AntiDope je napisao:
Monument ima bolje pjesme. Prijedorcani su ostali zarobljeni u vremenu.
Sa ovim se slazem u potpunosti. Flegma svira pesme koje su stare i po 10 godina, ali tesko da takav zanr vise moze igde da prodje.
Sto kaze Antidope:
AntiDope je napisao:
moras pratit modu.
A ja ovde iskoristim priliku da isto to uputim i za njegov bend, kad vec pricamo o tome, i ponadam se da ce Antidope ubaciti bar metalcore elemente tipa Killswitch Engagea i clean vokale u refrenima, jer je to sad in, a verujem da bi se uklopilo u Antidope mjuzu. Ali to nije tema ove emisije
AntiDope je napisao:
A s druge strane Monument ima prkompleksne pjesme s kojima jedva izlaze na kraj. Jab Monumentu predlozio da malo prepolovi sve i malo opustenije srade, manje tehnike, dok ne legne sve to na svoje... izgleda kao na silu da swirate... polako, brzina nije prolaz.
Slozili smo se i o ovome ispred Geta ako se secam dobro. I ja imam osecaj kao da sviraju preko granica sopstvenih mogucnosti. Dok je recimo jedan mudar covek (Mike Portnoy) davno to prokomentarisao rekavsi kako uvek treba svirati sa maksimalnih 70% od ukupnih mogucnosti, kako bi i u sred dana ili noci mogao IDENTICNO da ponovis svaku svoju pesmu na koncertu.
Sve u svemu, imaju SCENSKI NASTUP, sto je retka pojava za RS bendove, i mnogo efektno to izgleda uzivo.
Na kraju, hvala svima koji su dosli, i podrzali Metal Battle u BL, iako na zalost nije ispalo kako smo zamislili, sto zbog drugih, sto zbog same organizacije (ne znam sta bih stavio na prvo mesto od te dve stvari), ali na kraju, to je i nebitno, i to smo celo vreme govorili bendovima - samo svirajte, pojavite se, i ako ste dobri, proci cete dalje. Na kraju sam lobirao da oba benda idu u BG, i pretpostavljam da se lako moglo desiti da se Beware ili Toxicdeath nadju tamo, ali odustase, i nema tu vise sta da se kaze.
Finale u Beogradu ce se odrzati krajem juna, ili pocetkom jula, to ce vec biti oglaseno na vreme.
Finalisti su:
Consecration (SRB)
Downstroy (SRB)
Dedicated For Life (MK)
Coldsnap (CRO)
Monument (RS/BiH)
Flegma (RS/BiH)
Pozdrav!