banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 17:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 223 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2007, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
odlicno pitanje....i pravi problem
odgovori su vecinom klimavi il dosadni... (pab, bum, kruna, bla bla bla)
a ima jedna kul kafana al ne smijem da odajem koja - premalena je (kad bi svi vi koji ne znate gdje bi dosli gdje bi stale ja i moje drugarice :-? :lol: ) suuuper je - ok muzika i toceno marka sta covjek vise moze pozeljeti :D
uzasna sam 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2007, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
cafe "provanse" pored pop cafea,jedno jako pristojno mjesto za malo stariju ekipicu penzionera poput mene :lol: za popiti koju casu vina ili koje pivo,protracariti malo(konacno kafana bez preglasne muzike) i kuci na spavanjac :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2007, 23:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
zimi je svuda bljak, jer je pušenje olimpijski sport u Bosni, pa me dim uguši...

boravim samo u ne-pušačkim zonama 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2007, 23:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
XIX century je napisao:
zimi je svuda bljak, jer je pušenje olimpijski sport u Bosni, pa me dim uguši...

Šteta...

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2007, 06:31 
Ne zna sta propushta!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2007, 08:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Ako izadjem, to su Klubu 22, Mr. X, Pub...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2007, 09:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Nek@d_sam_bio_Ljubinko je napisao:
XIX century je napisao:

Šteta...

:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2007, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
azdajica-ny je napisao:
cafe "provanse" pored pop cafea,jedno jako pristojno mjesto za malo stariju ekipicu penzionera poput mene :lol: za popiti koju casu vina ili koje pivo,protracariti malo(konacno kafana bez preglasne muzike) i kuci na spavanjac :P

Koliko si dobila za reklamiranje da i ja tražim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ???

Slažem se sa aždajom :D Odlično mjesto. :wink:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2007, 11:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

DELLBOY je napisao:
azdajica-ny je napisao:

Koliko si dobila za reklamiranje da i ja tražim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ???

Slažem se sa aždajom :D Odlično mjesto. :wink:

za teen ljubav gratis :lol: zezam se,zaista mi se svidja mjesto,bas nemam zamjerke ni za sta jos uvijek...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2007, 14:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2006, 16:08
Znaci nista......... ostaje nam da se samo drzimo pusackih ili nepusackih prostorija (kako za koga...) i cekamo da nam opet sunce grane........ 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2007, 17:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2006, 21:46
Citiraj:
cafe "provanse" pored pop cafea,jedno jako pristojno mjesto za malo stariju ekipicu penzionera poput mene Laughing za popiti koju casu vina ili koje pivo,protracariti malo(konacno kafana bez preglasne muzike) i kuci na spavanjac Razz

Pa draga ti,sad sam provalo ko si...:D

Na otvaranju smo(pred sam kraj veceri)sjedili za istim stolom,baljezgali o NYC,pokusavali spojiti mog frenda i tvoju frendicu a ti si mi rekla da je John Mayer "trashy"...

Popilo se pa se mozda ne sjecas. A mozda se i ja varam...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2007, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
This looks like the beginning of a beautiful friendship

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2007, 19:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Pa nema veze što je zima imaš klubova koliko hoćeš (ako se raspravlja o takvoj vrsti izlaska)....i za mlađe (piletinu što neko reče): Hol , Talija, Propaganda (ex Insomnija), Tavita, Sokolski; i za starije:Live (aj recimo da je za starije), Kruna, Capo, Underground, K4, Venecija, 011 (ponovo otvoren-ima dobra pjevacica :oops: ) ... 8)

Bar se kod nas otvaraju kafane i banke :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2007, 19:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
i to sto kazes...

sta ce nam vise od toga :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2007, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Ne spavamo od buke i galame
Blaženka Lejić

10.09.2007 21:08

Stanari Ulice Stevana Bulajića u naselju Obilićevo nezadovoljni su radnim vremenom noćnog kluba "Irish pub" jer, tvrde, noću ne mogu spavati od buke i galame.

"Pored muzike, koja je toliko glasna da ne može da se spava, posjetioci ovog lokala galame, razbijaju ambalažu po ulici, a navijačkim skandiranjem, škripom automobilskih guma i muzikom iz auta onemogućavaju nam normalan boravak u kući", ispričao je Dragan Mirković, jedan od stanovnika ove ulice.

I drugi građani kažu kako već gube strpljenje i da traže svoj mir.

"Gomile stakla, praznu ambalažu, dijelove odjeće i izmet zatičemo ujutro pred svojim kućama. Uz naše ograde vrše nuždu, parkiraju po trotoarima, pod prozorima, a ujutro kad krenemo po hljeb na ulici je haos", kazao je Milan Vuksan.

Iako su se pismenim putem obraćali Administrativnoj službi grada, pisali peticiju i molili nadležne za pomoć, kažu, ništa nije promijenjeno.

U dopisu upućenom Kabinetu gradonačelnika mještani se pozivaju na zakon, prema kome noćni klub ne može postojati u stambenim naseljima, te ističu da je dograđeni dio kluba izašao iz građevinske linije.

Iz Odjeljenja za privredu u Administrativnoj službi grada poručuju da izdavanje odobrenja za obavljanje ugostiteljske djelatnosti nije ograničeno lokacijom objekta, te da su dužni bez prethodne kontrole izdati odobrenje za rad ukoliko podnosilac zahtjeva preda ovjerenu izjavu da su ispunjeni propisani uslovi za rad.

"Centar javne bezbjednosti Banjaluka obavijestio nas je da je Sudu za prekršaje u Banjaluci podnio zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Delibora Kajevića zbog davanja alkoholnog pića očigledno pijanom licu", rekao je Miloš Komljenović, načelnik Odjeljenja za privredu.

Odjeljenje komunalne policije dostavilo je ranije Sudu za prekršaje Banjaluka dva zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka jer je utvrđeno da je intenzitet zvuka ispred SUR "Irish pub Ortodox Celts" veći od dozvoljenog. Predstavnici Urbanističko-građevinske inspekcije Administrativne službe grada navode da je pokrenut postupak za nelegalno dograđeni dio objekta, te da je ostavljen rok za pribavljanje potrebne dokumentacije.

Delibor Kajević, vlasnik "Irish puba", navodi da mu se mještani nikad nisu obratili sa svojim primjedbama.

"Ne znam zašto me prozivaju. Zaposlio sam čovjeka da brani ljudima da se parkiraju i zadržavaju 50 metara oko objekta. Imamo posebnu izolaciju i vani nema buke. Od rada 'Irish pub' živi deset porodica", istakao je Kajević, dodajući kako on nije odgovoran što ljudi hodaju okolo.
http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vi ... 98&meni=18

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2007, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tomasd je napisao:
Citiraj:
cafe "provanse" pored pop cafea,jedno jako pristojno mjesto za malo stariju ekipicu penzionera poput mene Laughing za popiti koju casu vina ili koje pivo,protracariti malo(konacno kafana bez preglasne muzike) i kuci na spavanjac Razz

Pa draga ti,sad sam provalo ko si...:D

Na otvaranju smo(pred sam kraj veceri)sjedili za istim stolom,baljezgali o NYC,pokusavali spojiti mog frenda i tvoju frendicu a ti si mi rekla da je John Mayer "trashy"...

Popilo se pa se mozda ne sjecas. A mozda se i ja varam...

moze biti 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2007, 21:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
SIJUKS je napisao:
Citiraj:
Ne spavamo od buke i galame
Blaženka Lejić

10.09.2007 21:08

Stanari Ulice Stevana Bulajića u naselju Obilićevo nezadovoljni su radnim vremenom noćnog kluba "Irish pub" jer, tvrde, noću ne mogu spavati od buke i galame.

"Pored muzike, koja je toliko glasna da ne može da se spava, posjetioci ovog lokala galame, razbijaju ambalažu po ulici, a navijačkim skandiranjem, škripom automobilskih guma i muzikom iz auta onemogućavaju nam normalan boravak u kući", ispričao je Dragan Mirković, jedan od stanovnika ove ulice.

I drugi građani kažu kako već gube strpljenje i da traže svoj mir.

"Gomile stakla, praznu ambalažu, dijelove odjeće i izmet zatičemo ujutro pred svojim kućama. Uz naše ograde vrše nuždu, parkiraju po trotoarima, pod prozorima, a ujutro kad krenemo po hljeb na ulici je haos", kazao je Milan Vuksan.

Iako su se pismenim putem obraćali Administrativnoj službi grada, pisali peticiju i molili nadležne za pomoć, kažu, ništa nije promijenjeno.

U dopisu upućenom Kabinetu gradonačelnika mještani se pozivaju na zakon, prema kome noćni klub ne može postojati u stambenim naseljima, te ističu da je dograđeni dio kluba izašao iz građevinske linije.

Iz Odjeljenja za privredu u Administrativnoj službi grada poručuju da izdavanje odobrenja za obavljanje ugostiteljske djelatnosti nije ograničeno lokacijom objekta, te da su dužni bez prethodne kontrole izdati odobrenje za rad ukoliko podnosilac zahtjeva preda ovjerenu izjavu da su ispunjeni propisani uslovi za rad.

"Centar javne bezbjednosti Banjaluka obavijestio nas je da je Sudu za prekršaje u Banjaluci podnio zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Delibora Kajevića zbog davanja alkoholnog pića očigledno pijanom licu", rekao je Miloš Komljenović, načelnik Odjeljenja za privredu.

Odjeljenje komunalne policije dostavilo je ranije Sudu za prekršaje Banjaluka dva zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka jer je utvrđeno da je intenzitet zvuka ispred SUR "Irish pub Ortodox Celts" veći od dozvoljenog. Predstavnici Urbanističko-građevinske inspekcije Administrativne službe grada navode da je pokrenut postupak za nelegalno dograđeni dio objekta, te da je ostavljen rok za pribavljanje potrebne dokumentacije.

Delibor Kajević, vlasnik "Irish puba", navodi da mu se mještani nikad nisu obratili sa svojim primjedbama.

"Ne znam zašto me prozivaju. Zaposlio sam čovjeka da brani ljudima da se parkiraju i zadržavaju 50 metara oko objekta. Imamo posebnu izolaciju i vani nema buke. Od rada 'Irish pub' živi deset porodica", istakao je Kajević, dodajući kako on nije odgovoran što ljudi hodaju okolo.
http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vi ... 98&meni=18

Teško da ćemo dočekati da neko kazni te bahate gazde u ovom gradu. K4 proizvodi ogromnu buku iako nije baš blizu moje zgrade, vikendom preglasna muzika jako smeta. Basovi gruvaju kao da sam u disko klubu a ne u stanu. To su zaista stvari koje treba riješiti ali kao i mnoge druge stvari, ko ima love radi šta hoće.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2007, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
This looks like the beginning of a beautiful friendship

maybe... :wink:
eto sad znate gdje ispijam kafe,pa svratite,a ionako vec "odvlacim" forumase u ovu kafanu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2007, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Klub 22, Plazma, San Remo, Provanse :) , Harizma,Citadella,Vienna :)
Toliko o nocnom bancenju (stari se... 8) :D )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2007, 22:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
Večeras, onaj koji sve vidi i ja smo se zaletili u Maraton...

Čak smo i vani sjedili... u duksevima samo... eeeee...

:drinking:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 223 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]