banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 02:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1474 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 74  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2007, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Kojim modelima?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2007, 22:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ovim od 200-tinjak maraka i jeftinijim. Znaš li šta znači pet godina u nekoj tehnologiji, a pogotovo u mobilnoj??? Danas ima novih modela sa VGA kamerama, a čak i sa bez kamere od 120KM pa naviše.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2007, 23:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Joj stari, svaka firma mora proizvoditi telefone svih klasa. Šta bi napravila Nokia kad bi radila samo N Seriju ili ne znam ti ni ja šta, kada tu postoji masa kupaca sa slabijim primanjima kojima jednostavno treba telefon da ih zadovolji. Kažeš da je taj telefon vredio 700km (čega se baš i ne sećam), a ovi telefoni po proizvodnji koštaju 200-250KM. Siemens o kome govoriš zauzima srednju klasu u Siemensu, a to bilo ekvivalento Nokia rangu sa 7610, 6630, itd..a velika je istina da im nije ni blizu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2007, 23:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Kažeš da je taj telefon vredio 700km (čega se baš i ne sećam)

Pregledaj malo sajtove, bio je i skuplji!!! Istina je da svak proizvođač proizvodi različite klase telefona, ali npr. SE K510i se danas može naći i za 200. Danas prijatelj uzeo preko oglasa K610i, star tri mjeseca, koji je za četiri klase bolji od prethodno navedenog za 200KM. Ne vidim logiku kupovine tog K510i prije nego polovan, ali dobro očuvan, K610i ili npr. Nokiu 7610, čak i 6600 je sigurno kvalitetnija od tog SE-a. Treba li napominjati da SE K510, njega samo uzimam koa primjer jer se dosta prodavao(prijatelj prodaje preko oglasa pa znam), uopšte nema mogućnost proširenja memorije preko memory kartica, a ima samo 20-ak Mb slobodne memorije pored softwarea, a ima MP3??? Ne kontam telefone koji imaju MP3, a memorije za 2-3 pjesme??? Najgori primjer Motorola V3 kojoj je kao jedan od aduta naglašavan MP3 player, a ima ukupno 7Mb memorije?!?!?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2007, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
nesto se ne sjecam da se S65 pojavio prije 5 godina. Nego, je l' se moze zamijeniti onda preruzna tema, crno - bijele ikonice, uzasan je meni

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2007, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
BlackHand je napisao:
Kažeš da je taj telefon vredio 700km (čega se baš i ne sećam)

Pregledaj malo sajtove, bio je i skuplji!!! Istina je da svak proizvođač proizvodi različite klase telefona, ali npr. SE K510i se danas može naći i za 200. Danas prijatelj uzeo preko oglasa K610i, star tri mjeseca, koji je za četiri klase bolji od prethodno navedenog za 200KM. Ne vidim logiku kupovine tog K510i prije nego polovan, ali dobro očuvan, K610i ili npr. Nokiu 7610, čak i 6600 je sigurno kvalitetnija od tog SE-a. Treba li napominjati da SE K510, njega samo uzimam koa primjer jer se dosta prodavao(prijatelj prodaje preko oglasa pa znam), uopšte nema mogućnost proširenja memorije preko memory kartica, a ima samo 20-ak Mb slobodne memorije pored softwarea, a ima MP3??? Ne kontam telefone koji imaju MP3, a memorije za 2-3 pjesme??? Najgori primjer Motorola V3 kojoj je kao jedan od aduta naglašavan MP3 player, a ima ukupno 7Mb memorije?!?!?!

Stari, ne vidim potrebu za debatovanjem. K510i je noviji od K610i. Ukusi su različiti, i meni je lično lepši i bolji K610i, ali je poenta da je K510 noviji telefon, a ista klasa. I ključna stvar.. jeftiniji je oko 50e

A to za V3 nema veze s vezom, jer se tačno zna da je taj telefon najavljivan, predstavljan, reklamiran, a kasnije i masovno kupovan samo zbog svog izgleda i ničeg više. A naravno da će se mp3 naglasiti kao opcija, jer telefon jednostavno podržava mp3, što do tada nije bilo preterano rasprostranjeno.

Jedan od najvećih bumova u mobilnoj telefoniji bio je E700 koji je po izlasku koštao cca 1200KM. Hvaljen na sve strane kao revolucionaran telefon, visokog kvaliteta, što se kasnije pokazalo kao jebena laž. Telefon jeste bio simpatičan, šminka, nosio sam ga oko god dana, ali po otkazivanju njegovog flet kabla mogao si štimati sat, jer se znalo ko smrt da će na svakih 4-5 meseci flet kabl otkazati. I tu je najavljivan i predstavljan mp3 koji je faktički bio beskoristan usled kapaciteta memorije, ali Bože moj..telefon je u svoje vreme bio najbolje što Samsung može ponuditi.

A što se tiče starosti: Published — 31 March 2004

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2007, 23:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
je l' se moze zamijeniti onda preruzna tema, crno - bijele ikonice

Sve se može, ako ti se da čačkati! Temu samo skini sa http://www.zedge.net a ako hoćeš ikone i još nekih sitnica moraš čačkati po sistemskim folderima, ali ja za tim nisam imao potrebe jer nije brandiran, nema onih glupih T-Mobile ikona i njihovih zvukova i svega ostalog što se inače dobije na telefonima kod nas jer se apsolutno svi skidaju s mreža u EU.

BlackHand je napisao:
meni je lično lepši i bolji K610i, ali je poenta da je K510 noviji telefon

Nisam baš siguran da je K510i noviji od K610i jer je ovaj za klasu jači. Ukliko jeste to je i poenta cijele moje priče, da se može naći bolji polovan telefon, nego nov za iste pare, samo ako se malo pregledaju opcije i što je najvažnije ako znaš šta tražiš od telefona.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 12:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

U pm prodao sam oba telefona, sad nemam uopšte :D Može neka preporuka do 250KM, samo bez Samsunga(crna lista)?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 12:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Tommy Vercetti je napisao:
je l' se moze zamijeniti onda preruzna tema, crno - bijele ikonice

Sve se može, ako ti se da čačkati! Temu samo skini sa http://www.zedge.net a ako hoćeš ikone i još nekih sitnica moraš čačkati po sistemskim folderima, ali ja za tim nisam imao potrebe jer nije brandiran, nema onih glupih T-Mobile ikona i njihovih zvukova i svega ostalog što se inače dobije na telefonima kod nas jer se apsolutno svi skidaju s mreža u EU.

BlackHand je napisao:
meni je lično lepši i bolji K610i, ali je poenta da je K510 noviji telefon

Nisam baš siguran da je K510i noviji od K610i jer je ovaj za klasu jači. Ukliko jeste to je i poenta cijele moje priče, da se može naći bolji polovan telefon, nego nov za iste pare, samo ako se malo pregledaju opcije i što je najvažnije ako znaš šta tražiš od telefona.

Opet ne kontaš... Ali neću više diskutovati ;)
K550i je možda i najbolji telefon u svojoj klasi (do 140KM) i to je ono što je bitno.

A ti možeš naći K750i u dobrom stanju za te pare, što je po mom mišljenju najbolji izbor..Ili dodaj nekih 300KM pa ti prodam 8800 ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 12:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Imao sam K750i, ali mi nekako spor. Ako budem uzimao polovan, vjerovatno ću neku od onih "glomaznih" NOKIA.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 12:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
BlackHand je napisao:
K510i je noviji od K610i.

Nije. Oba su izasla u februaru prosle godine.

Sondri je napisao:
Prvi model se proizveo prije pet godina, a funkcijama je konkurentan nekim današnjim modelima.

Nije, vec je izasao u martu 2004. godine, sto znaci nesto vise od 3 godine.

Ako se vec govori o konkurenciji sa danasnjim modelima, onda se ne mogu porediti visa i niza klasa, vec poredis sa istim klasama (tadasnja visa klasa S65 vs danasnja N95 ili druga vrsta W960 :D ).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 15:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2007, 12:46
K610i nije loš

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

FLASH je napisao:
BlackHand je napisao:
K510i je noviji od K610i.

Nije. Oba su izasla u februaru prosle godine.

Sondri je napisao:
Prvi model se proizveo prije pet godina, a funkcijama je konkurentan nekim današnjim modelima.

Nije, vec je izasao u martu 2004. godine, sto znaci nesto vise od 3 godine.

Ako se vec govori o konkurenciji sa danasnjim modelima, onda se ne mogu porediti visa i niza klasa, vec poredis sa istim klasama (tadasnja visa klasa S65 vs danasnja N95 ili druga vrsta W960 :D ).

Da, poredi ga sa telefonom koji se još nije pojavio u prodaji! (I da, iako su ista klasa N95>W960)

:PP

Inače, trebao bih dobiti N95 za nekih desetak dana. Kad sam ga prvi put video, fascinirao me, kad sam ga malo duže drugi put čačkao, pao mi je u očima..sad treća sreća ;)

I još.. ja sam prvi rekao kad je izašao telefon, ti si samo prepisao moje i sad ćeš se kao napraviti da nisi video... eeeee ko te ne zna, skupo bi te platio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 17:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2007, 12:46
ja imam the best phone: K800i

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 18:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Imaš tuki ;) To je profurano pre 6 meseci :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 23:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Ovo ce biti dovoljno kao odgovor: :roll:

Sada mozete da se vratite na temu, a za diskusije o pojedinim telefonima otvorite posebnu temu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 16:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ja nikako ne kontam zašto ta Nokija košta toliko. A ni zašto je mnogima lijepa :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zar ti od svih ljudi? :(

Da ti prepricam ili da ti pastujem link?

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/721/Nokia/8800

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 17:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Adje prepričaj svojim riječima šta to valja na Nokiji 8800 :)

Jesi li vidio šta stoji u zaključku sa tog testa, pod "utiscima"?

Ili da ga uporediš po karakteristikama sa mojim 6233 koji je skoro 3 puta jeftiniji

http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=721&b=938&c=

s tim da tu za 6233 nije navedeno da mu je video 640x480
8800 ne može da koristi ni memorijske kartice

Šta to 8800 ima čime bi opravdao svoju cijenu? Inače držao sam ga u ruci, ni sa čim me nije impresionirao. Lično, meni se ni njegov dizajn ne sviđa, ali nemoj da se neko na ovo uvrijedi, ukusi su subjektivna kategorija :)

Ne želim da ispadne da ismijavam one koji imaju ovaj telefon, već mi nije jasno čime opravdava tu cijenu. Da košta 150 eura pa ajd' još nekako.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1474 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 74  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]