prvenstvene utakmice protiv Hajduka iz Kule pretukla jednog policajca u civilu i nanela mu telesne povrede, zbog kojih je prebačen na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu!

Incident kakav nije zabeležen na srpskim stadionima, počeo je paljenjem baklje u gornjim redovima severne tribine, pred sam kraj prvog dela utakmice. Policajac je pokušao da privede navijača koji je to uradio, ali na to je veća grupa Zvezdinih pristalica krenula ka njemu, kako bi ga u tome sprečila.

Očevidac je ispričao novinaru MONDA kako se policajac dao u bekstvo ka "istoku", ispalivši pri tom dva hica u vazduh. Kada je stigao do istočne tribine, bacio je pištolj i pokušao da preskoči ogradu, ali je "zapeo" na šiljcima i nije uspeo da pobegne.

Grupa navijača ga je sustigla, oborila na zemlju i uspela da ga brutalno pretuče - uz paljenje gornjeg dela tela bakljom! - pre nego što su se umešali uniformisani pripadnici žandarmerije. Nastao je žestok sukob, u kojem su organi reda koristili pendreke, a Delije pesnice, baklje i izvaljene stolice.

Žandarmerija je posle kraćeg vremena uspostavila kontrolu i postavila kordon na sredini "severa", dok je veliki deo publike sa tog dela Marakane u strahu pobegao napolje. Policajci su se nakon smirivanja situacije povukli, a meč je nesmetano nastavljen.

Pogledajte deo atmosfere nakon izbijanja incidenta, zabeležen mobilnim telefonom sa zapadne tribine!

Agencija Beta objavila je informaciju da se "u ovom trenutku ne zna se kakve su povrede pripadnika žandarmerije", kao i da su uhapšene tri osobe koje su učestvovale u napadu.

Utakmica Zvezda - Hajduk završena je rezultatom 1:1.

Komandant Tešić: Policajac van životne opasnosti

Policajac, kog je grupa navijača Crvene zvezde pretukla tokom prvenstvene utakmice protiv Hajduka iz Kule na Marakani, nije u životnoj opasnosti, ali je zadobio teške telesne povrede, pre svega opekotine od baklje koju su pristalice crveno-belih pokušale da mu uguraju u usta, izjavio je komandant Žandarmerije Borivoje Tešić.

Tešić je Televiziji Pink rekao da je policija privela "nekoliko huligana" osumnjičenih da su pretukli pripadnika Žandarmerije Nebojšu Savkovića, koji je na utakmici bio na zadatku u civilu.

"Veća grupa navijača Zvezde oko 16.55 je prepoznala pripadnika Žandarmerije Nebojšu Savkovića, koji je bio u civilu na izvršenju zadatka. Krenuli su ka njemu sa bakljama i polomljenim stolicama", rekao je Tešić.

Pripadnik policije je u opštem haosu ispalio dva hica iz pištolja, a komandant Žandarmerije tvrdi da je "upotreba pištolja bila u skladu sa zakonom".

"Napadi na policiju su sve češći i jednom zauvek toj pojavi se mora stati na put", poručio je Tešić.

(MONDO, foto: MN Press)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nesrecni policajac

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 02:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
I poslije kažu "nema publike na stadionima"... Na stadionima je vječito grupa od par hiljada nadrogiranih i pijanih mamlaza, zbog kojih dolazi do ovakvih stvari. Pravih ljubitelja fudbala teško da će i biti, jer ko je dovoljno lud, da nedeljom uzme svojedijete za ruku i odvede ga na utakmicu, gdje bi dijete trebalo da gleda fudbal, a ne mamlaze na tribinama kako bacaju baklje i mlate se sa policijom, a da još sve to vrijeme razmišlja o tome, može li neki zalutali metak da doleti i na tribinu gjde sjedi normalan svijet. Je..š fudbal i utakmicu gdje se vade pištolji i svako malo neko završi u bolnici usljed povreda. Da se razumijemo, nisu ni policajci cvjećke u svemu tome, ali izgleda da neko treba stvarno da nastrada, da bi se shvatilo da je situacija ozbiljna...
Kad malo bolje razmislim, klinac od 15 godina je i poginuo prije jedno 4 godine na jednom derbiju, kad ga je pogodila zalutala raketa, ali to izgleda nije bio dovoljan znak da se nešto uradi... Kad se dogodi jedna tragedija poput one na Hejselu, svi će da se lupaju po čelu i govore da se moglo i ranije reagovati... Po kratkom postupku, kamere na stadione, rigorozne kontrole i kazne za svaki vid nasilja na stadionu, pa nek' kukaju mamama koje su ih retardirane rodile, kako se nad navijačima vrši represija i kako su satanizovani bez razloga.
Bojkot? Kad ta bagra kojoj je cilj da u razularenoj masi demonstrira silu, pod opravdanjem navijačkog adrenalina, ode sa stadiona, onda će tu da se vrate ljudi koji dolaze na utakmice da uživaju gledajući fudbal. Sve se to debelo otelo kontroli, pa i nema drugo načina nego pendrekom i u bajbok. I veći huligani su dovedeni u red (Englezi), a da ne mogu ovi... Pitanje je samo ko je dovoljno spreman da to uradi. Ovo je bio samo jedan u nizu eksera koji se ukivaju u kovčeg za sahranu sprskog fudbala. Jedini predstavnik u Evropi bruka se u Ligi UEFA. Drugi predstavnik je zbog navijača zaradio debelu kaznu i suspenziju. Reprezentacija nije uspjela da se plasira na EP. Stadioni zvrje prazni, regularnost samog takmičenja je pod velikim upitnikom, a nasilje na stadionima eskalira, svake 2-3 utakmice. Ko tu može da govori o nečemu dobrom?

Evo sad slušam (nisam vidio) i da je penal bio krajnje sporan. Dakle jesam Zvezdaš do koske, ali zarad spasa fudbala, regularnosti i svega ostalog, moj klub mora da posluži kao primjer i bude kažnjen. Mimo tih sramotnih par penala, što su suđeni, ovo na tribinama je već prešlo svaku granicu. Da ne govorim da mi se nimalo ne sviđa da Zvezda na sramotan način osvaja bodove, iz poklonjenih penala. Ko je bolji na terenu, neka to dokaže. Ako je Partizan ili bilo ko drugi, bolji ove sezone - ruka i sportski priznati poraz. Sve ostalo je besmisleno.

Kazna i to drastična za Zvezdu je neophodna... Novčana svakako, ali i par utakmica bez publike. Dok se klub ne odrapi kaznama, neće se sjetiti da sam bolje organizuje utakmice i već jednom raščisti sa bagrom, koja je klubu donijela puno puno štete...

Pretući čovjeka brutalno i gađati ga bakljama i gasiti mu baklje na tijelu može samo maloumna, primitivna, retardirana bagra, kojoj je mjesto samo iza rešetaka. Dok takvi gmižu po stadionima, od fudbala neće biti ništa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 02:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A ne pišu šta je bilo kad su ispraznili stadion, a 2.500 ljudi ga "nije uspjelo napustiti"!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 02:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.megafonija.com/sport.php?cat ... t&id=36539

Ovo je izgleda normalna slika stanja na stadionima...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 09:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
nenormalno je da majmun vadi pištolj na tribini. eto šta je nenormalno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 09:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znate sta, nek su ga nalupali, mamu mu jebem u picku. Cuj ti face da vadi pistolj, ma ja bi mu ga u supak nagur`o, mamu mu seljacku. E to jew bezobrazluk i ta murija se kurci, cuj na zadatku u civili, kakvom zadatku nek ne seru. Dobili znacku pa misle da su uhvatili Boga za muda. nek se nose :x :x :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 13:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

što je najgore od svega, izgleda da će se derbi igrati pred praznim tribinama

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 13:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Koliko vi godina imate svega vam? Nije čovjek vadio pištolj da se inati "nevinim" navijačima, već da odbrani živu glavu pred ruljom koja je htjela da ga linčuje i djelimično uspjela u tome. A s obzirom da je policajac, dakle službeno lice, ima pravo i dužnost, da nosi pištolj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 13:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja se divim hrabrosti tog lika da uđe među rulju i očekuje da ga ne skontaju, a uz to im je mrtvi neprijatelj!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 13:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Info je napisao:
Znate sta, nek su ga nalupali, mamu mu jebem u picku. Cuj ti face da vadi pistolj, ma ja bi mu ga u supak nagur`o, mamu mu seljacku. E to jew bezobrazluk i ta murija se kurci, cuj na zadatku u civili, kakvom zadatku nek ne seru. Dobili znacku pa misle da su uhvatili Boga za muda. nek se nose :x :x :x

Ti si neki hooligans?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne ja sam miroljubiv kao ljubicica, :lol: :lol: :lol: ali mislim da nije mogao nista drugo da ocekuje u situaciji u kojoj se nasao, sam postupak dolaska na Sever je malo smesan jer to ne ide tako, sto je verovatno i sam znao, samo je jos vise isprovocirao navijace, a tim vadjenjem pistolja je samo sranje napravio :wink:

Najbolje upasti sam medju grupu huligana, jos u civili i sprovoditi pravdu, pa nije on talicni Tom :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 14:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

http://uk.youtube.com/watch?v=W42G2Jnax9k

poklon penal i crveni od juče

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 874 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 44  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]