banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 21:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1474 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 74  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 12:31 
Street-Fighter je napisao:
Nokia N73

brao..dobar telefon!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 15:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Nov 2007, 20:01
psyborg je napisao:
Street-Fighter je napisao:
Nokia N73

brao..dobar telefon!!!

Nemoj da si tako siguran.
Telefon je ultra skup ( i sada kosta negde oko 250 evra), ja ga platio 365 pre 8 meseci i pokazao se kao najobicnije govno. Maska mu je katastrofalna i oljusti se (bez obzira na intenzitet koriscenja) vec posle mesec i po. Da ne pominjem sto je uzasno spor sa neprakticnim dzojstikom.
Sve u svemu, brat bratu ne zasluzuje cenu vecu od 200 evra i to kao nov. E sad sto NOKIA naplacuje 100 evra samo ime...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 15:12 
Dobro za dzojstik je istina, ali kad vidim mogucnosti softvera...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ta N serija je inace jako osetljiva po pitanju maske, svi se brzo izgrbu sa donje strane od stajanja na stolu. Ja ves skoro 2 godine koristim N 9300, gornja maska mi je izgrebana, ali sta je sve telefon prosao odlicna je. Cudi me da je Nokia tu N seriju napravila tako ``nekvalitetno`` :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2004, 13:31
Nokia 6300

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 19:02 
Početnik
Početnik

psyborg je napisao:
Dobro za dzojstik je istina, ali kad vidim mogucnosti softvera...

Dzaba ti nabudzeni softver kad je odradjen kao najgori kinez.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Hm, čudno. Nikad nisam imala problema sa Nokiama... Evo već 3 god imam jedan te isti i još uvijek sve radi kako treba. A maska ko maska... Od korištenja se izliže... Ja sam, npr., čula sve najbolje o N73.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 18:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Prespor je.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 19:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
Dzaba ti nabudzeni softver kad je odradjen kao najgori kinez.

Ja stvarno ne znam gdje si i od koga si ti kupio taj tel....ali za Nokiu N73 da čovjek kaže da je kao najgori kinez meni ne ide u glavu.... :roll:
Imao sam ga...džoistik jest malo čudan,ali svaki tel. je malo nepraktičan dok se čovjek ne navikne....ja sam se ubijao sa 7610 i njenom tastaturom dok nisam navikao....kasnije sve extra...
Mana joj je što se malo rasklima (poslje određenog korištenja) pa kad je čovjek uzme u ruku ima osjećaj nekvalitete....
Guljenje maske...mnogo zavisi od načina upotrebe to je činjenica....iako nakon god. dana svaki tel se od nošenja u džepu malo "ishaba"...

Citiraj:
Telefon je ultra skup ( i sada kosta negde oko 250 evra),

Ultra skup, a gdje god se okrenem neko ga nosi (sve sama sirotinja),koliko su inače tel. te klase?...250 ti ultra skupo...a 200 eura ti normalno....a jest i razlika...za bankrot. Ultra skupa ti je Nokia Luna 450 eura....sobzirom na mogućnosti.

Citiraj:
Da ne pominjem sto je uzasno spor

U čemu je spor??U listanju slika,muzike...??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 21:17 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 28 Sep 2003, 20:33
Imam N80i

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
Nokia 3200
evo kod mene vec 3-4 godine (vise se i ne sjecam)

prezivjela sve i svasta
extra ocuvana i nemam nikakve zamjerke
trenutno je ne mislim mijenjati (jedino ako crkne)

zna i pivo otvoriti

8) :D :D :D :D

:lol: :lol: :lol:

PIK Radnja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Anakin je napisao:

U svemu je spor, generalno mu je spor. U najmanju ruku neozbiljno je bilo staviti 9.1Symbian na 220MHz procesor, no, telefon je bio tata u svoje vreme i tu je kraj priče, ali da je sad neka klasa i nije. Ko god ga je imao od ranije promenio ga je upravo zbog njegove "brzine"... Btw. često zna da se zaglupi..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 01:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2007, 16:54
Trenutno imam S.E. P990i .......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 02:14 
Početnik
Početnik

Anakin je napisao:

Ja stvarno ne znam gdje si i od koga si ti kupio taj tel....ali za Nokiu N73 da čovjek kaže da je kao najgori kinez meni ne ide u glavu.... :roll:
Imao sam ga...džoistik jest malo čudan,ali svaki tel. je malo nepraktičan dok se čovjek ne navikne....ja sam se ubijao sa 7610 i njenom tastaturom dok nisam navikao....kasnije sve extra...
Mana joj je što se malo rasklima (poslje određenog korištenja) pa kad je čovjek uzme u ruku ima osjećaj nekvalitete....
Guljenje maske...mnogo zavisi od načina upotrebe to je činjenica....iako nakon god. dana svaki tel se od nošenja u džepu malo "ishaba"...

Kupio sam ga u Alpha Copy-u (ovlasceni diler Nokie sa Srbiju), made in Finlad. Tastatura mi se ogulila posle mesec i po ne preteranog koriscenja. Batice jos 4 meseca treba da prodju pa da kod mene bude imala staz od godinu dana. Tada ce se verovatno sva klimati. Plus da napomenem da mi NIKADA nije pala iz ruke.
Anakin je napisao:

Ultra skup, a gdje god se okrenem neko ga nosi (sve sama sirotinja),koliko su inače tel. te klase?...250 ti ultra skupo...a 200 eura ti normalno....a jest i razlika...za bankrot. Ultra skupa ti je Nokia Luna 450 eura....sobzirom na mogućnosti.

To sto ce neko pre da da pare za mobilni nego za leba je vec njegov problem i ne oslikava podizanje standarda. Kada sma rekao 200 evra mislio sam na cenu kada se pojavio, a ne sada. Fon je izasao pre vise od godinu i po dana a tada je kostao fantasticnih 700 evra! Za sta majke ti? Za kameru 3.2 megapix?
Sto se Nokie Lune tice taj telefon nije izbacen na trziste zbog naprednih funkcija vec dizajna. On je u rangu Motorole V3 Dolce&Gabanna, LG Prada i ostalih fenseraj aparata koje potpisuju razni dizajneri.

Anakin je napisao:

Spor u svemu. Ulazak u meni sa stand-by traje i po 6 sekundi, da ne pominjem kada aktiviras kameru (taj proces se oduzi na fantasticnih 10 sekundi!) I sta tu nije jasno? To je po tebi normalno? Plus kada ubacis jacu memorijsku karticu od preko gigabajt. tad pocne opasno da se kochi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kupio sam ga u Alpha Copy-u (ovlasceni diler Nokie sa Srbiju), made in Finlad. Tastatura mi se ogulila posle mesec i po ne preteranog koriscenja. Batice jos 4 meseca treba da prodju pa da kod mene bude imala staz od godinu dana. Tada ce se verovatno sva klimati. Plus da napomenem da mi NIKADA nije pala iz ruke.

E pa vidiš "batice" ja i ti imamo dva potpuno različita iskustva...iskreno zapitao sam se jeli pričamo o istom tel. niti mi je tastatura otišla, niti mi se sva klimala....a ispadala mi je iz ruke....no comment.

Citiraj:
Kada sma rekao 200 evra mislio sam na cenu kada se pojavio, a ne sada. Fon je izasao pre vise od godinu i po dana a tada je kostao fantasticnih 700 evra! Za sta majke ti? Za kameru 3.2 megapix?

Jedan od prvih tel. koji se pojavi sa 3.2 mpx, odličnim display-om, i unapređenim dizajnom koštao je (kada je izašao) 700 eura (mislim na N73)....isto kao i nokia 7610 sa 2 mpx solidnim display-om (ništa boljim i spektakularnijim od 6600) koja je koštala nakon izlaska 500 eura. Dajem banalan primjer (upoređivanje) u cilju da ti objasnim da tel. (bilo koji) kad izađe uvjek ima 2 puta veću cjenu od svoje vrijednosti i ta cjena najčešće u narednih mjesec dana osjetno padne.Objasni mi koji to tel. za 500 km (a mogu nabaviti i za manje novca novu N73) može da nadmaši opcije,kameru,display i symbian tehnologiu N73?Ne kažem da je vrhunski i najbolji tel. ali čisto me zanima....

Citiraj:
Sto se Nokie Lune tice taj telefon nije izbacen na trziste zbog naprednih funkcija vec dizajna. On je u rangu Motorole V3 Dolce&Gabanna, LG Prada i ostalih fenseraj aparata koje potpisuju razni dizajneri.

Ja sam ti naveo tel koji je za mene ultra skup ni zašta....ustvari zbog dizajna košta 500 eura....a za tebe je ultra skupa N73 koji ima solidan dizajn i odličan software (u usporedbi sa gore navedenim telefonima)...ultra skup je tel. koji košta 500 eura a ne vredi ni 250....a ne tel koji košta 250 eura, a vredi 200....ako me razumijes šta ti govorim...

Što se tiče brzine N73 to je cjena, koju svako ko koristi symbian, plaća. Ko sybian tehnologiju ne iskoristi u potpunosti taj ne zna koje su njene mogućnosti. Symbian je nešto potpuno drugo od običnog,mnogo bržeg (Cellular) telefona...i ko ima symbian i to nije shvatio....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 00:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2007, 18:16
Info je napisao:
Ta N serija je inace jako osetljiva po pitanju maske, svi se brzo izgrbu sa donje strane od stajanja na stolu. Ja ves skoro 2 godine koristim N 9300, gornja maska mi je izgrebana, ali sta je sve telefon prosao odlicna je. Cudi me da je Nokia tu N seriju napravila tako ``nekvalitetno`` :-?

Definitivno... Ja sam imala nokiJu N91 i sad N95 [nesto vise tu - http://www.gsmarena.com/nokia_n95-1716.php ] i stvarno su jako lose maske... A ovako, telefon mi je jaaako dobar i bas sam zadovoljna... 8) Jedino sto je velik i nece da stane u dzep... :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 00:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
CretinChild je napisao:
Definitivno... Ja sam imala nokiJu N91 i sad N95 [nesto vise tu - http://www.gsmarena.com/nokia_n95-1716.php ] i stvarno su jako lose maske... A ovako, telefon mi je jaaako dobar i bas sam zadovoljna... 8) Jedino sto je velik i nece da stane u dzep... :oops:

Sta ja trebam reci, vidi dimenzije mog telefona, ja svoj drzim u ruci, vec sam i navikao :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 00:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2007, 18:16
Ma volim ja velike :lol: ali me izbija sto ga ne merem nositi u dzepu... :D
Ali posto je telefon preextra i stalno nosim torbu na to i zaboravim... (:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Mrtvo Tjelo je napisao:
Trenutno imam S.E. P990i .......

E to je telefonchina! Svaka cast.... Nego jesu li tacne price o bagovitosti tog telefona... mnogo sam se nacitao na internetu o bagovitosti tog telefona i telefona baziranih na njemu pa me zanima iz prve ruke da li je to istina...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Trenutno imam S.E. P990i

I kako se nosiš sa njegovom veličinom...jeli baš prevelik...ja sam imao P800, a baš sam čitao da je P990 još veći....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1474 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 74  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]