banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 19:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2007, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Citiraj:
Pa ne kazem da ne valja, ali stvarno prije 25-e nema smisla da djevojke imaju salo po nogama/dupetu/stomaku, celulit i strije, a 95% ih to ima isa 20 i manje, isto kao sto nema smisla da muski prije tridesete pustaju stomacine i guzove...

Znas li ti sta su i kako nastaju strije i celulit??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2007, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Pa ne mozemo Rakune supljirati do plus beskonacno...

Otvori zenski gym ili jos bolje bootcamp pa dovedi u formu one kojima je to potrebno.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2007, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Helena je napisao:
Citiraj:
Pa ne kazem da ne valja, ali stvarno prije 25-e nema smisla da djevojke imaju salo po nogama/dupetu/stomaku, celulit i strije, a 95% ih to ima isa 20 i manje, isto kao sto nema smisla da muski prije tridesete pustaju stomacine i guzove...

Strije nastaju, koliko sam cuo, nakon velike promjene sirine/ili visine osobe, tj. nagla promjena u vidu naglog rasta ili debljanja? Znaci, nastaju kada se naglo udebljas, ili nagla smrsas, posto je naglo dobijanje visine prije muska odlika nego zenska. Opet, nemar...
Za celulit priznajem da sam mislio da ide ruku pod ruku sa salom, ali sam eto nasao na internetu da nastaje pod uticajem estrogena...
Da li to mijenja cinjenicu da je dobar dio BL djevojaka fizicki zapusten i lijen, te da vjezbanje sprijecava bolesti i poboljsava kompletan organizam?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2007, 14:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Da ne bi bilo pretjeranog natezanja .. sve postove vezane za musko/zensku prepirku sam prebacio u zaseban topic.

Uzivajte ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2007, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Rakun_Slavko je napisao:
Helena je napisao:
Citiraj:

Strije nastaju, koliko sam cuo, nakon velike promjene sirine/ili visine osobe, tj. nagla promjena u vidu naglog rasta ili debljanja? Znaci, nastaju kada se naglo udebljas, ili nagla smrsas, posto je naglo dobijanje visine prije muska odlika nego zenska. Opet, nemar...
Za celulit priznajem da sam mislio da ide ruku pod ruku sa salom, ali sam eto nasao na internetu da nastaje pod uticajem estrogena...
Da li to mijenja cinjenicu da je dobar dio BL djevojaka fizicki zapusten i lijen, te da vjezbanje sprijecava bolesti i poboljsava kompletan organizam?

Mozda ti pricas o salu...

Ja sam isla na masazu kod jedne terapeutkinje, koja mi je rekla da kod nje dolaze PROFESIONALNE kosarkasice da razbijaju celulit masazom. Ako je iko sportski aktivan, one su.

A salo i otegnutost nastaju zbog fizicke neaktivnosti ili neaktivnosti uopste, to je tacno. Celulit je nesto drugo i vise veze ima s hormonima.

Tacno je da je vjezbanje dobro i zdravo, i da je "nekulturan" svako ko se ne brine o svom tijelu i zdravlju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2007, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Strije nastaju, koliko sam cuo, nakon velike promjene sirine/ili visine osobe, tj. nagla promjena u vidu naglog rasta ili debljanja? Znaci, nastaju kada se naglo udebljas, ili nagla smrsas, posto je naglo dobijanje visine prije muska odlika nego zenska. Opet, nemar.

Strije nastaju izmedju ostalog zbog neelasticnosti koze (sto ce reci da neki imaju elasticniju kozu a neko ne, jel'te) . Rastemo svi, nekome se pojave nekome ne. MOgu se javiti i u najranijim pubertetskim godinama kad svi jedemo sve i svasta. Hoces nazvati nemarnu djevojku koja ima strije jer je silom prilika u pubertetu ili naglo izrasla ili imala 2-3 kile vise, pa kasnije svela sve na idealnu tezinu, visinu i sta ti ja znam, ali eto strije su ostale (jer one ostaju, sem laserskim putem nema uklanjanja).

Celulit je vezan za salo..ali mnogo vise genetiku, hormone. 100% lijeka protiv toga nema i zaista mislim da djevojke koje "pate" od zenskog prokletstva zvanog strije i celulit sigurno nisu presretne i sigurna sam da ih vecina radi nesto da bi bar ublazila.

Ono sto mene nervira je generalizacija. Prvo, poredite djevojke od 16, 17 godina sa djevojkama od 25 i vise godina. Drugo, generalizujete na osnovu manjine (koju vjerovatno poznajete) i koja nista ne radi i kakite kako su "sve iste".

Nisam jednom cula od djevojaka: "odes na fitness, znojavi, polugoli nabudzeni musakraci ti dahce za vratom gledajuci kako ti se sise i dupe pomjera, kako izgledas dok se "kerecis" po spravama, sve popraceno glupavim komentarima" - neugodno im je. encete vjerovat' u BL postoje cure koje ne vole da budu posmatrani kao "objekti" (A nemojte mi reci da "to ne postoji). Svaka cast momcima koji ce pomoci, uputiti ili jednostavno raditi svoj posao i druge pustiti da rade svoj. U Seheru, na bazenu mozes plivati samo u 8 ujutru, a da pri tom neko ne uleti i "traku", ne pliva za tobom, pokusavajuci biti vickast pa te uhvatiti za noge. On samo zeli na svaki nacin privuci paznju...Blah...nebitno...Posmatrate jednu stranu medalje, a uvijek postoje dvije.

Aj u zdravlje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2007, 23:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Helena je napisao:
Citiraj:

U Seheru, na bazenu mozes plivati samo u 8 ujutru, a da pri tom neko ne uleti i "traku", ne pliva za tobom, pokusavajuci biti vickast pa te uhvatiti za noge. On samo zeli na svaki nacin privuci paznju...

:lol: :lol: :lol: Aj jesam se ismijala ovome aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nije mi se desilo, hvala Bogu.

hahaha

Jedne godine na moru mi se desilo nesto tako. Bila ja u Vodicima i sad lezim na vodi na onom duseku sto se duva. I lezim ja tako lezim, suncam se, kad odjednom nesto udari u mene odozdo :lol: :lol: A jesam se bila prepala. Kad izranja frajer ispod mene, skida cvike za plivanje i kaze " a od ovolikog mora, ja bas udari pravo u tebe" :lol: :lol: :lol: Ali nije seljo, stvarno fin momak. Poslije smo i izlazili i zezali se.. poslije par godina vidim ga na milijunasu kod Tarika, i osvoji covjek 250.000 :oops:

He he he. Kakva slucajnost.
:-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2007, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
O moj bože! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2007, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
"...u jbt, mozda sam pogrijesila kas sam mu rekla! Sta sam vec rekla? " :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2007, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
generalizujete na osnovu manjine (koju vjerovatno poznajete) i koja nista ne radi i kakite kako su "sve iste".

To je izgleda slucaj i kod muskaraca i kod cura na ovom forumu (i šire),jer ne mozes reci da samo muskarci generalizuju.... :-?
Jer po vama mi cemo uvjek ostati svinje,koje vole utakmice i pivu i koje vas posmatraju kao objekte pomocu kojih zadovoljavaju svoje "potrebe" (komplekse) i koji vas iskorištavaju... (u raznim pogledima) :-?
Muškarci izgleda samo vole zgodne (fizički privlačne) žene i samo čekaju kad će koju uhvatiti za butinu (u bazenima,kafanama....).. :oops:

E pa moraću vas razočarati....jer to nije istina. 8) :wink:

Citiraj:
Nisam jednom cula od djevojaka: "odes na fitness, znojavi, polugoli nabudzeni musakraci ti dahce za vratom gledajuci kako ti se sise i dupe pomjera, kako izgledas dok se "kerecis" po spravama, sve popraceno glupavim komentarima" - neugodno im je. encete vjerovat' u BL postoje cure koje ne vole da budu posmatrani kao "objekti" (A nemojte mi reci da "to ne postoji).

Seljaka uvjek ima i biće ih...to je činjenica. Ali ako si došla u teretanu (ne odnosi se na tebe lično) i ako si spremna da radiš (vježbaš) i ostvariš napredak....pogledi i komentari (takvih) muškaraca neće te u tome spriječiti vjeruj mi. Prema gore navedenoj "definiciji" muškaraca, cure ne bi trebale ni u kafanu otiće jer postoje muškarci koji će ih gledati i dobacivati za njima... :-? :-? ma daj...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2007, 10:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Anakin..moracu te razocarati..nisi shvatio poentu.
Citiraj:
Muškarci izgleda samo vole zgodne (fizički privlačne) žene i samo čekaju kad će koju uhvatiti za butinu (u bazenima,kafanama....)..

...ovo niko nije rekao...ja dadoh primjere...a ne generalizovanje

O kakvoj "definiciji" ti pricas?? Ja rekoh "na primjer". Vidi, pogledaj jos jednom, prije nego pocnes opet da izvrces receno (u ovom slucaju napisano). Ko prica o kafanama?? Ja govorim zbog cega djevojke (bar koje ja poznajem) izbjegavaju javna mjesta za bavljenje nekim sportom. Jedno je sjediti u kafani ili prosetati famoznim parkicem i (ne)cuti komentare, a drugo je slusati te iste komentare i biti ometan dok pokusavas da se skoncentrises na to sto radis.

Pogledi (popraceni raznoraznim komentarima) u zensko medjunozje i sise, dok su ti noge rasirene na raznoraznim spravama - ne smetaju?!?! Treba da kazem..ma bash me briga?? Da bash...obozavam dok radim vjezbe da sexualno isfrustrirani deckic stoji iznad mene i govori..."joj kako bih joj ja sad utjero"....mislim idi molim te....pitala bih te da se nadjes u takvoj situaciji (sto ne mozes jer nisi zensko). Opet kazem, ne generalizujem, govorim ono sto se desava. Zbog jednog idiota izgubis volju...

MIslim da sam od svog prvog posta rekla "ne zelim da generalizujem"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2007, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Block out je napisao:

Ti si nesto htjeo da kazes?? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2007, 12:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Pa dobro...
Žena je tu da bude lijepa, privlačna, neodoljiva i pored svih svojih intelektualnih vrlina... Mislim da će mnogo jači utisak ostaviti jedna elokventna, obrazovana i nadasve sređena i dotjerana žena, nego isto tako intelektualka sa samo sebi prihvatljivim stilom odjevanja i življenja... koja ne drži do sebe i svog izgleda...
Iskreno, ja nisam od onih koje se napucavaju, i koje vise po solarijima, ali se trudim da prvenstveno ja budem zadovoljna sa sobom, pa onda i ostali, tako da ljudima ne bude neprijatno kad stoje sa mnom... :)

Ali da imam više para, znam da bih sigurno trošila mnogo na koznetičare i kozmetičke salone, jer sam ja malo smotana za to... :fadein:

Ali pošto vidim ovdje među nama stručni modni žiri...zanima me da li jednako savjetuju svoje djevojke, kao svoje drugarice...jer sam često čula komentare tipa...
On: Uuuuu jes' dobra!!! :crazyeyes: :la:
Ona: A kad se ja tako obučem??? :evil:
On: Ti si drugo! Nemoj da te vidim da te drugi lik pogleda, šta hoćeš da te gledaju? Koja si ti jadnica! Kao sređuješ se za sebe??? Ma daj! :roll: :evil:

Eto, voljela bih čuti komentare dječaka sa foruma... naravno neću da globalizujem, ovo je primjer "banjalučkog" lika koje maltretirao moju drugaricu, pa me zanima kakav stav imaju ostali...

Ako sam otišla OT nemojte mi zamjeriti ili pomjerite post...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2007, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
naravno da savjetujem svoje curu da se sredjuje ..
druga stvar je kad neko nema povjerenja u devojku pa sad konta ako joj zabrani da se provokativno obuce da ga nece prevariti ..
ma daj, ako vara vara i obucena kao prosjak, to nema veze :)
drago mi je kad mi se cura sredi pa je drugi gledaju..nek znaju da ja to imam :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2007, 15:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Helena je napisao:
Block out je napisao:

Ti si nesto htjeo da kazes?? :roll:

Citat iz jedne pjesme, nisam mogao da odolim :)

Nista licno.....

Kao sto mi kolega kaze " ja kada prodjem kroz grad prava sam faca! Sve mi se djevojke svidjaju. " :D :lol: :D

Ovo sto ti pricas za djevojke da im je neugodno u mnogim situacijama je stvarno tacno, sabana ima bruka.
Al' ni to nije slucajnost, to njihovo ponasanje jer takodje je veliki broj cura kojima to inponuje. I jbg, to im prolazi i njima dobro.
Tako da je sve to usko povezano...moje misljenje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2007, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa mislim da se svako sređuje zbog sebe... Da sebi bude lijep, sređen, da ima lijepu kožu, zdravu kosu itd. Radim na sebi baš dosta. Ne idem u solarijum, to mi se nikad nije sviđalo, al izgleda da ću morat prije mora da ne bih izgorjela...
I prosječna žena koja radi na sebi, lijepo obučena - sa stilom, kulturna, obrazovana privući će pažnju muškarca.
Ne trpim neurednost... Juče u 8 ujutro kad sam išla na ispit četvoro ljudi je smrdjelo u Gospodskoj. Samo jedno je starije od 40 godina, ostalo su momci i cure od 20-ak god... Takva neurednost nikog ne može privući, pa da je i najveća riba/najbolji tip...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2007, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Block Out, kao sto rekoh na jednoj drugoj temi - ne mozes prema svima imati isto ponasanje i odnos...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2007, 15:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2004, 12:13
Banjaluckim curama fale momci

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2007, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znači one koje ih imaju njima ništa ne fali? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2007, 16:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
MIslim da sam od svog prvog posta rekla "ne zelim da generalizujem"...

Ne želiš, ali ipak generalizuješ...vjerovatno nenamjerno,ali generalizuješ... :wink:

Citiraj:
Jedno je sjediti u kafani ili prosetati famoznim parkicem i (ne)cuti komentare, a drugo je slusati te iste komentare i biti ometan dok pokusavas da se skoncentrises na to sto radis.

Znači ti (seljački,šabanski) komentari nekad "dobro" dođu (imponuju i može se preći preko njih), a nekad su toliko odvratni da se ni pod razno ne mogu "progutati"....hmm vas žene je teško shvatiti :)

Baviti se sportom (i zdravo živjeti) ne znači samo ići u teretanu....stoga to ne može biti izgovor zbog kojeg cure ne "vrše" sportske aktivnosti (zapuštaju se)... :wink:

Citiraj:
Pogledi (popraceni raznoraznim komentarima) u zensko medjunozje i sise, dok su ti noge rasirene na raznoraznim spravama - ne smetaju?!?!

Što se tiče ovog u pravu si - jeste bezveze...ali opet to nije razlog da se teretane izbjegavaju u širokom luku...jer nisu u svim teretanama prisutni tzv. Šabani. :-? 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]