banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Jun 2025, 22:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 08:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
.ebem vas zaboravne :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 22:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jan 2005, 14:51
DukY je napisao:
IMEI kod uz solidan programcic moze lako da se promjeni :D tako da ako je bas neko uporan... hehe a za pracenje preko IMEI koda potrebna je dodatna tehnologija koji M:Tel ne posjeduje cak ni Australija ali evo bas citam na nekom forumu da ce moci uskoro...

Citiraj:
You will be able to track mobile phones soon in Australia using the IMEI number and display where it is on a map. I'll let you know when you can and from where as soon as it is released if you like.

ne treba neka posebna tehnologija. dovoljan je poziv sa ukradenog telefona na fixni ili pretplatnicki broj i da ga preko bazne stanice skontaju gdje se nalazi. znam 100%, moj su pratili par dana, iso sam ga zaboravio za stolom i konobar se pravio mutav,naravno. nisam ga odmah htio namazati vec sam cekao potvrdu. cak mogu i sms presresti, ali moraju ubosti trenutak slanja.
a to poslije 3 mjeseca, vjerovatno ga je murija nasla kod nekog narkosa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 11:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Evo meeee :)
Sta se dalje desilo>
Upravo smo nas dvije bile na kafici sa inspektorom :) hahah\
Sladak je, al se na kraju ispostavilo da je ozenjen :( ...
Haha, ma nema veze, bitno je da je telefon pronadjen... 8)

Sa telefonom se desilo sledece: kad se kradja mobilnog prijavi policiji, i kad im se da IMEI, oni odmah salju nalog Telekomu da se prati taj kod. Onda, nakon bilo koje poziva ili sms sa istog telefona, odmah se to evidentira i salje policiji. Na taj nacin je policija dosla do liste brojeva koji su bili pozivani, pa su tako dosli i do mobilnog.
Uspostavilo se da je mobilni prosao bar kroz 2-3 ruke, pa zavrsio kod osobe kod koje je nadjen...
Ja sam i dalje impresionirana azurnoscu policije!!!

Inspektoru smo bile ponijele Bajaderu, ali posto je rekao da je ozenjen, odlucile smo da mu je kafa sasvim dovoljna, a Bajaderu smo pojele nas dvije i par kolega sa posla :D :D :D 8) 8) 8)

U zdravlje!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 12:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2006, 14:49
Citiraj:
Nek@d_sam_bio_W@lter ::
Gizzzmo ::
ma ne...fora je u tome da svaki tel ima svoj ''IMEI'' broj (taj broj vam upisuju prilikom kupovine telefona, mislim na garantnom listu, ili na racunu, nisam sigurna), a telekom preko tog broja moze da prati telefon...tako da oni to rade u saradnji sa telekomom...e sad, ne znam na koji fazon navuku kradljivca da donese telefon, al vjerovatno ima neka caka ...vise detalja znacu u ponedjeljak kad drugarica ode kod simpaticnog inspektora da preuzme telefon ...hahahhaha

To se moze ali policija to ne radi...

radi radi....naravno kad oni to traze od telekoma..ne bas ovako kako gizmo objasnjava, al' slicno ....

Policija ovo radi, ne znam baš preko kojeg programčića Telekom prati telefon, ali to definitivno radi na zahtjev policije

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 13:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:21
Uce bonton, poceli su hvatati lopove - jebo te, sta je sledece od policije RS?! :lol: Ako ovako nastavi - necemo morati ugradjivati Zeder, vaditi akumulator preko noci, i parkirati pod prozorom, sa repetiranim i napunjenim pistoljem pod jastukom! :oops: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 13:22 
Citiraj:
355381007244176

et moj imei pa da vas vidim!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 13:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:21
Hmmm.... trenutno si u svojoj sobi... za kompjuterom, scrolas podforumom "Novosti i Desavanja", i citas moj post na temi "Vjerovali ili ne" 8) Vidis da fercera! :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 14:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
preko IMEI se U SVAKOM TRENUTKU može vidjeti gdje je telefon, tj. na koju baznu stanicu je "nakačen"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mišur je napisao:
Citiraj:
Nek@d_sam_bio_W@lter ::
Gizzzmo ::
ma ne...fora je u tome da svaki tel ima svoj ''IMEI'' broj (taj broj vam upisuju prilikom kupovine telefona, mislim na garantnom listu, ili na racunu, nisam sigurna), a telekom preko tog broja moze da prati telefon...tako da oni to rade u saradnji sa telekomom...e sad, ne znam na koji fazon navuku kradljivca da donese telefon, al vjerovatno ima neka caka ...vise detalja znacu u ponedjeljak kad drugarica ode kod simpaticnog inspektora da preuzme telefon ...hahahhaha

To se moze ali policija to ne radi...

radi radi....naravno kad oni to traze od telekoma..ne bas ovako kako gizmo objasnjava, al' slicno ....

naravno da ide na zahtjev policije, vidi gore post!!! vec je napisano

Policija ovo radi, ne znam baš preko kojeg programčića Telekom prati telefon, ali to definitivno radi na zahtjev policije

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 15:13 
Duh_Koji_Hoda je napisao:
Hmmm.... trenutno si u svojoj sobi... za kompjuterom, scrolas podforumom "Novosti i Desavanja", i citas moj post na temi "Vjerovali ili ne" 8) Vidis da fercera! :fadein:

:D
brao...imash deset bambija!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 22:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
vjerovali ili ne
bio na pumpi kod neskovica(ona stara ep) i krenuo sa novcanikom na krovu(243 km licna vozacka saobracajna bankovna)!!Kod male shvatima da nema novcanika i zaputim se nazad na pumpu!!Pitam pumpase kaze nije nista ostalo,pitam tetu na kamionu pored pumpe koja prodaje krompir jel sta vidla a ona veli jel novcanik!Ja velim da a veli ona stade neki cova stariji tak sa nekim krsom od auta kao sto je tvoj pokupi novcanik i ode!Ne bi to meni bilo sumnjivo da ne nadjoh saobracajnu na po ceste tacno naspram nje!Al stas nemes joj nista i jos se grijesiti i napadati zenu ti si uzela i to!al bio sam 100 posto ubjedjen da je ona!Uputim se ja nazad svojoj djevojci sav razjeban i krenemo u grad!Prolazeci pored iste te pumpe zvoni meni mob i cova pita znas li ko je a ja nako(neki mi je instinkt rekao da je nasao pa zeli vratiti pa bar dokumernte)kazem neki dobar covjek!Kaze meni cova od 20 prezimena na informacijama prvi broj kjoji su mu dali bio moj kucni broj,pricao sa starom i ona mu dala mob.Veli cova meni koliko je bilo para da ne bude 3000 i vise,ja kazem koliko on kaze dobro je dodji tu i tu po svoje stvari!!
Ljudi covjek me doceka kao da sam ja nasao njegovo,pocasti cugom i nece da uzme pare(ja mu davo pinkaru) i onda njegov buraz aj kao daj nam po cenera za pivu i to je to!!A jebo ja majku kakvih je to bilo jedno sat sat i po pravog spida!Stpo je najgore kad sam posao kod nje stavim jos stoju iz steka u novcanik(nemam pojma nesto sam htio kupovati taj dan)!Ma to kad me nije pojelo,slom zivaca kad nisam dobio!Eto jedna malo duza anegdota koja se dogodila i koja govori da ima dobrih ljudi ali treba naletiti na njih!!!
Covjek je ucitelj u kotor varosu a Preziva se Jovanovic imena se ne mogu sjetiti!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Ja sam u Beogradu neke 96-te bio ko taj tvoj Jovanović...

Pičim po nekoj kišurini kroz Čumićevo sokače i iz Grinet kafea istrčava lik sav u nekoj firmiranoj garderobi i uskače sa ribom u neki prejebeni džip. U tom uskakanju mu iz zadnjeg džepa ispada novčanik. Ja se sagnem i držim pun Versaće buđelar u ruci. On pali auto a ja mu onako pokisao kucam na prozor. Frajer me pogleda i još kontam... sad će me utokom u vugla! Ja mašem onim novčanikom, a njemu na glavi Faca Glupača! Reko': novčanik!
Frajer ga uze, zatvori prozor, stisnu gas... a ja šakapje do Zelenjaka...

Jebo sam sebi sve po spisku to veče!

A onako mekanu kožu u životu nisam držao u rukama...

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 23:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
Citiraj:

mozda je cunetina :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2007, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
zipp je napisao:
Citiraj:

Pazi kad sam znao da će pasti ovakav komentar! :P

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2007, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
princo ......bas me 'cudi' kako se to basss tebi moglo desiti magarac jedan :lol: :lol: .......k'o da te vidim sad isfuranog' kad si zijanio.....em se tripas ....rece mala potrosio si magarc orase sve negdje hahah

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2007, 18:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Tiki, super si prošao.. Pazi šta se meni desilo, do duše tad sam bio VI-VII osnovne..Vozali se mi malo na rolerima i ja vidim tipu ispada novčanik i zalećem se kupim novčanik i prilazim čovi sav onako važan i kao "Čiko, čiko..novčanik.." Kakvu mi je šljagu zavezao, a ja još na rolerima.. Izvrnuo me da sam mislio da mi je glavu skinuo sa ramena. Elem..pratili smo ga, pa sam mu kasnije izduvao gume..ali.. poenta priče je ono gore :)

Još jedno... Prošle godine nađem u parku Samsung X660, očuvan, kao nov.. već izračunam da bi to moglo biti nekih 300-400 stoje :) Otvorim ga, nigde packe, udjem u imenik i prvo ime u telefonu "BlackHand gim." Nazovem sebe sa tog broja, nepoznat broj.. Isčačkam iz imenika kućni broj kod kojeg nije pisalo, naravno kuća, nego nešta idiotsko..ne sećam se ni sam. Elem, ispostavi se da je jedna forumašica sedela na klupi u parku to veče i et.. Pale su kasnije lazanje i 2xheineken :) Tražio sam ja još 10km, jer je po mojoj kalkulaciji to bilo 10%, al nije dala.. ;PPP

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2007, 19:34 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Avg 2007, 14:26
[E,PA MALO SI TRAZIO,ZATO NISI NI DOBIO. SITNO BRATE!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2007, 10:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

trebao si traziti nesto drugo, mozda bi ti se posrecilo :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2007, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Blah, moram li naglašavati da je ovaj zadnji komentar u vezi sa 10km šala ili se to da nekako logički zaključiti ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 20:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2007, 12:46
Tiki the Boyler je napisao:
zipp je napisao:
Citiraj:

Pazi kad sam znao da će pasti ovakav komentar! :P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]