u svijetu postoji hiljade klubova koji imaju odredjenu granicu, ili jednostavno ti izbacivac kaze da ne mozes da udjes (zato sto mu se ne svidjas). e sad, u svijetu takodje postoji jos milion klubova u koje mogu uci svi, samo vecina hoce da udje u ove prve, tako je to....jbg
mene samo nervira kurcenje iskompleksiranih izbacivaca, a sve ostalo je ok, dok im se moze, oni stavljaju granice. padrino je prvi poceo s tim a evo sad poluprazan pa svi mogu da udju. tako ce biti i sa undergroundom i krunom...
Citiraj:
Momci koji su mlađi uglavnom kad dođu u kafane manje troše (što je neko rekao pare oči), budimo realni stariji momci dosta više troše, ali kada redovno u kafanu dolazi mlađa raja, stariji se brzo iskorjene. naravno to gazdama ne ide u korist....
Momci koji su mlađi uglavnom prave (traže frku)... i gdje god mlađa raja dolazi tu bude tuča,prepirki,gurkanja,razbijanja i sl. ovo uopšte ne nagađam i govorim iz iskustva,starijim momcima nije do toga (na neki način prerasli su to), a na mjestima gdje nekoliko puta izbije frka ljudi prestaju dolaziti, što opet gazdama ne ide u korist...
Što se tiče oblačenja....opet glupo je da se ja maksimalno dotjeram (cipelice, košuljica i sl.) a dođe neki lik pored mene u šorcu za kupanje i japankama... (a dešavalo se)
Što se tiče djevojaka...činjenica je da one uvjek "traže" malo starije i ozbiljnije momke, to nije nikakva novost...uvjek su dotjerane, a i danas cure izgledaju mnogo starije nego što zapravo jesu....vjerovatno zato i imaju "slobodan" ulaz....
...toliko od mene
pa nisam bas siguran da si u pravu. ok, potuce se neki klinci, nije da se i oni ne tuku, al da zbog tih tuca raja ne dolazi vise u taj klub... ma daj, pa takve frke koje ti opisujes prave upravo stariji. sta ako se potuce par klinaca, mislis da ih onaj manga sa ulaza ne moze sve zubima iznjeti.al zato kad ovi 'jaci momci' pocnu da prave sranja e to je onda problem, a to definitivno nisu klinci...
a ne znam sto ti smeta neko ko stoji pored tebe u japankama, mislim, nije mi jasno sto te zaboli za njim. ne guzi te pa da ti smeta, vec stoji pored tebe. meni puno vise smetaju nafrizirani likovi koji samo gledaju i komentarisu druge, obuku neku bodi majicu i izbace biceps koji su dva sata ranije radili da bi mogli da ga pokazu, a smrde ko tvorovi....
a djevojke ulaze zato sto su djevojke. zato sto ako njih ima docice i momci za njima koji ce trositi pare, to je skroz logicno. inace taj klub izgleda kao kruna (nigdje djevojke, samo vip momci)