banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 20:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 180 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
izgleda tikijev :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 17:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Bitno je da ce biti praznih dvolitri razbacanih svida naokolo, to je bitno... sve je to banda.... pijanice koje nizasta ne mare, sem za sex, drogu i rock za koj nije vazno na kojem je razglasu....
:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 20:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
AntiDope je napisao:
Bitno je da ce biti praznih dvolitri razbacanih svida naokolo, to je bitno... sve je to banda.... pijanice koje nizasta ne mare, sem za sex, drogu i rock za koj nije vazno na kojem je razglasu....

Kao i obično... :(

btw. Tiki nema razglas! A i da imam... Odakle mi?!?

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 22:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
AntiDope je napisao:

Ma daj cova, ne lupaj. Uvijek se prostor sredi i po tom pitanju ekipa iz POPa je ok. Znam koliko je prosle godine u Drvaru ostalo smeca pa se sledeci dan cistilo i cistilo i cistilo ... A razglas zavisi od buzdeta. U svakom slucaju, siguran sam da ce biti dovoljan. Mozda ne extra ali za 0 KM ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2007, 12:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2004, 13:53
Tiki the Boyler je napisao:
aLf je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:
Posto pop organizuje, logicno je da bude razglas Sprske Pravoslavne Crkve, ne?

P.O.P. = Partnerski Omladinski Pokret i nema nikakve veze sa crkvom :D
A cij ce razglas biti ne znam...

Zar to ipak ne bi trebala biti malo bitnija stavka za jedan takav hepening?!?

Ma ja se ne brinem za razglas!
Nece biti jak ko na Bajagi, ali ce biti extra to znam!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2007, 17:12 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Jul 2007, 19:23
e pa ja se nesto ne brinem za razglas i za sve ostale tehnicke stvari, vjerujem kada ljudi godinama nesto rade da sigurno imaju iskustvo kako to treba izgledati i sta znaci organizovati festival. Bila sam na 3 Ex-Yu Rocks!a i na masi velikih festivala u Evropi i on sto vidim je da taj Ex-Yu Rocks! predstavlja jedini festival u BiH koji je uspio da izdrzi sve ove godine i to njih 12 (a ko je iole ikada nesto pokusao organizovati u ovoj drzavi zna da je ovakve dogadjaje tesko organizovati kada nemas ni infrastrukturu, ni podrsku, ni ljudske festivalske kulture, a bendovi sviraju rock'n'roll, a ne turbo folk) i da je jedini festival u BiH na kojem sam u publici uspjela da sretnem ljude iz bivse Yu i raznih evropskih drzava i da je atmosfera skroz opustena, a bendovi skroz ok, pa i oni za koje ljudi nikada nisu culi, a sviraju na festivalu. Ono sto me posebno raduje je da se osim starih ex-yu headlinera nadju uvijek i nova, aktuelna imena i muzika drugih naroda...super sto je Kal tu, ljudi gledala sam ih u ZG, super su, pravi urban gipsy wold music. Kod nas u BiH su tako nepoznati, a ljudi pice po svjetskim festivalima i vode na top listama. Biti prvi -prije Ali Farka Toure - na BBC world music listi.!!!!Hvala vam organizatori, Kal u Banjaluci, krenuce valjda i ovaj grad naprjed.

eto ja se spremam za taj kamp i za uzivanciju, samo da bude dobro vrijeme, zna li neko kakve su prognoze?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2007, 19:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2006, 17:07
tralala je napisao:
e pa ja se nesto ne brinem za razglas i za sve ostale tehnicke stvari, vjerujem kada ljudi godinama nesto rade da sigurno imaju iskustvo kako to treba izgledati i sta znaci organizovati festival. Bila sam na 3 Ex-Yu Rocks!a i na masi velikih festivala u Evropi i on sto vidim je da taj Ex-Yu Rocks! predstavlja jedini festival u BiH koji je uspio da izdrzi sve ove godine i to njih 12 (a ko je iole ikada nesto pokusao organizovati u ovoj drzavi zna da je ovakve dogadjaje tesko organizovati kada nemas ni infrastrukturu, ni podrsku, ni ljudske festivalske kulture, a bendovi sviraju rock'n'roll, a ne turbo folk) i da je jedini festival u BiH na kojem sam u publici uspjela da sretnem ljude iz bivse Yu i raznih evropskih drzava i da je atmosfera skroz opustena, a bendovi skroz ok, pa i oni za koje ljudi nikada nisu culi, a sviraju na festivalu. Ono sto me posebno raduje je da se osim starih ex-yu headlinera nadju uvijek i nova, aktuelna imena i muzika drugih naroda...super sto je Kal tu, ljudi gledala sam ih u ZG, super su, pravi urban gipsy wold music. Kod nas u BiH su tako nepoznati, a ljudi pice po svjetskim festivalima i vode na top listama. Biti prvi -prije Ali Farka Toure - na BBC world music listi.!!!!Hvala vam organizatori, Kal u Banjaluci, krenuce valjda i ovaj grad naprjed.

eto ja se spremam za taj kamp i za uzivanciju, samo da bude dobro vrijeme, zna li neko kakve su prognoze?

...i još na kraju reci da nisi iz organizacije već slučajni posjetilac :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2007, 19:53 
Voajer
Voajer

ma prosli su me ti dani, mozda se slucajno prijavim i da volontiram jer je u gradu prilicno dosadno, nema akcije, ljudi samo pricaju suplje i piju kafe po vas cijeli dan (osim ako nisu otisli na Exit ili su negdje vec na odmoru). Ne mora znaciti da neko sa strane ne moze dati pozitivan komentar na ono sto ljudi rade...a i svaka argumentovana kritika treba da se kaze na ovom forumu, nekako se bas malo raspravlja i razmjenjuju misljenja...ma bitno je da se druzimo, opusteno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2007, 20:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
aLf je napisao:
aLf je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:
Posto pop organizuje, logicno je da bude razglas Sprske Pravoslavne Crkve, ne?

P.O.P. = Partnerski Omladinski Pokret i nema nikakve veze sa crkvom :D
A cij ce razglas biti ne znam...

Zar to ipak ne bi trebala biti malo bitnija stavka za jedan takav hepening?!?

Ma ja se ne brinem za razglas!
Nece biti jak ko na Bajagi, ali ce biti extra to znam!!

Zato i pitam... Obično o tome niko ne brine! Do poslednjeg dana! A onda se ispostavi da nigdje u krugu od 500m nema industrijske utičnice na koju bi se nakačila tehnika, pa se onda zove lokalni električar da skine gole žice sa bandere, pa onda priručni razvodni ormar iskoči u sred svirke, i onda sve ide u qrac!

Da se razumijemo... vjerovatno sam tamo (ako ne budem radio na drugom mjestu), i lično ću uvijek pružiti podršku svim sličnim manifestacijama, ali malo konstruktivne kritike nikad nije na odmet!

@tralala
Kad već pominješ hepeninge svjetskog nivoa i ako si posjetila neki, moraš priznati da su takva dešavanja uglavnom do tančina izorganizovana i da se vrlo rijetko dešavaju havarije a la Paprike U Inđiji!
Samo bih volio da se i ovde malo manje ložimo na ExYu nostalgiju i emocije koje nas (uz gomilu piva) ponesu, tako da zaboravimo sve drugo..
I onda se pitamo zašto nas neki ozbiljni igrači uglavnom zaobilaze...

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2007, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
tralala je napisao:
Bila sam na 3 Ex-Yu Rocks!a i na masi velikih festivala u Evropi ...

a to su ... ? reding, donington, roskilde, hultsfred, paklpop, pinkpop, rok am ring, nova rok, vaken, glastonberi ... ? kake to veze ima sa eks ju roks majketi?

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2007, 23:31 
Voajer
Voajer

pa u rangu bendova nema slicnosti sa EYR! ali je dobro sto se uvode neke novine i bendovi koji su po recenzijama i svojim nastupima ipak znacajni za raznovrsnu svjetsku scenu. A i ovi festivali koje si nabrojao su svi bili u rangu ex-yu rocks!a jednog dana pokrenuti od strane mladih entuzijasta. Nesreca je sto se kod nas nista ne moze razvijati jer je stanje u zemlji zagusljivo...
pogledajte ovaj festival http://www.fujirockfestival.com/, ima zanimljivih stvari o istorjii festivala, npr. kako je prvi festival prekinut usred RHCP zbog tajfuna. Super je lokacija festivala, priroda, opustencija, ako neko bude zainteresovan da ide nekad rado cu mu praviti drustvo...[/code][/list]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2007, 00:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2004, 13:53

Zato i pitam... Obično o tome niko ne brine! Do poslednjeg dana! A onda se ispostavi da nigdje u krugu od 500m nema industrijske utičnice na koju bi se nakačila tehnika, pa se onda zove lokalni električar da skine gole žice sa bandere, pa onda priručni razvodni ormar iskoči u sred svirke, i onda sve ide u qrac....

Tamo se vec nekoliko dana unazad vrse pripreme za festival :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2007, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tralala je napisao:
A i ovi festivali koje si nabrojao su svi bili u rangu ex-yu rocks!a jednog dana pokrenuti od strane mladih entuzijasta. Nesreca je sto se kod nas nista ne moze razvijati jer je stanje u zemlji zagusljivo...

bili malo sutra. ali dobro, objašnjavati nekom zašto stvari u ovoj državi (kojoj?) neće nikad biti normalne je fakat više izgubilo smisao... pogotovo jer je sinonim za rokenrol u pastirskim krajevima bijelo dugme. izvinjavam se, ali sa takvom percepcijom, kome treba rokenrol festival?

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2007, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tralala je napisao:
pogledajte ovaj festival http://www.fujirockfestival.com/, ima zanimljivih stvari o istorjii festivala, npr. kako je prvi festival prekinut usred RHCP zbog tajfuna. Super je lokacija festivala, priroda, opustencija, ako neko bude zainteresovan da ide nekad rado cu mu praviti drustvo...[/code][/list]

ići ću ja u japan, al prvo idem na novi zeland. :wink:

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2007, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Ljudi ovo samo sto nije!
Punk rock maraton, cf, ipak idem samo zbog six pack, point blank i dekadenta :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2007, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Ja idem da se kupam, zezam..slusam dobru glazbu..jedem vojnicki pasulj (ako ga bude, u Bugojnu je bilo )..i pleseeeem poslije 03h ujutro.

I nece biti tesko da me prepoznate..smrdicu po najgorem vinu 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2007, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
superhik je napisao:
Ja idem da se kupam, zezam..slusam dobru glazbu..jedem vojnicki pasulj (ako ga bude, u Bugojnu je bilo )..i pleseeeem poslije 03h ujutro.

Idemo zajedno? Ja nosim shator... 8) Ti mi odvoj jedne kupace gace posto sam svoje izgubio... :)

Pitam se da li ovi Point Blank znaju za blues band Point Blank star vec 1000 godina...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2007, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
:D Jel` hoces da ti odvojim ili odvadim kupace?? 8)

Ja jos ne znam s kim cu..ali def. dolazim pa makar sam.

Dosta je bilo ove tople Vrbanje :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2007, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Pero_Bombas je napisao:
superhik je napisao:

Idemo zajedno? Ja nosim shator... 8) Ti mi odvoj jedne kupace gace posto sam svoje izgubio... :)

Pitam se da li ovi Point Blank znaju za blues band Point Blank star vec 1000 godina...

E bas. Bio sam odusevljen citave tri sekunde kad sam procitao Point Blank ali ovi napisali ispod i muzicki pravac ... to nije to ... Smrc :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2007, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
PROGRAM :
Petak July 27:
15.00-19.00h
Mala Bina Punk-Rock Maraton
IN MEMORIAM Goran Kovačević
Reanimacija
The Patricks
Klikeri
Dilan Dog

Main Stage:
19.30-19.55h ZADNJI POPIS (Srebrenica, BiH)
Power Punk
20.05-20.45h UNUTRAŠNJA EMIGRACIJA (BL, BiH)
Modern Old School HC

21.00-21.30h UN SWING DE R'TARD (Lyon, France)
Psychedelic Swing'n'World Music

21.45-22.30h POINT BLANK (Skopje, MK)
Hardcore Metal

22.45-23.45h KAL
(Beograd, Srb)
Urban Gypsy Beats Sensation

00.00-01.30h DUBIOZA KOLEKTIV(Zenica/Sarajevo,BiH)
Bosnian Rastafarian Ethno Hardcore

After Party

Main stage:
01.30-03.00h DJ Rromano Suno (Beograd/SRB)
Serbia:Global Sounds
Mala bina: 01.00-02.00h Un Swing De R'tard (encore)
02.00-04.00h DJ Chicha Guru (Reggae-Ragga)

Subota July 28:
15.00-19.00h
Mala Bina Punk-Rock Maraton
IN MEMORIAM Goran Kovačević
Phobia
RGK
Punkart
Ispad!

Main Stage:

19.30-19.55h VEMORS
(Travnik, Bih)
Girlie Rock

20.10-20.45h ANDRIJA
(Livno, BiH)
Stoner Altrock

21.00-21.40h NYMPHONIK ORCHESTRA
(Paris, France)
Baracouda Brass Band

21.55-22.45h DEKADENT
(Ljubljana, Slo)
Symphonic Black Metal

23.00-00.00h SIX PACK
(Smederevska Palanka, Srb)
Melodic Power Punkrock

00.15-01.45h MAJKE
(Zagreb, Hr)
The Lost Sons Return!

After Party
Main Stage: 02.00-03.00h DJ Fragli, Herceg Novi, CG (progressive electro)
Mala bina: 01.00-03.00h DJ mf_police (reggae-ragga-d’n’b)
03.00-04.00h DJ CHO (progressive techno)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 180 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]