banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 22:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Helena je napisao:
Matador, jedno pitanje: Smatras li tebe zgodnim momkom?? Skladno gradjenog, sixpack, bicepsima, tricepsima, cvrstim dupetom, idealnom tezinom i slicno??

Ne radi se o tome da li se on smatra zgodnim, stvar je u tome da on kao i ogromna vecina muske populacije - zene posmatra kao objekte. Najljepse od svega je sto toga nije svjestan, jer znam da je ok momak.

To je citava filozofija, odgoj, narodna predanja + cinjenica da je ovaj svijet - svijet muskaraca.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 16:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Da se mi razumijemo, 'ladno me boli dupe kako ja nekom drugom izgledam. Sve sto radim radim zbog sebe. I kako izgledam, prvo "izgledam sebi", pa onda drugima. Da mi tu prvo povucemo crtu.
Ciji je ovo svijet - ne bih da filozofiram, ali ja kritiku u poslu primam od osobe sa vecim iskustvom od mene, kritiku o skijanju/plivanju od ljudi koji to rade bolje od mene, itd. ..
I da, radi se o tome ko kome daje kritiku. Mislim da je svako sit onih kvazi - kriticara (vidi moj prethodni post), koji bi prvo trebali da porade na sebi da bi uopste imali "pravo" da kritikuju druge. Dakle, ne moze neko od 120 kila reci da cure sa 60 i manje kila lose izgledaju. Svako ima svoje prednosti i mane, ali da se generalizuje zbog celulita, strija, koje kile viska i da se kaze lose izgledaju??

(Da se razumijemo, ne radi se ovde o matadoru ili nekom drugom ucesniku ove diskusije, govorim uopste. i Ruzo, ja rekoh kriticari i kriticarke dakle, ne govorim samo o muskarcima, nego i o zenama)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
(Da se razumijemo, ne radi se ovde o matadoru ili nekom drugom ucesniku ove diskusije, govorim uopste. i Ruzo, ja rekoh kriticari i kriticarke dakle, ne govorim samo o muskarcima, nego i o zenama)

U pravu si, samo sto nisam sigurna da je ijedna zenska osoba nesvjesna "standarda ljepote". Ti standardi nam se predocavaju putem medija, u razgovorima, kroz kompletnu industriju odjece i obuce, kroz "slucajne" komentare i upadice, uvijek i svugdje.

Zensko kritizerstvo drugih zena mi je smijesno i zalosno u isto vrijeme, jer je uvijek podstaknuto ljubomorom.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 17:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
evo pogledajte nesto pametno, cisto da manje serete o zenama:

http://www.youtube.com/watch?v=C7143sc_HbU

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Helena je napisao:
Da se mi razumijemo, 'ladno me boli dupe kako ja nekom drugom izgledam. Sve sto radim radim zbog sebe. I kako izgledam, prvo "izgledam sebi", pa onda drugima. Da mi tu prvo povucemo crtu.
Ciji je ovo svijet - ne bih da filozofiram, ali ja kritiku u poslu primam od osobe sa vecim iskustvom od mene, kritiku o skijanju/plivanju od ljudi koji to rade bolje od mene, itd. ..
I da, radi se o tome ko kome daje kritiku. Mislim da je svako sit onih kvazi - kriticara (vidi moj prethodni post), koji bi prvo trebali da porade na sebi da bi uopste imali "pravo" da kritikuju druge. Dakle, ne moze neko od 120 kila reci da cure sa 60 i manje kila lose izgledaju. Svako ima svoje prednosti i mane, ali da se generalizuje zbog celulita, strija, koje kile viska i da se kaze lose izgledaju??

Pa ako je konstruktivna kritika u pitanju, to uvijek dolazi u obzir. Al kad neko sere po svemu i ne može naći ništa lijepo (sem silikonskih ljepotica) e onda se tu nema šta dalje diskutovati. (kud spomenu skijanje, tu sam dobila gomilu kritika i savjeta... :lol:)
I ja sve što radim i kako izgledam radim zbog sebe, izgledam ovako sebi. Precijenjen je taj fizički izgled... Tužno je što ružnije žene s boljim obrazovanjem izgube na konkursu za posao od sisate plavuše...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 20:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
Precijenjen je taj fizički izgled... Tužno je što ružnije žene s boljim obrazovanjem izgube na konkursu za posao od sisate plavuše...

Joj eileen pa nije to danas ko u filmovima :) ...danas se samo gleda obrazovanje,znanje,iskustvo,veze (što se tiče konkursa za posao)

Iako u mnogim drugim aspektima života fizički izgled nosi veliku prednost...na žalost (ili na sreću)... :-?

Vuče volio bi da čujem neko tvoje mišljenje na ovu temu, jer ovo što si do sada napisao (bez uvrede) ali samo bezveze zauzima mjesto na ovoj temi :wink:

Mogao bi još pisati,ali mislim da se malo vrtimo u krug,pa ću odustati od diskusije... :wink:

Pozdrav :wink: 8) :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
anakine, danas i juce i sutre gledalo se i gledace se samo meso. samo na bilo koji nacin napraviti od zenske osobe objekat koji ce izvrsavati zelje muskog roda, izgledace onako kako norme muskog roda to zahtijevaju. sto neko jednom rece, zene su samo drzac oko rupe... :-?

Seks je u glavi, svi ga slave kao totem
nisam muskarac ako sa vojnog polja odem

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Vuk_samotnjak je napisao:
Ne ja nisam neki velike j*bac, dlake po dlanovima nemam, mozete ih imati samo vi j*baci manekenki i top modela "cast izuzetcima".

ako nisi jebač, odjebi onda sa teme, a? nemaju ti komentari smisla, brate i tačka ... postaješ spamer ko vukela d dramer. eto i rima.

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 21:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Anakin je napisao:
Citiraj:
Precijenjen je taj fizički izgled... Tužno je što ružnije žene s boljim obrazovanjem izgube na konkursu za posao od sisate plavuše...
Iako u mnogim drugim aspektima života fizički izgled nosi veliku prednost...na žalost (ili na sreću)...

a ruznije zene sa losijim obrazovanjem od nesisate plavuse? :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Helena je napisao:
Dakle, razmjena misljenja.

Tema je postavljenja jer je "neko iz mase" rekao kako zene izgledaju sve losije i losije. E mene sad interesuje, kao sto Veliki rece koji je to kriterijum po kojem se odredjuje ko "lose" izgleda". I sta je "los" a sta "dobar" izgled?? 90 - 60 - 90??

Muskarci su uvijek imali ulogu kriticara, a zene ulogu "objekta posmatranja (tj. kritike)...Npr. malo zena ima da ce reci "jao vidi mu pivskog stomaka"...dok ce vecina momaka reci..."vidi joj malih sisa, velikog dupeta, vidi strija po nogama ajoj tek celulita"....Ali ajde na stranu to...Meni nije jasno zasto su zene najvece kriticarke zena??? Mislim, ravno mi do mora dal' ona ima silikone, idealne mjere (koje god to bile) ili ima li celulit ili ne...
Ali uvijek je bilo lakse osipati "drvlje i kamenje" po drugima, nego se boriti sa svojim prokletstvom (u ovom slucaju svojim kilama i nedostacima)...

Aj u zdravlje....

Brao Helena. U to ime, otvaram novu temu " sta fali banjaluckim momcima" :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2007, 02:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Ok, da se rasprava ne siri na ostale aspekte, ovo je posto koji je "otvorio" temu:
Citiraj:
Off Topic: Ako mogu kriticari da mi kazu, sta fali banjaluckim curama?? Kad vec govorite kako su cure loseg izgleda?? Al' ajde...da ne sirim polemiku, nije joj ovde mjesto.

(XIX century, ne brini, cim ovde skoci standard a pojeftini junk food, imacemo i mi mini-tenkove od 150+ kg, ako mislis po njima praviti kriterij za BL djevojke, zar se ne bi trebali uvijek ugledati na bolje od naseg, a ne na losije?).

Govorim iz opazanja, u razredu (srednja skola, a i osnovna!) ni jedna djevojka se nije bavila sportom niti isla na aerobik (izuzev jedne koja se bavila kosarskom do 5-og osnovne). Na fakultetu, posto sam dobar sa svim djevojkama, na citavoj godini samo jedna djevojka redovno ide dzogirati, niti jedna druga se ne bavi sportskim i fiskulturnim aktivnostima. Vi sada mene ubjedjute da je to normalno i ok, ali necete uspjeti. Ne radi se samo o fizickom izgledu, vec prije svega o zdravlju i odnosu nepostovanja svoga tijela. Ipak, u tom tijelu ces provesti jos nekoliko decenija, red bi bio da poradis na tome da te sto bolje sluzi, a to neces postici nepravilnom ishranom i odsustvom ozbiljnijih fizickih aktivnosti. Ima dosta istine u izreci "u zdravom tijelu zdrav duh", kada sam bio u odlicnoj fizickoj kondiciji, skoro nikada nisam bio loseg raspolozenja, nikada umoran, mrzovoljan... I nema boga koji ce me ubjediti da SVAKO OD VAS ne moze izdvojiti 3-4 puta nedeljno pola sata (da, samo pola sata!) da istrci negdje po naselju! Petnaest minuta u jednom pravcu, petnaest natrag do kuce/stana, 5 min tusiranja, znaci, 35 minuta 3-4 puta nedeljno, koje ce i te kako doprinjeti fizickom i psihickom zdravlju a i izgledu! Imate svi vremena, samo vam je mrsko, priznam, i meni je draze visiti na forumu ili se zajebajiti vani...

Na svome tijelu svakako treba neprekidno raditi, prvo zbog zdravlja, a i zbog onog "snaga je kao ljubav, sto je vise trosis vise je imas". Covjek koji je fizicki dobro pripremljen, bez problema ce prevaliti preko ledja onih 8 sati na poslu, i jos ce moci poslije posla da ode na neki sport ili trcanje/teretanu, dok ce oni bez kondicije jedva izdrzati tih osam sati i cekati da se skljokaju pred TV i zaspu, i time zatvore "zacarani krug".

Niko nije spominjao/zahtijevao top-modele niti manekenke, niti je osudjivao djevojke koje nemaju genetsku podlogu, jednostavno, ja kritikujem nemar i ljenost BL djevojaka, jer ih stvarno jako velik broj ima odlicne genetske predispozicije da izgledaju prekrasno, a zbog svoje ljenosti izgledaju ili prosjecno ili lose! Ako neko ima takav skelet da mu je obim struka 80, nema vjezbe ni ishrane koja ce to promjeniti, ali ne treba se prepustati u "ja sam zadovoljna svojim izgledom ovakva kakva sam" jer je zdravlje u igri, a ne samo izgled!
Iako nisam mnogo putovao u svom kratkom zivotu, sto se tice podrucja Srbije/Crne Gore/Hrvatske/Ostatka BiH, mogu si dozvoliti slobodu da izjavim da imamo (gledano u ljepotu lica) djevojke sa zaista lijepim crtama lica. A nista im ne bi falilo da dovedu crtve svoga tijela na zavidan nivo, ali sad vi ospite paljbu po meni...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2007, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
evo na temu odnos prema ženi u današnjem svijetu...

Woman is the nigger of
the world
Yes she is...think about it
Woman is the nigger of
the world
Think about it...do
something about it

We make her paint her
face and dance
If she won't be slave ,we
say that she don't love us
If she's real, we say she's
trying to be a man
While putting her down we
pretend that she is above us
Woman is the nigger of
the world...yes she is
If you don't belive me take a
look to the one you're with
Woman is the slaves of
the slaves
Ah yeah...better screem
about it
We make her bear and raise
our children
And then we leave her flat for
being a fat old mother hen
We tell her home is the only
place she would be
Then we complain that she's
too unworldly to be our friend
Woman is the nigger of
the world...yes she is
Woman is the slaves of
the slaves
Yeah (think about it)

We insult her everyday on TV
And wonder why she has no
guts or confidence
When she's young we kill her
will to be free
While telling her not to be so
smart we put her down for being so dumb
Woman is the nigger of
the world...yes she is
Woman is the slaves of
the slaves
Yes she is...if you belive me,
you better screem about it.

Repeat:
We make her paint her
face and dance
We make her paint her
face and dance We make her paint her
face and dance

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2007, 12:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RESPECT s m.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2007, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Rakun_Slavko je napisao:
(XIX century, ne brini, cim ovde skoci standard a pojeftini junk food, imacemo i mi mini-tenkove od 150+ kg, ako mislis po njima praviti kriterij za BL djevojke, zar se ne bi trebali uvijek ugledati na bolje od naseg, a ne na losije?).
...

Vidis, opet etiketiras? Opet izlazes svoju opsjednutost tjelesnom tezinom.

Po ovome sto si napisao:

debelo = losa osoba
mrsavo= dobra osoba

Mozda ja pogresno interpretiram, ali meni tvoj post stvarno odaje takvu poruku. Daj Boze da grijesim. Ako ne grijesim, onda samo mogu reci da te zalim, jer imas nisku razinu svijesti o zivotnim vrijednostima.

[/quote]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2007, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

XIX century je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:
...

Vidis, opet etiketiras? Opet izlazes svoju opsjednutost tjelesnom tezinom.

Po ovome sto si napisao:

debelo = losa osoba
mrsavo= dobra osoba

Mozda ja pogresno interpretiram, ali meni tvoj post stvarno odaje takvu poruku. Daj Boze da grijesim. Ako ne grijesim, onda samo mogu reci da te zalim, jer imas nisku razinu svijesti o zivotnim vrijednostima.

Citiraj:
Off Topic: Ako mogu kriticari da mi kazu, sta fali banjaluckim curama?? Kad vec govorite kako su cure loseg izgleda?? Al' ajde...da ne sirim polemiku, nije joj ovde mjesto.

Da djevojka od 170 cm/50 kg ima BOLJI fizicki izgled od djevojke 170 cm/150 kg, sto ne znaci da je ona bolja, ali ima BOLJI IZGLED. I prestani mi se kaciti, ja sam jasno razgranicio svoj dio diskusije na IZGLED a ne na karakter osobe, ali vidim da ce tebi i jos par njih uvjek ostati samo argument "ti mislis da su lijepse/zgodnije bolje od onih manje lijepih i manje zgodnih", i "ne znas vrijednovati ljude/vrijednujes samo po izgledu", da su mi idealne dimenzije tijela i lice princeze bile vrijednosti prilikom upoznavanja buduceg partnera, ni sa jednom svojom dosadasnjom djevojkom se ne bih ni upusito u vezu. Prica je o FIZICKOM IZGLEDU banjalucakni, ne o vrijednovanju covjeka, i ako procitas moj post iznad, vidjeces da osudjujem ljudski NEMAR i LJENOST a ne ljudski izgled.
Obozavam diskutante koji izvlace iz konteksta i napadaju na osnovu pogresno protumacenih ranijih tema, pri tom ne izlazuci ni jedan argument, vodeci se politikom "napad je najbolja odbrana".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2007, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
em pametna, em slatka, em zgodna.... moze se naci :wink:

P.S. Jednostavno je... vise se gleda izgled nego obrazovanje, kako kod zaposlenja tako i kod muvanja... Svaka cast onome ko kaze "joj brate jest ona ruzna, al sto je pametna...." a i cinjenica je da muskarci ne vole da im lepsa strana bude "pametnija"- mozak kuce etc... Mi moramo u svemu biti prvi i .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2007, 16:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
Helena je napisao:
Nek@d_sam_bio_W@lter - u pravu si.

Matador, jedno pitanje: Smatras li tebe zgodnim momkom?? Skladno gradjenog, sixpack, bicepsima, tricepsima, cvrstim dupetom, idealnom tezinom i slicno??

odgovor je ne/ne/ne ... zivim nezdravo, pijem pivo jedem u 4 ujutru u Bilji itd. ali isto tako se trudim da trcim skoro svako ujutro da idem u fitness na fudbal... I znas koliko cura sretnem ujutru na trcanju? Jednu ili nijednu:)u teretani ( a to moze potvrditi i vanja :) ) idu u 95% slucajeva cure sa oko 18-20 godina, starijih nema... I ne prihvatam izvlakuse tipa sad ima 25 godina pa studira/radi nema se vremena...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2007, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Frenki je napisao:
em pametna, em slatka, em zgodna.... moze se naci :wink:

P.S. Jednostavno je... vise se gleda izgled nego obrazovanje, kako kod zaposlenja tako i kod muvanja... Svaka cast onome ko kaze "joj brate jest ona ruzna, al sto je pametna...." a i cinjenica je da muskarci ne vole da im lepsa strana bude "pametnija"- mozak kuce etc... Mi moramo u svemu biti prvi i .

Može se naći finih cura... Al evo Rakun napisa 170/50 kg... E jebemu, to je premršavo!! Neću se više igrat s vama..... :iconbiggrin:
Naravno da i mi žene tražimo slatke momke. Ako me neko na prvi pogled ne privuče nečim, džaba... Niko od nas ne gleda ljude od 150kg.... Al ovdje se govori o kojem kilogramu viška, rijetkoj kosi (šta će neko jadan ako se takav rodio :lol:) ecc.
A što se tiče da muškarci žele da u svemu budu prvi - ne mora značit... Znači li to da moraš i bolje kuvat od nje? Mislim, samo pitam...
matador je napisao:
Helena je napisao:
Nek@d_sam_bio_W@lter - u pravu si.

odgovor je ne/ne/ne ... zivim nezdravo, pijem pivo jedem u 4 ujutru u Bilji itd.

:iconbiggrin: :iconbiggrin: :iconbiggrin: :iconbiggrin:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2007, 22:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Ja sam cuo da muskarci nemaju celulit zato sto je ruzno :D
Naravno sala...
Cure u ovom gradu su prelijepe...vrat me zaboli okrecuci se kada prodjem parkicem... :P
Kada je nesto vazno, onda idem okolo :lol:
Al' da ga .ebes, nemaju stila, bar 90%
Sve su iste, prije par god. roze a sada zlatne i srebrne sa sljokicama, tigrasto "opet" u modi :D
Lakirate cipelice i tasinice sa cirkoncicima...te neke helanke, uske lacice, obavezno sa kakvim natpisom preko gujice (D&G, SEX...).
Meni to bas smijesno.... :D :lol: :D
Ipak ovih 10% je dovoljno da iscupa stvar :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2007, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Post koji je zadao temu:

Ako mogu kriticari da mi kazu, sta fali banjaluckim curama?? Kad vec govorite kako su cure loseg izgleda?? Al' ajde...da ne sirim polemiku, nije joj ovde mjesto.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]