Citiraj:
Kupio sam ga u Alpha Copy-u (ovlasceni diler Nokie sa Srbiju), made in Finlad. Tastatura mi se ogulila posle mesec i po ne preteranog koriscenja. Batice jos 4 meseca treba da prodju pa da kod mene bude imala staz od godinu dana. Tada ce se verovatno sva klimati. Plus da napomenem da mi NIKADA nije pala iz ruke.
E pa vidiš "batice" ja i ti imamo dva potpuno različita iskustva...iskreno zapitao sam se jeli pričamo o istom tel. niti mi je tastatura otišla, niti mi se sva klimala....a ispadala mi je iz ruke....no comment.
Citiraj:
Kada sma rekao 200 evra mislio sam na cenu kada se pojavio, a ne sada. Fon je izasao pre vise od godinu i po dana a tada je kostao fantasticnih 700 evra! Za sta majke ti? Za kameru 3.2 megapix?
Jedan od prvih tel. koji se pojavi sa 3.2 mpx, odličnim display-om, i unapređenim dizajnom koštao je (kada je izašao) 700 eura (mislim na N73)....isto kao i nokia 7610 sa 2 mpx solidnim display-om (ništa boljim i spektakularnijim od 6600) koja je koštala nakon izlaska 500 eura. Dajem banalan primjer (upoređivanje) u cilju da ti objasnim da tel. (bilo koji) kad izađe uvjek ima 2 puta veću cjenu od svoje vrijednosti i ta cjena najčešće u narednih mjesec dana osjetno padne.Objasni mi koji to tel. za 500 km (a mogu nabaviti i za manje novca novu N73) može da nadmaši opcije,kameru,display i symbian tehnologiu N73?Ne kažem da je vrhunski i najbolji tel. ali čisto me zanima....
Citiraj:
Sto se Nokie Lune tice taj telefon nije izbacen na trziste zbog naprednih funkcija vec dizajna. On je u rangu Motorole V3 Dolce&Gabanna, LG Prada i ostalih fenseraj aparata koje potpisuju razni dizajneri.
Ja sam ti naveo tel koji je za mene ultra skup ni zašta....ustvari zbog dizajna košta 500 eura....a za tebe je ultra skupa N73 koji ima solidan dizajn i odličan software (u usporedbi sa gore navedenim telefonima)...ultra skup je tel. koji košta 500 eura a ne vredi ni 250....a ne tel koji košta 250 eura, a vredi 200....ako me razumijes šta ti govorim...
Što se tiče brzine N73 to je cjena, koju svako ko koristi symbian, plaća. Ko sybian tehnologiju ne iskoristi u potpunosti taj ne zna koje su njene mogućnosti. Symbian je nešto potpuno drugo od običnog,mnogo bržeg (Cellular) telefona...i ko ima symbian i to nije shvatio....