banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 20:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
imamo mi finih cura sto jest jest ali imamo i ljanerki sto nigde nema :D

ono sto meni smeta najvise je ta neka nafuranost, umisljenost ili sta vec ..
mislim nisu sve takve ali ove koje mozete vidjeti po gradu svaku noc kako se setkaju gore dole oskudno obucene drzeci se za rukice, o njima govorim

sa tim curama ne mozes normalno pricati, nemaju nekih normalnih tema za razgovor.. ono o cemu one znaju govoriti je sta je novo u mangu, teranovi itd, ko je koga bario, ko se s kim skontao, uglavnom tracevi i tudja posla

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 23:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
XentoniX je napisao:

mislim nisu sve takve ali ove koje mozete vidjeti po gradu svaku noc kako se setkaju gore dole oskudno obucene drzeci se za rukice, o njima govorim

sa tim curama ne mozes normalno pricati, nemaju nekih normalnih tema za razgovor.. ono o cemu one znaju govoriti je sta je novo u mangu, teranovi itd, ko je koga bario, ko se s kim skontao, uglavnom tracevi i tudja posla

Pa normalno, kad im je zivotna misija izgledati "lijepo". Sve drugo je manje vazno.

A sad koliko one stvarno ispadnu "lijepe", o tome ne bih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 07:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Vuk_samotnjak je napisao:
Sve neki veliki kriticari a pola ih *ebe *ebe pa promjeni ruku.

Kakve veze bilo šta sa ove teme ima sa jebanjem?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 08:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
XentoniX je napisao:

Bato...djevojke od 25 godina sigurno ne hodaju po gradu drzeci se za rukice. Dakle ti govoris o ciljnoj grupi od 17- 18 godina (recicemo), sto je nepravedno poredjenje sa ostalim djevojkama koje su davno izasle iz pubertetskog ludila.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 08:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
O ovoj temi mozes 3 dana pisati... ne isplati se,..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 09:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
aj vi meni napisite sta je lijepo zensko. neke mjere, sta? koliko vidim, ovdje se i traze neke koje bi i pametne trebale biti, a ne samo lijepe?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 10:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
Kakve veze bilo šta sa ove teme ima sa jebanjem?

Ovo sam i ja htio napisati....vuče ti mora da si neki veliki je##č, ali pazi od drk##a rastu dlake na dlanovima :wink:

Citiraj:
Zavisi od genetike. Tako da neki ni vježbama ne mogu postići savršen izgled... Džaba.... Šta se onda buniš?!

Da li ti možeš da shvatiš da ja dajem svoje mišljenje. :roll: Postoji tema na koju se daje mišljenje to je cilj foruma....da si malo bolje procitala shvatila bi da sam ja zadovoljan izgledom cura u BL (jer stvarno ima mnogo finih cura)....napisao sam da cure koje imaju uslove i mogućnosti treba da rade na svom izgledu, genetičke predispozicije sam odmah izdvojio,to je nešto što se teško mjenja... :-?

Citiraj:
Svako treba sebe prihvatiti kakav jeste i takav će biti najsretniji. Onda će ga i drugi gledati tako kako on sebe

Ti da si sebe prihvatila takvu kakva jesi ne bi ovo radila od sebe...:
Citiraj:
Evo ja sam npr. godinu dana jela SAMO povrće. Sad kad vidim povrće povraća mi se u startu... To svo mučenje te na kraju dovede da ti pukne film....

Ali ovdje nije riječ ni o tebi, ni o meni....(da ne shvatiš ovo lično)

Tema je: "Šta to fali Banjalučankama", ja sam naveo nekoliko primjera i odmah sam glupi kritičar....da je postojala tema "Da li su Banjalučanke lijepe cure", bio bih prvi koji bi stavio DA !!! Najbolje bi bilo da sam napisao MA SVE SU LIJEPE NA SVOJ NAČIN,NIŠTA IM NE FALI. , ali šta je onada cilj ove teme? Što Frenki kaže ne isplati se ulaziti u raspravu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 10:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
FALE IM MOMCI!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 10:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Anakin je napisao:
....vuče ti mora da si neki veliki je##č, ali pazi od drk##a rastu dlake na dlanovima :wink:

Ne ja nisam neki velike j*bac, dlake po dlanovima nemam, mozete ih imati samo vi j*baci manekenki i top modela :wink: "cast izuzetcima".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dakle, razmjena misljenja.

Tema je postavljenja jer je "neko iz mase" rekao kako zene izgledaju sve losije i losije. E mene sad interesuje, kao sto Veliki rece koji je to kriterijum po kojem se odredjuje ko "lose" izgleda". I sta je "los" a sta "dobar" izgled?? 90 - 60 - 90??

Muskarci su uvijek imali ulogu kriticara, a zene ulogu "objekta posmatranja (tj. kritike)...Npr. malo zena ima da ce reci "jao vidi mu pivskog stomaka"...dok ce vecina momaka reci..."vidi joj malih sisa, velikog dupeta, vidi strija po nogama ajoj tek celulita"....Ali ajde na stranu to...Meni nije jasno zasto su zene najvece kriticarke zena??? Mislim, ravno mi do mora dal' ona ima silikone, idealne mjere (koje god to bile) ili ima li celulit ili ne...
Ali uvijek je bilo lakse osipati "drvlje i kamenje" po drugima, nego se boriti sa svojim prokletstvom (u ovom slucaju svojim kilama i nedostacima)...

Aj u zdravlje....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 12:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
Helena je napisao:
Dakle, razmjena misljenja.

Tema je postavljenja jer je "neko iz mase" rekao kako zene izgledaju sve losije i losije. E mene sad interesuje, kao sto Veliki rece koji je to kriterijum po kojem se odredjuje ko "lose" izgleda". I sta je "los" a sta "dobar" izgled?? 90 - 60 - 90??

Muskarci su uvijek imali ulogu kriticara, a zene ulogu "objekta posmatranja (tj. kritike)...Npr. malo zena ima da ce reci "jao vidi mu pivskog stomaka"...dok ce vecina momaka reci..."vidi joj malih sisa, velikog dupeta, vidi strija po nogama ajoj tek celulita"....Ali ajde na stranu to...Meni nije jasno zasto su zene najvece kriticarke zena??? Mislim, ravno mi do mora dal' ona ima silikone, idealne mjere (koje god to bile) ili ima li celulit ili ne...
Ali uvijek je bilo lakse osipati "drvlje i kamenje" po drugima, nego se boriti sa svojim prokletstvom (u ovom slucaju svojim kilama i nedostacima)...

Aj u zdravlje....

de de de
dovoljan jedan pogled na curu ( nebitno moze i obrnuto na momka ) i da kazes da li je dobra/dobar ili losa:) nema tu kriterijuma, iako je ljepota u ocima posmatraca vjeruj mi da kod zaista lijepe djevojke se mi ( recimo musko drustvo brzo tj.odma slozimo da je extra ) a sad kod prosjecne nekog privuce nekog ne ali boze moj prosjecna je ( jedna od milion:)

a da banjaluka ima brdo extra riba i nema:) ima brdo prosjecnih koje su utegnute u hlace ili hodaju polugole, prenapadno nasminkane itd. zapita li se iko zasto tih djevojaka kad predju 18 godina nikad nema na vrbasu/bazenu ili bilo gdje gdje se moraju skinuti? Celuit, salo ( mlitavo tijelo/sise... ) ne vode niti sekunde racuna o sebi. Pri 25-30 godina prava rijetkost je naci zgodnu / lijepu curu u BL. Tu su sad one koje zaista imaju srecu sa genetikom ili nesto reniraju a takvih je maloooooo...

BL ribe su dobre do 20-e godine po toj godini im pada kvalitet i to rapidno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
matador je napisao:
de de de
dovoljan jedan pogled na curu ( nebitno moze i obrnuto na momka ) i da kazes da li je dobra/dobar ili losa:) nema tu kriterijuma, iako je ljepota u ocima posmatraca vjeruj mi da kod zaista lijepe djevojke se mi ( recimo musko drustvo brzo tj.odma slozimo da je extra ) a sad kod prosjecne nekog privuce nekog ne ali boze moj prosjecna je ( jedna od milion:)

a da banjaluka ima brdo extra riba i nema:) ima brdo prosjecnih koje su utegnute u hlace ili hodaju polugole, prenapadno nasminkane itd. zapita li se iko zasto tih djevojaka kad predju 18 godina nikad nema na vrbasu/bazenu ili bilo gdje gdje se moraju skinuti? Celuit, salo ( mlitavo tijelo/sise... ) ne vode niti sekunde racuna o sebi.

BL ribe su dobre do 20-e godine po toj godini im pada kvalitet i to rapidno

sta znace termini DOBRA - KVALITET RIBE - PROSJECNA ?

a inace, da se hlacama mogu rijesiti svi problemi i vishkovi, kako bi nam samo bilo lako :lol: to je neka nova tehnika? :lol: :lol: :lol: nidje veze....

i dao bog da sam ikad mogla momka procijeniti kad ga JEDNOM POGLEDAM :roll: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 13:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Volio bih samo vidjeti kako izgledaju ovi zestoki kriticari banjaluckih cura... OK,mogao bih se i sloziti sa nekim njihovim zaključcima ali ipak pretjeruju...

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 13:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Volio bih samo vidjeti kako izgledaju ovi zestoki kriticari banjaluckih cura...

Ma boli me za njima da mi je vidjeti njihove cure

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Anakin, odličan post.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Helena je napisao:
Zivjela generalizacija....zivjeli extra-super-zgoni-moderno-sexi-nenadjebivi kriticati...zivjeli...

Aj u zdravlje..

...jebiga, matador, ne moze svaka bit' Renata Sopek...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Helena je napisao:
Helena je napisao:
Zivjela generalizacija....zivjeli extra-super-zgoni-moderno-sexi-nenadjebivi kriticati...zivjeli...

Aj u zdravlje..

...jebiga, matador, ne moze svaka bit' Renata Sopek...

E upravo to... Pogresna slika koju daju mediji + neogranicena izlozenost golim tijelima raznih starleta = nerealna slika o zenskom tijelu.
fala bogu da svako voli vidjeti takvo tijelo ali to je malo iskrivljen prikaz.
I ja volim takve ali sam ipak realan. Naravno da cura treba raditi na sebi ali nije isto djevojka kojoj je dposao da dobro izgleda a drugo je cura koja ima posao,studira ili nesto trece...

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Anakin je napisao:
Citiraj:
Svako treba sebe prihvatiti kakav jeste i takav će biti najsretniji. Onda će ga i drugi gledati tako kako on sebe

Ti da si sebe prihvatila takvu kakva jesi ne bi ovo radila od sebe...:
Citiraj:
Evo ja sam npr. godinu dana jela SAMO povrće. Sad kad vidim povrće povraća mi se u startu... To svo mučenje te na kraju dovede da ti pukne film....

Ti si prvi napisao da neko ko ima 3-4 kg viška jede nezdravu hranu i zapitao se zašto. E pa ja sam htjela održavat težinu i jela samo zdravu hranu i navikla organizam na istu. Jer znam da se lako mogu udebljati i lakše je promijeniti čitavu ishranu nego stalno svako malo držati dijetu. I bolje je tako...
Da, prihvatila sam da nikad neću imati manekensku građu. I zaboli me. Imam puno bitnijih stvari od 4kg viška. :lol: :lol:
Očito je da nisi shvatio moj post.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 15:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
I da se nadovožem... Puno mi je bitnija faca nego tijelo... Kako kod muškaraca tako i kod žena.... Džaba joj da je i avion ako je ružna u faci...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nek@d_sam_bio_W@lter - u pravu si.

Matador, jedno pitanje: Smatras li tebe zgodnim momkom?? Skladno gradjenog, sixpack, bicepsima, tricepsima, cvrstim dupetom, idealnom tezinom i slicno??

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]