Freak_on_a_leasH je napisao:
Majko mila....moze li jedna tema bit bez vase prepirke....
@Antidope
Nemoj me pogresno shvatit al ovde je Tiki u pravu:
Ista stvar ti je brijacim aparatima marke Philips:
kostaju i 60km, al zato kostaju i 250km....fazon je u tome sto je onaj od 60km made in pitajbogagdje a ovaj od 250km je made in holland....razlika je naravno evidentna iako su oba philips....
Ista stvar je i sa peaveyem...vjeruj mi....probao sam....
@Tiki
Nemoj se palit na svaku...gomila ljudi ovde nije probala ono sto si ti probao i jednostavno ne zna razliku....ili jednostavno ljudima ne treba nesto sto je bas original originala.....
Hvala obojici na savjetima....al u daljem toku rasprave samo opustenije....pokusavam da ne budem policajac al vas dvojica mi bas ne olaksavate posao....
Za tvoju informaciju, mnogi Amerikanci na americkom tlu su se poceli ciditi zasto na njihovim instrumentima pise made in Korea ili Taiwan.... da ne zivis u zabludi... svijet je mali, a proizvodjaci muz. instr. imaju samo jednu stvar na umu, to je PROFIT!!!! nista vise.....
Citiraj:
Product: Peavey Rotor EXP
Price Paid: US $750
2005 Korean
Citiraj:
Product: Peavey Rotor EXP
Price Paid: US $999
Made in 2004, handcrafted in Korea
Citiraj:
My only concern with Peavey nowadays, is how the imported/made in China equipment will hold up over the long haul. Peavey gear should always be made in the USA!
Takodjer i moj ovaj, iz Banjaluke ... handcrafted in Korea, ima i CE naljepnicu, ali me Tiki sada zamisli gdje je naljepljena?

A na svu srecu
Citiraj:
Peavey is known for making reliable stuff, even though it's made in China
sto i ja smatram.....