spavac je napisao:
Jovan 10;30--- Ja i otac jedno smo.
Istina je da je Isus to rekao,ali pogledaj o čemu je tu Isus govorio! Pogledaj par citata prije toga!
Ivan 10:22-30
Židovi su pitali Isusa:"Dokle ćeš naše duše držati u neizvjesnosti?
Ako si ti Krist ,reci nam otvoreno! A Isus im je odgovorio:Rekao sam vam,ali vi
ne vjerujete! Djela koja činim
u ime svoga Oca,ona svjedoče o meni."
Ovdje Židovi nisu vjerovali Isusu.Sve što je činio i govorio ljudima,on je to radio
u ime svoga Oca Jehove. Jehova mu je rekao da to sve radi i govori.
"Ali vi
ne vjerujete jer niste od
mojih ovaca.Moje ovce slušaju moj glas i ja ih poznajem,i one me slijede.I ja im dajem
život vječni,i one sasvim sigurno neće biti nikada uništene,i nitko ih neće ugrabiti iz moje ruke."
Dakle,židovi nisu vjerovali Isusu da sve što čini,čini u ime svoga Oca Jehove.Oni koji vjeruju Isusu,oni njega slijede,a on će ih nagraditi vječnim životm.
"
Ono što mi je moj Otac dao veće je od svega drugoga, i nitko ih ne može ugrabiti iz Očeve ruke!
Ja i Otac jedno smo!"
Jehova je dao Isusu istinu koja vodi do vječnog života.Zato ga je i poslao na zemlju da propovijeda dobru vijest o Božjem Kraljevstvu.Ima ljudi koji vjeruju Isusu,i ti će ljudi zauvijek živjeti.
Ako vjeruješ Isusu,onda moraš vjerovati i Bogu Jehovi,
jer je Isus govorio ono što mu je Jehova rekao! Zato je Isus rekao:"Ja i Otac jedno smo!"
Pogledaj samo stavak Ivana 10:33
"Židovi su mu odgovorili:Ne kamenujemo te zbog dobrog djela,
nego zbog hule,i zato što si ti iako si čovjek,sebe praviš Bogom!"
Ovdje Židovi nisu razumijeli Isusa ili ga nisu htjeli razumijeti.Pogledaj što je Isus u daljnjem tekstu rekao:"Zar vi kažete meni,
koga je Otac posvetio i poslao u svijet:Huliš, zbog toga što sam rekao:Ja sam Božji Sin!?"
Ivan 10:36
Isus je cijelo vrijeme govorio da je Božji sin,a ne Bog! Da je Isus Bog on bi to sigurno rekao!
Molim te objasni mi ovo: Isus je objasnio da postoje stvari koje
on ne zna ,ne znaju niti anđeli,nego samo Bog! (Matej 13:32)
Da je Isus bog sigurno bi znao sve ! Objasni!