banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 874 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 44  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2007, 17:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
SIJUKS je napisao:
Izgleda da ce se vodti zestoka borba za titulu izmedju Partizana i Vojvodine

Dok se dvoje svadja treci iskoristaca :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2007, 17:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
To su standarnde priče opozicije!!! Svaki od njih bi dao prst za pobjedu u derbiju, a o tituli da ne pričamo!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2007, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Info je napisao:
SIJUKS je napisao:
Izgleda da ce se vodti zestoka borba za titulu izmedju Partizana i Vojvodine

Dok se dvoje svadja treci iskoristaca :D

Mislis na OFK BEOGRAD?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2007, 17:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ljudi, koliko godina vi imate???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2007, 17:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Ljudi, koliko godina vi imate???

29 a ti?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2007, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
MSL: Partizan - Kačar 3:3!
Nedelja, 4. novembar 2007. 17:14

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno protiv Gojka Kačara u derbiju 12. kola Meridian Super Lige. Rezultat 3:3, na poluvremenu 2:2.

Mladi napadač Vojvodine zabeležio je "het-trik" pred 3.000 gledalaca u nedelju na stadionu Partizana, dva puta vraćao svoj tim posle vodjstva lidera na tabeli i samo zahvaljujući njemu Novosadjani ne zaostaju osam bodova za crno-belima, već su drugi sa bodom prednosti ispred Crvene zvezde.

Treći na meču, a 11. gol u 12 utakmica Kačar je postigao glavom u 84. minutu, na centaršut "spoljnom" Šarca, posle čega tim Miroslava Djukića nije imao snage da još jednom dodje u vodjstvo. Minut ranije trener Partizana izveo je odličnog Stevana Jovetića i ubacio Nikolu Lazetića.

Na Topčiderskom brdu vidjen je "fudbal za sve pare"! Iako su ulaznice za derbi tekućeg prvenstva koštale samo 100 i 200 dinara, nije bilo mnogo onih koji su se radovali majstorijama igrača dva tima.

Reviju golova otvorio je Senegalac Dijara već u 1. minutu, za slavlje na Jugu. Centarfor crno-belih zaustavio je mlak šut Lazića iz daljine i levom nogom prevario Kahrimana. Samo osam minuta kasnije, Stevan Jovetić je "uhvatio" centaršut Dijare s leve strane i pogodio za - 2:0!

Učinilo se tada da su Novosadjani izgubili kurs, ali im je kompas u ruke dao golman Partizana Božović. On je u 11. minutu rešio da glumi driblera, umesto da ispuca - izgubio je loptu od veštog Kačara, koji nije ni stigao da kaže "hvala" pre nego što je proslavio tada deveti gol sa svojim navijačima.

"Izvinjavam se i saigračima i navijačima! Sve što su dobro uradili, ja sam upropastio, najblaže rečeno, katastrofalnom greškom. Mnogo mi je žao", izjavio je posle meča Božović, čija je greška bila, po opštin ocenama, ključni trenutak utakmice. Vojvodna je bila grogirana, ali je Božović nepromišljenim potezom, vratio u život.

Usledio je mirniji deo utakmice u kojem je najbolju šansu imao opet Dijara, ali je Kahriman nogom zaštitio "prvi" ugao od udarca spretnog napadača sa leve strane. I kada je većina igrača vapila za sudijskim zviždukom i odlaskom na odmor, "otpadak" od šume nogu Partizanove odbrane pokupio je zaboravljeni mladi reprezentativac Kačar i desnom po zemlji poravnao rezultat uoči pauze (gol broj 10).

U nastavku je Partizan preuzeo inicijativu, srednji red je dobijao većinu duela po nakvašenom terenu, ali je gol stigao posle prekida u 69. minutu. Novo vodjstvo crno-belima doneo je "levicom" Tošić, čiji će se gol iz slobodnjaka sa 25 metara vrteti neko vreme na TV-u.

Ali, ne lezi vraže... Ni to nije bilo dovoljno Djukićevim igračima da meč sa Čukaričkim narednog vikenda dočekaju sa osam bodova prednosti nad Vojvodinom i devet nad Crvenom zvezdom.
Kačar je još jednom bio neumoljiv, pa će u ponedeljak obe ekipe osvanuti na istoj razdaljini uoči nastavka drugog kruga Meridijan Super Lige.

Tokom prvog poluvremena, u nekoliko navrata, navijači oba tima, "grobari" i "firma" skandirali su "Obija trafike - Ministar policije!" u znak negodovanja protiv ministra Jočića i striktne primene Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim terenima.

(MONDO)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 17:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Upravni odbor Zajednice fudbalskih prvoligaša Srbije ocenio je u utorak da je takmičenje u elitnoj nacionalnoj diviziji dosta kvalitetnije nego ranije, a da najveći problem predstavlja mali broj navijača.

"U prvom delu sezone je vidan pomak u kvalitetu igre i organizaciji takmičenja. Problem je mali broj gledalaca, iako je na početku sezone on rastao. Primenjivanje Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim manifestacijama, medjutim, prekinulo je taj pozitivan trend", rekao je komesar za takmičenje Branislav Delić.

Generalni sekretar Zajednice Miodrag Janković najavio je da će, zbog odsustva publike, predstavnici Fudbalskog saveza Srbije (FSS) razgovarati sa vodjama većih navijačkih grupa i konkretne zaključke sa tog sastanka preneti Minstarstvu unutrašnjih poslova.

"Ne treba da svakog navijača smatramo huliganom i zato treba ispraviti neke nedorečenosti u Zakonu", dodao je potpredsednik Zajednice Cvetko Ridjošić, koji je i direktor novosadske Vojvodine.

Ridjošić je istakao da su klubovi zadovoljni novim, trokružnim sistemom takmičenja i boljim sudjenjem, ali je izrazio nezadovoljstvo zbog izveštavanja medija.

"Ne kažem da ne treba insistirati na borbi protiv negativnih stvari u srpskom fudbalu, ali se po štampi tome poklanja previše pažnje, a malo je afirmativnih tekstova, čak i kada za njih ima razloga", rekao je Ridjošić.

"Srbija je siromašno društvo u tranziciji, a ovde se, ipak, igra dobar fudbal. Da nije tako, ne bi bilo ovoliko igrača koji su interesantni najvećim evropskim klubovima", dodao je direktor Vojvodine.

Potpredsednik Zajednice prvoligaša naveo je i da je generalni sekretar FSS Zoran Laković predstavnike klubova upoznao sa novim, mnogo oštrijim kriterijuma Evropske fudbalske unije (UEFA) za licenciranje klubova.

"Biće tu problema, posebno za one klubove koji budu izborili učešće na evropskoj sceni. Na vreme smo, ipak, obavešteni i imamo vremena da prilagodimo pre svega objekte i finansijsku situaciju", kazao je Ridjošić.

(Beta, foto: MN Press)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 17:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Vojvodina: Pet miliona za Jovetića
Ratko Butorović je razdrmao usnuli srpski fudbal. Mnogo toga promenilo se od kako je ovaj biznismen postao predsednik FK Vojvodina, od tabele gde su večiti razdvojeni posle dugo godina, do priče o transferima najboljih igrača Partizana i Zvezde u jedan - srpski klub!

Poslednje iznenadjenje servirano iz najstarijeg prvoligaša je da je Butorović spreman da prebroji pet miliona evra i pošalje zvaničnu ponudu Partizanu za "vunderkinda" Stevana Jovetića, kojeg bezmalo prati "pola Evrope".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A jesu me ovi iz Vojvodine poceli nervirati,glume neki Evropski klub sto nema veze sa vezom,otkud njima 5 miliona,cisto preseravanje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 18:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa i da uzmu kredit bolje da ode u Vojvodinu nego u evropu. Svakako ce vratiti pare za par kad ga budu prodavali. Nista nije nemoguce, tako je i Hajduk kupio Kranjcara od Dinama

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Info je napisao:
Pa i da uzmu kredit bolje da ode u Vojvodinu nego u evropu. Svakako ce vratiti pare za par kad ga budu prodavali. Nista nije nemoguce, tako je i Hajduk kupio Kranjcara od Dinama

Kod nas se fudbaler moze dobro prodati samo iz Zvezde ili Partizana

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 18:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nemoj ti za to da brines, ako je talentovan kao sto se prica, onda ce se prodati. I bolje mu je da ode u Rusiju na 1-2 godine i malo kuje zanat, nego da se zalece sa Manchesterom ili nekim tako klubom. Zavrsice kao Perica Ognjenovic :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 18:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A sti nebi zavrsio kao Vidic?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 18:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zato kazem nek ide malo u Rusiju, pa nije ni Vidic odmah zapucao u Man Utd, on je napravio pravi potez i svoj talenat iskoristio na najbolji nacin. Ne i ovaj tako uradi i imacemo fenomenalnog igraca. Ako nista u Rusiji ce igrati u prvom timu, a ne ko Da Silva da sedi na klupi i ceka na neke prilike u liga kupovima (a on je jos i OKi igrac)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 12:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2007, 13:53
SIJUKS je napisao:
Info je napisao:

Kod nas se fudbaler moze dobro prodati samo iz Zvezde ili Partizana

Ma vise mi je dosta i Zvezde i Partizana...toliko dobrih srpskih fudbalera ode u "svijet"...a oni kupuju strance (crnce,kineze,argentince)...pa da nesto vrede ne bi oni dosli kod nas...nego bi "nasi" ostali...!!! :mad: :mad: :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Izgleda da je Cukaricki opasna ekipa i mocni Partizan igra 0:0 na poluvremenu sa njima :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 14:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja mislim da je 0:1 rezultat!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja se izvinjavam na netacnom navodu :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 14:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Info je napisao:
Ja se izvinjavam na netacnom navodu :lol: :lol: :lol:

Nemoj da siris dezinformacije banovace te Nitro :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 14:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Džaba to sve, čak i ako ostane ovako, ako sutra opet bude novo razočaranje!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 874 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 44  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]